در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
مثل من بشینین فیلمو یه بار دیگه ببینین تا شروع فصل ![]() 5 قسمت مونده تمومش کنم برا بار سوم ![]() |
||
|
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MESSI_1389
پیام:
۱,۱۹۰
عضویت از: ۱۰ آبان ۱۳۸۹
از: بوشهر
طرفدار:
- لیونل مسی - مارادونا - پرسپولیس - آرژانتین - مارچلو بیلسا و خوزه پکرمن گروه:
- کاربران عضو - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:مثل من بشینین فیلمو یه بار دیگه ببینین تا شروع فصل ![]() 5 قسمت مونده تمومش کنم برا بار سوم ![]() بعد اونوقت رو چه حسابی میگی که من فقط یکبار دیدم این فیلم رو ![]() GOT مثله مخدره برا من اگه یه روز نزنم احتمال مرگم به شدت زیاد میشه ![]() |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
با تشکر از حاج علی رضایی برای بازتاب این چنینی فرهنگ " هر چیزی جای خودش" در سایت. ![]() دوستان دیگه هم یاد بگیرن و به جای صحبت در مورد موضوعی، در تاپیکی با موضوع غیر، برن تو تاپیک مربوطه و در مورد موضوع مربوطه، صحبت کنن. ![]() ![]() |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فصل پنج فرا می رسد و دیده بانی من آغاز می شود، و تا پایان فصل ادامه خواهد داشت ![]() من هیچ زنی در آغوش نخواهم گرفت، جایی نخواهم رفت و با کودکی بازی نخواهم کرد ![]() من بیننده ی در تاریکی ام، من دیده بان بر روی مبل هستم ![]() من آتشی هستم سوزان در برابر کسانی که حواس مرا پرت می کنند ![]() من کسی هستم که فریاد می زند "ساکت باشید" و کسی که در سحرگاه روز های دوشنبه برای دانلود هر قسمت بیدار خواهم شد ![]() من زندگی ام را با افتخار به دیدن این فصل تقدیم می کنم، برای امشب و تمام شب هایی که این فصل پخش می شود ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو ![]() |
فکر کنم دوستان این همه اشتیاق و انتظاری رو که برای رسیدن فصل جدیده یک فیلمه هالیوودی صرف کردن رو صرف انتظار برای ظهور امام زمان عج الله میکردن آقا تا حالا ظهور میکردن!!![]() |
||
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول محمدعلي نوشته:فکر کنم دوستان این همه اشتیاق و انتظاری رو که برای رسیدن فصل جدیده یک فیلمه هالیوودی صرف کردن رو صرف انتظار برای ظهور امام زمان عج الله میکردن آقا تا حالا ظهور میکردن!! ![]() لایک! هه منظورم از این لایکه این نیست ک ادای آدمای خوب و دیندارو درآورده باشم! منم مثه خیلیای دیگه گاهی امام زمانو فراموش کردم و حتی با کارام ب ایشون پشت کردم متاسفانه ولی این احساسای افراطی نسبت ب ی فیلم یا آهنگ یا خواننده یا بازیگر یا حتی باشگاهی مثه بارسا رو دوس نداشتم و خواستم تعادلو نگه دارم ب جز ی مدت ک در دوران جاهلیت بودم ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
دوستان یک آپشنی دارن به نام آروزهای موازی. یعنی در عین حالی که منتظر فصل جدید سریال GOT اند، در حسرت تمدن نوین اسلامی حضرت قائم بی تابی میکنن، منتها چون این نزدیک تر، در حال حاضر این بروز میدن. حالا این اصل در بقیه جاها هم تعمیم پیدا میکنه، مثلا هم آرزوی شهادت در جنوب لبنان دارن؛ هم آیپد Air اپل ![]() ![]() کیاوش این حرکت که به پییشواز فصل جدید میری افق های روشنی در ذهن من روشن کرد ![]() |
||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
من کاری اصن ب دوستان ندارم ونمخوام بگم اونا ب امام زمان توجه ندارن موضوع شهادتو ایناهم ک اصن جداس بحث من علاقه زیاد ب اون مواردیه ک تو ارسال قبلی ذکر کردم ک برای من این علاقه های زیاد پسندیده نیس ک صرفا ی نظر شخصیه |
||
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:فکر کنم دوستان این همه اشتیاق و انتظاری رو که برای رسیدن فصل جدیده یک فیلمه هالیوودی صرف کردن رو صرف انتظار برای ظهور امام زمان عج الله میکردن آقا تا حالا ظهور میکردن!! ![]() لایک! هه منظورم از این لایکه این نیست ک ادای آدمای خوب و دیندارو درآورده باشم! منم مثه خیلیای دیگه گاهی امام زمانو فراموش کردم و حتی با کارام ب ایشون پشت کردم متاسفانه ولی این احساسای افراطی نسبت ب ی فیلم یا آهنگ یا خواننده یا بازیگر یا حتی باشگاهی مثه بارسا رو دوس نداشتم و خواستم تعادلو نگه دارم ب جز ی مدت ک در دوران جاهلیت بودم ![]() ![]() انسان ابعاد گونِگون دارد، نورِ دیده. ![]() ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:فکر کنم دوستان این همه اشتیاق و انتظاری رو که برای رسیدن فصل جدیده یک فیلمه هالیوودی صرف کردن رو صرف انتظار برای ظهور امام زمان عج الله میکردن آقا تا حالا ظهور میکردن!! ![]() لایک! هه منظورم از این لایکه این نیست ک ادای آدمای خوب و دیندارو درآورده باشم! منم مثه خیلیای دیگه گاهی امام زمانو فراموش کردم و حتی با کارام ب ایشون پشت کردم متاسفانه ولی این احساسای افراطی نسبت ب ی فیلم یا آهنگ یا خواننده یا بازیگر یا حتی باشگاهی مثه بارسا رو دوس نداشتم و خواستم تعادلو نگه دارم ب جز ی مدت ک در دوران جاهلیت بودم ![]() ![]() انسان ابعاد گونِگون دارد، نورِ دیده. ![]() ![]() ن منظورمو اشتباه متوجه شدین من بارسا رو دوس دارم من لاستو دوس دارم من تیلور سویفتو ![]() من مسیو دوس دارم من خیلی چیزای دیگه تو ابعاد دیگه رو دوس دلرم ولی این دوس داشتنای من ب نظر خودم حد اعتدالو داره و هیچ وقت کشته مرده ی سریال هالیوودی مثه لاست نبودم صرفا جز علایق منه و بس. |
||
|||
۱۹ فروردین ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |