| در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: best_of_all
پیام:
۱,۵۲۹
عضویت از: ۳ فروردین ۱۳۹۱
از: مشهد
طرفدار:
- لیونل مسی - رونالدینیو - سپاهان - آرژانتین - علی کریمی - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The Dark Lord نوشته:دوستان قرار نیست همه با شما موافق باشن. اینکه کسی نظر مخالفی داره نه مجوز توهین کردنه، نه دلیلی برای اینکه شما نظرتون رو نگید. به نظر شما مصدومیت بوسکتس برای بارسا خبر بدیه اما به نظر من خبر خوبیه و به سود تیمه. می تونیم هر کدوم نظراتمون رو بگیم. نیازی به دعوا و یقه گیری و فحش دادن نیست. ... حرف من اینه اگه بحث نظر دادنه، اشکال نداره که یه نفر بیاد بگه من از بازی نیمار یا مسی یا پدرو یا بوسکتس خوشم نمیاد اما وقتی بیاد از کلمات وبا و هرجور صفت دیگه ای استفاده کنه و آرزوی مصدومیت و مرگ یه بازیکن تیم رو بکنه و بیاد لباسشو از تنش در بیاره و شروع کنه به رقصیدن از خوشحالی که آی بوسکتس مصدوم شد و خدا رو شکر که مصدومیت این گونه ی جانوری رو هم دیدیم و الفاظ مشابه... اونوقت دیگه این فقط یه نظر محسوب نمیشه، و یه توهین به حساب میاد حالا یا جواب توهین، توهینه و کلا این سایت با توهین مخالفه که باید نظر هر دو طرف رو پاک کنه یا این که با توهین مخالف نیست و اون میاد توهینشو میکنه، منم میام جواب توهینشو با ادبیات خودش بهش میدم حالا فقط یه خواهش دارم ازت اینکه فقط این کامنت من رو حذف نکن و بذار بقیه بیان قضاوت کنن درباره ی حرفام، و تنهایی این مسئولیت سخت ترازو بودن رو اینقدر به دوش نکش |
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نظر یعنی اینکه من بیام بگم فلانی بازیکن خوبیه یا متوسطیه یا ضعیفیه، یا اینکه نهایتش بگم من ازش خوشم نمیاد توهین یعنی اینکه من بیام آرزوی مصدومیت یه بازیکن رو بکنم، بیام بهش فحش بدم، بهش بگم انگل، وبا، بگم این بازیکن فقط با پارتی به اینجا رسیده و هیچی بارش نیست و توهم بزنم و هر ثانیه از خودم یه فرضیه صادر کنم فک میکنم همه توو این سایت با این تعریف من از "نظر" و "توهین" موافق باشن من قبول دارم که توهین کردم اما حرفم اینه که وقتی یکی توهین میکنه، باید توهین بشنوه حالا اگه این سایت سیاستش به کل با توهین مخالفه باید هر دوش رو پاک کنید و اگه مخالف نیست، که بذارید هر دو نفر بیان اینقدر بهم توهین کنن که جونشون در آد اما اینکه چون "توهین" یه نفر، به "نظر" شما نزدیکه، و شما دیگه اون رو به چشم یه توهین نه، که فقط به چشم یه اظهار نظر ساده می بینید، دیگه واقعا تعریف جدیدی از آزادی بیانه |
||
|
می خواهمت چون نردبانی که ماه را بی آنکه حتی محتاج دیواری باشم تا بر ادعای خویش ایستادگی کنم |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول best_of_all نوشته:اما حرفم اینه که وقتی یکی توهین میکنه، باید توهین بشنوه این منطق چاله میدونه نه اینجا! من با کسی که به پپ توهین کنه با کسی که به ریکارد توهین کنه یه جور برخورد می کنم. برام مهم نیست کسی چقدر این رو باور داشته باشه، اما توهین توهینه و فرقی نمی کنه به کی شده باشه. هرکس هم باید مسئول رفتار خودش باشه. کسی بابت رفتار زشت دیگران بازخواست نمیشه اما بابت رفتار زشت خودش مسلما میشه! |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
یعنی من اینجوری برداشت می کنم که توو شهر شما اگه یه نفر مستقیما به خودتون توهین کنه، فقط توهین محسوب میشه و اگه به بازیکن تیمت توهین کنه، اگه براش آرزوی مرگ کنه توهین محسوب نمیشه فقط باید به شخص خودت توهین کنه، که بشه بهش گفت توهین، و بعد حذفش کرد حالا بماند که حرف من خیلی کلی بود و به یه نفر خاص اشاره نداشت و اسم کسی رو هم نبردم که اتفاقا شامل حال خیلی ها میشد که از دیشب تا الان از مصدومیت بوسکتس جشن و پایکوبی گرفتن دوست عزیز! توهین، توهینه حالا می خواد به رئال باشه و رونالدو و مورینیو یا به پپ و بوسکتس و پدرو و مونتویا یا مسی و پویول و ژاوی و بارسلونا بحث اینه که ما وقتی خودمون نظرمون به توهینه یه نفر نزدیکه، لااقل اینقدر به خودمون احترام بذاریم که اینو قبول کنیم که اون شخص داره توهین میکنه، اما خب من دوست دارم توهینشو و نظرشو اتفاقا این خیلی خوبه که یه نفر بیاد و به کسی که ازش بدش میاد توهین کنه، اصلا مگه آزدی بیان غیر از اینه، اگه قرار باشه آزادی بیان به این مفهوم باشه که تا وقتی نظر تو هم راستای نظر منه و همه چی این وسط گل و بلبله، آزادی بیان و اگه نیست، دیگه سانسور شروع بشه و ممیزی این خیلی خوبه که یه نفر بیاد به بوسکتس که من خیلی ام دوسش دارم فحش بده و براش آرزوی مرگ کنه و منم بهش فحش بدم و بگم که ایشالا خودت بمیری یعنی هزار مرتبه، هزار مرتبه بهتر از اینه که شما اون بالا وایسی و نظراتمون رو پاک کنی، و توهین هامون رو پاک کنی |
||
|
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱,۵۲۹
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول The Dark Lord نوشته:نقل قول best_of_all نوشته:اما حرفم اینه که وقتی یکی توهین میکنه، باید توهین بشنوه این منطق چاله میدونه نه اینجا! من با کسی که به پپ توهین کنه با کسی که به ریکارد توهین کنه یه جور برخورد می کنم. برام مهم نیست کسی چقدر این رو باور داشته باشه، اما توهین توهینه و فرقی نمی کنه به کی شده باشه. هرکس هم باید مسئول رفتار خودش باشه. کسی بابت رفتار زشت دیگران بازخواست نمیشه اما بابت رفتار زشت خودش مسلما میشه! اوکی پس ما هیچ مشکلی نداریم فقط شما یه لطفی بکن و همون طور که توهین من رو به این دوستان عزیزم پاک کردی توهین اونها رو هم به بوسکتس و پپ و تیو و پدرو پاک کن.. |
||
|
|||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
11 اسفند 93 : بارسا آماده ی فروش پدرو به مبلغ 30 میلیون یورو 12 اسفند 93 : مدیر برنامه های تیو : موکلم در پایان فصل به بارسلونا باز نخواهد گشت 12 اسفند 93 : گواردیولا : اگر به بارسا فکر کردم ، با چکش به سرم بکوبید 13 اسفند 93 : مصدومیت شدید بوسکتس در بازی با ویارئال ... . |
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() ![]() نام کاربری: saeed.tiraxtorchi
پیام:
۴۵۰
عضویت از: ۷ شهریور ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - یوهان کرایف_ پپ گواردیولا_ ریوالدو_رونالدينيو - تراکتورسازی تبریز - بعد از ايران:1-ترکیه2-آرژانتین3-اسپانیا - سامان نريمان جهان - جوزپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
خيلي ممنون كه پيام بنده حذف شد!! نميدونم چي بگم وقتي كه براي يه كاتالان تو سايت هواداري بارسا آرزوي مرگ ميشه و به خاطر مصدوميت يكي از اركان اصلي تيم جشن ميگيرن....اسمشم آزادي بيانه |
||
| مرتضي سوزوندي مارو با رفتنت سوزوندي... | |||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
مدیر عزیز فکر میکنم این قضیه خوش نیومدن از کسی معضل شده که شما هم باید یک تجدید نطری بکنید: 1.آرزوی مرگ برای هر کس و خوشحال بودن از مصدومیت هر فرد اصلا خوب نیست و توهینه و همچنین حرف های بدتر از این مثل فحش و غیره 2.هرکس میتونه نهایتا بگه من از این بازیکن خوشم نمیاد بهتره که نباشه حداقل این حرف رو برای متشنج نشدن فضای سایت بزنه و حالا در محافل خصوصی و در زمانی که داره خودش بازی رو میبینه هرجور که صلاح میدونه حرف بزنه(خود بنده گاهی از اشتباهات فاحش بازیکن ها خیلی عصبی میشم ولی توی جمع هیچگاه با الفاظ بد بهش توهین نمیکنم چون فقط جو رو متشنج میکنه این کار) 3.دوستان اگر اینجوری رفتار کنید دیگه همه چیز حله حتی اگه آرزوی رفتن یک بازیکن رو هم بکنید این نظر شماست و کاملا مودبانست و کسی حق نداره به نظر شما با لحن بد جواب بده شرمنده که طولانی شد ولی لازم بود چون واقعا خیلی وقته این داستان نظرات مخالف باعث بحث بین کاربران شده |
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Dos.Santos
پیام:
۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول - حضرتِ رونالدینهو - پرسپولیس - آرژانتین & مکزیک - مهدی مهدوی کیا - فرانک ریکارد گروه:
- کاربران عضو
|
ایمان جان.این وسط من توهینی به کسی نمیبینم ... قبلا از الفاظ ناشایستی در توصیف آنچه که در وجود بعضی ها میبینم استفاده کردم ولی چند صباحی ست صحبت از عده ای را کار بیهوده ای پنداشته و تمرکز خود را بر روی نکات مثبت تیم و ستایش از بزرگانی که با تمام وجود به بارسا خدمت کردند گذاشته ام ... (تا حالا چنین جمله ی ادبی ای از خودم در نکرده بودم امیدوارم توهینی توش نبوده باشه!!!) من از مصدومیت بوسکتس خوشحالم. اصلا هم متاسف نیستم که به زبان میارم. بهترین اتفاق ممکن برا بارسا به نظر من همین عدم وجود این بی خاصیت در زمینه ... (ازنظر فوتبالی می گم بی خاصیت شاید در زمینه ی دیگری یه استعداد ناب باشه ...) خبر مرگ مونتویا هم جمله ی بدی بود. مرگ و زندگی دست خداست ... امثال مونتویا هم زیاد. این نباشه یه مغز دیگه ای برای قدم زدن در کمپ نو و اعصاب من پیدا میشه ... خدا سایشو از سر ما کم نکنه ... گویا رقصنده های کامنت ما هم مشکل شرعی داشتند ... |
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
من موندم چرا بحث میکنید وقتی همه دنیا اینجور مصدومیت ها رو به ضرر بارسا میدونن غیر از دو نفر تو این تاپیک
|
||
|
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |