به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۸ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: HAMID.A19
پیام: ۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta
- ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff
گروه:
- كاربران بلاک شده
به نظر من نباید با یه گل یا دو گل گلری رو زیر سوال برد

از بازی تیم راضی نبودم . تلاشمون خوب بود ولی خیلی سخت موقعیت ایجاد می کنیم

مخصوصا موقعیت تک به تک که اصن نداریم هیچ وقت

من وقتی لبخند انریکه کنار زمین رو می بینم عشق مب کنم و دوسش دارم ولی به نظرم تاکتیکای هجومیش کشنده نیست . مخصوصا تو عمق اصن برنامه نداریم

زمان پپ دفاع حریفو راحت می شکافتیم و از عمق خیلی خوب استفاده می کردیم .

داوید ویا چپ بازی میکرد ولی یهو مثل بازی 5-0 با رئال می اومد پشت دفاع وسطا فرار می کرد و تک به تک می شد
یا پدرو
با الکسیس

============================

به نظرم ماسکرانو امشب عالی بود
به نظرم باید با توجه به تاکتیک حریف از ماسک یا بوسی استفاده کنیم
تیمایی که می رن و اتوبوسی دفاع می کنن و ضد حمله می زنن چنین مواقعی ماسکی بهتره و جنگنده تر از بوسکتسه

ولی وقتی مثل بازی با بیلبائو حیف میاد از جلو پرس می کنه اینجا حفظ توپ بوسی شدیدا گره گشاس و ماسکرانو نمی تونه مثل بوسکتس توپو انتقال بده از دفاع به هافبک .

۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Dos.Santos
پیام: ۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
سوداگر نوشته:

خدایی نقاط ضعفی داشتیم ولی به این حادی نبودن که بخواهیم بعضی ازبازیکنارو سلاخی بکنیم ...همون طوری که یک بازی نمیتونه نوددقیقه خوب وقشنگ باشه یه بازیکن هم روزبدداره هم روز خوب واین طبیعیه

دوست عزیز یه بازیکن اولا باید لیاقت پیراهن مقدس باشگاه رو داشته باشه و ثانیا با تمام وجود بازی کنه ...
یه عده که به خاطر باباش اینا و ... دارن راه میرند البته خوشبختانه امشب چشممون به جمال نورانیشون روشن نشد اینا که ارزش صحبت کردن ندارند و حسابشون جداست اصلا بازیکن حساب نمی شند اما بازیگر خوبی اند ...

تراشتگن هم هنوز جونه و ما از این بدتراش رو سالیان متمادی دیدیم و تحمل کردیم من که راضیم ... از سرمونم زیاده ...
ماسکرانو باید دقتشو بیشتر کنه، بچه نیست که اونطوری میره سمت توپ و جا میمونه، شب بد بچه های ویارئال بود وگرنه ...
نیمارم که ... این بازی افتضاح بود ...

اما عصبانیت من بیشتر به خاطر انریکست. اگه قراره به خاطر نتیجه بازی کنیم و باز همون پاسکاری های بی خود پپ من یکی نیستم و انریکه رو تخریب می کنم ... اصلا اگه آقای پویول سرمربی بارسا بشه و همین روند باشه رفتار من همینه ...

ولی هنوز امیدمو از دست ندادم. باز خوبه ما پلن نداریم و مثل یه آقایی وقتی بازی گیر می کرد پیکه رو نمی آوردیم وسط اونچا بزن زیرش به امید اینکه پیکه بکشه زیرش ...

یعنی عاشقتم انریکه، شجاع باش مرد ...

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: HAMID.A19
پیام: ۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta
- ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
Pentragon نوشته:

نقل قول
سوداگر نوشته:

خدایی نقاط ضعفی داشتیم ولی به این حادی نبودن که بخواهیم بعضی ازبازیکنارو سلاخی بکنیم ...همون طوری که یک بازی نمیتونه نوددقیقه خوب وقشنگ باشه یه بازیکن هم روزبدداره هم روز خوب واین طبیعیه

دوست عزیز یه بازیکن اولا باید لیاقت پیراهن مقدس باشگاه رو داشته باشه و ثانیا با تمام وجود بازی کنه ...
یه عده که به خاطر باباش اینا و ... دارن راه میرند البته خوشبختانه امشب چشممون به جمال نورانیشون روشن نشد اینا که ارزش صحبت کردن ندارند و حسابشون جداست اصلا بازیکن حساب نمی شند اما بازیگر خوبی اند ...

