در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
تنها ز تو دردی ماند ای مونس جان با من خواهم که نخواهم هیچ با درد تو درمان را... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۹ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محــمــد نوشته:دوستان یه سری تغییرات در انجمن اعمال شده. جا داره به ناظرین جدید تبریک بگم و ازشون خواهان شیرینی باشم. خانوم کوثر موسوی هم اولین ناظر ارشد این سایت هستند. ایشون هم شیرینیشون رو لطف کنن بیاد اینور... لااقل خودتون به هم دیگه تبریک بگید. |
||
|
|||
۹ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول محــمــد نوشته:دوستان یه سری تغییرات در انجمن اعمال شده. جا داره به ناظرین جدید تبریک بگم و ازشون خواهان شیرینی باشم. خانوم کوثر موسوی هم اولین ناظر ارشد این سایت هستند. ایشون هم شیرینیشون رو لطف کنن بیاد اینور... لااقل خودتون به هم دیگه تبریک بگید. من هنوز نمیدونم چی به چیه شرینی چی بدم؟! الان ناظرای جدید کیا شدن؟! معرفی کنید خب! البته اینجا نه تو پل ارتباطی! بعدم با پیام بگید من دقیقا چیکار باید بکنم! هنوز توجیح نشدم تفویض حکم میکنه! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۹ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول من هنوز نمیدونم چی به چیه شرینی چی بدم؟! الان ناظرای جدید کیا شدن؟! معرفی کنید خب! البته اینجا نه تو پل ارتباطی! ما به این کارا کاری نداریم کوثر ایندفعه دیگه باید شیرینی رو بدی |
||
۹ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو |
|
||
ناگفته ی ما میشنود |
|||
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول ما به این کارا کاری نداریم کوثر ایندفعه دیگه باید شیرینی رو بدی سپیده دخترم جناب عالی شیرینی کنکورو بده گفتی مال مشهدیا محفوظه پ.ن: چقدر از این شکلکه خوشم میاد ،قشنگ حس آدمو نشون میده نسبت به چیزی که ازش تنفر داری |
||
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
پینـــوکیو خسته ام... اینجـــــا مــردم دروغ های شاخدار می گویـــــند و دماغشان را جراحی پلاستیک می کــننــــد! |
||
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: *untouchable*
پیام:
۱,۲۸۱
عضویت از: ۲۴ دی ۱۳۹۰
از: Black Heaven
طرفدار:
- messi,xavi - Pep - piroozi - spain - ##### - pep - anybody گروه:
- کاربران عضو |
لطف می کنید به صندلی داغ من سر بزنید ^__^
|
||
|
|||
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول سپیده دخترم جناب عالی شیرینی کنکورو بده گفتی مال مشهدیا محفوظه همشهری عزیزم هزار بار گفتم بیاین درب منزل تحویل بگیرین خودتون تنبلین به من چه نقل قول پ.ن: چقدر از این شکلکه خوشم میاد ،قشنگ حس آدمو نشون میده نسبت به چیزی که ازش تنفر داری دقیقا...از این بهتر نشون میده |
||
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول I miss you hero نوشته:پ.ن: چقدر از این شکلکه خوشم میاد ،قشنگ حس آدمو نشون میده نسبت به چیزی که ازش تنفر داری نقل قول همشهری عزیزم هزار بار گفتم بیاین درب منزل تحویل بگیرین خودتون تنبلین به من چه آدرسو بده منو مریم فردا اونجاییم ما را همه شب نمی برد خواب ... |
||
|
|||
۱۰ شهریور ۱۳۹۳
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |