در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام:
۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا - پرسپولیس - aRgEnTiNa گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول واقعا چجوری بعضیا میگن نویر باید بشه بهترین بازیکن دنیا ؟! نویر گلر خیلی خوبیه، ولی اصلا دلیل نمیشه که به عنوان مرد سال فوتبال جهان انتخاب شه، وقتی سوپر استارهایی مثل مسی و رونالدو هستن؛ و این هیچ ربطی به تبلیغات نداره. چون این دو تا در معمولی ترین حالتشون هم با فاصله از بقیه بهترن. با تقریب خوبی، هیچ دو بازیکن دیگه ای مثل مسی و رونالدو نمی شناسم که حضورشون تو زمین بتونه به صورت واضح نتیجه رو تغییر بده. پس با این اوصاف بی معنیه که یه دروازه بان (!) بشه بهترین بازیکن دنیا! همون بهترین دروازه بان دنیا بسه واسه ـش.![]() نویر واقعا در حدی نیست که با مسی و رونالدو مقایسه بشه ، جلوی من سیتی هم که ... حتی میزان تاثیر گذاری توی تیمش هم خیلی خنده داره و به هیچ وجه قابل قیاس با مسی یا رونالدو نیست از این نظر مسی و رونالدو توی یه رقابت تنگاتنگن و اینه که فوتبالو جذاب میکنه برای ما نکته ی مثبت نویر فقط جام جهانی و بس ، اون هم در برابر مسی واقعا کمه |
||
۱۱ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: messi-6810
پیام:
۱,۵۶۶
عضویت از: ۲۵ بهمن ۱۳۸۹
از: کرمانشاه
طرفدار:
- messi - یوهان کرایف - اسپانیا-ارژانتین - کریمی - پپ گواردیولا - - گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مترجمین اخبار ![]() |
پارسال يادمه سايت ساکرنت تيم منتخب تاريخو اعلام کرد مسي با 46 راي کنار پله مهاجم تيم بود و هافبکا دي استفانو،زيدان،کرويف و مارادونا بودنو......![]() عکسو به خيليا نشون دادم يکي مي گفت رونالدو برزيلي کجاست؟يکي مي گفت بکام کجاست تو اين ليست؟ يه جواب دادم بهشون :کسايي جز بهترين بازيکناي تاريخ قرار مي گيرن که نبوغ ذاتي داشته باشن نه کسايي که به واسطه گلزني يا شومني به چشم اومده باشن ... متاسفانه پشت رونالدو يه حجمه تبليغاتي بزرگه که الکي گندش کردن اين حجمه پارسال پشت سر ريبري م بود اون برنده ميشد. امسال انگار جام جهاني برگزار نشده؟ پارسال تعداد جام مهم نبود براي رونالدو امسال مهم شده؟ پارسال بازي ملي مهم بود امسال بازي باشگاهي مهمه؟ اميدوارم راي دهنده ها مثل طرفداراي کودن رئال کور نباشن. |
||
|
|||
۱۱ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نویر احتمال برنده شدنش خیلی کمه مخصوصاً با حضور شخص شخیصی مثل رونالدو ! توی سال جام جهانی قبلی هم که مسی گرفت و پپ شد بهترین مربی ، همه گفتن چرا از تیم قهرمان جهان نباید کسی برنده بشه ؟! امسال هم صد در صد همین آشه و همین کاسه و اگه رونالدو ببره بعدش میگن کاملاً حلالش بوده ولی اگه مسی ببره دقیقاً همون حرفی که چهارسال پیش زدن رو پی میگیرن ! |
||
۱۱ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
از تیم ب ادگار ای.ساندرو.مونیر.سمپر دعوت شدن برای بازی جام حذفی. بنظرم انریکه تو این بازی دور اول چون حریف راحته به ماسیپ بازی بده. احتمالا همچین ترکیبی بازی کنه. ماسیپ آدریانو بارترا ادگار ای داگلاس اینیستا سمپر رافینیا مونیر ساندرو پدرو هرکاری کردم نتونستم سرجی روبرتو رو تو ترکیب جا بدم ![]() ![]() چون هم اینی بعد از این همه مصدومیت نیاز به بازی داره.هم سمپر تنها هافبک دفاعی تیم هست.هم رافینیا بهتره و باید بیشتر بازی کنه! تو حمله هم حیفه سوارز فیکس نباشه!خودم بودم بجای مونیر بازیش میدادم ![]() فقط حیف که آداما دعوت نشده ![]() راستی تلفظ درست این مدافع سیاهپوست تیم ب چیه؟! ادگار ؟ ! ![]() ![]() |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سیاه پوش نوشته:به هر حال دروازبان تیم قهرمان جام جهانی تو سال جام جهانی از بدترین بازیکن جام جهانی شایسته تره! نویر دروازه بان بهترین تیم جام جهانی، تو سال جام جهانی بود؛ ولی تأثیرگذار ترین بازیکن جام که نبود! به عنوان تنها نماینده ی تیم قهرمان، اصلا شایسته نبود بین سه نفر برتر باشه و به نظر من فقط یه مترسک تبلیغاتیه. تو تیم ملی آلمان گزینه های خیلی مؤثرتری هم از نویر وجود داشتن که باز هم به نظر من اصلا در حد و اندازه های مقایسه با مسی و رونالدو نبودن، اما سومین فوتبالیست برتر جهان شدنشون، منطقی تر بود. سال 2010 هم مسی اصلا جام موفقی نداشت و برعکس اون ژاوی و اینیستا بهترین فرم خودشون رو هم تو طول فصل، هم تو جام جهانی داشتن. اما مسی با فوتبال رویاییش توپ طلا رو برد. فقط امیدوارم فاجعه ی توپ طلا بردن نویر رخ نده! |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: kInG-_-LeO
پیام:
۲,۰۶۹
عضویت از: ۹ دی ۱۳۹۱
از: 海唇
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() آقا همه بکس دوست داریما ولی این نیمار اصلا عشقه خالصه :}} کلاشو :}} ----------------- خبر روحیه بخش داریم!! حضرت زوبی زارتا: " مانند گواردیولا بارسا را ترک می کنم " گفته که قدر منو نمیدونن و این چیزا... بنتنر تو فوتبال لرد شده اینم تو مدیر ورزشیا! بیا برو بابا دلت خوشه... خرید کرده 20 تا بعد میاد میگه میدونستم مصدومه خوب میشه!! ولی بمونه بهتره فقط برای یه جمله که فصل بعد بگه و بره... " مدافع جدید خریدیم! بله..فرمالن از مصدومیت برمیگرده" این زوبی وی تراست :}}}}}}}}}} |
||
|
|||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: kInG-_-LeO
پیام:
۲,۰۶۹
عضویت از: ۹ دی ۱۳۹۱
از: 海唇
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول حتی میزان تاثیر گذاری توی تیمش هم خیلی خنده دارهباز هم یک جمله قصار دیگه از کاربران این سایت!!! آقا فهمیدین چی شد؟ نویر تو بایرن و آلمان بی تاثیر بوده تا الان! :} نقل قول پارسال يادمه سايت ساکرنت تيم منتخب تاريخو اعلام کرد خدای من چه تیمی!!! عنکبوت سیاه که رقیب نداره!! مالدینی! قیصر! کافو! بابی مور عالیه اما من بارسی رو تو این ترکیب میزارم! بیایم جلوتر... دن دیگو! زیزو! کرویف بزرگ! دی استفانو.. پله هم خوبه اما من رونالدو رو اونجا میزارم و کنارش لئو مسی ـه عزیزم...! تصور این تیم وحشتناک قشنگه!! ثبت امتیاز بسکتبالی برای فوتبال!!! پی نوشت: بازی فردا آندرس باید استراحت کنه و داگلاس و سوارز حتما بازی کنن حتی شده یه نیمه...مخصوصا داگلاس! P$G..! |
||
|
|||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
زیاد خوشحال نشید زوبی گفته روزیخواهم رفت.فعلا کار داره ![]() ![]() شوالیه بهتره یک نیمه بازی کنه بعد تعویض شه اینطوری بهتره در شرایط بازی قرار بگیره قبل از پی اس جی... در این تیم منتخب تاریخ هم اگه به من باشه یه جورج بِست اون وسط یه جوری جا میدادم! |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۰۷
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: ahwaz-esf
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینهو وخود مسی. - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بچه ها نظرتون در خصوص پیراهن فصل بعد چیه؟؟منکه میگم ابهت کاتالانو برد زیرسوال عمو.اصلا کاتالان باید عمودی باشه نه افقی. مث اینکه اث میلان یا یوونتوس برداره همین کارو کنه تصور کنید چی میشه.بابا ما ازاول عمود بوده رنگا تا اخر این مسخره بازیا چیه.تازه کاشکی فقط این بود زشت هم شده ب کل حسابی
|
||
@esalatbarca | |||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
|
![]() ![]() نام کاربری: barca-barca
پیام:
۱۷۵
عضویت از: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: کرمانشاه
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - کارلس پویول - پرسپولیس گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نویر توپ طلا ببره؟! حتما" به خاطر رو خط نیمه ایستادنش؟! اگه قراره کسی این جایزه رو از آلمان بگیره بدون شک اون بازیکن لامه نه نویر ولی از اونجایی که هیچ کدوم از بازیکنای ژرمن به اندازه ی داگلاسم برام مهم نیستن پس میگم به درک!!! از اونجایی که توپ طلا حاصل رای افرادی امثال مربی جبل الطارق ، تیمور شرقی و نیکاراگوئه و .... هستش و این افرادم مثل اکثریت آدما عقلشون به چشمشونه پس میزان گل براشون در اولویته. فکر کردین رونالدو چطور توپ طلاشو میبره؟ خیلی سادس!!! 1.بازی در تیمی که سال به سال با انواع و اقسام بازیکن در حال تقویت شدنه 2. جا افتادن این مطلب برای تمام اعضای تیم که بازیکن هدف رونالدو ه و لا غیر و تمام پاس ها باید به اون ختم بشه 3. سرعت در حد اسب 4.تعداد گل زیاد 5 . حمایت همه جانبه رسانه ای از اون که شامل مصاحبه مدیر عامل تا شوفر اتوبوس رئال به علاوه ی انواع و اقسام شوی تبلیغاتی و قرتی بازی و شامورتی بازیه ... 6. توپ طلا و اشک تمساح و باقی قضایا که مسی به جز شماره 4 فاقد همشونه. ببینید برای تمام تیم های دنیا هدف از فوتبال بازی کردن کسب جامه حالا چه مثل ما با زیبا بازی کردن و چه مثل بقیه تیم ها با کثیف کاری و به نظر من اگر همچنان توپ طلا با رای ژورنالیست ها داده میشد الان ملاک تاثیر گذاری در راه کسب جام بود نه تعداد گل و اینطوری پارسال روبن (نه ریبری!) این جایزه رو میبرد ، امسالم فیلیپ لام و با تمام عشق و علاقم به مسی باید بگم توپ طلای سال 2010 هم حق مسلم ژاوی بود که هنر نمایی میکرد و بارسای 2009/2010 و اسپانیای قهرمان جهانو رو انگشت کوچیکش میچرخوند. |
||
۱۲ آذر ۱۳۹۳
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |