| در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول Saeed نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول sara70 نوشته:ما سیتی رو میبریم مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟ پ نه پ. ![]() آقا منم تو ذهنم به خودم ميگم پ ن پ...اگه حذف بشيم نابود ميشم! ما تو جو سخت ورزشگاه اونا باید ۴-۰ ۵-۰ می بردیم. واقعا سیتی تیمی نیست بتونه جلوی بارسا بایسته. ان شاء الله اتفاق عجیب غریبیم نمی افته. نقل قول Sentimental•Girl نوشته:وااای بودن پپ تو نیوکمپ انگیزه مضاعفِ واسه بازیکنا امیدوارم در حضورت برد خوبی بدست بیاریم مرد دوست داشتنی بهترین مربی تاریخ باشگاه ![]()
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
با اینکه بازی رفت رو بردیم ولی بازم استرس دارم هرچند بعید به نظر میاد سیتی 2 گل بزنه ما نزنیم یا از اینجور نتایج دوست دارم بازی قشنگی کنیم ترجیحا اینکه بی گدار به آب نزنیم البته از اینکه بریم تو دفاع و قلبمون بیاد دهنمونم بدم میاد ولی بهترین حالت واسه من اینه که خیلی خوب بازی رو دستمون بگیریم و در عین حال خوب دفاع کنیم و ترجیحا" زیاد حمله نکنیم که ضد حملات واقعا رو مخمه! اگر اوایل بازی 1 گل بزنیم چقدر خوب میشه ![]() نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:وااای بودن پپ تو نیوکمپ انگیزه مضاعفِ واسه بازیکنا امیدوارم در حضورت برد خوبی بدست بیاریم مرد دوست داشتنی بهترین مربی تاریخ باشگاه ![]() ![]() ببخشید به باشگاه میگم به خاطره شما بکننش بدترین سرمربی باشگاه ![]() |
||
|
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:وااای بودن پپ تو نیوکمپ انگیزه مضاعفِ واسه بازیکنا امیدوارم در حضورت برد خوبی بدست بیاریم مرد دوست داشتنی بهترین مربی تاریخ باشگاه ![]() ![]() ببخشید به باشگاه میگم به خاطره شما بکننش بدترین سرمربی باشگاه ![]() لازم نیست بگی. این توهم نیاز به تایید یا رد نداره. ![]() پپ صرفا پر افتخارترین مربی باشگاه شاید باشه. بهترین؟ عمرا.
|
||
|
|||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۱۲۱
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:وااای بودن پپ تو نیوکمپ انگیزه مضاعفِ واسه بازیکنا امیدوارم در حضورت برد خوبی بدست بیاریم مرد دوست داشتنی بهترین مربی تاریخ باشگاه ![]() ![]() ببخشید به باشگاه میگم به خاطره شما بکننش بدترین سرمربی باشگاه ![]() لازم نیست بگی. این توهم نیاز به تایید یا رد نداره. ![]() پپ صرفا پر افتخارترین مربی باشگاه شاید باشه. بهترین؟ عمرا. ![]() من متوهم تو خوب ![]() ترجیح میدم اینجور توهمو داشته باشم ![]() واسه من بهترینه واسه تو چجوریه به من ربط نداره پ.ن : دوستت دارم کچل دوست داشتنی هرگز افتخاراتی که برامون آوردی رو با نمک نشناسی فراموش نخواهم کرد ![]() پ.ن 2 : امیدوارم انریکه عزیز هم واسه مربی سابق دوست داشتنیمون خط و نشون قشنگی امشب بکشه!چون ما عاشق تیممون هستیم ![]() |
||
|
|||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:من متوهم تو خوب ![]() ترجیح میدم اینجور توهمو داشته باشم ![]() داشته باش.
|
||
|
|||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
پیام:
۱۲,۱۲۱
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:من متوهم تو خوب ![]() ترجیح میدم اینجور توهمو داشته باشم ![]() داشته باش. ![]() همچنین
|
||
|
|||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار
|
بنظرم مسی امشب با یه دبل یا یه هتریک جبران بازی رفت رو میکنه. اونوقت به تنهایی میره صدر گلزنان اروپا و تضعیف روحیه حسابی میشه برای کریس ![]() منم میگم زود گل بزنیم میتونیم بازی رو اداره کنیم و ببریم! ولی اگه اونا زود گل بزنن و سریع جبران نکنیم استرس رو تیم میره و بازی سخت میشه.ولی باتوجه به فرم خوب تیم به یه پیروزی خوب رو انتظار دارم. |
||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: shakib10
پیام:
۳,۵۴۹
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: esf
طرفدار:
- لیونل مسی بود! - پویول - پرسپولیس - آرژانتین - علی کریمی بود... / - گواردیولا - افشین قطبی گروه:
- کاربران عضو
|
عاقا یجوری بازیکنا حرف میزنن مشکوکنااااااااااااااااا!
|
||
| اللّهُم عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج | |||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: سارا70
پیام:
۱۶
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- لیونل مسی - پویول - پرسپولیس - آرزانتین - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو
|
پناه بر امامزاده بیجن
|
||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
این هفته گابی مارتینز یکی از بازیکن های لاماسیا 2 تا از برترین گل های این هفته لاماسیا رو زد گل هاش قشنگ بودن
|
||
|
۲۷ اسفند ۱۳۹۳
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |