| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو
|
تا ژاوی اومد تو زمین کمتر از 25 دقیقه یک پاس گل داد از اونطرف هم که رافینیا بد بازی می کرد و سمت راست عملا از کار افتاده بود.مصدومیت هم کلا تو این مقطع فصل که تیم داره برای هر 3 جام میجنگه، خیلی هم خوب نیست. |
||
|
|
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: L.A-Messi
پیام:
۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی - کرایف،دی استفانو - گواردیولا،گاس هیدینگ - کلا قیدشو زدم گروه:
- کاربران عضو
|
صعود به فینال هم بدون گل زدن مسی، لذت بمراتب کمتری داره .. ولی بقول دوستان حضور ژاوی و پاس گلش تا حد زیادی جبران کرد این داستان رو ... این شایعات رفتنش به آمریکا روان آدم رو بهم میریزه، اصلا قابل تحمل نیست که فصل بعد نبینیمش تو ترکیب تیم .. کوچکترین دلیلی هم برای رفتنش وجود نداره .. تقریبا تمام بازیهایی که به عنوان تعویضی اومده تو ترکیب خوب که نه، عالی و بی نقص ظاهر شده و از بهترین هامون بوده .. حضور ثابتش هم برامون مفید بوده و تاثیر خودش رو داشته .. هر جوری حساب بکنیم یکی از مهره های کلیدی ماست و بنظرم تو بسیاری از بازیهای مهم فصل بهش نیاز داریم .. اونوقت تو همچین شرایطی بره آمریکا که چی؟! بیشتر بازی کنه و فیکس باشه؟! .. من باور نمی کنم اسطوره تیم و نماد وفاداری بارسا بخاطر دقایق بیشتر حضور تو زمین نوکمپ رو ترک کنه .. پویول لباسی جز لباس بارسا نپوشید و از فوتبال خداحافظی کرد .. خیلی از تیمها نتونستن برای اسطوره هاشون همچین کاری کنن .. امیدوارم ژاوی دوست داشتنی هم هیچوقت تو تیم دیگه ای جز بارسا بازی نکنه .. |
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
نقل قول اومدم بگم تو اين زندگي كوفتي برداي بارسا تنها دلخوشيم شدهولي خوشحالي دوستان گرامي از مصدوميت بوسكتس حالمو گرفت . شايد ايراد از ماس و بهتره ديگه تاپيكاي اين سايتو باز نكنم :) من هم دقیقا همچین حسی دارم واقعا قبلا انقدر سرم شلوغ بود نمیرسیدم همه بازی هارو ببینم الان انقدر وضعیت زندگیم بد شده فقط منتظرم بازی بارسا برسه و ببره تا چند دقیقه دلم خوش بشه ولی این دوستان با خوشحالی کردن به خاطر مصدومیت یک بازیکن باعث میشه فکر کنم طرفدار رئال هستم چون رئالی ها هستن که حتی به بازیکن خودشون هم رحم نمیکنن |
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول تا ژاوی اومد تو زمین کمتر از 25 دقیقه یک پاس گل داد از اونطرف هم که رافینیا بد بازی می کرد و سمت راست عملا از کار افتاده بود.رافینیا بد نبود ولی خوبم نبود با برگشت دوباره اینی به اوج الان چهار تا هافبک هجومی خوب داریم.در نیمه دوم رافی سمت چپ بازی کرد.درکل با توجه به سنش خوبه.ژاوی هم هر چه قدر عالی باشه ولی خوب باید جایگزینش رو پرورش بدیم و با توجه به سن ژاوی 90 دقیقه بازی کردن روش فشار میاره و دراین چن هفته بازی های دشواری داریم.کاری که لوییز داره می کنه که با این همه هافبک به یه جوون بازی میده بی نظیره.با بازگشت دوس سانتوس ما یه خط هافبک جوون وعالی داریم |
||
| زنده باد کاتالونیا | |||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
چه عکس جالبیه فکر کنم پشت سر نیمار سوارز هستش |
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو
|
مونتویا برام جالبه نمره 7 رو گرفته در بازی دیشب(به نظرم خیلی ضعیف بود کلا سمت راست اوتوبان شده بود) پایین ترین نمرات رو هم بوسکتس و راکیتیچ(که البته حق داره در پست هافبک دفاعی به میدون اومد) گرفتن با 6.3 |
||
| زنده باد کاتالونیا | |||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
دوستان قرار نیست همه با شما موافق باشن. اینکه کسی نظر مخالفی داره نه مجوز توهین کردنه، نه دلیلی برای اینکه شما نظرتون رو نگید. به نظر شما مصدومیت بوسکتس برای بارسا خبر بدیه اما به نظر من خبر خوبیه و به سود تیمه. می تونیم هر کدوم نظراتمون رو بگیم. نیازی به دعوا و یقه گیری و فحش دادن نیست. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
خوبه جواب حرف حساب همینه اینجا "حذف". خسته نباشی |
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
خب پس اصل قضیه همینه چون خود شما شخصا از پپ خوشت نمیاد، و با پدرو حال نمی کنی، و از بوسکتس متنفری، هرکسی می تونه بیاد اینجا درباره ی این سه نفر هر چی که از دهان مبارکش بیرون میاد، بگه، و بشه آزادی بیان و نظرش حذف نشه بعد من اگه چیزی بنویسم که به طبع جناب عالی خوش نیاد دیگه آزادی بیان نیست و توهین محسوب میشه و کامنتم به کل حذف میشه یعنی توهین به پپ و پدرو و بوسکتس و آرزوی مرگ برای تیو و مونتویا توهین نیست اما اعتراض من به این حرکت توهینه خوبه نمردیم و معنی آزادی بیان رو هم فهمیدیم |
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول best_of_all نوشته:خب پس اصل قضیه همینه چون خود شما شخصا از پپ خوشت نمیاد، و با پدرو حال نمی کنی، و از بوسکتس متنفری، هرکسی می تونه بیاد اینجا درباره ی این سه نفر هر چی که از دهان مبارکش بیرون میاد، بگه، و بشه آزادی بیان و نظرش حذف نشه بعد من اگه چیزی بنویسم که به طبع جناب عالی خوش نیاد دیگه آزادی بیان نیست و توهین محسوب میشه و کامنتم به کل حذف میشه یعنی توهین به پپ و پدرو و بوسکتس و آرزوی مرگ برای تیو و مونتویا توهین نیست اما اعتراض من به این حرکت توهینه خوبه نمردیم و معنی آزادی بیان رو هم فهمیدیم نه عزیزم معنی آزادی بیان رو نفهمیدی! آزادی بیان یعنی هرکس حق داره «مودبانه» نظر خودش رو بگه، نه مثل ارسال شما که پر از فحش و ادبیات نادرست بود! فرقیم نمی کنه من به پپ یا دیگری چه حسی دارم، هرکس توهین کنه باش برخورد میشه. |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

از اونطرف هم که رافینیا بد بازی می کرد و سمت راست عملا از کار افتاده بود.