| در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده
|
ما به چلسي تاكتيكي باختيم ؟ ناموسا تاكتيكي باختيم ؟ بابا ٤تا به تير زديم ٦٠تا تك به تك خراب كرديم نكرديم ؟ بعدم بايرن پپ به رئال باخت ولي انريكه هم همچين غوغا نكردا ! تو قوطي بوديم جلو رئال |
||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
بعد هر باخت بارسا به قدری ناراحتم که تا ساعتها حس هیچ کاریو ندارم، حالا این وسط باید نقش پلیس ضد شورش رو هم ایفا کنم که بعضیا سایت رو با جو منفی نترکونن و فحش و ناسزا و ناامیدی رو به بقیه منتقل نکنن. یعنی مرد اگر از شنیدن این رنجنامه بمیرد رواست.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
نقل قول best_of_all نوشته:این نیز بگذرد من هنوز سه گانه می خوام رئالم قول میدم امتیاز از دست میده ما هم شاید از دست بدیم در نهایت سرنوشت قهرمانی هرگز تا هفته ی آخر مشخص نخواهد بود و تا اون موقع ده بار شاید تغییر کنه من کلا روند تیم رو نسبت به دو سه سال اخیر مثبت میبینم روند تیم فوق العادست فقط این دفاع بهش گند زده! من درک نمیکنم واقعا درک نمیکنم...بارترا بهترین بازیهاش رو انجام داد نیمکت نشین شد.بازی قبل آدریانو عالی بود وبا علم به اینکه 100% دنی جلوی منچستر سیتی فیکسه چرا نباید یک بازیکن 32 ساله استراحت داده بشه. در ضمن دوستان مالاگا درس عبرت بشه که اینقدر انتظار نجومی نکنیم که همه رو میبیریم!به خصوص که بعضی دوستان از ماه اخیر پیشبینی له شدن سیتی رو میکنن!(قابل توجه الان تو یه نیمه 3تا گل به تیم سمج نیوکاسل زدن!)و من گفتم که علت افت سیتی مصدومیت آگرو و نصری بود که الان برگشتن و باز شرایطشون خوب شده...این باخت امیدوارم هم غرور هوادارا وهم بازیکنای تیم رو شکسته باشه و صدالبته انگیزه داشته باشیم وگرنه کار سخت میشه!امشب بعضی بازیکنا انگیزه نداشتن...ندیدن لبخند مسی اذیتم میکنه و منتظر لبخندش تو ورزشگاه اتحاد هستم!! |
||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول HA19 نوشته:ما به چلسي تاكتيكي باختيم ؟ ناموسا تاكتيكي باختيم ؟ بابا ٤تا به تير زديم ٦٠تا تك به تك خراب كرديم نكرديم ؟ بعدم بايرن پپ به رئال باخت ولي انريكه هم همچين غوغا نكردا ! تو قوطي بوديم جلو رئال اولا که تقریبا همیشه وقتی بارسا می بازه، از نظر موقعیت برتره. همون طور که جلو سوسیداد بود و امشب بود و 99 درصد باختای دیگه هست. مسئله این بود که بارسای پپ جلوی اتوبوس زمین گیر می شد و بایرن پپ هم همین طوره. من از روی نتیجه یکی دو بازی قضاوت نمی کنم، به چیزی که تو زمین اتفاق می افته نگاه می کنم. بله ما هم به رئال باختیم، اما شانس خیلی دخالت داشت. حدود دقیقه 20 مسی یه دروازه خالی رو نزد که اگر زده بود بازی 2-0 می شد و چه بسا سنگین می بردیم. این یه رویای تخیلی نیست، این اتفاقا همیشه تو نتیجه بازی تاثیر جدی می ذارن. اما بایرن پپ جلوی رئال اصلا نتونست موقعیت درست کنه. من خودم دوست داشتم بایرن رئال رو 5 تا می زد، اما آنجلوتی اون بازی کاملا آنتی تز شناخته شده پپ رو پیاده کرد و برنده شد، و بایرن پپ هم تا آخر 180 دقیقه فقط به پاسهای عرضی بی ثمر ادامه داد. اما بارسای انریکه ثابت کرده تو چنین شرایطی، تغییر تاکتیک میده و از شیوه های دیگه به گل می رسه. |
||
|
|||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: XAVi.6
پیام:
۱۷۱
عضویت از: ۱۰ شهریور ۱۳۹۳
طرفدار:
- کارلوس پویول - رونالدینیو و دوستان .... - سرجی بارخوان- رونالدکومان- پپ- انريكه- ریوالدو - پرسپولیس - از پرتغال و فرانسه خوشم نمیاد - علی کریمی - مجتبی محرمی - کرایوف- فرگوسن- پپ و لیپی - ! گروه:
- کاربران عضو
|
آقا به خدا قسم با پايين آوردن پپ و بالا بردن انريكه يا بر عكس هيچ اتفاقي نميفته :) يه بحث بيهوده كه به هيچ جا نميرسه هم پپ و هم انريكه دو تا آبي اناريه واقعي هستن جفتشونم زمان بازيشون اينو ثابت كردن بچه هايي كه بازياي اينا يادشونه بهتر ميدونن .. حالام كه دوتاشون مربي شدن پپ كه دينش رو به بارسا ادا كرد با حرف من و شما هم خدشه اي به كارش و افتخاراتش وارد نميشه و انشالله انريكه هم همونطور كه خصوصا تو اين ده يازده بازيه اخير اميدوارمون كرد بارساي خودشو ميسازه و اونم تاريخ سازي ميكنه .. زير سوال بردن كارنامه پپ همونقدر تف سر بالاست كه انتقاد تخريبي از انريكه..
|
||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده
|
بايرن پپ رو قبول دارم كه جلو رئال زمينگير شد اما بارساش جلو چلسي رو به هيچ وجه قبول ندارم هر كاري خواستيم با چلسي كرديم . انواع و اقسام موقعيتو داشتيم ! شما مي گي مسي گل خالي رو مي زد ما رئالو مي تركونديم اما اگه اون موقعيتا جلو چلسي گل مي شد چي ؟ |
||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول HA19 نوشته:بايرن پپ رو قبول دارم كه جلو رئال زمينگير شد اما بارساش جلو چلسي رو به هيچ وجه قبول ندارم هر كاري خواستيم با چلسي كرديم . انواع و اقسام موقعيتو داشتيم ! شما مي گي مسي گل خالي رو مي زد ما رئالو مي تركونديم اما اگه اون موقعيتا جلو چلسي گل مي شد چي ؟ گفتم که بحثم در مورد نتایج مصداقی نیست. در مورد مفهوم پلن بی و تغییر تاکتیک متناسب با سبک بازی حریفه. در ضمن من قصد ندارم بگم پپ مربی بدیه. خوبی های پپ رو قبول دارم، ولی دوستان ضعفهاش رو قبول ندارن. |
||
|
|||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
دیگه از باخت امشب بیایم بیرون و به فکر بازی بعدی باشیم. حالا شانس گند ما،این سیتی هم امشب داره میترکونه و از مساوی چلسی کلی روحیه گرفته و تا دقیقه 60 نیوکاسل رو گلباران کرده(5-0) و آگوئرو و سیلوا تعویض شدن تا با استراحت به بازی با بارسا برسن ولی ما بازیکنای اصلیمون مجبور شدن 90 دقیقه بازی کنن و با باخت بدی که دادیم با روحیه پایینی بریم سراغ سیتی با روحیه! البته بقول انریکه امیدواریم این بازی و نتیجه ش فقط یه اتفاق بوده باشه و من خودم به بارسا ایمان دارم که ازین بازی سربلند بیرون میاد. البته نتیجه نگرفتن رئال تو بازی فردا،و گل نزدن پنالدو هم میتونه خیلی خوب باشه برای ما و میتونیم از اتفاقات اون بازی اگه به نفعمون باشه روحیه بگیریم! ![]() الچه میتونه مالاگا رو الگو قرار بده
|
||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول مثلث مرگبار نوشته:دیگه از باخت امشب بیایم بیرون و به فکر بازی بعدی باشیم. حالا شانس گند ما،این سیتی هم امشب داره میترکونه و از مساوی چلسی کلی روحیه گرفته و تا دقیقه 60 نیوکاسل رو گلباران کرده(5-0) و آگوئرو و سیلوا تعویض شدن تا با استراحت به بازی با بارسا برسن ولی ما بازیکنای اصلیمون مجبور شدن 90 دقیقه بازی کنن و با باخت بدی که دادیم با روحیه پایینی بریم سراغ سیتی با روحیه! البته بقول انریکه امیدواریم این بازی و نتیجه ش فقط یه اتفاق بوده باشه و من خودم به بارسا ایمان دارم که ازین بازی سربلند بیرون میاد. البته نتیجه نگرفتن رئال تو بازی فردا،و گل نزدن پنالدو هم میتونه خیلی خوب باشه برای ما و میتونیم از اتفاقات اون بازی اگه به نفعمون باشه روحیه بگیریم! ![]() الچه میتونه مالاگا رو الگو قرار بده ![]() اتفاقا اینکه سیتی الکی فکر کنه تیم شاخیه و بازیکنای ما سعی کنن برای جبران این باخت بترکونن، کاملا از نظر انگیزشی به نفع ماست. و گرنه تو دو سه هفته اخیر کاملا بر عکس بوده و شاید اگه ما با غرور و سیتی مثل ببر زخمی به اون بازی می رفتیم، اوضاع ناجور می شد. |
||
|
|||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.MESSI
نام تیم: پورتو
پیام:
۵,۴۱۸
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۱
از: قزوین - الوند
طرفدار:
- Messi - Ronaldinho - پرسپولیس - آرژانتین - خلعتبری،قوچان نژاد و دژاگه - گواردیولا،لوئیز انریکه،تیتو،کلوپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو
|
به تیمی که آرزوش گرفتن یه مساوی 0-0 اونم با اتوبوس تو نیوکمپه، 3 امتیاز رو دو دستی تقدیم کردیم!!! در ضمن خواهش میکنم با یه باخت کل تیم و سرمربی رو زیر سوال نبرید! تا آخر لیگ راه درازی مونده و فوتبال واقعا غیر قابل پیش بینی تر از تصور من و شماست! من از این بارسا راضیِ راضی ام و به بازی سه شنبه هم خیلی امید دارم. گاهی مواقع اشتباهات فردی میتونه منجر به شکست بشه ولی دلیل بر بد نبودن تیم نیست! این بازی رو باید خیلی زود فراموش کنیم و به بازی سه شنبه فکر کنیم! |
||
|
۲ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

و انشالله انريكه هم همونطور كه خصوصا تو اين ده يازده بازيه اخير اميدوارمون كرد بارساي خودشو ميسازه و اونم تاريخ سازي ميكنه
.. زير سوال بردن كارنامه پپ همونقدر تف سر بالاست كه انتقاد تخريبي از انريكه..