ببین بوسکتس تو بازی راه نمیره . حالا که اینطوری شد از این به بعد بعد هر بازی آمار دوندگی تک تک بازیکنارو میارم می ذارم نه برای اینکه سعی کنم میخ بکوبم تو سنگ
برای اینکه کسی از حرفای بی اساس و بی مدرک شما برداشت اشتباه نکنه !

واقعا برای یکی حرفات مدرک نداری و دلیل درست حسابی نداری

یعنی بارسا انقدر باشگاه داغونیه که یه نفر به خاطر باباش (که بازیکن شاخی هم نبوده ) بیاد چند سال بشه فیکس بارسا و تیم ملی ؟

نمی دونم این اعا ها بر چه اساسیه !

اون وقت ما منطق نداریم !

۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
دیشب ماسکرانو چندتا تکل خوب زد اما اگه درست به بازی دقت کنیم حداقل 3 بار روی ضدحملات جا موند. اتفاقی که اگه یه بار تو بازی برای بوسکتس اتفاق بیوفته بدجور مورد هجمه قرار میگیره.

داشتن فقط یه هافبک دفاعی تبعاتی هم در پی داره اما مشخصا بوسکتس وظایف خودشو به نحو احسن انجام میده و مورد تائید تمام مربی هایی بوده که باهاشون کار کرده. کاپیتان پویول هم که اونو شایسته شماره 5 دونسته پس مسخره اس اگه بعد از نیمکت نشینی هم در مورد شایستگی هاش حرف زده بشه

نقل قول
به نظر من نباید با یه گل یا دو گل گلری رو زیر سوال برد

به خاطر یه گل و دو گل نیست. قبلا هم توضیح دادم

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: parsanejaty
پیام: ۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich
- یوهان کرایف
- پرسپولیس
- اسپانیا
- عابدزاده
- پپ گواردیولا,لوییزانریکه
- جعفر
گروه:
- کاربران عضو
1.هیچ بازیکنی توی دنیا مثل مسی نمیتونه پاس توی عمق بده از مرکز زمین
نمونه هاش دیگه همه دنیا می دونن

2.هیچ بازیکنی هم توی بارسا نمی تونه سانترهای فوق العاده از جناحین که دقیقا می ره روی سر بازیکن،مثل سوارز بده و همچنین پاس های موازی خط عرضی از جناحین که دقیقا برسه به بازیکن هدف که فقط از دست سوارز بر می اید(به اعتقاد خودم توی دنیا کسی نمیتونه بده ولی به خاطر اینکه شاید قابل هضم نباشه واسه خیلی ها اینطوری گفتم)

برای سوارز ی چن تا مثالش رو می زنم

1.اولین بازیش مقابل رئال که پاس عرضی داد به مسی که مسی در کمال ناباوری زد بیرون
2.بازی ای که سانتر کرد البا زد توی گل3.بازی با پاریس که عرضی پاس داد مسی زد توی گل 4.پاس عرضیش به نیمار فک کنم بازی با سویاو...................

حالا خودتون قضاوت کنید

زنده باد کاتالونیا
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام: ۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی
- رونالدینیو
- پرسپولیس
- آرژانتین - اسپانیا
- لوچو❤ - پپ
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
تراشتگن خودش توی مصاحبه اش گفت: «گلی که خوردیم اشتباه از من بود و چون توپ کات دار بود نتونستم مسیر حرکت توپ رو پیش بینی کنم، معذرت می خوام.»

پ.ن : بابا زیادی بهش گیر ندینهمین که اشتباه خودش رو قبول داره و مثل سوراخ مقدسنیست و با کمال پررویی نمیگه اشتباه از من نبوده خیلی ـه!
پ.ن 2 : ولی هر چیم باشه، هیچی براوو نمیشه!

خوبی که از حد بگذرد
نادان خیال بد کند
..
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
یه کامنت از یکی از طرفداران خوش ذوق بارسا دیدم حیفمم اومد اینجا قرار ندم :
پیرو درخواست پیراهن، هواداری که تو کمپ نو با لباس آدم فضایی ها اومده بود ...

کیوان نوشته : خوب تکلیف مسی که معلوم شدازکرات دیگه هم طرفدارداره!
فوری فوری: خبررسیده یک کاروان ازچلغوز آباد(شلغم آباد سابق) برای طرفداری پنالدو در بازی بعدی ذغال راهی ابوظبی...اه ببخشیدابوظبی برنابئو شدند!!!!

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: L.A-Messi
پیام: ۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی
- کرایف،دی استفانو
- گواردیولا،گاس هیدینگ
- کلا قیدشو زدم
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
اصلا اینطور نیست! به اوج برگشتن مسی فقط به خاطر راست بازی کردنشه. اونجا که هست خیلی ازاد تره و خیلی موثرتر.

بگید "به نظر من"، اظهر من الشمس دیگه چه صیغه ایه.

بیخیال شین تو رو خدا

بابا هنوز یه هفته از بازی با بیلبائو نگذشته، همه کف کرده بودیم از عملکرد چندجانبه مسی که همه کار کرد تو حمله... تو مرکز زمین میشه همچین کیفیتی رو از مسی دید، نه کناره ها .. دیگه بقیه هتریک ها و دبل هاش بماند که همه از همین منطقه بوده .. از «اظهر من الشمس» هم یکی دو لول واضح تره

جابه جایی مسی تو خط حمله خیلی خوبه، متمایل به راست بازی کردنش هم مشکلی نداره، ولی برای بعضی بازی ها و بعضی صحنه ها .. در حالت عادی و نرمال که شامل اکثر بازیهای ما میشه، وقتی وسط هست کل خط حمله رو مدیریت میکنه و خودش هم شانس گلزنی بالاتری داره .. قبلا هم گفتم، مسی مثل فصول گذشته تنها نیست و دریبل زنی نیمار و همکاری سوارز خیلی دستش رو بازتر کرده این فصل ..
در ضمن ما باید انرژیش رو هم مدیریت کنیم برای طول فصل و بازی های حساس. مسی دیگه یه جوون 20 ساله نیست که از دقیقه اول تا آخر بیاد کنار زمین و استارت بزنه و بدوه!

دلم میسوزه اگر آخر فصل تیم به موفقیت هایی برسه، ولی مسی نتونه برای بار چندم تو کورس آقای گلی از اون مردک جلو بیفته .. کفش طلای این فصل باید دوباره به مسی برسه .. مثل آقای گلی اروپا

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: shakib10
پیام: ۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود!
- پویول
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی بود... /
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
خوش حالیم اینه که بررای سال بعد کاندیداهامون حرفی واس گفتن دارند!!نکه همش ریالی.

اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
دوست عزیز مقایسه ی مسی با اون دلقک اصلا کار شایسته ای نیست ... بعضی تیم ها سیستمشون تدافعی یعنی توپ هم که داشته باشند بازم با آب و تاب حمله نمی کنند لئو اگه مرکز باشه عملا هیچ کاری میون اون همه مدافع نداره کما اینکه برای لئو پست خاصی رو نمیشه متصور بود ... تو بارسا ی انریکه لئو متمایل به راسته و این برای یه بازیکن چپ پا یه مزیته ...

شما اعتقاد داری ما از دیدن مهارت فوق العاده ی لئو محروم بمونیم چرا که اگه لئو مرکز بازی کنه شانس بیشتری برای آقای گلی داره ؟
تازه سوارزی که راست کارایی نداره و با چنین هزینه ی هنگفتی خریداری شده چی میشه ؟

اصلا سوارز هم به جهنم. وقتی تیم نتیجه نگیره و باز همون پاس کاری های بی خود پشت محوطه رو شاهد باشیم خوبه ؟
من نمیدونم چرا دوستان ارزش لئو رو با مقایسه با اون مانکن پایین میارند ...

گیرم اون لاشخور بیشتر از لئو گل بزنه. این چیو ثابت می کنه ؟
به خدا کسانی که چیزی از فوتبال می فهمند اگه لئو گلی نزنه هم از تماشای بازیش لذت می برند. اما اونایی که دنبال چشم و ابرو و خزعبلات گزارش گرایی بی مغزی چون سیانکی و ... اگه لئو گل بزنه هم به بازیکنان اطرافش ربط میدن ...

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۷
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۲۰
پیام‌های جدید
پیشنهادات و انتقادات بخش داستان نویسی
انجمن کارگاه داستان نویسی
۱,۳۰۸ پاسخ
۱۷۱,۸۶۵ بازدید
۳ ساعت قبل
adonis
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۶ پاسخ
۱,۶۷۴,۸۸۰ بازدید
۱ روز قبل
JackWalker
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۵۸,۷۰۱ بازدید
۱۱ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۴,۲۳۴ بازدید
۱۷ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۶۲,۰۰۶ بازدید
۱۷ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۹۴۴ بازدید
۱ ماه قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۴۲۸ بازدید
۷ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۷,۸۹۶ بازدید
۷ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۳,۴۴۹ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۲۰۵ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۵۶۴ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۶۲۱ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۱۹۱ کاربر آنلاین است. (۸۸ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۹۱

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!