به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۷ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام: ۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:.
- .:لوییز انریکه:.
- .:استقلال تهران:.
- .:علی منصوریان:.
- .:رایکارد:.
- .:فیروز کریمی:.
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
من منطقی برخورد می کنم با قضایا!

آره درسته تقصیر مسئولین ـه که دفاع راست تهیه نکردن و مجبوریم با آلوز ادامه بدیم. اما با این منطق بخوایم پیش بریم تقصیر مسئولین باشگاهه که متئو رو خریدن و ما حق نداریم به متئو هم خرده بگیریم.

درسته دنی آلوز برای باشگاه زحمت کشید. من دقیقا روزی که از سویا خریدیمش رو یادمه. بازی هایی که روز به روز بهتر میشد و یجورایی هم دفاع راستمون بود هم بال راست هم مهاجم کنار و همه کار می کرد. اما باید قبول کنیم آلوز دورانش تموم شده.
پویول هم دورانش تموم شده بود، دید تیم دنبال خرید دفاع وسط نیست از فوتبال خداحافظی کرد تا مسئولین باشگاه رو تو فشار قرار بده.

به نظر من اگر قراره آلوز بد بازی کنه، بهتره به مونتویا یا داگلاس بازی بدن و اونها بد بازی کنن. بالاخره بد بازی کردن هاشون تموم میشه و به ثبات میرسن.

آلوز مثل پویول و ژاوی مدت ها یک پست رو بطور کامل در اختیار داشت و به اصطلاح سرقفلی اون پست رو گرفته بود و جایگزین کردنش با یک بازیکن دیگه نیازمند یک مربی با دل و جرات بود. فکر می کنم انریکه این جرات رو داشته باشه که به جوون تر ها فرصت بازی تو اون پست رو بده.

به هوای حرم امن حسین محتاجم
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Dos.Santos
پیام: ۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
محمد جان مخاطب من در مورد دنی شما نبودی، متاسفانه پیرو خزعبلات میثاقیان جو بدی تو سایت های مختلف علیه دنی راه افتاده مه شایسته ی این بازیکن زحمت کش نیست ...

ولی اینکه این دنی اون آلوز سابق نیست واضحه و انتقاد صحیح هم کاملا پذیرفته ست ... من بیشتر با کلمه ی مونتویا ی کامنت شما مشکل داشتم ...

ما باید امسال فکر یه جانشین خوب برا دنی می بودیم البته با فروشش هم مخالفم اینقدر ایکس و وای پولای یامفت می گیرن چرا دنی که شایسته هست سهمی نداشته باشه ...

تو یه جوون خوب پیدا کن من خودم به انریکه سفارش می کنم بزارش تو ترکیب ...

یادش بخیر گل زنی های اون دراز بی قواره (کانوته) رو ارسال لای دنی بود، لنگشو دراز می کرد توپ صاف میرفت تو گل ...

خیلی دوست دارم دنی و ممنون برای همه ی زحمت هایی که کشیدی ...

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: XAVi.6
پیام: ۱۷۱
عضویت از: ۱۰ شهریور ۱۳۹۳
از: تهران
طرفدار:
- کارلوس پویول - رونالدینیو و دوستان ....
- سرجی بارخوان- رونالدکومان- پپ- انريكه- ریوالدو
- پرسپولیس
- از پرتغال و فرانسه خوشم نمیاد
- علی کریمی - مجتبی محرمی
- کرایوف- فرگوسن- پپ و لیپی
- !
گروه:
- کاربران عضو
اتفاقا در مورد متيو هم مقصر اصلي خود مديران ! .. چون سطح بازيه متيو مشخص بوده سن و سالش مشخص بوده اينكه اون همه هزينه بشه واسش ايراد كار از اون مديره كه يه بازيكن سطح پايين رو به تيم اضافه ميكنه..متيو ضعيفه و اصلا تو جريان بازي نيست.. بازيكني نبوده كه به عنوان يه استعداد بياد ستاره بشه بعد يهو افت كنه.. الان پيكه كاملا ايراد به خودش وارد هست چون مقصر اين افت خودشه... يه روز مسئولين باشگاه به عنوان يه استعدا ناب آوردنش چند سال ستاره بود الان افت كرده كه مسئول اين افت خودشه...

در مورد داگلاس و مونتايا هم .. بحث سر ثبات نيست وقتي سطح يه بازيكن پايين باشه 50 تا بازي هم كنه فرقي نخواهد كرد..

منم كه دارم ميگم دني افت كرده از اندازه هاي خودش فاصله داره.. واسه جايگزين كردن هم لازم نيست يه مرتبه كسي رو نيمكت نشين كرد.... كلابعد از تيم مديريتي لاپورتا هيچ سياستي تو نقل انتقالات و جايگزيني بازيكناي بزرگ وجود نداشت...

۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام: ۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:.
- .:لوییز انریکه:.
- .:استقلال تهران:.
- .:علی منصوریان:.
- .:رایکارد:.
- .:فیروز کریمی:.
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
من خودم از بارتومئو و راسل راضی نیستم و تقریبا ازشون متنفر هم هستم. اما اینکه بگیم كلابعد از تيم مديريتي لاپورتا هيچ سياستي تو نقل انتقالات و جايگزيني بازيكناي بزرگ وجود نداشت... یخورده بی انصافیه.

یوردی آلبا واقعا بازیکن بزرگی ـه. حالا چون مهاجم نیست و توپ طلا نمیگیره دلیل بر این نیست جایگزین بزرگی نیاوردیم. خرید آلبا دقیقا مثل خرید آلوز بود که سال ها بیمه کرد تیم رو. بعد از چندین سال نداشتن بازیکن ثابت توی اون پست به یه بازیکن ثابت رسیدیم... (مکسول - آبیدال - آدریانو)
خرید نیمار هم سال ها تیم رو بیمه میکنه تو فاز تهاجمی.
راکیتیج یک خرید مطمئن بود که به مرور زمان توی تیم جا میافته و جایگزین ژاوی خواهد بود.
به نظر میاد خرید سوارز هم پایانی باشه بر طلسم شماره 9 های تیم بعد از اتوو.

به هوای حرم امن حسین محتاجم
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: XAVi.6
پیام: ۱۷۱
عضویت از: ۱۰ شهریور ۱۳۹۳
طرفدار:
- کارلوس پویول - رونالدینیو و دوستان ....
- سرجی بارخوان- رونالدکومان- پپ- انريكه- ریوالدو
- پرسپولیس
- از پرتغال و فرانسه خوشم نمیاد
- علی کریمی - مجتبی محرمی
- کرایوف- فرگوسن- پپ و لیپی
- !
گروه:
- کاربران عضو
نظرت محترمه شايد بي انصافيه به طور مطلق بگيم هيچ سياستي نبوده منم نگفتم خريد خوب و بزرگ نداشتيم ولي مثلا در مورد نيمار نوع خريدش واسه باشگاه كلي هزينه داشته! كه هنوزم جلسات دادگاهش ادامه داره... من منكر خريداي بزرگي مثه آلبا سوارز يا نيمار نيستم ولي انصافا تعداد خريداي بي مورد و بي نتيجه خيلي بيشتر بوده! كه ضررش هم به باشگاه رسيده.. بلاخره شما 15 تا خريد كه طي چند سال داشته باشي 4تاش بين اين همه جواب ميده !..
اين كاري كه امسال واسه دروازه شد ميشد كه پارسال انجام بشه و با رد كردن پينتو پروژه جانشيني والدس با يكي مثه ترشتگن شروع شه كه ضررش رو فصل قبل ديديم كاري كه در مورد پويول و آلوس هم نشد و اينجور كه معلومه در مورد ژاوي و اينيستا هم..(البته رافينيا كاملا اميدوارمون كرده) راكي بازيكن خيلي خوبيه اما فكر كنم اينكه جانشين ژاوي بدونيمش انتظار بي جاييه ! اونم وقتي فابرگاس رو از دست دادن رفت... اصلا راكيتيچ نوع و سبك بازيش با ژاوي و حتي فابرگاس فرق داره و اين توقع كه جاي اونارو بايد پر كنه بي مورده به نظرم.(شخضا راكي و سسك رو باهم ترجيح ميدم نه يكي جانشين اون يكي)
من حرفم كلي بود و كل نقل انتقالات رو گفتم چه ورودي و چه خروجي ها.. اوج بي سليقگي هم امسال بود كه يه دفاع هميشه مصدوم با علم به مصدوميتش و يه بازيكن ضعيف بالاي سي سال و البته داگلاس رو واسه دفاع آسيب پذير اين چند سال جذب شدن...
به هر حال تيم الان به يه شرايط ثبات داره ميرسه انشالله اين فصلم ختم به خير ميشه و با اتمام اين محروميت لعنتي و تقويت تو دفاع تيمه كاملتري رو با انريكه داشته باشيم....

۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.Zoro
پیام: ۱,۳۱۱
عضویت از: ۸ آبان ۱۳۹۲
طرفدار:
- اینیستا
- رونالدینیو-ریوالدو
- پرسپولیس
- برزیل-آرژانتین-اسپانیا
- هیچکدام
- یورگن کلوپ-پپ گواردیولا
- علی دایی-مجید جلالی
گروه:
- كاربران بلاک شده
دنی انصافا اونقدرام بد نبود خداییش

فاز اونایی که میگن گل دوم تقصیر براوو نبود چیه؟؟؟ گلر زاویه بسته گل خورده تقصیر کیه پس ؟؟؟!

بوسی این بازی بی نظیر بود ینی بی نظیرا واقعا لذت میبرم از کلاس بازیش

از اول فصل هم گفتم مارک گلر عالی ایه و براوو فقط خوب حساب میشه در مقایسه با مارک !

قشنگ دو تا گلم بخاطر ضعف براوو خوردیم بنظرم اول فصل هم بخاطر رقابت و انگیزه ای که داشت ضعف هاش ب چشم نمیومد والا تو همین بازی دو تا گل رو ضعفش تو سیو کردن خوردیم

کلا بنظرم اول و آخر که مارک قراره فیکسمون باشه چرا الان نشه ؟!

هم تو سیو از براوو بهتره هم تو بازی با پا

موقعیت خراب کردنای بازیکنا هم رو مخ بود واقعا شکم سیری بازی کردن راحت میتونستیم حتی دو رقمیشون کنیم !!!

WHEN DO YOU THINK PEOPLE DIE?
WHEN THEY ARE SHOT BY A PISTOL?NO
WHEN THEY ARE RAVAGED BY AN INCURABLE DISEASE?NO
WHEN THEY EAT A POISONOUS MUSHROOM?NO
((ITS WHEN THEY ARE FORGOTTEN))
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: iman_khatar
پیام: ۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
چقدر لحظه ی زیبایی بود که ژاوی رو تشویق کردن
دنی آلوز جا موند ولی چون اون سمت راکیتیچ هست و پیکه میان و پر میکنن جاشو ولی متئو نتونست اینکارو انجام بده و اینکه هیچ بازیکنی رو نداریم که دفاع راست باشه و بتونه مثل دنی توی حمله با مسی هماهنگ باشه و این اعتماد به نفس رو داشته باشه و اگر این فصل تیم بتونه موفقیت های زیادی کسب کنه هم بازیکن هایی مثل ژاوی و دنی که زحمت های زیادی کشیدن با خاطره خوش کارشون تموم میشه(حداقل تو بارسا) و اینکه فشار ها روی بارسا کمتر میشه تا بتونه به این 3تا دفاع که فعلا چیزی ازشون ندیدیم و بازی نکردن این فصل بازی داده بشه تا اگه نتونستن خوب بازی کنن بعد محرومیت یک بازیکن خوب خریده بشه

۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: shakib10
پیام: ۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود!
- پویول
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی بود... /
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
بابا دفاع اراین بهترنمیشه دیگه.منظورم ایننه که ماسطح دفاعمون همینه

اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: parsanejaty
پیام: ۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich
- یوهان کرایف
- پرسپولیس
- اسپانیا
- عابدزاده
- پپ گواردیولا,لوییزانریکه
- جعفر
گروه:
- کاربران عضو
متئو در هر دو گل تقصیر داشت و جاش خالی بود.

در حال حاضر دنی بهترین دفاعمونه،داگلاس و مونتویا کلا ازادن از ..........

پس نمیشه خرده گرفت ولی پیشنهاد دنی برای تمدید قرارداد واقعا شگفت انگیزه نهایتا بتونه ی فصله دیگه بازی کنه.یعنی چی قرداد سه ساله می خواد

زنده باد کاتالونیا
۲۰ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: BRAIN
پیام: ۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI
- PEP
- SPAIN-ARGENTINA
- PEP-FERGUSEN
گروه:
- کاربران عضو
یک مانیتای دیگه با تاثیر مستقیم مسی.3 تا پاس گل دیگه بده یک رکورد دیگه میزنه.و اینکه واقعا نهایت بدشانسی بود اون ضربه سوارز ..

در کل از بازی لذت بردم.
Suarez, Neymar, Messi. SNM. Show No Mercy

بارسا-اتلتیک بیلبائو

فراتر از یک باشگاه

GOODBY PEP GUARDIOLA THANKS FOR ALL THINGS..
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۰ بهمن ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۱۹
پیام‌های جدید
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۶ پاسخ
۱,۶۷۴,۷۵۰ بازدید
۱ روز قبل
JackWalker
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۵۷,۶۶۰ بازدید
۱۱ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۴,۲۲۷ بازدید
۱۶ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۶۱,۴۰۹ بازدید
۱۶ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۹۴۲ بازدید
۱ ماه قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۴۲۳ بازدید
۷ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۷,۶۸۸ بازدید
۷ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۳,۴۳۷ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۱۸۹ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۵۴۸ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۶۲۰ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۱۷۴ کاربر آنلاین است. (۹۹ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۷۴

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!