در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: ز گهواره تا گور... | ||
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مریم نوشته:نقل قول sepideh نوشته:اصن هر شب دارم خواب نتیجه هارو میبینما امروز خواب دیدم شدم 31000 بعد که بیدار شدم فهمیدم خوابه کلی خوشحال شدم دیدم هنوز امیدی هست من که غیر انتفاعی هم ثبت نام نکردم فقط باید همین فردوسی بیارم چند شب پیش خواب دیدم شدم 15000.. دیشب خاب دیدم شدم 8000 منطقه و 10000 کشوری باز ظهری خاب دیدم شدم 5000.. خدایا این خوشیا رو از من نگیر خوبه دیگه همینجوری پیش بری دو رقمی هم میاری بچه های کنکوری به خصوص ریاضیا از الان میگم نبینم بعد کنکور یهو غیب شدین یا اومدینو خودتونو لوس میکنین رتبه هاتونو نمی گین همه ی ریاضیا و تجربیا باید رتبه هاشونو به همراه درصداشون اعلام کنن این یه قانونه |
||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول همه ی ریاضیا و تجربیا باید رتبه هاشونو به همراه درصداشون اعلام کننسپیده دوغ چی؟ دوغ نمیخوای؟ |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۴,۳۰۴
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول King of Chess نوشته:نقل قول همه ی ریاضیا و تجربیا باید رتبه هاشونو به همراه درصداشون اعلام کننسپیده دوغ چی؟ دوغ نمیخوای؟ حالا درصدا رو هم نمیگین رتبه ها که دیگه حداقلشه مسخره بازی در نیارین مخصوصا تو زهرا.خو رتبه ی سه رقمی که حتما باید بگه درصداشو من که خودم 70 هزارم بشم میام میگم.یاد بگیرین یکم |
||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مخصوصا تو زهرا.خو رتبه ی سه رقمی که حتما باید بگه درصداشو مرسی سپیده جون یعنی قانع شدم شدید |
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
|
من فک کنم شنبه بیاد .
|
||
|
|||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول همه ی ریاضیا و تجربیا باید رتبه هاشونو به همراه درصداشون اعلام کنن این یه قانونه من ك نميگم ، از همين الان گفته باشم ، بعد هي اصرار نكنين و نگين بين اين عدد و اين عدده نقل قول من که خودم 70 هزارم بشم میام میگم.یاد بگیرین یکم همين تو |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
پیام:
۴,۳۰۴
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول من ك نميگم ، از همين الان گفته باشم ، بعد هي اصرار نكنين و نگين بين اين عدد و اين عدده آقا اصن هر کی رتبشو نگوید خر است |
||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول sepideh نوشته:نقل قول من ك نميگم ، از همين الان گفته باشم ، بعد هي اصرار نكنين و نگين بين اين عدد و اين عدده آقا اصن هر کی رتبشو نگوید خر است باشه اصن من خر و گاو و ساده هسم جهنم |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
من از الان استرس این موقع شما رو دارم ینی سال بعد،قبل از اعلام نتایج واسم جهنمه دوشب پیشم خواب دیدم نتایج اومده از بچه های مدرسه میپرسیدم چند شدید نگفتن ولی اکثرا گفتن میمونن واسه سال بعد |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده |
با اینکه هفته آینده اصفهان نیستم اما حتما سعی میکنم آنلاین بشم تا نتایج درخشان بچه ها رو ببینم لوس بازی در نیارین و رتبه هانونو بگین تا یه دل سیر بخندیم |
||
۹ مرداد ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |