به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۶ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: alivo
پیام: ۳,۶۸۰
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو
شماهم این جاموکه من توکارنامه انریکه میبینم میبینید؟

۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.A.Lionel
پیام: ۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی
- آنری
- پرسپولیس
- ایران
- گواردیولا، فرگوسن
گروه:
- كاربران بلاک شده
افتخارات
خیلی جالب وقتی نیمار همون نیمار همیشگی نباشه، بارسا تو حملات 40% افت میکنه. البته به لطف اعجوبه ای مثل مسی، این موضوع زیاد محسوس نیست ولی دو بازی قبلی نیمار، مخصوصا بازی دیشبش نشون داد که بعد مسی، محور تیم نیمار.

مسئله سمت راست بازی کردن مسی رابطه مستقیم با تکنیک تیم مقابل داره. مسی بازیکنی که به راحتی و بهتر از هرکسی میتونه تشخیص بده الان باید کجا باشه و من فکر میکنم انریکه کار درستی کرده که آزاد گذاشتش. مسی فرقش باهمه بازیکنها این دقیقا همون کاری رو میتونه انجام بده که کسی به ذهنش نمیرسه.

این موضوع که مسی الان دقیقا میتونه از کحا حمله کنه و خطرناک باشه رو هیچکس به جز خودش نمیدونه الکی تلاش نکنید بتونید تفکرات یک کسی که مدل بازی کردنش باهمه انسانهای دنیا فرق داره رو تشخیص بدین

بوسکتس شاید یک نقص هایی داشته باشه ولی تو ترکیب بارسا بازیکن تاثیر گذاری و اینجور صحبت کردن درباره اش درست نیست. برای راحتی خودتون بهتر به یحیی توره و اینکه اگه بجای بوسکتس می بود چی میشد، فکر نکنین الکی عذاب می کشین

۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Dos.Santos
پیام: ۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
روح خـــدا نوشته:
بوسکتس شاید یک نقص هایی داشته باشه ولی تو ترکیب بارسا بازیکن تاثیر گذاری و اینجور صحبت کردن درباره اش درست نیست. برای راحتی خودتون بهتر به یحیی توره و اینکه اگه بجای بوسکتس می بود چی میشد، فکر نکنین الکی عذاب می کشین

هر کس دیگه ای این حرف رو میزد اینقدر ناراحت نمیشدم. من اصلا نمیتونم قبول کنم این آدم بازیکن بارساست اما تا کامنت بعدی شما من فکر می کنم این آدم که همه میدونند چه طور به این جا رسیده و خودم قبلا تو یه کامنت اگه خاطرتون باشه خیانتی که توسط شخص گواردیولا به بارسا شد و گاوبندی که سر بازی کردن این بوجود اومد، فکر می کنم بازیکن (بازیگر) بارساست ...

فقط شما سوالی که سال هاست ذهن منو مشغول کرده پاسخ بدید. با شناختی که از شما دارم می دونم اینقدر کوته فکر نیستید که مثل دسته ی دوم طرفداران این ... (لا اله الله !) چیزی به عنوان هافبک تدافعی رو در بازی این ببینید ...

دسته ی دیگری از هوادارانش هم در پاسخ به سوال مطرح شده عنوان میکنند که هافبک وسطه و وظیفه ی توپ پخش کردنو به عهده داره !!!
ما این فرضو در نظر می گیریم و با توجه به فرضیات قبل :

1. این آدم بازیکن بارساست
2.دست از بازیگری هاش برداشته و الکی دایو نمی کنه
3.هافبک تدافعی نیست

یه پاس دو متری که هر کودکی میتونه به هم تیمیش بده اونم بدون مکس، بدون از دست دادن توپ و دایو ناشی از لو دادن توپ که خدا از من نگذره اگه روزی این بشرو ببینم و سرشو از بدنش جدا نکنم چه کار دیگه ای از دستش ساختس ؟!!

یه بازیگر خشک و بی اثر و کند ی که اصلا ارزش صحبت کردنو نداره ...

خوشبختانه نسل خروجی های بنجل لاماسیا به انتهای خود رسیده و با درایت انریکه شاهد تزریقات اعصاب خورد کنی چون تیوپ و پدرو و ... نیستیم. به امید خدا که هر چه زودتر شر این بشر هم کم بشه تا شاهد یه بارسای رویایی باشیم ...

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: parsanejaty
پیام: ۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich
- یوهان کرایف
- پرسپولیس
- اسپانیا
- عابدزاده
- پپ گواردیولا,لوییزانریکه
- جعفر
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
مسئله سمت راست بازی کردن مسی رابطه مستقیم با تکنیک تیم مقابل داره. مسی بازیکنی که به راحتی و بهتر از هرکسی میتونه تشخیص بده الان باید کجا باشه و من فکر میکنم انریکه کار درستی کرده که آزاد گذاشتش. مسی فرقش باهمه بازیکنها این دقیقا همون کاری رو میتونه انجام بده که کسی به ذهنش نمیرسه.

کلا یه عقیده شخصی بود وگرنه انریکه در هر صورت تیم رو عالی داره هدایت می کنه وجای هیچ بحثی نذاشته،و خودشم میدونه ازاد بازی کردن مسی چقدر به درد تیم می خوره و این توی مصاحبش گفته.ولی خط هافبکمون یه خورده از ایده ال فاصله داره

و در اخر دوس دارم نیمار یه خورده بیش تر در خدمت تیم باشه،مثل مسی که فقط براش موفقیت تیم مهمه ،وقتی پنالتی رو داد نیمار بزنه بدونید که چقدر واسش موفقیت بارسا مهمه،یعنی تصورش هم برام سخت بود که یه بازیکن که بهترینه همچین کاری بکنه و می تونست خیلی راحت خودش دوگله بکنه.

ببخشید که اسم رونالدو رو در کنار مسی میارم.ایا رونالدو هیچ وقت همچین کاری می کنه

مسی+انریکه+پیکه+نیمار+سوارز+البا+ماسکرانو(البته بعضی وقت ولی این فصل خداییش یه لول بالاتر بوده)=شکست تمام تیم ها

زنده باد کاتالونیا
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Messi.FCB
پیام: ۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول
- پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف
- پرسپولیس
- اول آرژانتین-بعد اسپانیا
- عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا
- گواردیولا-ونگر-سر الکس
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
این رئال خیلی عوضیه!!
میدونه ما تو دفاع راست ضعف اساسی داریم و درحال حاضر بهترین گزینه جوان و بااستعداد دانیلو از پورتوئه که بارسا میخواد اونو بگیره ولی مجبوره 1سال صبر کنه.اینا سو استفاده میکنن و میخوان سال بعد اونو بگیرن!!
اونا بقول خودشون بهترین دفاع راست اسپانیایی که جوانم هست گرفتن،اینو میخوان چکار؟!
مطمئنا فقط برای اینکه نذارن به بارسا بیاد تا نقطه ضعف بارسا پابرجا بمونه ،میخوان اونو بخرن!!
لعنتیا...

خیلی بده که چند هفته پیاپیه کلین شیت نداریم!!
البته یه چیز خوب تو این فصل واکنش سریع به گلهای حریفانه و خیلی زود با گلزنی فشار از دوش تیم برداشته شده و نذاشتیم بازی سخت بشه برامون!
تو کالدرون 10دقیقه نشد که گل مساوی رو زدیم و نفس راحتی کشیدیم.
مقابل سویا و اینم ویارئال به 5 دقیقه نرسید و بعداز گل تساوی حریف، سریع گل برتری رو زدیم.
جلو بیلبائو هم سریع 2-1 به 3-1 تبدیل کردیم.

ولی باید دیگه تو دفاع هشیار باشیم و گلای مفت نخوریم و مثل بیشتر نیم فصل اول فرصت گلزنی به حریفان ندیم.

۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
در مورد بوسکتس حرفای زیادی هست که تکرار مکرراته و گفتنش به کسایی که محکم در گوش های خودشونو گرفتن بی فایده اس.

اما خبر مهم روز اینه که همه بهمنین

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام: ۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi
- Ronaldinho
- پرسپولیس
- آرژانتین
- خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه
- گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ
- علی دایی
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
Pentragon نوشته:

نقل قول
روح خـــدا نوشته:

هر کس دیگه ای این حرف رو میزد اینقدر ناراحت نمیشدم. من اصلا نمیتونم قبول کنم این آدم بازیکن بارساست اما تا کامنت بعدی شما من فکر می کنم این آدم که همه میدونند چه طور به این جا رسیده و خودم قبلا تو یه کامنت اگه خاطرتون باشه خیانتی که توسط شخص گواردیولا به بارسا شد و گاوبندی که سر بازی کردن این بوجود اومد، فکر می کنم بازیکن (بازیگر) بارساست ...

فقط شما سوالی که سال هاست ذهن منو مشغول کرده پاسخ بدید. با شناختی که از شما دارم می دونم اینقدر کوته فکر نیستید که مثل دسته ی دوم طرفداران این ... (لا اله الله !) چیزی به عنوان هافبک تدافعی رو در بازی این ببینید ...

دسته ی دیگری از هوادارانش هم در پاسخ به سوال مطرح شده عنوان میکنند که هافبک وسطه و وظیفه ی توپ پخش کردنو به عهده داره !!!
ما این فرضو در نظر می گیریم و با توجه به فرضیات قبل :

1. این آدم بازیکن بارساست
2.دست از بازیگری هاش برداشته و الکی دایو نمی کنه
3.هافبک تدافعی نیست

یه پاس دو متری که هر کودکی میتونه به هم تیمیش بده اونم بدون مکس، بدون از دست دادن توپ و دایو ناشی از لو دادن توپ که خدا از من نگذره اگه روزی این بشرو ببینم و سرشو از بدنش جدا نکنم چه کار دیگه ای از دستش ساختس ؟!!

یه بازیگر خشک و بی اثر و کند ی که اصلا ارزش صحبت کردنو نداره ...

خوشبختانه نسل خروجی های بنجل لاماسیا به انتهای خود رسیده و با درایت انریکه شاهد تزریقات اعصاب خورد کنی چون تیوپ و پدرو و ... نیستیم. به امید خدا که هر چه زودتر شر این بشر هم کم بشه تا شاهد یه بارسای رویایی باشیم ...

دانلود کنید!
لینک

شاید یه کم حقایق رو ببینید. مثل یه عده رئالی چشم بسته نظر میدید! همین پدرو هم که شما به اسم گونه جانوری می شناسیدش، تو سالهای اخیر کم گل نزده برامون و گلاش کم اهمیت هم نبوده!
نمیگم پدرو فوق العاده ـست ولی دلیل این همه بد و بیراه و اهانت رو نمی فهمم! همه بازیکنا دارن برای تیم زحمت میکشن و این که کی شایسته پیراهن مقدس بارسا نیست، به من و شما مربوط نمیشه!

MSN

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: saeed.tiraxtorchi
پیام: ۴۵۰
عضویت از: ۷ شهریور ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی
- یوهان کرایف_ پپ گواردیولا_ ریوالدو_رونالدينيو
- تراکتورسازی تبریز
- بعد از ايران:1-ترکیه2-آرژانتین3-اسپانیا
- سامان نريمان جهان
- جوزپ گواردیولا
گروه:
- کاربران عضو
من نميخوام با كسي كل كل كنم راجع به بوسكتس ولي به نظرم بوسكتس يه نقض خايي داره كه دقيقا نقاط قوت ماسكيه و يه نقاط قوتي داره كه ماسكي نداره....من كه شخصا تو بازي ديشب جاي خاليش رو تو سرعت دادن به خط هافبك تيم حس ميكردم هرچند كه براي مقابله با ضدحملات ويارئال تصميم درست بازي دادن به ماسكي بود

مرتضي سوزوندي مارو با رفتنت سوزوندي...
۲۳ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: aammiinn
پیام: ۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول
- رونالدینیو
- پرسپولیس - پدیده
- آرژانتین
- کریم باقری - علی کریمی
- سر الکس - یورگن کلوپ
- یحیی گل محمدی
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
آلن مصدوم شده !

امروز تو اینستاـش یه عکس از پاهاش که روی تخت دراز کشیده گذاشته و گفته :
من دیروز مصدوم شدم !
قوی تر بازخواهم گشت !

امیدوارم بخاطر یکم ضعف قدرت بدنی که داره مثه نیمار فصل پیش نباشه که زرت و زرت مصدوم میشد !

...Unstoppable

ذاتاً دلم پیر،
رفتم جلو بدون پلن B،
که یعنی یا باید بگندی،
یا بری جلو دهنا رو ببندی!!
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۴ بهمن ۱۳۹۳
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
AV7 نوشته:

آلن مصدوم شده !

امروز تو اینستاـش یه عکس از پاهاش که روی تخت دراز کشیده گذاشته و گفته :
من دیروز مصدوم شدم !
قوی تر بازخواهم گشت !

امیدوارم بخاطر یکم ضعف قدرت بدنی که داره مثه نیمار فصل پیش نباشه که زرت و زرت مصدوم میشد !

چندوقت؟؟

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۴ بهمن ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۷
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۲۰
پیام‌های جدید
پیشنهادات و انتقادات بخش داستان نویسی
انجمن کارگاه داستان نویسی
۱,۳۰۸ پاسخ
۱۷۱,۸۷۹ بازدید
۳ ساعت قبل
adonis
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۶ پاسخ
۱,۶۷۴,۸۸۴ بازدید
۱ روز قبل
JackWalker
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۵۸,۸۱۶ بازدید
۱۱ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۴,۲۳۵ بازدید
۱۷ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۶۲,۰۵۹ بازدید
۱۷ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۹۴۴ بازدید
۱ ماه قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۴۲۸ بازدید
۷ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۷,۹۲۳ بازدید
۷ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۳,۴۴۹ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۲۰۵ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۵۶۶ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۶۲۱ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۱۷۳ کاربر آنلاین است. (۷۸ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۷۳

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!