در حال دیدن این عنوان: |
۱۲ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سجاد نوشته:دوستان پدربزرگ عزیزتر از جانِ بنده امروز صبح به رحمت خدا رفت. اگر براتون مقدوره فاتحه ای براش بخونید. پ.ن: این اتفاق نکته ای برای من داشت. پشت هر 'پدربزرگم فوت شد' یه خانواده مستأصل، یه عده آدم داغون و افرادی که حس می کنن دیگه هیچ تکیه گاهی تو دنیا براشون باقی نمونده، وجود داره. اینو نمی دونستم. تسلیت میگم. خدا رحمت کنه. |
||
۴ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: CarlesAlenya
پیام:
۳۱,۲۸۰
عضویت از: ۲ فروردین ۱۳۹۱
گروه:
- کاربران عضو - شورای نخبگان سایت ![]() |
خدا رحمتشون کنه. ![]() روحشون شاد. |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۴
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو ![]() |
تسلیت میگم سجاد جان.
|
||
|
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
تسلیت بنده رو هم پذیرا باش سجاد جان... ![]() جای دوستان خالی در شب لیله الرغائب، شب جمعه و بعد از دعای کمیل تو حرم حضرت سلطان (ع) دعاگوی همه شما دوستان بودم. برای همه تون آرزوی سلامتی و عاقبت بخیری کردم. ![]() ![]() |
||
|
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Carles.Luis.Suárez
پیام:
۱۱,۸۱۳
عضویت از: ۸ بهمن ۱۳۹۰
از: همدان
طرفدار:
- همه **** - ronaldinho - هیچ کدام - آرژانتين -اسپانيا - آرش برهاني - آرسن ونگر - ***** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سجاد نوشته:دوستان پدربزرگ عزیزتر از جانِ بنده امروز صبح به رحمت خدا رفت. اگر براتون مقدوره فاتحه ای براش بخونید. پ.ن: این اتفاق نکته ای برای من داشت. پشت هر 'پدربزرگم فوت شد' یه خانواده مستأصل، یه عده آدم داغون و افرادی که حس می کنن دیگه هیچ تکیه گاهی تو دنیا براشون باقی نمونده، وجود داره. اینو نمی دونستم. تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه ![]() |
||
گاه رنگها برای تو بیرنگ می شود . گاه خاطری به یاد تو خشنود و دلخوش است ، گاهی لبی برای تو لبخند میزند . گاهی نفس ز سینه نمی آید از غمت ، گاهی ز شوق بودنت ، نفسی بند می شود |
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: abolfazl44
پیام:
۵۲۶
عضویت از: ۶ بهمن ۱۳۹۲
از: ساری
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایوف - پرسپولیس - هلند - مهدی مهدوی کیا - گواردیولا - ****** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() انا لله وانا اليه راجعون ![]() |
||
همچو خیال گشته ام ... اوست گرفته شهر دل ... من به کجا سفر برم ..؟! |
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول سجاد نوشته:دوستان پدربزرگ عزیزتر از جانِ بنده امروز صبح به رحمت خدا رفت. اگر براتون مقدوره فاتحه ای براش بخونید. پ.ن: این اتفاق نکته ای برای من داشت. پشت هر 'پدربزرگم فوت شد' یه خانواده مستأصل، یه عده آدم داغون و افرادی که حس می کنن دیگه هیچ تکیه گاهی تو دنیا براشون باقی نمونده، وجود داره. اینو نمی دونستم. تسلیت میگم، روحش قرین رحمت حق. فقط در نبود و فقدان نعمات الهیه که قدرشون باز شناخته میشه.این طبیعت بشره. صرف بودن و حضورشون کنار ما یه پشتوانه ی بزرگ روحی و قوت قلبیه که تا اون لحظه ای که کنار ما هستن ازش بی خبریم یا اون طوری که باید و شاید قدرشون رو نمی دونیم. افسوس که زندگی پر از این حسرت های از دست رفته است. |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: abolfazl44
پیام:
۵۲۶
عضویت از: ۶ بهمن ۱۳۹۲
از: ساری
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایوف - پرسپولیس - هلند - مهدی مهدوی کیا - گواردیولا - ****** گروه:
- کاربران عضو ![]() |
بهای ِ جنبش ِ لب، خنده هایت به جای ِ شاخه ای گل ، واژه واژه بفــــرما ! ... شعــــر آوردم بــرایت ![]() |
||
همچو خیال گشته ام ... اوست گرفته شهر دل ... من به کجا سفر برم ..؟! |
|||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MESSI_1389
پیام:
۱,۱۹۰
عضویت از: ۱۰ آبان ۱۳۸۹
از: بوشهر
طرفدار:
- لیونل مسی - مارادونا - پرسپولیس - آرژانتین - مارچلو بیلسا و خوزه پکرمن گروه:
- کاربران عضو - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول سجاد نوشته:دوستان پدربزرگ عزیزتر از جانِ بنده امروز صبح به رحمت خدا رفت. اگر براتون مقدوره فاتحه ای براش بخونید. پ.ن: این اتفاق نکته ای برای من داشت. پشت هر 'پدربزرگم فوت شد' یه خانواده مستأصل، یه عده آدم داغون و افرادی که حس می کنن دیگه هیچ تکیه گاهی تو دنیا براشون باقی نمونده، وجود داره. اینو نمی دونستم. تسلیت میگم سجاد جان. خدا بیامرزتشون... |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
از همدردی همتون متشکرم. ![]() |
||
۵ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |