| در حال دیدن این عنوان: |
۱۰ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
آلوز تا بازی با رئال مادرید( ۲ فروردین) منتظر مدیران بارسلونا میمونه و در صورتیکه حرکتی از سوی آنها مشاهده نکرد، با باشگاه موردنظرش، قرارداد امضا خواهد کرد
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول The Dark Lord نوشته:نقل قول The KinG نوشته:من موندم چرا بحث میکنید وقتی همه دنیا اینجور مصدومیت ها رو به ضرر بارسا میدونن غیر از دو نفر تو این تاپیک ![]() معرفی می کنم. نماینده تام الاختیار همیشگی تمام دنیا. ![]() ترجیح میدم سکوت کنم. خداروشکر دیگه اکثر بچه ها به صفحات اجتماعی دسترسی دارن و نظرات بیش از 140 میلیون طرفدار که عضو این شبکه ها هستن هم واضحه. نقل قول Pentragon نوشته:نقل قول The KinG نوشته:نقل قول Pentragon نوشته:نقل قول The KinG نوشته:من موندم چرا بحث میکنید وقتی همه دنیا اینجور مصدومیت ها رو به ضرر بارسا میدونن غیر از دو نفر تو این تاپیک ![]() علی جان 5 نفر از همه ی دنیایی که میگی رو نام ببر ... شاید ما هم ایمان آوردیم 4 تا سرمربی در بارسلونا و 1 سرمربی در تیم ملی اسپانیا این کامنت تو از ریشه مشکل داره اصلا. گفتی : اینجور مصدومیت ها رو به ضرر بارسا میدونن دقیقا اشاره نکردی کدوم جور مصدومیت ها پس منظور انریکه هم اون آقا نبوده. دقیقا نظر لوچو همینه چون هیچوقت این شخص مورد نظر در لیست فروش هیچ سرمربی ای حضور نداشته. |
||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali_SHS
پیام:
۷,۳۸۵
عضویت از: ۲۵ مرداد ۱۳۹۱
از: Esfahan
طرفدار:
- Messi , Xavi , Iniesta , Puyol , Valdes - Ronaldinho , Rafa Marquez , Rivaldo , Cruyff - Perspolis - Spain. Argantina - Ali Karimi - Pep Guardiola - Abdollah Veissi گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول هیچ تجربه کردی وقتی سه نفر از دوست داشتنی ترین بازیکنانتو یه دفعه از دست میدی ...این سه نفر نکنه یکیشون جیوانیه که اون همه بهش فرصت داده شد و نتیجه کارش فقط 4 تا گل بی ارزش تو بازی های کم اهمیت بود؟؟؟ چرا تو هیچ تیم دیگه ای نتونست فراتر از یه بازیکن درجه 2 نشون بده؟؟؟ و رونالدینیویی که همگی دوستش داشتیم اما دلیل اصلی رفتنش اشتباه رایکارد در خریدن تیه ری هانری در اون پست بود؟؟ پپ هم وقتی دید هانری در این پست موفق تره و رونی افت کرده هانری رو انتخاب کرد. نفر سوم هم شاید دکو باشه ، البته رفتن دکو باعث شکوفا شدن ژاوی شد. رونی و دکو محبوب ترین بازیکنای من بودن اما اینجا بارساست و از همه اسما بزرگتره. نظر سرمربی هم مهمه خداروشکر تیم دست بعضی از دوستان نیست. نقل قول هیچ تجربه کردی مردی فقط به علت کاتالونیایی بودن عده ای توجه بیشتری بهشون نشون بده و استعداد های دیگه رو نادیده بگیره ...چرا با اون بازیکنای کاتالانی موفق تر بودیم؟؟؟ چطور 4 سال در قله فوتبال بودیم و کاری کردیم که تمامی کارشناسای بزرگ فوتبال لب به تحسین از بارسا باز کنن؟؟؟ نقل قول هیچ تجربه کردی تنفرت از عده ای باعث بشه نتونی لذت های فوق العاده ای چون تماشای بازی مسی، آخرین نمایش های دلاورانه ی بزرگترین و بهترین کاپیتان دنیا سرورم آقای کارلس پویول رو دوباره تجربه کنی ...کسی که طرفدار بارسا باشه از هیچ کدوم از اعضای کادر باشگاه متنفر نمیشه و از بازیکن تا آبدارچی رو دوست داره چون همگی دارن برای موفقیت باشگاه تلاش میکنن و کسی هم کم کاری نمیکنه. کسی که از بعضی از بازیکنا نفرت داشته باشه قطعا یه جای کارش میلنگه نقل قول تا حالا وسط بازی بارسا خوابت برده. هیچ با خودت فکر کردی کاش این بازی هم مثل 100 ها فیلم داخل هاردت بود که میتونستی با حرکت موس اونو به هر دقیقه ی دلخواهی (90) ببری ...لذت بردن از بازی زیبای بارسای پپ لیاقت میخواد. من 13 ساله بازی های بارسا رو میبینم (البته اوایل زیاد پخش نمیشد و از 2005 بود که تعداد بازی ها بیشتر شد) اما هنوزم بازی های بارسای 2009 تا 2011 برام بهترین دوران بوده. نقل قول الان که 24 سالگی رو پشت سر گذاشتم و کمی به زندگیم سروسامون دادم و از اون اتفاقات و دلبستگی ها دور شدم میگی حق ندارم از بازگشت فلسفه ی بارسا به دست مردی از جنس باشگاه خوشحال باشم ؟انریکه محبوب همه هواداراست و از جنس باشگاه ، اما تیمی که انریکه در اون بازیکن بود ، پپ کاپیتانش بود. پس پپ هم یکی از مهم ترین ارکان باشگاهه و تونسته بیش از 30 عنوان و افتخار با باشگاه به دست بیاره و امثال تو اینقدر راحت بهش توهین میکنن. --------------------------------------------------------------------- اگه فرصت کنم در مورد بازیکن سازی و استعداد سوزی هم یه متنی مینویسم تا ثابت شه پپ اگه در جوونگرایی از رایکارد بهتر نباشه (که بوده) کمتر نبوده |
||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات
|
این همه کینه از ی مربی و چندتا بازیکنو چجوری تو دلتون جا دادید؟ مطمءنا اون موقع ک خوابتون برده شب قبلش خوب نخوابیده بودید ![]() من زمان بارسای پپ با اون بازی های زیبا عاشق این تیم شدم و هیچ وقتم اون روزا رو یادم نمیره الانم عاشق بارسام حتی بیشتر |
||
|
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
واقعا خیلی سخته که بهترین روزهای زندگی فوتبالیتو با ی شخصی بگذرونی بعدش بیای بهش توهی کنی!اصلا با عقل جور در نمیاد!لابد بعدها اگر انریکه هم موفق بود میخواید بعد رفتنش کلی بحث و فحش بارش کنین؟
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو
|
نمیدونم چرا به سرمربی هایی که تاریخ باشگاه رو ساختن بی احترامی می کنید.من دوست ندارم با رفیقم که خیلیم هم دوسش دارم وارد بحث شم ولی نظرات هرکس برای خودش محترمه. به قول افلاطون اونایی که هم عقیده باعث ارامش واونایی که عقاید متفاوت دارن باعث دانش میشن احترام بذاریم به نظرات هم ما خونواده بارسا هستیم من هم همتون دوست دارم چون خونواده بارسا تشکیل میدیم پپ ریکارد و انریکه وکرایف عشق های منن به عشقم احترام بذارید |
||
| زنده باد کاتالونیا | |||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: parsanejaty
پیام:
۷۷۴
عضویت از: ۱۶ اسفند ۱۳۸۸
از: مشهد
طرفدار:
- rafi & haliloich - یوهان کرایف - پرسپولیس - اسپانیا - عابدزاده - پپ گواردیولا,لوییزانریکه - جعفر گروه:
- کاربران عضو
|
یه نکته دیگم دوستان بگم درمورد تاکتیک توی بحث ها دیدم دوستان هر سرمربی ای که میاد یه تاکتیک جدید میاره با خودش که نتیجه میده یا نه. حالا ما حالتی رو درنظر میگیریم که نتیجه بده.حالا که نتیجه داد چند سالی تیم با تاکتیک میبره و بعد از چن سال تاکتیک رو دیگه همه میشناسن و پاد زهرشون میدونن چیه .ونکته دوم اینکه در تیم بارسا چون شکست در طول چن فصل خیلی غیر قابل درکه هیچ مربی ای نمیتونه بیاد و خیلی سال بمونه مثل فرگوسن چون اگر فرگوسن هم بود بعد از چن سال از بارسا میرفت چون هرفصل باید جام بیاری(این نکته رو هم بگم که فک می کنم تعداد جام های زمان پپ از کل تعداد جام های فرگی بیش تر بود) مثلا یه زمانی سانترهای دهه 90 یکی از بهترین تاکتیک ها بود ولی الان سانتر کردن های بی مورد و زیاد یه چیز مسخره به نظر میاد |
||
| زنده باد کاتالونیا | |||
|
۱۵ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() ![]() نام کاربری: saeed.tiraxtorchi
پیام:
۴۵۰
عضویت از: ۷ شهریور ۱۳۹۰
از: Tabriz
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - یوهان کرایف_ پپ گواردیولا_ ریوالدو_رونالدينيو - تراکتورسازی تبریز - بعد از ايران:1-ترکیه2-آرژانتین3-اسپانیا - سامان نريمان جهان - جوزپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
چه قدر بحث تكراري؟! جايگاه پپ تو تاريخ فوتبال مشخصه....نيازي به بحث نيست....نخواستن روني جرئت ميخواست...بعد رفتن روني تا يه هفته يه غم بزرگ تو دلم بود و تا يه ماه بازي هاي ميلانو با حسرت ميديدم....اما روني ديگه آخرش بود...پپ اشتباه داست ولي خيلي كم...زيباترين بازي هاي تاريخ فوتبالو ارائه داد و بهترين نتايجو گرفت...و من بهش افتخار ميكنم! |
||
| مرتضي سوزوندي مارو با رفتنت سوزوندي... | |||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HAMID.A19
پیام:
۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta - ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff گروه:
- كاربران بلاک شده
|
من نمی دونم کدوم بازی بارسا خواب آور بوده ؟! اینکه تو نیم ساعت 4تا به بایرن زدیم ؟ (تازه یه پنالتی رو مسی گرفته نشد ! یکی مسی به تیر زد و ... ) در حالیکه کمتر از یه سال قبلش 4تا از رئال خوردیم که بله آدم از ناراحتی تا صبح خوابش نمی بره اون طوری ! حوصله ندارم بشینم بازیای فوق العاده زمان پپ رو لیست کنم در ضمن من خودم تا همین 2سال پیش مسی رو در حد رونالدینیو نمی دونستم ولی مسی قانعم کرد که خیلی بهتر از رونالدینیوئه الان برای من این دو تا بهترین بازیکنای تاریخن ولی رونالدینیو نه دتنها برای بارسا بلکه کلا برای فوتبال بازی کردن دیگه انگیزه نداشت جام جهانی لیگ قهرمانان لالیگا جام کنفدراسیون ها کوپا آمریکا و هزار تا افتخار فردی تا 26 سالگی . رونی دیگه تو زمین به آب و آتیش نمی زد . بعد از بارسا هم به میلانی رفت که اگر می خواست بستر برای درخشش فرهام بود ولی خودش دیگه نمی خواست . تیم ملی هم دعوت نشد حالا اگه کسی همه اینارو تقصیر پپ می دونه واضحه که باید تجدید نظر بکنه نقل قول چرا با اون بازیکنای کاتالانی موفق تر بودیم؟؟؟ چطور 4 سال در قله فوتبال بودیم و کاری کردیم که تمامی کارشناسای بزرگ فوتبال لب به تحسین از بارسا باز کنن؟؟؟اینکه کتاب فرگوسن رو باز می کنی و می بینی تو فهرستش عنوان یه فصلو زده "بارسلونای 2009-2011 " و وقتی می خونی جز تحسین هیچ چیز دیگه ای نگفته و کسی مثل فرگوسن نقش سرمربیگری پپ و افکارش تو اون تیم رو خیلی مهم دونسته ! فقط باید افتخار کرد |
||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
این دیگه چ کفشاییه؟؟تاحالا ندیدم ادیداس ی کفش قشنگ واس مسی بزنه نقل قول کمپانی آدیداس از کفش های جدید فوق ستاره آماده این روزهای باشگاه بارسلونا رونمایی کرد. |
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
۱۶ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |