به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۴ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Dos.Santos
پیام: ۱,۸۳۵
عضویت از: ۱۸ مهر ۱۳۸۸
از: مرز انزوا
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
The KinG نوشته:

من موندم چرا بحث میکنید وقتی همه دنیا اینجور مصدومیت ها رو به ضرر بارسا میدونن غیر از دو نفر تو این تاپیک

علی جان 5 نفر از همه ی دنیایی که میگی رو نام ببر ... شاید ما هم ایمان آوردیم

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: BRAIN
پیام: ۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI
- PEP
- SPAIN-ARGENTINA
- PEP-FERGUSEN
گروه:
- کاربران عضو
تضاد و اختلاف سر یک بازیکن یا سر یک موضوع همیشه بوده و هست، اما چیزی که مهم هست اینکه چطوری با این تضاد و اختلاف نظر ها کنار بیائید دوستان.مشکلی که اینجاست اینکه تحمل نظر مخالف رو بعضی دوستان ندارن. تضاد چیز بدی نیست و می تونه باعث ایجاد یک ارتباط عمیق تر و صمیمی تر بین بچه های این جمع باشه، یا نه از سر لجاجت نتیجش مقابله به مثل باشه..در کل به عقاید مخالف احترام بذارید.

فراتر از یک باشگاه

GOODBY PEP GUARDIOLA THANKS FOR ALL THINGS..
نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: shakib10
پیام: ۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود!
- پویول
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی بود... /
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
این کلمه ی بحث آزاد انگار کمی تعریفی باید بشه هنوز جا نیفتاده!!بابا بحث ازاد فحش و فحش کشی نیس

اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام: ۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:.
- .:لوییز انریکه:.
- .:استقلال تهران:.
- .:علی منصوریان:.
- .:رایکارد:.
- .:فیروز کریمی:.
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
دوستان دعوتتون می کنم به دوستی!

قانون صریحا در مورد هرگونه توهین توضیح داده!

هر موردی فکر می کنید رعایت نشده از این به بعد به خود من با پیام شخصی اطلاع بدید تا رسیدگی کنم.

به هوای حرم امن حسین محتاجم
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: hemad
پیام: ۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi
- ronaldinho
- perespolis
- italia
- ali karimi
- goardiola
- ...
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
نقل قول
MESSIDONA نوشته:

تضاد و اختلاف سر یک بازیکن یا سر یک موضوع همیشه بوده و هست، اما چیزی که مهم هست اینکه چطوری با این تضاد و اختلاف نظر ها کنار بیائید دوستان.مشکلی که اینجاست اینکه تحمل نظر مخالف رو بعضی دوستان ندارن. تضاد چیز بدی نیست و می تونه باعث ایجاد یک ارتباط عمیق تر و صمیمی تر بین بچه ها این جمع باشه، یا نه از سر لجاجت نتیجش مقابله به مثل باشه..در کل به عقاید مخالف احترام بذارید.

مشکل اختلاف نظر نیست...اختلاف نظر باعث جذاب شدن هر فرومی میشه چون باعث ایجاد هدف اصلیش یعنی بحث میشه...

ولی توهین ها و تمسخرهای راه وبیراه واحترام نگذاشتن به عقاید همدیگه باعث این تشنج ها میشه...امیدوارم درست نباشه ولی متاسفانه به نظرم میرسه با علم تحریک برنگیز بودن این جور پست ها هدف چیزی جز سرگرم شدن و دلشاد شدن با حرص در آوردن بقیه نباشه که اگه چنین باشه خیلی شرم آوره!

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
MESSIDONA نوشته:

تضاد و اختلاف سر یک بازیکن یا سر یک موضوع همیشه بوده و هست، اما چیزی که مهم هست اینکه چطوری با این تضاد و اختلاف نظر ها کنار بیائید دوستان.مشکلی که اینجاست اینکه تحمل نظر مخالف رو بعضی دوستان ندارن. تضاد چیز بدی نیست و می تونه باعث ایجاد یک ارتباط عمیق تر و صمیمی تر بین بچه ها این جمع باشه، یا نه از سر لجاجت نتیجش مقابله به مثل باشه..در کل به عقاید مخالف احترام بذارید.

