| در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: Leo.Messi
نام تیم: میلان
پیام:
۶,۱۵۳
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۹
از: تهران
طرفدار:
- لیونل مسی - یوهان کرایف - استقلال - آرژانتین - برزیل - اسپانیا - رضا قوچان نژاد - اشکان دژاگه - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مترجمین اخبار
|
نقل قول Agent Of Chaos نوشته:هرچی حساب میکنم با وجود درخشش همیشگی مسی تو مرکز خط حمله و بخصوص این آتش بازی اخیرش مقابل بیلبائو، علت چسبیدنش به خط کناری زمین چیه متوجه نمیشم... دیگه اظهر من الشمسه که مسی وقتی وسط حمله ما و کنار نیمار بازی میکنه، کاملترین و بهترین بازی ممکن رو به نمایش میزاره و همه جوره به تیم هم کمک میکنه .. خدا رو شکر این بازی گل و پاس گلش رو داد ولی میتونه و باید که خیلی بهتر از این باشه .. معیارهای مسی با همه فرق میکنه .. تو این بازی دقایقی از نیمه اول رو به وسط رفت که عملا تو محاصره مدافعای حریف کاری از پیش نبرد. در کل به قول انریکه مسی پست خاصی نداره و آزاده، همین الانشم که سمت راسته به طور مداوم با سوارز و نیمار سوئیچ میشه. اتفاقا به نظر من تو این فصل از وقتی که مسی به سمت راست اومده بازدهیش خیلی بالاتر رفته و قطعا این مسئله با موافقت خودش بوده. |
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
بله درحال حاضر براوو مطمئن تره.اما زمان نیاز داره بابا خیلی جوونه .دوسال ازمن بزرگگتره.دروازبانی نیاز به تجربه ی بالا داره.درسته گاهی ی دروازبان با سن کم خیلی خوب ممکنه ظاهربشه ولی سوتی هم باید بده تا یادبگیره دراون مواقع چکار کنه!بابا عمریه بخدا دروازبان بودیم.با این سن کمی ک اون موقع داشتیم چنان دروازبانی بودبم خداشاهده قدی ک نداشتم اما وحشتناک میگرفتم شوت و پنالتی هاییکه چه بگم...!!!
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Jojo Alen نوشته:حالا اون گل هیچی ، روی کرنر که نزدیک بود گل بخوریم به حالت مبتدیانه اومده کله جیوانی رو مشت میکنه به جای توپ!! ![]() خب بخاطر اینکه حدود 10 سال اختلاف سن داره با براوو از براوو بعید میدونن اشتباه رو. اون صحنه که قشنگ جیونی هلش داد که نتونست بپره و داور هم خطا گرفت. غیر از گلی که خورد ، دیگه چه اشتباهی کرد آخه ؟!
|
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
نقل قول جالبه براوو بعد از n تا بازی و n به توان 2 واکنش ، یه گل نسبتا بد میخوره ، همه میریزن سرش ، اونوقت تراشتگن که هر بار بازی میکنه حداقل 2 تا اشتباه رو شاخشه ، بازم ازش دفاع میشهمن جلوتر گفتم و خیلی ها موضع گرفتن ، بازم میگم. براوو در حال حاضر بهترین دروازه بان بارسلوناست با فاصله خیلی خیلی زیاد. روز صحنه گل که مقصر 100% بود و من به هیچ عنوان دید نداشتن رو نمیپذیرم! دروازه بانی که روی شوت بدون زاویه از فاصله 30 متری دید نداشته باشه جایی برای دفاع باقی نمیذاره!! حالا اون گل هیچی ، روی کرنر که نزدیک بود گل بخوریم به حالت مبتدیانه اومده کله جیوانی رو مشت میکنه به جای توپ!! از الان نوید اینو میدم که اگه از براوو تو لیگ قهرمانان استفاده نشه شانسی برای قهرمانی نخواهیم داشت... تراشتگن صد در صد الان خیلی خوب نیست ولی پینتو هم نیست.من هم با شما موافقم که عالی نیست ولی من نظرم اینه باید همین روند ادامه داشته باشه و تغییری در نحوه بازی دادن به دروازه بان ها ایجاد نشه بالاخره براوو چقدر میخواد دوام بیاره نهایتش 2 فصل دیگه بتونه در بارسا عالی باشه بعدش باید تراشتگن بیاد که من میدونم اگه یکم خوب نشون بده از نظر بازی فصل بعد تعداد بازی هاش نسبت به براوو دقیقا برعکس این فصل میشه ولی نهایتش 2 فصل دیگه ثابت میشه ولی اگه بازی نده بهش مطمئن باشید از دست میدنش |
||
|
۲۲ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
آقای مدیر شمنده ربط نداره ولی یک سیستم لایک دهی به نظرات بزارید خیلی خوب میشه
|
||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
نقل قول از الان نوید اینو میدم که اگه از براوو تو لیگ قهرمانان استفاده نشه شانسی برای قهرمانی نخواهیم داشت... اینو نوید میدن یا ابراز نگرانی میکنن!! ![]() اتفاقا من بیشتر از دروازه از سمت راست خیلی نگرانم! آلوز قبول تو حمله س ولی این دلیلی برای جا موندش تو دفاع نیست! طرف مقابل آلبام دائم تو حمله س ولی به موقع خودشو به دفاع میرسونه! یا نمونه هایی مثل مارسلو رئال و ایواونویچ چلسی و... تازه وقتی هم تو دفاعه اصلا نمیتونه تو کورس با حریفا موفق باشه و بسیار سنگین حرکت میگنه و خیلی زیاد و راحت از چریشف که اصلا سرعتی نیست جا میموند و عملا اون سمت اتوبان شده بود و چندبار پیکه و ماسکی به کمکش اومدن و تیم رو نجات دادن! البته من از آلوز نمیگیرم،چون سنش زیاده و سرعت قبلی رو نداره ولی خب تیم داره ازون ناحیه ضربه میخوره!! باید فکری کرد!! من جای انریکه باشم پدرو رو سمت راست دفاعومیذارم.یه بارم تو 3 دفاعه بک راستمون بود جلو پاریس و خوب بود.هرچی باشه تو کورس جا نمیمونه و سریعه و میتونه راحت به حمله اضافه بشه و برگرده به دفاع کمک کنه! البته امسال شاید عملی نباشه ولی سال بعد که نمیتونیم بازیکن بخریم باید ازین راهکار استفاده بشه ![]() راستی دم پیکه گرم که تک و تنها(گهگاهی به کمک ماسکی)داره دفاع تیم رو انجام میده و تو مواقع لزوم گل هم میزنه ![]() خدا کنه تو همین فرم بمونه و آماده درخدمت تیم باشه. |
||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: barca-barca
پیام:
۱۷۵
عضویت از: ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: کرمانشاه
طرفدار:
- ژاوی هرناندز - کارلس پویول - پرسپولیس گروه:
- کاربران عضو
|
خدا وکیلی درک نمیکنم چرا بعضی دوستان اینقدر کم لطفن و نقش تعیین کننده مسی در سمت راست ندیده میگیرن ! پر بیراه نگفتم اگه بگم عامل اصلی تحرک این بارسا ، بازی مسی در سمت راسته ، مسی وقتی وسط بازی میکرد که هافبکای آماده ای پشتش بازی میکردن و با وجود پدرو و الکسیس بی مغز تنها گزینه ی هافبک ها بود نه الان که ژاوی 90 دقیقه رو نیمکته ، از اینیستای چند سال قبل فقط یه سایه مونده و نیمار و سوارزی هم هستن که باید براشون موقعیت فراهم کرد. از بیست و خورده ای گلی که نیمار این فصل زده نصفش با پاس مستقیم مسی بوده نصفشم مسی توش نقش تعیین کننده داشته بعد با این وضعیت انریکه چطور میاد با دست خودش با وسط بازی دادن مسی موتور تیمشو از کار بندازه؟ |
||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
اون تیکه ای که متئو خودشو انداخت رو زمین بخاطر اینکه جلو توپو بگیره منو خیلی تحت تاثیر قرار داد ! واقعاً بهش نمیخوره بعضی وقتا اینطوری تعصبی بازی کنه ! |
||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
بازی فوق العاده بد و ملال آوری رو شاهد بودیم . 70 درصدش زیر سر انریکست 30 درصد هم مسی و نیمار ...گور بابای اون قوطی حلبی ، نذار ایمانمو بهت از دست بدم، شجاع باش مرد ... مسی که همیشه پاساش لیزری بود این بازی ... نیمارم که ... آررزو به دل موندم یه شب همه ی بچه ها خوب باشند. این بازی آندرس مقدس خوب بود ولی نیمار ... ماسکرانو هم چند تا تکل خوب زد و چند بار مثل احمقا جا موند ... جون من اون وسط یه چاله ای بکنید چه می دونم یه مترسکی، آفتابه ای سیفونی چیزی بذارید ولی ماسکرانو و اسمشو نبر رو بازی ندید ... بریم سراغ نمره ها : انریکه : 6.5 (نبینم محتاط بازی در بیاری وگرنه ...) + + تراشتگن : 6.5 + (ناراحت نباش پسر از این بدتراش رو هم دیدیم ... ) + دنی : 6.5 + پیکه : 8 (آفرین پسر) + متئو : 7 آلبا : 7 رافینیا : 6.5+ + ماسکرانو : 6 اینیستا : 7.5 (در مقایسه با انیستای بد این روز ها 7.5 دادم در مقایه با انیستای خودمون 6.5)+ + مسی : 6 (بدترین بازی فصلش بود)+ + سوارز : 7.5 (همین جور ادامه بدی یه شکلک قلب بهت اضافه می کنم) + نیمار : 5+ + و در پایان مرتیکه ی آشغال هی میخواد برد بارسا رو به داوری ربط بده. این قبلا اینجوری نبود نمیدونم چرا تازه گیا پاچه می گیره. خودتو اصلاح کن وگرنه ... . حالم ازت بهم میخوره قادر ! |
||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: سوداگر
پیام:
۳,۷۰۸
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۲
از: کرمانشاه
طرفدار:
- مسی - بکن بائر - پرسپولیس - آلمان وهلند - کریم باقری - آرسن ونگروگواردیولا - سلطان علی پروین،افشین قطبی،یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
خدایی نقاط ضعفی داشتیم ولی به این حادی نبودن که بخواهیم بعضی ازبازیکنارو سلاخی بکنیم ...همون طوری که یک بازی نمیتونه نوددقیقه خوب وقشنگ باشه یه بازیکن هم روزبدداره هم روز خوب واین طبیعیه
|
||
|
جزدلم که اوزازل تابه ابد عاشق رفت /// جاودان کس نشنیدم که دراین کاربماند //// ازصدای سخن عشق ندیدم خوشتر/// یادگاری که دراین گنبد دوار بماند |
|||
|
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

. 70 درصدش زیر سر انریکست
30 درصد هم مسی و نیمار ...
، نذار ایمانمو بهت از دست بدم، شجاع باش مرد ...
... نیمارم که ...
رو بازی ندید ...
+