در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: سـفر به ماه | ||
|
نقل قول یره این قرتی بازیا چیه اینا از خودشون در مِنِن وخیز همینطور خاکی بریم ، لباس چیه با خودشون میارن شما میتونی نپوشی عزیزم میل با خودته! نقل قول یه ما رو مو میگی یه اَ رو اِ یا اُ میگی دیگه!Ok! حله ! یاد گرفتٌم ! بِرِم! نقل قول فرهنگ سازی ب این میگنا نیگا چجوری لهجه مشدی رو ب ملت تحمیل کردن والا ب خدا! مشدی حرف نزده بودیم تا حالا ک این کارم کردیم! :} پ.ن:ی سوال فقط! این "یره" دقیقا کاربردش تو جملات چیه؟؟؟ |
||
خدایا... راه بِنَما ک گم کرده راهم ... |
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول پ.ن:ی سوال فقط! این "یره" دقیقا کاربردش تو جملات چیه؟؟؟ کاربرد خاصی نداره تو زبان مشدی هر جا دلت خواست میتونی از این واژه ی غنی استفاده کنی |
||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول یره 3 ساعت مورو کاشتی ایجا پ چرا این تیاره را نمیفته؟ یره تو وخیز ت بقیه هم وخیزن مو ک آماده رفتوم نقل قول پ.ن:ی سوال فقط! این "یره" دقیقا کاربردش تو جملات چیه؟؟؟ بجای اسم طرف بش میگن یره فک کنم به زبان شما میشه همون عمو! |
||
|
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
میشه من رو سقفش بشینم؟!
|
||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول M & T نوشته:میشه من رو سقفش بشینم؟! یره داریم میریم فضا ، حواست هست ؟ازاون بالا بیفتی آشغال فضایی میشی آ . |
||
|
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول مهسا نوشته:نقل قول M & T نوشته:میشه من رو سقفش بشینم؟! یره داریم میریم فضا ، حواست هست ؟ازاون بالا بیفتی آشغال فضایی میشی آ . نه بذار بشینه میترکه یهو حال میده صحنه باحالی باید باشه |
||
|
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو |
چقدر دخترای سایت خشنن
|
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول مهسا نوشته:نقل قول M & T نوشته:میشه من رو سقفش بشینم؟! یره داریم میریم فضا ، حواست هست ؟ازاون بالا بیفتی آشغال فضایی میشی آ . من یه رگه آبادانی دارم آخه |
||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول M & T نوشته:نقل قول مهسا نوشته:نقل قول M & T نوشته:میشه من رو سقفش بشینم؟! یره داریم میریم فضا ، حواست هست ؟ازاون بالا بیفتی آشغال فضایی میشی آ . من یه رگه آبادانی دارم آخه رگ قزوینی هم کافیه . |
||
|
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
|
|
نقل قول (: ســـــــپیده هـــــــستم :) نوشته:چقدر دخترای سایت خشنن به در گفتی دیوار بشنوه الان؟ |
||
|
|||
۲۵ شهریور ۱۳۹۳
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |