| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
عقل و دل و اندیشه را از بیخ و بن سوزیدهام ![]() |
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول fotros نوشته:خب دوستان فکر کنم فردا موقعیتی پیش نیاد که بیام خدافظی کنم. از همه تون حلالیت میطلبم برای تک تک تون قدیمی ها و جدیدی ها آرزوی سلامتی و موفقیت و عاقبت بخیری دارم. هرجاهستید شاد وخوش باشید. ![]() دارم میرم کربلا ... بعد کلی انتظار تو ماه رجب روزی مون شد ... لایق باشیم و قسمت بشه وبرسیم و چشم مون به بارگاه منور ائمه بزرگوار روشن بشه نائب الزیاره خواهیم بود... خدانگهدار همه ![]() ![]() ایشالا قسمت تک تک تون به زودی زود. ![]() خوش به حالت. برو و کنار بهشت نجف این دنیای بیگانه رو فراموش کن. ![]() تو و دوستی خدا را چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی به شکوفه ها به باران برسان سلام ما را... |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: abolfazl44
پیام:
۵۲۶
عضویت از: ۶ بهمن ۱۳۹۲
از: ساری
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایوف - پرسپولیس - هلند - مهدی مهدوی کیا - گواردیولا - ****** گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول fotros نوشته:خب دوستان فکر کنم فردا موقعیتی پیش نیاد که بیام خدافظی کنم. از همه تون حلالیت میطلبم برای تک تک تون قدیمی ها و جدیدی ها آرزوی سلامتی و موفقیت و عاقبت بخیری دارم. هرجاهستید شاد وخوش باشید. ![]() دارم میرم کربلا ... بعد کلی انتظار تو ماه رجب روزی مون شد ... لایق باشیم و قسمت بشه وبرسیم و چشم مون به بارگاه منور ائمه بزرگوار روشن بشه نائب الزیاره خواهیم بود... خدانگهدار همه ![]() ![]() ایشالا قسمت تک تک تون به زودی زود. ![]() التماس دعا |
||
|
همچو خیال گشته ام ... اوست گرفته شهر دل ... من به کجا سفر برم ..؟! |
|||
|
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: abolfazl44
پیام:
۵۲۶
عضویت از: ۶ بهمن ۱۳۹۲
از: ساری
طرفدار:
- لیونل مسی - کرایوف - پرسپولیس - هلند - مهدی مهدوی کیا - گواردیولا - ****** گروه:
- کاربران عضو
|
بخند چشمای قشنگت و بروم ببند بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو نگاه کن این تن نهیف و زار و خسته رو تو رو به جون خاطرات خوبمون بمون تو رو به جون خاطرات تلخمون نرو بیا و راحتم کن از نگاه ادما نزار بگیره دامنم رو آه آدما بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدما برای اخرین نفس بخون ترانه ای که باید از تو بگذرم به هر بهانه چه میشه از تو رد شد و نظر به جاده کرد چه میشه غم ها رو از دلم پیاده کرد این اخرین قدم ………. ![]() |
||
|
همچو خیال گشته ام ... اوست گرفته شهر دل ... من به کجا سفر برم ..؟! |
|||
|
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ali.Rezaei
پیام:
۳,۸۴۴
عضویت از: ۱۳ آذر ۱۳۸۹
از: Behshahr
طرفدار:
- messi - یوهان کرایوف - یه زمانی جوون بودیم، جوونی کردیم : پرسپولیس!! - spain - داداشم که تو زمین های خاکی بازی می کنه!!! - pep - افشین امپراتور گروه:
- کاربران عضو
|
شدیدا التماس دعا.... خوشا به سعادتتون...
|
||
|
|
|||
|
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول محمدعلي نوشته:نصفه شب نوشت:! ![]() تازه رفتم تویه اتاقم یه وسیله بگیرم بعد که برمیگشتم میخواستم چراغهای حالمون رو خاموش کنم ولی نمیدونم چرا کودکه درونم هی منو سیخ میداد و میگفت با پا خاموششون کن!!!! ![]() هیچی دیگه انقدر اصرار کرد آخر مجبور شدم با ضرباتی بروسلی وار چراغ ها رو خاموش کنم.!! بعدش خودم خندم گرفت ![]() در کل خواستم بگم، بعله اینجوریاست ما یه همچین کودکه درونه وحشی ای داریم!! ![]() ماشالله کودک درونتون خیلی بیش ازحد فعاله!
|
||
|
۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول a l i r e z a نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:نصفه شب نوشت:! ![]() تازه رفتم تویه اتاقم یه وسیله بگیرم بعد که برمیگشتم میخواستم چراغهای حالمون رو خاموش کنم ولی نمیدونم چرا کودکه درونم هی منو سیخ میداد و میگفت با پا خاموششون کن!!!! ![]() هیچی دیگه انقدر اصرار کرد آخر مجبور شدم با ضرباتی بروسلی وار چراغ ها رو خاموش کنم.!! بعدش خودم خندم گرفت ![]() در کل خواستم بگم، بعله اینجوریاست ما یه همچین کودکه درونه وحشی ای داریم!! ![]() ماشالله کودک درونتون خیلی بیش ازحد فعاله! راستشو بخوای خودمم موندم که اون لحظه کودکه درونم چه مرگش شده بود که همچین پیشنهاده دور از شانی بهم داد؟! ![]() بعد خاموش کردنه چراغ ها به صورته آکروباتیک هم احساس هیجان بهم منتقل شده بود، هم احساس شرمندگی و خجالت!! ![]() اصن بین برزخی از لذت بردن و خجالت زده بودن گیر کرده بودم! اما در نهایت به خودم نهیب زدم، ای مرد اگه از سنت خجالت نمیکشی لا اقل ازون شاخه سیبیلات کمی شرم کن![]() ![]() |
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول محمدعلي نوشته:راستشو بخوای خودمم موندم که اون لحظه کودکه درونم چه مرگش شده بود که همچین پیشنهاده دور از شانی بهم داد؟! ![]() بعد خاموش کردنه چراغ ها به صورته آکروباتیک هم احساس هیجان بهم منتقل شده بود، هم احساس شرمندگی و خجالت!! ![]() اصن بین برزخی از لذت بردن و خجالت زده بودن گیر کرده بودم! اما در نهایت به خودم نهیب زدم، ای مرد اگه از سنت خجالت نمیکشی لا اقل ازون شاخه سیبیلات کمی شرم کن:-'![]() زشته این کارا. 40 سالته، از قیافه ت خجالت بکش.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:راستشو بخوای خودمم موندم که اون لحظه کودکه درونم چه مرگش شده بود که همچین پیشنهاده دور از شانی بهم داد؟! ![]() بعد خاموش کردنه چراغ ها به صورته آکروباتیک هم احساس هیجان بهم منتقل شده بود، هم احساس شرمندگی و خجالت!! ![]() اصن بین برزخی از لذت بردن و خجالت زده بودن گیر کرده بودم! اما در نهایت به خودم نهیب زدم، ای مرد اگه از سنت خجالت نمیکشی لا اقل ازون شاخه سیبیلات کمی شرم کن:-'![]() زشته این کارا. 40 سالته، از قیافه ت خجالت بکش. ![]() ![]() ![]() پیر خودتی! ![]() ای که در فصلِ خزان بینی مرا با پشته خم این زمستان را مبین ما هم بهاری داشتیم ![]()
|
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:راستشو بخوای خودمم موندم که اون لحظه کودکه درونم چه مرگش شده بود که همچین پیشنهاده دور از شانی بهم داد؟! ![]() بعد خاموش کردنه چراغ ها به صورته آکروباتیک هم احساس هیجان بهم منتقل شده بود، هم احساس شرمندگی و خجالت!! ![]() اصن بین برزخی از لذت بردن و خجالت زده بودن گیر کرده بودم! اما در نهایت به خودم نهیب زدم، ای مرد اگه از سنت خجالت نمیکشی لا اقل ازون شاخه سیبیلات کمی شرم کن:-'![]() زشته این کارا. 40 سالته، از قیافه ت خجالت بکش. ![]() اساسا همه ی ماها چنین کودک تخسی در درونمون هست ، منتها سن و سال و شرایط مجبورمون کرده طفلکی رو بخوابونیم ، البت منم به بهانه ی بازی با خواهرزاده ها بعضا بیدارش می کنم ! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |