| در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: kInG-_-LeO
پیام:
۲,۰۶۹
عضویت از: ۹ دی ۱۳۹۱
از: 海唇
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول پس شما ديگه خواهشا اگه دو روز ديگه بارسا بردشما سکوی دانش آموزی هستید و من بویکسوس نویز! مطمئن باش خیلی بیشتر از تو روانی بارسا هستم! ... حالا شما عاشق انریکه باشید و بعد از باخت و اشتباهاتش دست بزنید اما 2016 انریکه مربی! نه بازیکن :} و بارتمئو و به دنبالش زوبی از بارسا اخراج میشن! . . . این فصل هم جام معتبری در کار نیست و باید این سال سیاه رو هم سپری کنیم تا لاپورتا برگرده و کسی مربی بشه که دلش به حال بارسا بسوزه نه که فردای باخت با دوستاش بره دوچرخه سواری! |
||
|
|
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Cule نوشته:نقل قول عشق؛ یعنی علی نوشته:نقل قول mohammad نوشته:من هیچ وقت کسی که تو مادرید بازی کرده رو اسطوره بارسا نمیدونم اسطوره بارسا پویول و ژاوی هستند نه انریکه خب پس مشخصه که تو اصلا نمی دونی انریکه کی هست، و گرنه پویول و ژاوی تو بارسایی بودن به گردشم نمی رسن! انریکه بازیکن آره. ولی انریکه مربی نه!چون هیچ دستاوردی نداشته و احتمالا نداره! مگه هربازیکن باغیرت و متعصبی مربی خوبی میشه؟! ای خداااا.الان 2ونیم شبه.من یه امتحان4واحدی دارم.از شدت ناراحتی خوابم نمیبره درسم دیگه نمیتونم بخونم! بحث بارسایی بودن بود نه مربی خوب یا بد بودن! |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول ★ 2016 ★ نوشته:نقل قول پس شما ديگه خواهشا اگه دو روز ديگه بارسا بردشما سکوی دانش آموزی هستید و من بویکسوس نویز! مطمئن باش خیلی بیشتر از تو روانی بارسا هستم! ... حالا شما عاشق انریکه باشید و بعد از باخت و اشتباهاتش دست بزنید اما 2016 انریکه مربی! نه بازیکن :} و بارتمئو و به دنبالش زوبی از بارسا اخراج میشن! . . . این فصل هم جام معتبری در کار نیست و باید این سال سیاه رو هم سپری کنیم تا لاپورتا برگرده و کسی مربی بشه که دلش به حال بارسا بسوزه نه که فردای باخت با دوستاش بره دوچرخه سواری! آخ منتظرم اون روزی که با یه باخت به همین لاپورتا و مابقی هم فحش میدید رو ببینم.
|
||
|
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.Zoro
پیام:
۱,۳۱۱
عضویت از: ۸ آبان ۱۳۹۲
طرفدار:
- اینیستا - رونالدینیو-ریوالدو - پرسپولیس - برزیل-آرژانتین-اسپانیا - هیچکدام - یورگن کلوپ-پپ گواردیولا - علی دایی-مجید جلالی گروه:
- كاربران بلاک شده
|
فقط امیدوارم آخر فصل ی مربی درست و حسابی بیارن ک 3 سال بمونه نه اینکه باز برن مربی های درجه دو بیارن و باز آخر فصل مجبور بشیم عوضش کنیم
|
||
|
WHEN DO YOU THINK PEOPLE DIE? WHEN THEY ARE SHOT BY A PISTOL?NO WHEN THEY ARE RAVAGED BY AN INCURABLE DISEASE?NO WHEN THEY EAT A POISONOUS MUSHROOM?NO ((ITS WHEN THEY ARE FORGOTTEN)) |
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۰۶۹
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو
|
![]() این پیام شایعات نامزد شدن خوان لاپورتا برای پست ریاست بارسلونا را افزایش داده است . لاپورتا در یکی از شبکه های اجتماعی زیر عکسی از خودش با پیراهن بارسا شعری از یک شاعر نوشته است : " اینجا و حالا من کارم با این سوزن را با هدفی که فعلا افشا نمی کنم برای مرمت کردن آغاز می کنم . اجازه بدهید یک بار دیگر در کنار یکدیگر بایستیم تا صدای جدی و روشن ما شنیده شود . اجازه بدهید همه بشنوند ما چه کسانی هستیم. " پی نوشت1: منتظرتیم رئیس...! نقل قول آخ منتظرم اون روزی که با یه باخت به همین لاپورتا و مابقی هم فحش میدید رو ببینم قطعا اون روز هم منطق و جوابی هست نه اینطور که به مربی که تو 4 سال 14 جام گرفته بگیم غلط کرده! |
||
|
|
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
من با عوض کردن انریکه مخالفم. فقط باید ازش تعهد بگیرن: 1.لجاجت نکن. 2.کله شقی نکن. 3.شایسته سالاری باشه برای ترکیب. 4.وقتی همه بازیکنارو دراختیار داری از ترکیب نسبتا ثابت و قویترین ترکیب ممکن استفاده کن. 5.با بازیکنا یا دوست باش یا رئیس! ! |
||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.Zoro
پیام:
۱,۳۱۱
عضویت از: ۸ آبان ۱۳۹۲
طرفدار:
- اینیستا - رونالدینیو-ریوالدو - پرسپولیس - برزیل-آرژانتین-اسپانیا - هیچکدام - یورگن کلوپ-پپ گواردیولا - علی دایی-مجید جلالی گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول Cule نوشته:من با عوض کردن انریکه مخالفم. فقط باید ازش تعهد بگیرن: 1.لجاجت نکن. 2.کله شقی نکن. 3.شایسته سالاری باشه برای ترکیب. 4.وقتی همه بازیکنارو دراختیار داری از ترکیب نسبتا ثابت و قویترین ترکیب ممکن استفاده کن. 5.با بازیکنا یا دوست باش یا رئیس! ! یهو بگو هیچی حالیش نیست دیگه )))))))))
|
||
|
WHEN DO YOU THINK PEOPLE DIE? WHEN THEY ARE SHOT BY A PISTOL?NO WHEN THEY ARE RAVAGED BY AN INCURABLE DISEASE?NO WHEN THEY EAT A POISONOUS MUSHROOM?NO ((ITS WHEN THEY ARE FORGOTTEN)) |
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۰۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
![]() یک عشق...یک گواردیولا...تموم...× . . . انریکه هم قدش نیست ;} شب همگی خوش! |
||
|
|
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۰۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول فقط باید ازش تعهد بگیرن:کی بگیره؟ بارتمئو یا زوبی زارتا که اصلا براشون مهم نیست بارسا اینتر شده!! .. کلوپ گفت سبک ما رو دوست نداره و احتمالا قبول نکنه... پس سیمئونه.. مورینیو.. پپ.. تموم.. |
||
|
|
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول ßƐĤИΛM♠ نوشته:نقل قول Cule نوشته:من با عوض کردن انریکه مخالفم. فقط باید ازش تعهد بگیرن: 1.لجاجت نکن. 2.کله شقی نکن. 3.شایسته سالاری باشه برای ترکیب. 4.وقتی همه بازیکنارو دراختیار داری از ترکیب نسبتا ثابت و قویترین ترکیب ممکن استفاده کن. 5.با بازیکنا یا دوست باش یا رئیس! ! یهو بگو هیچی حالیش نیست دیگه )))))))))مطمئنا از پپ 5 تا خور بیشتر حالیشه.
|
||
|
|||
|
۱۵ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

)))))))))