به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا
نام کاربری: Zahra.Argentina
پیام: ۱,۲۵۷
عضویت از: ۲۳ شهریور ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی و اینیستا
- پرسپولیس
- aRgEnTiNa
گروه:
- کاربران عضو
با توجه به اینکه با والنسیا بازی داشتیم ، نتیجه ی بدی نبود

کاپیتان لئو

بازی خیلی سختی بود ، یه استراحت جانانه نیاز دارن بازیکنا ، پیکه یه بازی خوب یه بازی بد ...

۲۹ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
نقل قول
ARROW نوشته:

هرکسی که معتقد که بارسا بد بازی کرده و با یک بازی بد از سد این تیم گذشته، قطعا داره اشتباه میکنه. اگه یادتون باشه بازی رفت هم با همین اتفاق ما تونستیم بازی رو ببریم.

وقتی شما با تیمی مثل والنسیا بازی داری، نمی تونی با یک پلن این تیم شکست بدی، باید دست به یک ابتکاری بزنی که تیم حریف غافلگیر بشه. بنظر من تاکتیک گذاشتن ماسچرانو وسط زمین خیلی هوشمندانه بود، والنسیا مجبور شده بود بازی رو باز کنه و بیاد جلو. تو ضد حملات میشد از سرعت نیمار و خلاقیت مسی استفاده کرد. بر خلافش نیمه دوم موقعی بود که بارسا نیازی به سرعت نداشت و با یک بازی منطقی می شد بازی رو اداره کرد.

قطعا انریکه مرد اول این بازی مخصوصا با تعویض هوشمندانه اش. واقعا کار بزرگی کرد. یک نگاه به بازی ها والنسیا به اتلتیکو و رئال بندازید، می فهمید چه برد مهمی بود.

بوسکتس و ژاوی خیلی خوب بودن

بد که بازی کردیم. اشتباهم نیست. حق والنسیا برد بود قطعا. مساله اینه که وقتی ما ماسکرانو رو گذاشتیم وسط کلا خلاقیت رو تو تیم کشتیم و همین دلیل جولان هافبکای والنسیا و حرکاتشون از کناره ها بود. به نظر من انریکه هنوز داره یاد می گیره و این اشکالی هم نداره. جلوی تیمی که اکثر حمله هاش از کناره اس گذاشتن دو هافبک دفاعی اشتباهه. و از اون بدتر گذاشتن بازیکنای با خصوصیت تهاجمی تو دو سمت دفاع بده. حداقل یه بازیکن دفاعی باید میزاشتیم. دیدیم که بعد از اومدن متیو به سمت چپ فقولی به کل محال شد و مجبور شد سرمربی والنسیا کانسلو رو بیاره که بازیکن بیشتر تکنیکیه تا سرعتی. استفاده از پدرو خیلی خوب بود. باعث شد تعادل تیم بیشتر شه و حرکات والنسیا از سمت چپشون هم کمتر شه. وقتی نگردو اومد تو بازی و من فهمیدم که سرمربیشون می گه توپا رو بفرستن رو سر نگردو و اونم برگشتشون بده ترسیدم. چون بارسا خیلی تو این مساله آسیب پذیره. و یه موقعیت خوب هم براشون درست شد سر همچین موقعیتی. خوشبختانه تونستیم ببریم و ای کاش جلو سویا هم همینجوری کنترل می کردیم و می بردیم و الان تموم بود دیگه

The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۲۹ فروردین ۱۳۹۴
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
من فقط یه ترس دارم! این پرتغالی روانی (مربی والنسیا) - تا حالا پرتغالی سالم دیدین؟! - بدجوری کشته مرده پنالدوه! امشب من حس می کردم با انگیزه دو برابر تیمش رو فرستاده تو زمین! اصلا از یه پرتغالی بعید نیست جلو رئال جور دیگه بازی کنن!

و گرنه همین بازیو بکنن رئالو سنگین بردن!

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۲۹ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: shakib10
پیام: ۳,۵۰۲
عضویت از: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱
از: ahwaz-esf
طرفدار:
- لیونل مسی
- رونالدینهو وخود مسی.
- پرسپولیس
- آرژانتین
- علی کریمی
- گواردیولا
- افشین قطبی
گروه:
- کاربران عضو
آنتی بارسا ها چی میگن.نرسیدم به بازی حیف شد
بابام گفت کلی موقعیت داشتن حالا این ورزش ریال چی چی میگه خدا

@esalatbarca
۲۹ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: iman_khatar
پیام: ۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
نقل قول
shakib mohamadian نوشته:

آنتی بارسا ها چی میگن.نرسیدم به بازی حیف شد
بابام گفت کلی موقعیت داشتن حالا این ورزش ریال چی چی میگه خدا

خداییش بارسا خوب بازی کرد ولی واقعا والنسیا هم خوب بود ولی اشتباهات پیکه تو چند صحنه باعث شد والنسیا خطرات زیادی رو در نیمه اول به وجود بیاره

۲۹ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: Messi.FCB
پیام: ۴,۴۶۹
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول
- پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف
- پرسپولیس
- اول آرژانتین-بعد اسپانیا
- عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا
- گواردیولا-ونگر-سر الکس
- هیچکدام
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
نقل قول
The One True King of Westros نوشته:

من فقط یه ترس دارم! این پرتغالی روانی (مربی والنسیا) - تا حالا پرتغالی سالم دیدین؟! - بدجوری کشته مرده پنالدوه! امشب من حس می کردم با انگیزه دو برابر تیمش رو فرستاده تو زمین! اصلا از یه پرتغالی بعید نیست جلو رئال جور دیگه بازی کنن!

و گرنه همین بازیو بکنن رئالو سنگین بردن!

نه بابا اونجوریام نیست!
والنسیا خودش سهمیه میخواد و نفس سویا پشت سرشه(سویا بازی این هفته ش رو ببره هم امتیاز وانسیا میشه) و حتما به امتیاز تو اون بازی که فک کنم یکی مونده به آخرین بازیشون هست شدیدا نیاز دارن.
تازه بازی رفتم بردن
والنسیا همچین بازیی رو جلو رئال انجام بده قطعا رئال نمیتونه شکستش بده!

..........................................
چقد خوبه این سرجی روبرتو
نسبت به قبلش امسال زیرنظر انریکه هر بار بازی کرده عالی بوده.
کاش کاش بیشتر بهش بازی بده انریکه.
خدایی شایستگی و توانایی بازی کردن تو هر بازی رو داره!البته نه بعنوان یار همیشه فیکس!
بعنوان یار فیکس تو بازیای آسان برای سیستم چرخشی و یار تعویضی تو 20 تا 30 دقیقه برای بقیه بازیا.
..............................................
دقیقه 87 تا 92 رو بدجور مسی و نیمار اون گوشه کرنر با خطا و کرنرهای پیاپی ضد حال میزدن به والنسیا
...................................................
راکیتیچ بعد از بازی رفته تو برنامه،با بارسا تی وی مصاحبه کرده و ازش پرسیدن بازی امشب رئال-مالاگا؟
گفته میخوام برم سینما
یعنی آنچلوتی رو شست و پهن کرد

۲۹ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: iman_khatar
پیام: ۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو
- تیم گالری
- مدیران گالری
نقل قول
راکیتیچ بعد از بازی رفته تو برنامه،با بارسا تی وی مصاحبه کرده و ازش پرسیدن بازی امشب رئال-مالاگا؟
گفته میخوام برم سینما
یعنی آنچلوتی رو شست و پهن کرد

یک نکته خواستم بگم که دنی آلوز رو اگه توی تمرینات بارسا دیده باشید رو حرکات تکنیکی داره کار میکنه و توی این بازی خوب ظاهر شد و خوب توپ رو جلو برد و به غیر از اون صحنه که بعد لایی انداختن نتونست حرکت کنه خیلی زیرکانه خطا میکرد و جلوی حمله رو میگرفت که میتونم بگم تعجب کردم که کارت نگرفت و اینکه کلا داور خوبی نبود و گاهی الکی خطا گرفت واسه والنسیا و گاهی خطاهای مسلم رو برای بارسا نگرفت

۲۹ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: L.A-Messi
پیام: ۴,۶۳۲
عضویت از: ۲۱ شهریور ۱۳۹۰
از: دامغان
طرفدار:
- مسی
- کرایف،دی استفانو
- گواردیولا،گاس هیدینگ
- کلا قیدشو زدم
گروه:
- کاربران عضو
بازی رفت با والنسیا هم انریکه از همین سیستم ماسکرانو - بوسکتس استفاده کرد که اون دفعه هم جواب نداد و مثل نیمه اول این بازی خیلی رو دروازمون موقعیت ایجاد شد و دقیقه آخر بردیم .. براوو اون بازی هم عالی بود.
نمی دونم دوباره یه نیمه بازی کردن به همون شکل چه مفهمومی داره دیگه؟! معلوم بود که ما نباید تو بازی با همچین تیمهایی(سویا - والنسیا- ویارئال) میانه میدان رو از دست بدیم که در این صورت زیر فشار شدید قرار می گیریم .. بازی با سویا هم بیخودی عقب کشیدیم و گل خوردیم .. بهرحال شانس آوردیم براوو آماده بود و تونستیم ببریم .. اگه نیمه اول مساوی میشد، کارمون بدجور گره میخورد ..

