| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Jojo Alen نوشته:نتیجه میتونست بهتر باشه اما همینم راضی کننده اس. در کل تیم نسبت به 9 بازی قبلی یه لول ضعیف تر بازی کرد و یه جورایی محتاط بودن بازیکنا. امیدوارم تو لیگ قهرمانان براوو رو ببینم تو چهارچوب لیگ قهرمانان کلا تراشتگن ه! مگه بازی پی اس جی یادتون رفته؟ الکی دلتونو خوش نکنین! |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول کدوم دید بد آخه؟ از 2 ثانیه قبلش میخواست توپو مشت کنه |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو
|
اون حقارت زاده های مادریدی چه ذوقی کردن با پنالتی خراب کردن نیمار!![]() |
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار
|
با اینکه 20 درصد خودمون هم نبودیم به راحتی بردیم و صعود قطعی شد. تبریک میگم. کمی تیم خسته می زد. باید برای 2 بازی بعدی که تو نیوکمپه یه خورده به اصلیا استراحت بدیم تا جلو سیتی تیم آماده باشه. تراشتگن جوون و کم تجربست و فرصت بازی کم پیدا میکنه. اذیتش نکنید نیمار گند زد ولی فدای سرش
|
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
دو نفر بودن در بازی که قابل انتقاد هستن در صدر نیمار و با یکم سخت گیری تراشتیگن یک سیو عالی و یک گل بد ولی مطمئنن نیمار خیلی ناکام تر بود در این بازی و هر دو را هم میشه دلیل آورد براش یک اینکه دفاع ویارئال خیلی محکم بود از این نکته هم قافل نشیم که اینیستا عالی بود سوارز هم با پاس گلی که داد نمره قبولی رو گرفت از نظر من مسی نتونست عالی باشه ولی بازی تحت کنترلش بود بقیه کارشون خوب بود کلا جلوی چنین تیمی با دفاع محکم تیم نمره 8.5 رو میگیره از نظر من(خداکنه نیمار تو این بازی ها افت نکنه وضع خراب میشه البته میتونم بگم که واقعا موقیتی هم زیاد گیرش نیومد ولی از دست دادن پنالتی باعث شد زیر ذره بین قرار بگیره)
|
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
ای بابا!تو 1 هفته هردوتا دروازه بانمون 2اشتباه مسلم داشتن!! چرا آخه!تراشتگن مثل براوو گل بدی خورد ولی آخرای نیمه اول اون توپو عالی گرفت!!این به اون در ![]() جالبه وقتی تو پشت محوطه سوتی میدیم و توپ لو میدیم ،همون توپ میره تو گلمون! بازی با بیلبائو مسی توپو لو داد و براوو زاویه بسته گل خورد/اینجام سوارز لو داد و این گل بد رو تراشتگن خورد!/جلو اتلتیکو هم ماسکی پاس اشتباه داد و شد گل تورس! امیدوارم بازیای بعد همچین اشتباهی نکنیم. حیف از اون شوت سوارز! وگرنه خاطره ریوالدو زنده میشد خداکنه یه بار همچین گلی بزنه.نیمار چرا آخه پنالتی خراب کرد! شاید بازی برگشت با1 گل جبران کنه!در مجوع اون بارسای آماده این هفته ها نبودیم ولی ویارئالم تیم خیلی خوبیه! ایشالاه جلو رئال امتیاز بگیرن
|
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو
|
هرچی حساب میکنم با وجود درخشش همیشگی مسی تو مرکز خط حمله و بخصوص این آتش بازی اخیرش مقابل بیلبائو، علت چسبیدنش به خط کناری زمین چیه متوجه نمیشم... دیگه اظهر من الشمسه که مسی وقتی وسط حمله ما و کنار نیمار بازی میکنه، کاملترین و بهترین بازی ممکن رو به نمایش میزاره و همه جوره به تیم هم کمک میکنه .. خدا رو شکر این بازی گل و پاس گلش رو داد ولی میتونه و باید که خیلی بهتر از این باشه .. معیارهای مسی با همه فرق میکنه .. |
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو
|
اگه حال داشتید به سایت روان پریشا هم سر بزنید و مستفیض شید از دری وری هاشون! ![]() یه بوی خاصی از حرفاشون میاد!
|
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Agent Of Chaos نوشته:هرچی حساب میکنم با وجود درخشش همیشگی مسی تو مرکز خط حمله و بخصوص این آتش بازی اخیرش مقابل بیلبائو، علت چسبیدنش به خط کناری زمین چیه متوجه نمیشم... دیگه اظهر من الشمسه که مسی وقتی وسط حمله ما و کنار نیمار بازی میکنه، کاملترین و بهترین بازی ممکن رو به نمایش میزاره و همه جوره به تیم هم کمک میکنه .. خدا رو شکر این بازی گل و پاس گلش رو داد ولی میتونه و باید که خیلی بهتر از این باشه .. معیارهای مسی با همه فرق میکنه .. اصلا اینطور نیست! به اوج برگشتن مسی فقط به خاطر راست بازی کردنشه. اونجا که هست خیلی ازاد تره و خیلی موثرتر. تو رو خدا بگید "به نظر من"، اظهر من الشمس دیگه چه صیغه ایه.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
جالبه براوو بعد از n تا بازی و n به توان 2 واکنش ، یه گل نسبتا بد میخوره ، همه میریزن سرش ، اونوقت تراشتگن که هر بار بازی میکنه حداقل 2 تا اشتباه رو شاخشه ، بازم ازش دفاع میشه![]() من جلوتر گفتم و خیلی ها موضع گرفتن ، بازم میگم. براوو در حال حاضر بهترین دروازه بان بارسلوناست با فاصله خیلی خیلی زیاد. روی صحنه گل که مقصر 100% بود و من به هیچ عنوان دید نداشتن رو نمیپذیرم! دروازه بانی که روی شوت بدون زاویه از فاصله 30 متری دید نداشته باشه جایی برای دفاع باقی نمیذاره!! حالا اون گل هیچی ، روی کرنر که نزدیک بود گل بخوریم به حالت مبتدیانه اومده کله جیوانی رو مشت میکنه به جای توپ!! ![]() از الان نوید اینو میدم که اگه از براوو تو لیگ قهرمانان استفاده نشه شانسی برای قهرمانی نخواهیم داشت... |
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

نیمار گند زد ولی فدای سرش 
چرا آخه!