واقعا ما را چه می شود ...
1. بازی های اکثرا خوب و جذاب و پر گل ارائه نمیدیم که می دیم ...
2. یه مربی با پرستیژ، با برنامه با سواد و عالی و از جنس باشگاه نداریم که داریم ...
3. سه مهاجم تراز اول نداریم که داریم. کاپیتان هایی از جنس تیم و با صلابت نداریم که داریم ...

برای دوستان نتیجه گرا. یه فینال و شانش زیادی در کسب مقام اول لیگ قهرمانان و لالیگا نداریم که داریم ...

آخه دیگه ... تیم رفته فینال و عده ای از مصدومیت بازیکن خاصی اونم فقط به دلیل منافع باشگاه ابراز خرسندی کردند این وسط من دلیل این همه قصه و افسانه رو نمی فهمم. خوبه که اکثر دوستان نتیجه گرا هستند ...

حالا بعد از مدتی چند اتفاق به زعم من خوب تو سه روز افتاده و ما هم از سر ذوق یه کامنتی دادیم که محتواش کپی پیس 4 خبر بوده و سه عکس گیف. خدا رو شکر من نبودم و نفهمیدم چه جریاناتی رو این تاپیک در غیبت من پشت سر گذاشته ...

پ.ن : ایستادگی در برابر ظلم، عشق و وفاداری به باشگاه و مبارزه با عناصر ناشایست تیم وظیفه ی هر بارسا دلی ست.

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: hemad
پیام: ۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi
- ronaldinho
- perespolis
- italia
- ali karimi
- goardiola
- ...
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
نقل قول
Pentragon نوشته:

نقل قول
The KinG نوشته:

من موندم چرا بحث میکنید وقتی همه دنیا اینجور مصدومیت ها رو به ضرر بارسا میدونن غیر از دو نفر تو این تاپیک

یکی از این 5 نفر کسی نیست جز لوئیز انریکه

که شما در وصفش فرمودین:
یه مربی با پرستیژ، با برنامه با سواد و عالی و از جنس باشگاه نداریم که داریم
:)
.......................
من حداقلش در مواردی دوستان نتیجه گرا ترجیح میدم چرا دو فصل پر از تلخی ها وناکامی ها با تیتو و فصل بعدش با مارتینو پشت تیم موندن و الان هم دوره خوشی رو میبینن نه اینکه دو فصل غیبشون بزنه و الان که موقع آسایشه پیداشون بشه دمشون گرم

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: Ali_SHS
پیام: ۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes
- Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff
- Perspolis
- Spain. Argantina
- Ali Karimi
- Pep Guardiola
- Abdollah Veissi
گروه:
- كاربران بلاک شده
نقل قول
Pentragon نوشته:

نقل قول
The KinG نوشته:

4 تا سرمربی در بارسلونا و 1 سرمربی در تیم ملی اسپانیا

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
طرفدار:
- آقایِ پویول
- حضرتِ رونالدینهو
- پرسپولیس
- آرژانتین & مکزیک
- مهدی مهدوی کیا
- فرانک ریکارد
گروه:
- کاربران عضو
نقل قول
من حداقلش در مواردی دوستان نتیجه گرا ترجیح میدم چرا دو فصل پر از تلخی ها وناکامی ها با تیتو و فصل بعدش با مارتینو پشت تیم موندن و الان هم دوره خوشی رو میبینن نه اینکه دو فصل غیبشون بزنه و الان که موقع آسایشه پیداشون بشه دمشون گرم

آسایش هیچ موقعی نبوده ...
تو هم اگه یه نفر میومد به تمام داشته هات گند میزد از زمین و زمان دل میکندی ...

هیچ تجربه کردی وقتی سه نفر از دوست داشتنی ترین بازیکنانتو یه دفعه از دست میدی ...

هیچ تجربه کردی وقتی اولین مربیتو، کسی که روزها به خاطرش پز دادی، مردی که جون تازه ای به باشگاه داده و نه تنها تیم فوق العاده بازی میکنه بلکه از احترام زیادی هم در بین دوستداران دیگر تیم ها برخوردار بود و در کسب عناوین مختلف قهرمانی هم موفق تو همون سال نکبت از دست بدی ...

هیچ تجربه کردی مردی فقط به علت کاتالونیایی بودن عده ای توجه بیشتری بهشون نشون بده و استعداد های دیگه رو نادیده بگیره ...

هیچ تجربه کردی تنفرت از عده ای باعث بشه نتونی لذت های فوق العاده ای چون تماشای بازی مسی، آخرین نمایش های دلاورانه ی بزرگترین و بهترین کاپیتان دنیا سرورم آقای کارلس پویول رو دوباره تجربه کنی ...

تا حالا وسط بازی بارسا خوابت برده. هیچ با خودت فکر کردی کاش این بازی هم مثل 100 ها فیلم داخل هاردت بود که میتونستی با حرکت موس اونو به هر دقیقه ی دلخواهی (90) ببری ...

هیچ میدونی یه سال بعد از اون فاجعه بند مورد علاقه ات از هم می پاشه. چیزی که بخشی از بهترین روزهای نوجوانی تو تشکیل داده ...

هیچ میدونی سال بعدش یکی از مهمترین افراد زندگیتو از دست میدی. کسی که جای برادر نداشته ام رو داشته ...

از خیلی از مسائل دیگه ای که بعضی هاشو به دلیل مسائل CAC و ... نمیتونم بگم بگذریم. هر کس به اندازه ی خودش غم و غصه داره. شانس نداشته ی من همه ی اینا با هم توامان شده بود ...

الان که 24 سالگی رو پشت سر گذاشتم و کمی به زندگیم سروسامون دادم و از اون اتفاقات و دلبستگی ها دور شدم میگی حق ندارم از بازگشت فلسفه ی بارسا به دست مردی از جنس باشگاه خوشحال باشم ؟

منو به هر چیزی متهم کن اما باور نکن روزی دلم جای دیگری غیر از افسوس فلسفه ی از دست رفته ی باشگاه، نگرانی از مصدومیت های گاه و بی گاه سرورم آقای کارلس پویول، دلتنگی های همیشگی برای بازیکنان مورد علاقه ام و لبخندی که جای خالیش هیچ وقت پر نشد بود ...

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۱۴ اسفند ۱۳۹۳
نام کاربری: HAMID.A19
پیام: ۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta
- ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff
گروه:
- كاربران بلاک شده
عناصر ناشايست تيم پدرويي نيست كه تو نيمه نهايي و فينال ليگ قهرمانان حساس ترين و مهم ترين گلاي تاريخ باشگاهو زده

كسي مه به تنهايي اعصاب اين همه ادمو داغون مي كنه بايد تو خودش تجديد نظر بكنه

اينجا كسي نياز به آيين نامه طرفداري بعضي دوستان نداره . گفتم كه بگم تعيين تكليف نكنن بعضيا

۱۴ اسفند ۱۳۹۳

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۷
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۲۰
پیام‌های جدید
پیشنهادات و انتقادات بخش داستان نویسی
انجمن کارگاه داستان نویسی
۱,۳۰۸ پاسخ
۱۷۱,۹۹۲ بازدید
۳ روز قبل
adonis
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۶ پاسخ
۱,۶۷۷,۲۳۴ بازدید
۴ روز قبل
JackWalker
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۷۲,۱۵۶ بازدید
۱۴ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۴,۳۴۴ بازدید
۲۰ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۷۱,۹۷۸ بازدید
۲۰ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۷,۰۱۰ بازدید
۱ ماه قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۴۹۳ بازدید
۷ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۵۰۱,۴۲۷ بازدید
۷ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۳,۷۸۴ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۲۳۶ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۶۵۴ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۶۸۷ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۲۱۵ کاربر آنلاین است. (۱۴۵ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۲۱۵

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!