ولی نکته مهمتر عملکرد افتضاح خط دفاعمونه! .. بعد از برگشت پیکه، فکر کردم از نظر سیستمی هم منظم تر شدیم و خبری از آشفتگی فصلهای قبل نیست ولی ظاهرا بدتر شدیم .. این دیگه چه مدل خط دفاعیه؟! هرکی هر جا توپ بهش میرسه میزنه به آسمون! توپو دور میکنن، میندازن جلو پای هافبک های تیم مقابل! یه بازیکن حریف از بین 3 تا مدافع ما رد میشه و نگاش میکنن ..
مقابل رئال همینجوری وا دادیم.. بازی با پاریس کسی اشاره نکرد ولی واقعا مثل آماتورها بازی کردیم .. این بازی هم که بدتر از بقیه .. یه بار صحنه های حملات حریف رو ببینید، خنده داره واقعا! خط دفاع بارسا اینه؟!

مهمترین فاصله ما با قهرمانی اروپا و حتی همین لیگ، این دفاع بی سر و تهمون هست .. بهرحال شوخی بردار نیست .. اگه دور بعد تو اروپا رقیبمون بتونه اینجوری حمله کنه و موقعیتهاش رو هم گل کنه، باید منتظر یه شکست سنگین هم باشیم حتی ..

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۳۰ فروردین ۱۳۹۴
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
اصلا موافق نیستم که امروز با دو هافبک دفاعی بازی کردیم. بوسکتس یه خط جلوتر بود و به نظرم لوچو می خواست جای اینیستا که نیست، بوسکتس توپ رو نگه داره، چون راکیتیچ نمی تونه. خیلی اوقات بازی بوسکتس اصلا کنار خط زمین بود، به هیچ وجه نیمه اول هافبک دفاعی بازی نکرد.

نقل قول
Agent Of Chaos نوشته:

. اگه دور بعد تو اروپا رقیبمون بتونه اینجوری حمله کنه و موقعیتهاش رو هم گل کنه، باید منتظر یه شکست سنگین هم باشیم حتی ..

این چه نگاه سیاهیه؟! چرا الکی نکات تیره رو بزرگ می کنید و به کل تعمیم می دید؟! ما تو لالیگا تو 32 بازی فقط 19 گل خوردیم! این آمار فوق العاده س! بازی با تیم بزرگ هم کم نداشتیم! تو رو خدا انقدر جو منفی راه نندازید! این بازی مدافعا بد بودن، اما یه بازی ملاک قضاوت نیست، 32 بازی ملاکه.

من به شخصه واقعا خسته شدم از اینکه تیم تو بهترین شرایطه و مدام سیاه ترین احتمالات رو با قطعیت محض مطرح می کنید...

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۳۰ فروردین ۱۳۹۴
نام کاربری: HAMID.A19
پیام: ۱,۳۳۲
عضویت از: ۱۵ آذر ۱۳۹۲
طرفدار:
- Xavi-Messi-Busquets-Iniesta
- ronaldinho-puyol-pep-Johan cruyff
گروه:
- كاربران بلاک شده
اميدوارم بازي با پي اس جي نيمه اول يكي دو تا بزنيم و روند بازي طوري پيش بره مسي تعويض بشه . خيلي خسته شده لئو . الانم بازيامون خيلي فشردس و هفته اي دو تا بازي ٩٠ دقيقه اي داره مي كنه لئو .

۳۰ فروردین ۱۳۹۴

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۷,۹۵۶
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۳۱۹
پیام‌های جدید
بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی
انجمن سرگرمی
۴,۶۶۷ پاسخ
۵۸۱,۲۸۷ بازدید
۲ ماه قبل
مهدی
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۴۹۹ پاسخ
۱۲,۳۴۱,۴۶۳ بازدید
۳ ماه قبل
یا لثارات الحسن
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۲۰۷ پاسخ
۹,۰۳۷,۳۳۶ بازدید
۵ ماه قبل
armanshah
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۳ پاسخ
۱,۳۴۵,۲۵۱ بازدید
۵ ماه قبل
Activated PC
آموزش و ترفندهای فتوشاپ
انجمن علمی و کاربردی
۱۳۵ پاسخ
۴۶,۶۹۲ بازدید
۵ ماه قبل
RealSoftPC
جام جهانی ۲۰۲۲
انجمن فوتبال ملی
۲۳ پاسخ
۲,۸۸۴ بازدید
۵ ماه قبل
Crack Hints
موسیقی
انجمن هنر و ادبیات
۵,۱۰۱ پاسخ
۱,۰۶۸,۴۱۵ بازدید
۵ ماه قبل
Activated soft
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۴۵۷,۵۳۹ بازدید
۶ ماه قبل
javibarca
مباحث علمی و پزشکی
انجمن علمی و کاربردی
۱,۵۴۷ پاسخ
۷۸۰,۸۰۵ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
مســابــقـه جــــذاب ۲۰ ســــوالـــــــــــــــــــی
انجمن سرگرمی
۲۳,۶۵۸ پاسخ
۲,۳۵۷,۶۴۴ بازدید
۷ ماه قبل
رویا
حاضرین در سایت
۱۵۴ کاربر آنلاین است. (۸۹ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۵۴

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!