به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱۷ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام: ۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا
- پرسپولیس
- aRgEnTiNa
گروه:
- کاربران عضو
دادگاه سوارز الان تموم شد
نتیجه یا امشب یا دوشنبه
اینام خودشونو مسخره کردن

اینی که اینیستا اون موقع میومد کنار به خاطر این بود که فابرگاس زیاد هماهنگ نبود اون موقع و خیلی کند بود با تیم
موقع گل فابی،دقت کنی آلوز زمان بندی کرده بود از قبل چون فابرگاس ناهماهنگ بود و اگه مشکل فابرگاس نبود اینیستا مجبور نمیشد چپ رو هم پوشش بده
بارسای اون موقع بینظیر بود + پپ♥

آنالیز کامل اون بازیو الان دارم

درکل کارایی اینیستا توی مرکز متمایل به چپ بیشتره
قبول دارم حرفتو،اون بازی رو مثال زدم چون میدونستم توی ذهن ها مونده

۱۷ مرداد ۱۳۹۳
نام کاربری: PXIMN
پیام: ۱,۰۶۹
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- Puyol - Xavi
- Josep Guardiola - Ronald Koeman
- Spain
- Josep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
ب نظر منم اینیستا چپ باشه بهتره!

به کسانیکه به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...!
زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند

شما بهتر از آنهایید
۱۷ مرداد ۱۳۹۳
نام کاربری: San.Andres
پیام: ۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
نقل قول
Scarface نوشته:

سجاد سوارز کنار مسی وایمیسته تو خط حمله.. دارم شک میکنم ارسالم رو درست میخونی یا نه!!!

عزیزم خب تو یه نمونه برای ترکیب 4-2-3-1 گفتی دیگه. تو این ترکیب که مسی نمی تونه کنار سوارز باشه. در واقع بحث منم رو این ترکیبه، و اون ترکیب 3-2-3-2 به نظرم خوب نیست. به هر حال شاکله ی اصلی تیم ما، تغییر نکرده و با این فشار مسابقات و سطحی که بارسا داره توش بازی می کنه، تغییر سبک خیلی به تیم ضرر می زنه. بیا در مورد 4-2-3-1 بحث کنیم؛ اون وقت بگو اینیستا کجا بهتره!

نقل قول
دلیلت برای اینیستا رو هم قبول ندارم چون نیمار هم سرعتش نسبت به اینیستا بالاتره و هم قدرت دریبلینگش و هم شوت زنیش که مناسب تره برای گوش چپ.

یه خصوصیتی که تو بازی اینیستا هست، ولی تو بازی بازیکنی مثل نیمار نیست، با حوصله بازی کردنه. چیزی که برای تغذیه ی مهاجم ها، مهمترین نکته ست. تو این سال ها هم اینطور بوده که سمت چپ تیم، قوی تر از سمت راست بوده، و اکثر حملات - جز اونایی که منجر به سانتر میشد - از اون سمت و از ناحیه ای که فصل مشترک ژاوی و اینیستا بوده، شکل می گرفت. نظر کلی من اینه :
سمت چپ تیم ما، نباید به بازیکنی با خصوصیات یه وینگر سپرده بشه. اونجا باید بازیسازی مثل اینیستا قرار داشته باشه، که ما هم از وسط - جایی که مسی هست - و هم از ناحیه ی اینیستا، شانس موقعیت سازی و تغذیه داشته باشیم. ضمن اینکه وقتی مسی پشت مهاجم قرار بگیره، به شدت می تونیم از قدرت چارچوب شناسی و شوتزنی ـش، در کنار نبوغ بازیسازیش استفاده کنیم.

نقل قول
اینیستا تجربه بازی تو اون پست رو بخاطر مصدومیت بازیکنای اون پست داره، که اتفاقا زیاد خوب نبوده وقتایی که اونجا بازی میکرده.

در واقع وقتی داوید ویا و مسی و سانچز هم با هم حضور داشتن، بازم اینیستا سمت چپ خط "هافبک" قرار داشت. من هیچوقت یادم نمیاد که اینیستا وسط بازی کرده باشه، هیچوقت. حتی تیم ملی اسپانیا که با یه مهاجم بازی میکنه. اگه یادت باشه تو یورو 2012 اینیستا از خرید آلبا ابراز خوشحالی کرده بود، چون می گفت خیلی باهاش هماهنگه. یعنی هردوشون سمت چپ هستن دیگه.

نقل قول
نمونه: الکلاسیکوی رفت 11-12 ، آلوز راست بود،سانچز بین جناحین حرکت میکرد و فابرگاس بال چپ رو پر کرده بود تا اینیستا وسط باشه

دارید در مورد کدوم گل حرف می زنید ؟

۱۷ مرداد ۱۳۹۳
طرفدار:
- مسی و اینیستا
- پرسپولیس
- aRgEnTiNa
گروه:
- کاربران عضو
خدا رحمت کنه باعث و بانی این بحثو که موجبات سر زدن من به فایلای قدیمی رو فراهم آورد

عاقو بیاین اینم یه تیکه از آنالیز اون بازی که درباره اینیستاست،حرف منو که قبول ندارین :
نیمه دوم : اینیستا اثر خود را می گذارد

با اینکه با پایان نیمه اول نتیجه مساوی بود و بارسا بازی را به سود خود گردانده بود – اما هنوز بارسای غالب همیشگی دیده نمی شد. آنها مالکیت توپ بیشتری داشتند اما برای حفظ آن به زحمت افتاده بودند و مالکیتشان به اندازه ایده آل پیوسته نبود.

البته علت اصلی این موضوع دفاع مبتنی بر فشار مادرید بود.

اما دلیل دیگر غیبت اینیستا در میانه زمین بود. بیرون کشیدن اینیستا از این منطقه و قرار دادن او در وینگ چپ برای بارسا عرض لازم را به همراه آورد. اما این کار یکی از بهترین بازیکنان دنیا در کار با توپ را از منطقه اختصاصی اش – جایی که بیشترین خطر را دارد – خارج کرد.

با اینکه نقش فابرگاس از نظر ساختار و ترکیب بارسا موثر بود ولی شیوه ای که او آن را اجرا کرد کافی نبود. فابرگاس هنوز دارد یاد می گیرد که چگونه خودش را در سیستم مبتنی بر تملک توپ ِ بارسا حل کند. الان او هنوز بیش از حد "آهسته" بازی می کند و اکثراً تلاش می کند توپ را مستقیم ارسال کند که فایده ندارد چون این سبک بازیکنان اطرافش نیست. و در این بازی او برای ورود به جریان میانه زمین به زحمت افتاد. و این موضوع با نقش جدید تدافعی-تهاجمی اش پیچیده تر شد – نقشی که او قبلاً در این فل بازی نکرده بود، نقشی که هم تیمی هایش نمی دانستند چطور به ارتباط با آن بپردازند.

بازی کردن اینیستا در بال مستقیماً به توانایی بازی دادن فابرگاس در این بازی مربوط بود. پپ به این نتیجه رسیده بود که اینیستا در بال چپ بهتر از فابرگاس عمل می کند. این موضوع عملکرد فابرگاس را از نظر بازیسازی و حفظ مالکیت توپ کمی دردسر ساز کرد چراکه با جدا کردن اینیستا از این منطقه و جانشینی او با هافبکی در سطح پایین تر همراه بود. در همین زمان اینیستا در بال چپ تنها بود و برای پیوستن به دینامیک بازی به زحمت افتاده بود.

گواردیولا این موضوع را دید و در بین دو نیمه تغییرش داد. اینیستا به میانه زمین وارد شد و بارسا بدون یک بال چپ طراحی شده بازی کرد. به جایش فابرگاس غالباً وقتی احتیاج به عریض کردن حرکات بود، به کناره ها می کشید.

بازگرداندن اینیستا به میانه زمین بازی را به همان تملک توپ ِ روانی که بارسا در آن مهارت دارد، بازگرداند. اینیستا در نیمه دوم بهترین بازیکن زمین بود. او فرصت ها را یکی پس از دیگری شکل میداد. و در برابر دفاع مادریدی که در حال خسته شدن بود، می توانست به سرعت فضاهای داخلی مطرح شده در دفاع مادرید را بارها و بارها از هم بشکافد.
اینیستا که در نیمه دوم در مرکز زمین بازی می کند، کوئنترائو را از پیش رو بر می دارد

در تصویر بالا اینیستا توپ را در نیمه بارسا از فابرگاس دریافت می کند. او سریعاً در برار کوئنترائوی پیش آمده قرار می گیرد. در اکثر زمان بازی کوئنترائو خیلی در عمق بازی کرد. اما به محض اینکه اینیستا به مرکز آمد، مادرید هیچ بازیکنی برای مارک مستقیم او نداشت. نکته طنزآلود اینجاست که مهمترین چیزی مورینیو از زمان مانیتا برای جلوگیری از رخداد آن تلاش می کرد، به وقوع پیوست – بارسا خط هافبک دفاعی مادرید را کاملاً جا گذاشت. بارسا اکنون برتری عددی ای تا حد 5 یا 6 به 3 در میانه زمین داشت. در همین زمان چون الوز در وینگ راست مانده بود، سانچز در عرض زمین بین جناحین رفت و آمد می کرد و فابرگاس جای خالی اینیستا را در وینگ چپ پر می کرد، بارسا همچنان عرض حرکاتش را حفظ کرد.

تعجب برانگیز بود که چرا مورینیو هافبک های مرکزی بیشتری را وارد زمین نکرد یا دی ماریا را از کناره به مرکز زمین نکشید. به جایش او بازیکنانش را به حفظ پوشش منطقه ای به همراه یارگیری نفر به نفر واداشت . مشکل این بود که بارسا برای سیستم یارگیری 1 به 1، بیش از حد جابجایی و پاسکاری بین بازیکنان چند-مهارتی داشت ، خصوصاً با در نظر گرفتن اینکه مدافعان مادرید در حال خسته شدن بودند.
این موضوع در تصویر بالا به خوبی نشان داده شده است. دقت کنید که چگونه مسی دوباره کاملاً ازاد و بی محافظ در آن فضا قرار دارد. مسی در این بازی به اندازه چند وقت گذشته فضا داشت. به نظر می رسید برنامه مادرید چیزی مشابه برنامه شان در فینال کوپادل ری است. اینکه به مسی اجازه دهند تا توپ را در عمق در اختیار داشته باشد تا او را از دروازه دور کنند و سپس اگر حرکتی را اغاز کرد، در همان عمق او را با دفاع های وسط دفاع کنند. اما مسی دیگر در نقش 9 کاذب نبود. او در نقش شماره 10 کلاسیک بازی می کرد و سانچز در جلوی او و آلوز در کناره زمین در سمت راست او قرار داشتند. حتی اگر مادرید قصد داشت برنامه کوپا را تکرار کند، این برنامه دیگر اثرگذار نبود.
اینیستا از مدافع دوم عبور می کند؛ کوئنترائو کلافه است؛ مسی در فضای دورش ازاد است

۱۷ مرداد ۱۳۹۳
طرفدار:
- مسی و اینیستا
- پرسپولیس
- aRgEnTiNa
گروه:
- کاربران عضو
پارت دوم :
اینیستا کوئنترائو و سپس آلونسو را با دریبل از سر راهش کنار می زند و به محض انجام این کار تمام زمین برای او باز می شود. کوئنترائو از دریبل خوردنش عصبانی ست؛ او می ایستد و در میانه زمین بازویش را با عصبانیت تکان می دهد.

باز هم دقت کنید که چه فضای قابل توجهی در اختیار مسی است. این هم یکی از تصاویری ست که وقتی در نگاه اول می بینیدش – می دانید که قرار است برای حریف بد تمام شود. اینیستا توپ را در اختیار دارد. مسی ازاد و در فضایی بزرگ برای حرکت قرار دارد.
اینیستا توپ را در فضای باز برای مسی می فرستد

خدیرا بر می گردد تا فضای مسی را ببندد. با وجود بزرگتر بودن جثه او نسبت به مسی، مسی براحتی از تکل او عبور می کند
مسی از تکل از پشت سر ِ خدیرا عبور می کند؛ مارسلو به مرکز می اید

مسی از درگیری خلاص می شود.

بقیش دیگه به اینیستا مربوط نمیشه
قدر اینایی که گذاشتم براتونو بدونین خیلی زحمت داشت
آیا ایمان آوردید ؟

۱۷ مرداد ۱۳۹۳
نام کاربری: Armin10
پیام: ۲۱۴
عضویت از: ۲۷ آبان ۱۳۸۸
گروه:
- کاربران عضو
آقا من همیشه دوس داشتم ازین آنالیزا و تحلیل فنی هارو پیدا کنم بخونم از کجا میشه گیر آورد؟

۱۸ مرداد ۱۳۹۳
نام کاربری: Alireza17
پیام: ۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi
- Ronaldinho
- ★ Esteghlal ★
- Jürgen Klopp & Pep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
آقا این جلسه CAS درباره ی سوارز چی شد؟؟

بخشیده شد آیا؟؟

۱۸ مرداد ۱۳۹۳
نام کاربری: PXIMN
پیام: ۱,۰۶۹
عضویت از: ۱۲ فروردین ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- Puyol - Xavi
- Josep Guardiola - Ronald Koeman
- Spain
- Josep Guardiola
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
alireza 17 نوشته:

آقا این جلسه CAS درباره ی سوارز چی شد؟؟

بخشیده شد آیا؟؟

تا دو سه روز دیگه نتیجه اعلام میشه
امیدوارم یکم محرومیتش رو کم کنن

به کسانیکه به شما حسودی میکنند احترام بگذارید...!
زیرا اینها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند

شما بهتر از آنهایید
۱۸ مرداد ۱۳۹۳
نام کاربری: San.Andres
پیام: ۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
منظور از مرکز تو این آنالیز، خط هافبکه. چون اینیستا در اون زمان به عنوان وینگر بازی می کرد، و جاش رو تو زمین - که میشه سمت چپ هافبک - فابرگاس گرفته بود. بعد از اون اینیستا دوباره به جای اصلی خودش یعنی محدوده ی میانه ی زمین و سمت چپ دفاع حریف برگشت. منظور من هم از اینکه اینیستا چپ بازی کنه، نه صرفا وسط، همین بود. تو ارسالام گفتم که سمت چپ "هافبک" نه یه وینگر و مهاجم چپ!

۱۸ مرداد ۱۳۹۳
طرفدار:
- مسی و اینیستا
- پرسپولیس
- aRgEnTiNa
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
سجاد نوشته:

منظور از مرکز تو این آنالیز، خط هافبکه. چون اینیستا در اون زمان به عنوان وینگر بازی می کرد، و جاش رو تو زمین - که میشه سمت چپ هافبک - فابرگاس گرفته بود. بعد از اون اینیستا دوباره به جای اصلی خودش یعنی محدوده ی میانه ی زمین و سمت چپ دفاع حریف برگشت. منظور من هم از اینکه اینیستا چپ بازی کنه، نه صرفا وسط، همین بود. تو ارسالام گفتم که سمت چپ 'هافبک' نه یه وینگر و مهاجم چپ!

یه جورایی فهمیدم چی گفتین
حالا برداشت من از این قسمتش این بود که این نقشه ای که گفته شد توی آنالیز،واسه بازیهای مهم که تفاوت تیمها کمه،نقشه خوبیه و برگ برنده به حساب میاد
دیگه بقیش با خودتون

نقل قول
آقا من همیشه دوس داشتم ازین آنالیزا و تحلیل فنی هارو پیدا کنم بخونم از کجا میشه گیر آورد؟

آقا من فقط مال چند تا الکلاسیکو رو دارم از یه سایتی که دیگه الان وجود نداره
ولی یه سرچ کن توی گوگل چنتا سایت تخصصی پیدا میشه
اینم سوال داشت ؟

۱۸ مرداد ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

پیام‌های جدید
حاضرین در سایت
۲۱۱ کاربر آنلاین است. (۱۳۸ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۲۱۱

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!