| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
آقا من توو این هفته سه تا دغدغه داشتم، یکی امتحان مقاومت مصالحم بود که خدا رو شکر به سلامت ازش گذشتم، یکی بازیه امشب بود که حریفو ترکوندیم، و یکی نتیجه ی توپ طلاست که هی به خودم میگم چی میشه اگه این یکی ام بزنه و همونی بشه که باید بشه، بعد برآیند این سه تا دغدغه، و شادی حاصل از این سه اگه تکمیل بشه، می تونه با من کاری بکنه که خودمو از شدت خوشحالی از پنجره پرت کنم توو خیابون، یعنی می تونم اونوقت بر جاذبه هم پیروز بشم، به قول باب اسفنجی اینا اونوقت دیگه قوانین فیزیک رو من کارساز نخواهد بود
|
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: XAVi.6
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۱۰ شهریور ۱۳۹۳
از: تهران
طرفدار:
- کارلوس پویول - رونالدینیو و دوستان .... - سرجی بارخوان- رونالدکومان- پپ- انريكه- ریوالدو - پرسپولیس - از پرتغال و فرانسه خوشم نمیاد - علی کریمی - مجتبی محرمی - کرایوف- فرگوسن- پپ و لیپی - ! گروه:
- کاربران عضو
|
نيمه دوم خيلي شبيه نيمه دوم بازي با پاريس بود.. توپ رو داده بوديم فضا رو گرفتيم با پرس و توپ گيري ضد حمله ميزديم.... چيزي كه تو اين 2 سال نديديم يه حركت جديد و تازه ... اميدوارم ادامه پيدا كنه...
|
||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: kInG-_-LeO
پیام:
۲,۰۶۹
عضویت از: ۹ دی ۱۳۹۱
از: 海唇
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو
|
![]() 3 تایی با هم صمیمی ـن ولی رابطه لئو و نیمار عاشقانست ^_^ ![]() این که بارسا بتونه اتلتیکو رو ببره برام دور از ذهن بود اونم با این نتیجه اما اخرای نیمه اول سیمئونه قبول کرده بود که تو نبرد تاکتیکی جلوی انریکه شکست خورده... هیچوقت نخواستم جوگیر باشم... هنوز هم بابت از دست دادن 3 امتیاز ناراحتم اما این پیروزی نکته های زیادی داشت...ممنونم لوئیز انریکه... امیدوارم اشتباهاتو قبول کرده باشی و تکرار نکنی تا بتونم دوباره بهت اعتماد کنم... 3 بازیه آینده سخت نیست و فرصتی برای بالا بردن آمار گلزنی و هماهنگ شدن تیمه... شب همه ی آبی اناریها خوش.. |
||
|
|
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۰۶۹
طرفدار:
- ★★Lionel Andrés Messi★★ - ★Carles Puyol★ - ★Perspolis★ - ★Argentina★ - ★...★ - ★PeP & TitO★ - ★ ...★ گروه:
- کاربران عضو
|
در رابطه با فول مچ بازی... مشاهده لینک --- مشاهده لینک --- این 2 تا سایت هست اما لینکای دانلودشون یکم منو اذیت میکنه حالا بعضیاش قابیلت ریسام نداره و بعضی محدودیت سرعت داره --- پی نوشت: به نظرم از لینکای طرفداری استفاده کنید بهتره... از اسکای اسپورت ایتالیا گرفته... ![]() 2 پارتش کرده نیمه اول و دوم : مشاهده لینک مشاهده لینک |
||
|
|
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۲,۰۶۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
![]() صحبتای لئو شب خوب منو عالی کرد! 1. قرار نیست که از بارسا برم! 2. مشکل خاصی با بازیکن و یا مربی تیم ندارم! 3. اینها شایعات هستن که من مربی انتخاب می کنم و برای موندن تو بارسلونا شرط میزارم! 4. میخوان با شایعات برای من و بارسا مشکل درست کنن اما ما با هم متحد هستیم! پی نوشت: لئو با انریکه مشکلی نداشته باشه ما هم نداریم! |
||
|
|
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
مصاحبه لئو مسی با بارسا تی وی بعد از برد مقابل اتلتیکو : همه حرفهایی که درباره من زده میشود نادرست است..من هیچ برنامه ای برای ترک باشگاه ندارم..حرفهایی که درباره پیوستن من به چلسی و سیتی زده میشود درست نیست این غیر ممکن است که من بخواهم مربی تغییر کند..همچنین ماندن مشروط من در باشگاه هم دروغ است چون من نمیخواهم از بارسا بروم قبلا هم میگفتند که من با ابراهیمویچ یا اتوئو یا بویان یا حتی گواردیولا رابطه بدی داشتم که اینها هم همه دروغ هستند و من نمیخواهم بیش از این به این موضوع بپردازم..من اصلا به ترک باشگاه فکر نمیکنم ما امشب با روح خود وارد بازی شدیم و از همان دقیقه اول فقط برای پیروزی بازی را آغاز کردیم.. سوارز بازیکنی خوب و متفاوت و گلزن است..او برای هرتوپی که سمتش می آید تلاش بسیاری انجام میدهد.. شایعات اخیر باعث ناراحتی تیم شده است..این شایعات از داخل خود باشگاه می آید و نه از مادرید یا جایی دیگر..این شایعاتی که وارد باشگاه میشود و بعضا درباره من و بیقه افراد است اصلا برای تیم خوب نیست.. جایزه توپ طلا؟کسی آن را کسب خواهد کرد که استحقاقش را داشته باشد..هم نویر و هم کریستیانو فصل خیلی خوبی را پشت سرگذاشته اند.. در این زمان ما بیشتر از هر چیزی به اتحاد نیاز داریم..از بیرون میخواهند که به ما ضربه بزنند و مدیران باشگاه باید بسیار مراقب باشند چون من فقط یک بازیکن هستم و نمیتوانم کار خاصی انجام دهم.. قبلا گفته میشد که روزنامه های مادریدی برای ما شایعه درست میکنند اما الان میبینیم که روزنامه های خودمان برایمان شایعه میسازند.. |
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
صحبتهای بازیکنان بعد از بازی دیشب: ماسچرانو:"واقعیت اینه که تمام حرفهایی که هفته گذشته زده شد دروغ محض بود، هیچکدام از شایعاتی که گفته شد اتفاق نیفتاد!" Mascherano: "The truth is that everything that has been said in these past days are lies. Nothing of what they said has happened." "اگر برای حرفهایتان منبعی نداشته باشید همیشه ایجاد شک و شبهه میکنید،این راحت است که شایعه ای راه بیندازید و بگویید منبعتان درون رختکن بارساست، روزنامه ها هر روز کمتر راجع به فوتبال می نویسند ولی گویا شایعات بیشتر می فروشد! " Mascherano: "If no sources are mentioned, things always stay unclear. Press every day talks less about football, sensationalism sells." آندرس اینیستا:"بهترین راه برای جواب دادن به حرف و حدیث ها در زمین مسابقه و بهترین جواب پیروزی بود." Iniesta: "The best way to answer to all the talk is on the pitch. The best answer is winning." "شما شایعاتی میشنوید که درست نیستند،شایعاتی که ممکن است کسی را اذیت کند و خسارت ایجاد کند، امیدوارم این مسایل را پشت سر گذاشته باشیم." Iniesta: "You hear things that are not true, things that can cause damage and hurt people. We hope all this is behind us now." "هیچ ملاقاتی بین کاپیتانهای تیم نبوده زیرا موضوعی برای بحث نبوده ، امیدوارم الان بتونیم راجع به فوتبال حرف بزنیم." Iniesta: "There was no meeting of captains as was said, as there was nothing to discuss. Hopefully we can again talk about football now." |
||
|
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
صحبتهای لوییز انریکه پس از بازی: " یک بازی کامل و بی نقص مقابل یک حریف سخت کوش، ما شکی نداشتیم که پیروز خواهیم شد ولی این هم سه امتیاز معمولی دیگر است." Luis Enrique: "Very complete game against a very tough opponent. We didn't have doubts. But these are just three more points." "نتایج خوب به کم شدن فشار روی تیم کمک میکنه ، نتایج خوب تنها چیزیست که میتونه این موج( فشار روی تیم و شایعه) رو متوقف کنه" Luis Enrique: "Result helps to lower pressure on the team? Of coruse. Results is the only thing that can stop this wave." "آیا بحران تمام شد؟ خیر یک نتیجه بد دیگه و دوباره همه چیز شروع میشه، این اتفاقات در این باشگاه میفته، و نمیتونید ازش اجتناب کنید." Luis Enrique: "Crisis has ended? No, one bad result and it'll start again. You can't avoid that at this club." "تا بحال صدای فریاد و غرش جمعیت در نیو کمپ رو به این بلندی نشنیده بودم( بعد از اعلام پنالتی اتلتیکو) خیلی خوشحالم وقتی تماشاگران پشت تیم هستند و حمایت میکنند." Luis Enrique: "Never heard the Camp Nou roar as much as when Atletico got a penalty. I like it when the crowd is behind the team." |
||
|
|||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
نقل قول 3 بازیه آینده سخت نیست و فرصتی برای بالا بردن آمار گلزنی و هماهنگ شدن تیمه... اینجوریام نیست! بعداز الچه و دپور دوباره باید بریم با اتلتیکو بازی کنیم ![]() مرسی لئو جون با مصاحبه به موقعت هم آرامش بهمون دادی.هم دهن دشمنای بارسارو آسفالت کردی
|
||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو
|
ان شاءالله به وقتش مفصل در مورد بازی حرف میزنم ![]() فقط الان میتونم بگم بچه ها ایول گل کاشتید. Suarez ![]() Neymar ![]() Messi Enrique
|
||
|
۲۲ دی ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

بود که خدا رو شکر به سلامت ازش گذشتم، یکی بازیه امشب بود که حریفو ترکوندیم، و یکی نتیجه ی توپ طلاست که هی به خودم میگم چی میشه اگه این یکی ام بزنه و همونی بشه که باید بشه، بعد برآیند این سه تا دغدغه، و شادی حاصل از این سه اگه تکمیل بشه، می تونه با من کاری بکنه که خودمو از شدت خوشحالی از پنجره پرت کنم توو خیابون، یعنی می تونم اونوقت بر جاذبه هم پیروز بشم، به قول باب اسفنجی اینا اونوقت دیگه قوانین فیزیک رو من کارساز نخواهد بود 

با مصاحبه به موقعت هم آرامش بهمون دادی.هم دهن دشمنای بارسارو آسفالت کردی