به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۵ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول

پیرو یه سری تزریقات که خوشبختانه با آمدن انریکه شر افرادی چون تیوپ و ... کم شد و اینطور که من فهمیدوم گویا لابی دوستان کمرنگ شده و شر مابقیشون به امید خدا از سر بارسا کم میشه ... یه عده صاحب منافعی شدند که خوشبختانه هواداران افراطی باشگاه اجازه ندادند سر هواداران کم سن و سال و تازه وارد باشگاه با این جفنگ بازی ها و گاوبندی ها شیره مالیده بشه و خدایی نکرده حتی ساشا ی عزیز 2 روزه فکر کنه که مثلا فولانی برای خودش کسیه !!!!!!!!

با این حسی که من دارم قول میدم یه روزم دست از مبارزه بر ندارم. ما هوادار بارساییم و لایق بهترین ها ...
کسی به خاطر باباش اینا، ملیتش اینا و سرمربی های اسبقش اونا !!! عضو تیمه، باشه ... ولی لطفا کنار وایسته تا مزاحم کار بقیه نشه ...

اونجا اسمش ا - ی - ر - ا -ن نیست که از این خبرا باشه

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: L.A-Messi
پیام: ۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی
- کرایف،دی استفانو
- گواردیولا،گاس هیدینگ
- کلا قیدشو زدم
گروه:
- کاربران عضو
تو رو خدا ببینید نیمه دوم با اومدن مسی به پست اصلیش و گرفتن نبض حملات تیم، 20 دقیقه اول رو چقدر فوق العاده بازی کردیم .. یعنی همه کار کرد وقتی برگشت مرکز خط حمله، پاس داد، توپ بین مهاجمین و هافبک ها پخش کرد و از همه مهمتر بارها تو موقعیت گلزنی قرار گرفت و بالاخره زهر خودشوم ریخت ..

اون کاری که مسی تو مرکز خط حمله بارسا انجام میده فقط از عهده یک فوق ستاره بر میاد، یه بازیکن کامل که همزمان توانایی دریبلینگ، پاسکاری عالی ، دید فوق العاده و هوش بالایی داشته باشه ..بعد اونوقت سوارز میاد اونجا بازی میکنه!! که هنوز معلومه چقدر با سبک بازی تیم ناهماهنگه و اصلا حملات بارسا از نطفه خفه میشه...

هر دفعه مسی گل زده و هتریک کرده یا رکوردی شکسته دقیقا محل بازیش وسط بوده و موتور حمله تیم رو هم روشن کرده.. دیگه آخر نادونیه که دوباره با این تغییر پست ها بخوایم اون مشکلات و ناراحتی ها اول فصل رو براش ایجاد بکنیم .. تو رو خدا ببینید نیمه دوم چقدر سرحال تر شد بعد گل زدن .. واقعا دیگه تحمل اون قیافه خسته و عبوس مسی رو بخاطر گل نزدن و عقب موندن از رونالدو ندارم..

اون زمانی که مسی بین چند نفر محاصره میشد، وقتی بود که دو طرفش الکسیس و پدرو و تیو بودند و عملا بخاطر تنهایی کاری از دستش بر نمیومد .. این فصل ما همچین مشکلی نداریم ... تو تمام بازیهایی که مسی وسط بوده، چه داخل یا خارج خونه، با کمک نیمار که سمت چپ رو کاملا راه انداخته و همکاریش که عالی شده با مسی، و همچنین خط هافبکی که داره سرحال تر و موثرتر کمک میکنه به حمله، ما بازی رو با اختلاف زیاد وو با درخشش مسی و نیمار بردیم .. دیگه خبری از اون فشار گذشته رو مسی نیست و بمراتب آزادتر از فصول گذشته بازی میکنه ..

امیدوار بودم که این سیستم فقط به عنوان یک پلن بی برای بازی با اتلتیکو باشه( که اونم بنظرم تو نوکمپ مسی میتونست وسط باشه و عالی کار کنه)، ولی الان دیگه فکر کنم انریکه با مقایسه دو نیمه فهمیده باشه که جای مسی همونجای گذشته است و این تغییرات اصلا به صلاح تیم و خود مسی نیست ..

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: iman_khatar
پیام: ۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
نقل قول
امیدوار بودم که این سیستم فقط به عنوان یک پلن بی برای بازی با اتلتیکو باشه( که اونم بنظرم تو نوکمپ مسی میتونست وسط باشه و عالی کار کنه)، ولی الان دیگه فکر کنم انریکه با مقایسه دو نیمه فهمیده باشه که جای مسی همونجای گذشته است و این تغییرات اصلا به صلاح تیم و خود مسی نیست ..

دقیقا من حس میکنم این حالت از ترکیب فقط به درد باز هایی میخوره که تیم حریف خیلی دفاعیه ولی گاهی اوقات هم به راست بره خوب میشه میتونه از اون پاس های توی عمق برای نیمار بفرسته که یک تاکتیک شده برای بارسا کلا بیشتر باید در مرکز باشه تا در راست و اینکه دوستان انقدر خرده نگیرید به آلبا و دنی من دقت کردم قبلا آبیدال و دنی انقدر جلو نمیومدن یا اگه میومدن برای سانتر کردن بود که اونم بیشتر آلوز برای سانتر میومد ولی الان به جای اینکه هافبک ها به مسی نزدیک تر باشن بیشتر دنی کنارشه و باهاش یک و دو میکنه و اینکه هافبک ها به جز ژاوی اصلا توی یک و دو کردن خوب نیستن و از اون طرف آلبا رو میبینم حتی از نیمار هم جلوتره موقع پاسکاری خب معلومه عقب میمونه من حس میکنم این مشکل هاقبک هاست که نمیتونن خوب و مثل قدیم پاسکاری کنن و دیگه خیلی زیاده از حد دفاع ها جلو هستن و اینکه من ماسکرانو رو در خط هاقبک از بوسکتس بیشتر قبول دارم خلاصه اینکه
نمره:
براوو به خاطر اینکه در گل دوم میتنست با شیرجه توپ رو از جلوپای حریف جمع کنه و اشتباکرد فکر کرد ضربه میزنه و جلوی دروازه رو بست بهش7 میدم
آلبا:6.5
پیکه:6
ماسکرانو:6.5
دنی آوز:7.5
اینیستا:7
بوسکتس:6.5
رافینیا:8
نیمار:7.5(جون روش پنالتی شد )
سوارز:7
مسی:8

۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Messi.FCB
پیام: ۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول
- پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف
- پرسپولیس
- اول آرژانتین-بعد اسپانیا
- عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا
- گواردیولا-ونگر-سر الکس
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
بارترا مصدوم بوده که نرسیده به این بازی!
در مورد سوارز خودم دیگه صبرم تموم شده واقعا ولی ازینطرفم دلم براش میسوزه!چون خودشم نمیخواد که اینجوری باشه!
باید این فصل رو به سوارز فرصت بدیم.
دقیقا مثل مودریچ.
مودریچ به عنوان یه هافبک طراح و از بهترینهای لیگ برتر اومد رئال و لالیگا،ولی تو فصل اولش یه بازیکن نیمکت نشین و کم اثر بود.ولی فصل دومش که پارسال بود واسه رئال غوغا کرد و از عوامل اصلی قهرمانیشون بود!
سوارزم فصل بعد خوب و هماهنگ میشه.این فصل دیگه باید بیخیال بشیم.تازه هماهنگی با تیم بارسا سختر از هماهنگی با هر تیم دیگه ایه!
فقط دیروز انریکه بنظرم اشتباه کرد که سوارزو آورد بیرون و نیمارو گذاشت!برعکس تعویض خوب متیو!
نیمار خسته شده بود و تا حدودی هم مصدوم بود ولی سوارز هنوز با انگیزه بالا و دوندگیش میتونست بمونه و موثرتر از نیمار تو اون آخرا کار کنه!

راستی این چندمین پنالتی 100درصد ماست که نمیگیرن؟!!داور لعنتی!

۱۳ بهمن ۱۳۹۳
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
دوستان اگه دقت میکردید وزش باد باعث شد پیکه اون توپ رو از دست بده استتپ کرد ولی باد توپ رو برد پشت سرش من یک لحظه که توپ زیر پای براوو بود دیدم پاشو برداشت توپ همین جوری داشت میرفت به سمت دروازه نیمه دوم خیلی وزش باد شدید تر بود و به ضرر بارسا تاحالا اینجوری ندیده بودم انقدر باد بیاد

۱۳ بهمن ۱۳۹۳
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
نقل قول
فقط دیروز انریکه بنظرم اشتباه کرد که سوارزو آورد بیرون و نیمارو گذاشت!برعکس تعویض خوب متیو!
نیمار خسته شده بود و تا حدودی هم مصدوم بود ولی سوارز هنوز با انگیزه بالا و دوندگیش میتونست بمونه و موثرتر از نیمار تو اون آخرا کار کنه!

نیمار انقدر بداخلاقه که مطمئنن روی تعویض مربی تاثیر میذاره دیگه منم معتقدم دیشب بهتر بود نیمار رو تعویض میکرد ولی انگار نوبتی تعویض میکنه بازی قبلی نیمار بود این بازی سوارز ولی این بازی باید نیمار تعویض میشد چون خنثی بود در سمت چپ و اصلا دریبلاش نمیگرفت و اینکه از چهره ی سوارز معلوم بود اصلا خوشحال نبود از وضعیتش که گل نمیزنه

۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام: ۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi
- Ronaldinho
- پرسپولیس
- آرژانتین
- خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه
- گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ
- علی دایی
گروه:
- کاربران عضو
نمیخوام دفاع بکنم ولی سوارز خیلی بدشانسه که توپاش گل نمیشه! خیلی پر تلاش بازی میکنه و این رو خیلی دوست دارم!

تبریک میگم این برد رو! ویارئال همیشه تیم سختی بوده. پیکه بعد از چند بازی که خوب بود، این بازی افتضاح!!! رافینیا لایق پیراهن بارساست و این رو خیلی زود به همه اثبات کرده. بیخود نیست که فصل پیش پدیده لالیگا شده!

ممنون مسی

ممنون انریکه

MSN

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.Zoro
پیام: ۱,۳۱۱
عضویت از: ۸ آبان ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- اینیستا
- رونالدینیو-ریوالدو
- پرسپولیس
- برزیل-آرژانتین-اسپانیا
- هیچکدام
- یورگن کلوپ-پپ گواردیولا
- علی دایی-مجید جلالی
گروه:
- كاربران بلاک شده
تو 4 گل آخری که خوردیم ماسکی مقصر بوده !!!

خداییش هیچی نداره تو دفاع وسط موندم چجوری فیکس بازی میکنه

WHEN DO YOU THINK PEOPLE DIE?
WHEN THEY ARE SHOT BY A PISTOL?NO
WHEN THEY ARE RAVAGED BY AN INCURABLE DISEASE?NO
WHEN THEY EAT A POISONOUS MUSHROOM?NO
((ITS WHEN THEY ARE FORGOTTEN))
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام: ۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi
- Ronaldinho
- پرسپولیس
- آرژانتین
- خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه
- گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ
- علی دایی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
ßƐĤИΛM♠ نوشته:

تو 4 گل آخری که خوردیم ماسکی مقصر بوده !!!

خداییش هیچی نداره تو دفاع وسط موندم چجوری فیکس بازی میکنه

گل دوم ویارئال چه ربطی به ماسکرانو داشت؟

MSN

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
هکتور بلرین تو تیم منتخب لیگ جزیره قرار گرفت و طرفدارای آرسنال هم دارن حسابی ازش تعریف میکنن و خوششون اومده. الان 19 سالشه در حالی که پاتریک تو تیم ب با 21 سال سن هنوز هیچی نشون نداده.

اگه به مونتویا اعتماد بشه مطمئنا نتیجه میده. در غیر این صورت بلرین بهترین گزینه اس. خودشم فکر نکنم با بارسا مشکلی داشته باشه. این ونگر موذی همه رو هوایی میکنه

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۳ بهمن ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۱۹
پیام‌های جدید
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۴۹,۵۳۹ بازدید
۹ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۴,۱۵۱ بازدید
۱۵ روز قبل
یا لثارات الحسن
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۶۷۳,۰۹۱ بازدید
۱۵ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۵۵,۶۸۵ بازدید
۱۵ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۹۱۰ بازدید
۱ ماه قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۳۹۰ بازدید
۷ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۵,۵۰۹ بازدید
۷ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۳,۱۹۷ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۱۴۱ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۴۱۱ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۵۵۳ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۱۹۷ کاربر آنلاین است. (۷۱ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۹۷

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!