در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: آنتی رئال! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
آربلوا گفته کاسیاس تومور مغزیه ![]() یعنی نفهم تر از این آربلوا من ندیدم |
||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول James Rodríguez نوشته:شما ها هم به مدل موی یک بازیکنم گیر میدید؟ اگه یک جای دیگه اش رو نشون بده وا وی لا میشه شما برو تو سایت خودتون طرفداری موهاش رو بکن ! چرا وقتی با اردنگی هم میندازنت بیرون بازم بر میگردی ! ![]() |
||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: PXIMN
پیام:
۱,۰۶۹
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- Puyol - Xavi - Josep Guardiola - Ronald Koeman - Spain - Josep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول شما برو تو سایت خودتون طرفداری موهاش رو بکناگه این رئالیا سایت داشتن ک صب تا شب اینجا ول نمیگشتن ![]() |
||
به کسانیکه به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنهایید |
|||
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
اندر احوالات رئالی ها نمیدونم چی بگم! باز بارسا برد و اینا میگن شانسی برد! ![]() والا من که نفهمیدم تو اذهان متروکه اینا چه نتیجه ای به دور از شانس و اقباله؟! برزیل غم مخور که آلمان تو را نیز با شانس برد ![]() |
||
۱۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
نقل قول Zahra نوشته:آربلوا گفته کاسیاس تومور مغزیه ![]() یعنی نفهم تر از این آربلوا من ندیدم یه حرف درست زده باشه تو عمرش همینه ![]() |
||
۱۹ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
مزخرف ترین تیم جهانم که قهرمان سوپر جام شد ![]() ینی من دام میخواس پنالدو ( ![]() ![]() من نمیدونم نمیشه یه نفر دیگه به جای این مرتیکه گل بزنه؟؟ ![]() بعد گل اول که اصن دلم میخواس جفت پا برم تو حلقش...احساس میکرد تو جام جهانی داره بازی میکنه... یکی نیس بش بگه تو اگه جَنم داشتی توی جام جهانی یه گلی به سر تیمت میزدی... بیل هم که اصن با اون فکش ![]() ![]() ![]() ![]() انقدر دلم میخواس کاسیاس این دفعه هم دروازش سوراخ میشدددد ![]() چ حالی میدادا ![]() |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۲ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول sepideh_Ajie Messi نوشته:مزخرف ترین تیم جهانم که قهرمان سوپر جام شد ![]() ینی من دام میخواس پنالدو ( ![]() ![]() من نمیدونم نمیشه یه نفر دیگه به جای این مرتیکه گل بزنه؟؟ ![]() بعد گل اول که اصن دلم میخواس جفت پا برم تو حلقش...احساس میکرد تو جام جهانی داره بازی میکنه... یکی نیس بش بگه تو اگه جَنم داشتی توی جام جهانی یه گلی به سر تیمت میزدی... بیل هم که اصن با اون فکش ![]() ![]() ![]() ![]() انقدر دلم میخواس کاسیاس این دفعه هم دروازش سوراخ میشدددد ![]() چ حالی میدادا ![]() منم تنها آرزوم اول بازي باخت رئال بود اما بعد كه بازيو ديدم تنها آرزوم شد گل نزدن رونالدو بد كي گل اولو زد تنها ارزوم شد اينكه ديگ رونالددو گل نزنه كه باز زد ديگ اخر بازي نزديك بود خود كشي كنم و تنها ارزوم شد كه برق استاديوم قط بشه نتونن مراسم اهداي جامو برگزار كنن كه اينم نشدو تلويزيونو خاموش كردم ديگ ارزويي نذاشتم ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۲ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: PXIMN
پیام:
۱,۰۶۹
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
طرفدار:
- Puyol - Xavi - Josep Guardiola - Ronald Koeman - Spain - Josep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
این آخرین جام رئال تو این فصله... میگید نه،حالا ببینید...! ![]() |
||
به کسانیکه به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...! زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنهایید |
|||
۲۲ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: SAMPADIGIRL
پیام:
۷۶۷
عضویت از: ۵ فروردین ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی-نیمار - پویول - استقلال - آرژانتین - گواردیولا-تیتو ویلانووا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
ولشون کنید بزارید دلشون خوش باشه این فصل دیگه رنگ جامی رو نمیبینن
|
||
هوای پاییز اومده به خونمون با رفتنت من گریه می کنم شاید اشکای من گرفتنت |
|||
۲۲ مرداد ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
بعداز اینکه بارسا اولین تیم اسپانیایی شد که 3گانه گرفت(منچستر قبل از بارسا/ولی بعدش اینتر و بایرنم به این جمع اضافه شدن)و تنها تیمی شدیم که 6 جام تو یه فصل گرفتیم این 3گانه و 6 جام عقده شده و شده یه لکه افتاده رو دل رئالیا!!![]() پارسال کلی 3گانه میکردن که یکیشو از دست دادن و دوتای دیگه رو تو فینالها با کلی شانس جلو بارسای بی دفاع و ناآماده و اتلتیکوی بدون بازیکن بردن،و آرزشون رو به گور بردن ![]() الان حرف از 6 جام میزنن!! یعنی شاید بتونن 2تای دیگه یعنی سوپرکاپ اسپانیا و جام جهانی باشگاههارو بگیرن ولی اون3تای مهم آخر فصل رو مطمئنم به هیچ وجه نمیتونن بگیرن و فقط شاید یکیش رو بگیرن که اونم مسلما چمپیونز لیگ نیست!!چون همیشه شانس برای رئال مثل پارسال نیست!! تو جهان تا قیامت فقط و فقط یه تیمه که 6جام تو یه فصل میبره و اونم بارساست!! ![]() ![]() پ.ن:البته ما 6جام تو 1سال گرفتیم که بهرحال فرقی نداره !!! ![]() ....................................................... یه چیز دیگه هم هست اینه که رئال که همیشه با زدن زیر توپ از دفاع و با ضدحملات سریع بازی میکرد و گل میزد،حالا که کروس اومده تو تیمشون هی میان تعداد پاسهاش رو میشمرن!!و میگن اینقد پاس سالم داده!!و ذوق مرگ شدن یکیشون زیاد پاس میده ![]() آخه یکی نیست بگه چیزی که برای شما آرزوه واسه ما خاطره شده ![]() ![]() مهم اینه که خروس(لقب جدید این جوجه بور فکلیِ کک و مکی ![]() |
||
۲۲ مرداد ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |