| در حال دیدن این عنوان: |
۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول A.H.C نوشته:واااااااااااااااای خدا از دست این خط دفاعی !!! همه به نوبت گند زدن آلبا و آلوز که هر بار ضد حمله خوردیم سر جاشون نبودن ، ماسکرانو هم که با یه عملکرد صفر و صدی تو خط دفاع دقمون داد !! در مورد پیکه ام شاید زود باشه قضاوت ولی به نظرم این شکیرا نبود که زایید بلکه گاو بارسلونا بود! تو خط هافبکم که بوسکتس طبق معمول شل و ول و بی اثر بازی کرد و انریکه ام چند بازیه متوجه شده و اگه به حفظ نتیجه و کنترل توپ و میدان احتیاج باشه بی برو برگرد تعویضش میکنه و ماسکرانو رو میاره جلو!! رافینیا خیلی خوب بازی کرد ولی اینیستا خنثی بود به نظرم چالش بعدی انریکه باید رو فرم آوردن اینیستا باشه.سوارزم اگه یکم خود خواه تر باشه و بیشتر بشوته به نظرم میتونه تاثیر گذار تر باشه گرچه همین الانشم خوب موقعیت سازی میکنه ولی نیمار این بازی بد بازی کرد و دور از انتظار بود. مسی هم که دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیذاره تیمش عقبه و تحت فشار ولی نه مشت زد نه جفتک انداخت بلکه با یه سه کنج زیبا با پای غیر تخصصی به بعضیا درس فوتبال و اخلاق داد.غیر از اختلاف نظر در مورد دنی که به نظرم خوب کار کرد ... از بدو بازگشتم به سایت چنین کامنت پر محتوا یی ندیده بودم. ممنون من همین جا یه نمره هم بدم. نمره همه ی بازیکنان ویارئال عزیز 10 به استثنای جیوانی که 5 بهش میدم. انریکه : 9 + براوو : 7 دنی : 6.5 + پیکه : 5.5 ماسکرانو : 6 آلبا : 5.5 رافینیا : 7.5 + انیستا : 5 + مسی : 7 (هنوز کار داره تا مسی ریکارد بشه) + سوارز : 6.5 نیمار : 6 + |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
جیو بدبخت که یه گل از توپ مرده ساخت!
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول عشق؛ یعنی علی نوشته:جیو بدبخت که یه گل از توپ مرده ساخت! ![]() من از جیوانی انتظار بیشتری داشتم. قبل از اینکه بازی شروع بشه گفتم جیوانی بر خلاف ریال جلوی بارسا خوب بازی نمیکنه ولی اون مال زمانی بود که تیم ما اونقدر پاس مسخره و بی هدف به هم می داد که توپ اصلا به پای بازیکنان ویارئال نمی خورد ... امشب انتظار داشتم بهتر عمل کنه چون توپ بیشتری نسبت به قبل (دوران پپ) سهم ویارئال می شد ... |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
نقل قول عشق؛ یعنی علی نوشته:نقل قول RaFiNhA نوشته:چرا انریکه چند وقتیه به ژاوی اصلا بازی نمیده؟! باید حداقل 20 دقیقه آخرو ازش استفاده کنه،مطمئنا میتونه تاثیر مثبت حودشو بذاره و بازی رو آروم کنه.تازه حیف نباشه آمار تعداد بازیای ژاوی اضافه نشه!ژاوی که بازی هفته پیش فیکس بود. ![]() آره ![]() بازی برگشت کوپا بازی نکرد با این بازی شد 2تا پشت سر هم! بنظرم وقتی 3-2 شد از حدود 60 به بعد ژاوی رو میاورد تا بازی رو آروم کنه بهتر می بود! البته آوردن متیو تعویض خیلی خوبی بود!که باعث شد ماسکی بره هافبک دفاعی! ویارئال تو این بازی زیاد توپ داشت و خیلی خطرناک بود تو حملاتش.علتش این بود هافبک توپ نگه دار نداشتیم!رافینیا و اینی هر دو هافبک هجومی هستن و لو دادن توپ اون وسط عادیه! برای بازی کوپا حتما باید ژاوی یا راکیتیچ فیکس باشن و ماسکی هم هافبک دفاعی باشه تا با جنگندگیش توپای حریف رو خراب کنه و با ژاوی یا راکیتیچ حفظ توپمون بالا بره و کم موقعیت بهشون بدیم! |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: barca-barca
پیام:
۱۷۵
عضویت از: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: کرمانشاه
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - کارلس پویول - پرسپولیس گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Pentragon نوشته:غیر از اختلاف نظر در مورد دنی که به نظرم خوب کار کرد... حداقل سه الی چهار سال بهترین دفاع راست دنیا بود ولی باید قبول کنیم که دیگه بهترین نیست. البته با پتانسیلی که داره هنوز به صورت نصفه نیمه سمت راستو راه میندازه ولی گاهی اوقاتم دیگه کم میاره و نمیتونه که سر جاموندناش تو ضد حمله ها یا تو سر توپایی که میخوره معلوم میشه. یه زمانی خیلی به مونتویا امید داشتم ولی اینقدر رو نیمکت نشوندنش که بازی کردن از یادش رفت و به نظرم اگه همین وضع ادامه داشته باشه دیگه برامون بازیکون نمیشه!تو پست دفاع راست اگه قرار به استفاده نکردن از مونتویا و پاتریک باشه ترجیح میدم دنیلو دفاع راست 23 ساله ی پورتو رو بخریم. |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول Pentragon نوشته:نقل قول عشق؛ یعنی علی نوشته:جیو بدبخت که یه گل از توپ مرده ساخت! ![]() من از جیوانی انتظار بیشتری داشتم. قبل از اینکه بازی شروع بشه گفتم جیوانی بر خلاف ریال جلوی بارسا خوب بازی نمیکنه ولی اون مال زمانی بود که تیم ما اونقدر پاس مسخره و بی هدف به هم می داد که توپ اصلا به پای بازیکنان ویارئال نمی خورد ... امشب انتظار داشتم بهتر عمل کنه چون توپ بیشتری نسبت به قبل (دوران پپ) سهم ویارئال می شد ... آره اینم پاسای بی هدف در برابر همین ویارئال واقعا چقدر مسخره بازی می کردیم. این گل واقعا مسخره بود. چه پاسکاری مسخره ای واقعا 1-2 ی سسک و آندرس که اصن معلومه مسخرس و بی هدف از همه مسخره تر هم پاس آخر اینیستاس که خیلی بی هدفه و شانسی رسید به لئو خیلی بی هدف بود پاس اینیستا . خوب شد واقعا اون روزای بد رو پشت سر گذاشتیم خیلی تیم بی هدفی بودیم دانلود گل مسی با پاس بی هدف اینیستا |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۸۳۵
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول A.H.C نوشته:حداقل سه الی چهار سال بهترین دفاع راست دنیا بود ولی باید قبول کنیم که دیگه بهترین نیست. البته با پتانسیلی که داره هنوز به صورت نصفه نیمه سمت راستو راه میندازه ولی گاهی اوقاتم دیگه کم میاره و نمیتونه که سر جاموندناش تو ضد حمله ها یا تو سر توپایی که میخوره معلوم میشه. یه زمانی خیلی به مونتویا امید داشتم ولی اینقدر رو نیمکت نشوندنش که بازی کردن از یادش رفت و به نظرم اگه همین وضع ادامه داشته باشه دیگه برامون بازیکون نمیشه!تو پست دفاع راست اگه قرار به استفاده نکردن از مونتویا و پاتریک باشه ترجیح میدم دنیلو دفاع راست 23 ساله ی پورتو رو بخریم. متاسفانه من بازیکنان جدید رو اصلا نمیشناسم. 3 چهار سالم بود که بازی های بارسا رو خیلی کم نگاه می کردم ولی انصافا مونتویا از همون اول هم کسی نبود که جایی حتی رو نیمکت ذخیره ها داشته باشه ... پیرو یه سری تزریقات که خوشبختانه با آمدن انریکه شر افرادی چون تیوپ و ... کم شد و اینطور که من فهمیدوم گویا لابی دوستان کمرنگ شده و شر مابقیشون به امید خدا از سر بارسا کم میشه ... یه عده صاحب منافعی شدند که خوشبختانه هواداران افراطی باشگاه اجازه ندادند سر هواداران کم سن و سال و تازه وارد باشگاه با این جفنگ بازی ها و گاوبندی ها شیره مالیده بشه و خدایی نکرده حتی ساشا ی عزیز 2 روزه فکر کنه که مثلا فولانی برای خودش کسیه !!!!!!!! با این حسی که من دارم قول میدم یه روزم دست از مبارزه بر ندارم. ما هوادار بارساییم و لایق بهترین ها ... کسی به خاطر باباش اینا، ملیتش اینا و سرمربی های اسبقش اونا !!! عضو تیمه، باشه ... ولی لطفا کنار وایسته تا مزاحم کار بقیه نشه ... باز خوبه عده ای قهرمان شدند تا بعضی ها یه مدالی چیزی تو خونشون آویز کنند ... فقط حیف که خیلی ها اون سماور و سینی و قوری رو با یه لبخند عوض نمی کنند ... |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده
|
یادی از پدروی زمان پپ و گلهای خیلی قشنگش . قاتل مورینیو بود دست خودم نیست هی دلم هوای اون روزارو می کنه دانلود ============ یه سوال از آقای ادمین شما واقعا رو چه حساب فکر می کنی دوس سانتوس و بویان و ... توسط پپ نابود شدند ؟ چه برتری ای نسبت به پدرو داشتن واقعاً ؟ والا بویان 3سال با تیم پپ بود .خیلی کمم بهش بازی نرسید . یک دهم پدرو تاثیر گذار نبود ! قدرت تموم کنندگیش نصف پدرو هم نبود دوندگی و پرس کردنش 1 هزارم پدرو هم نبود پدرو تو همین کلیپ ببینید چند تا گل حساس با پای چپش زده فقط . به جرات می گم زهر پای چپ پدرو از پای راست بویان بیشتر بود ! بویان فقط خوشگلتر بود ! بعد از بارسا هم هیچ کجا موفق نشد چون پتانسیلش همین و این سوپر منی که ازش ساختین نبود هیچ وقت ! یه بازیکن معمولی بود فقط ! |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
اگه اشتباهات فردی مدافعا نبود و جناب سوارز هم اون موقعیت ها رو گل میکرد خیلی راحت با نتیجه 4-0 یا 5-0 میبردیم. بالاخره یه روز این توپ خراب کردن های سوارز کار دستمون میده... هر چقدر هم خوب بازی کنه دلیلی بر خراب کردن این همه تک به تک نیست. اگه یه مهاجم درجه 2 جای سوارز بود تا اینجای فصل نزدیک 20 تا گل زده بود. جیوانی عزیز هم یه صحنه توپ رو گرفت و یه ربع دور خودش پیچید و بعد هم با پای راست فرستادش بین تماشاچی ها!! اگه یکی از بازیکنای مغضوب دوستان همچین حرکتی میکرد سوژه خنده اونا بود!! و اگه پیکه روی صحنه گل دوم تمرکزشو از دست نمیداد هیچ چیز خاصی از جناب اسطوره شاهد نبودیم. در کل تیم در مسیر درست قرار داره و باید خوشحال بود که این اشتباهات در نتیجه تاثیر گذار نبود. این جور اتفاقات (مثل بازی با سوسیداد یا این بازی) یه جور شوک به تیم وارد میکنه که زیاد از حد مغرور نشن. در کل من از مجموعه تیم راضیم و همه بازیکنایی که هستن رو تا حد زیادی قبول دارم (منهای داگلاس که هنوز نمیفهمم چجوری خردیش ) و حسرت بازیکن های دوزاری تیم های دیگه رو هم سالی 2 تا بازی خوب میکنن رو هم ندارم.فقط سن دنی آلوس داره بالا میره و برزیلی ها هم به 30 سال که برسن دیگه اون کارایی سابق رو ندارن. البته من کماکان به مونتویا اعتماد کامل دارم و میدونم اگه به اندازه کافی بهش بازی برسه توانایی هاش از دنی آلوس هم در فاز دفاعی بیشتره. هنوز یادم نرفته تیتو 120 دقیقه از مونتویا تو 2 تا ال کلاسیکو استفاده کرده و تو اون 120 دقیقه (که 60 دقیقه شو تو سوپرکاپ 10 نفره بودیم) رونالدو نتونست نفس بکشه و هیچ حرکتی از سمت چپ انجام نداد. حتی میتونست تو بازی لالیگا گل هم بزنه که از بدشانسی شوتش خورد به تیرک دروازه اون سوراخ مقدس |
||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
اگر بارترا از اول بود و راکییتیچ هم بود ژاوی هم بعد میومد مطمئن باشید اصلا نمیزاشتیم نفس بکشن.ترکیب اصلی نبود
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

آلبا و آلوز که هر بار ضد حمله خوردیم سر جاشون نبودن ، ماسکرانو هم که با یه عملکرد صفر و صدی تو خط دفاع دقمون داد !! در مورد پیکه ام شاید زود باشه قضاوت ولی به نظرم این شکیرا نبود که زایید بلکه گاو بارسلونا بود!
خیلی خوب بازی کرد ولی اینیستا خنثی بود

باید حداقل 20 دقیقه آخرو ازش استفاده کنه،مطمئنا میتونه تاثیر مثبت حودشو بذاره و بازی رو آروم کنه.تازه حیف نباشه آمار تعداد بازیای ژاوی اضافه نشه!