| در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:![]() من تمام تلاشمو می کنم که این فرهنگ غلطو نابود کنم. تا خون در رگ هامه ![]() اینقدر توهین می کنم که بیخیال شین ![]() به رپ و زد بازی؟! ![]() |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
تست هوش شماره پارکینگ پرسشی که در هنگ کنگ و برای امتحان ورودی سال اول راهنمایی طراحی شده بود به سرعت به شهرتی جهانی دست یافت تا جایی که بسیاری از وبسایت ها از جمله وبسایت اقتصادی بیزنس اینسایدر (BusinessInsider) آن را مورد توجه قرار داده اند. در این پرسش خودرویی نشان داده شده که در یکی از پارکینگ ها پارک کرده و از دانش آموزان پرسیده شده تا شماره پارکینگی که خودرو در آن قرار دارد را در پاسخنامه بنویسند. دانش آموزان باید با درنظر گرفتن شماره دیگر پارکینگ ها، شماره پارکینگ مورد نظر را حدس می زدند. اگر شما هم می خواهید سطح دانش ریاضی خود را بسنجید، می توانید تلاش کنید که پاسخ این پرسش را بیابید، البته به خاطر داشته باشید که زمان در نظر گرفته شده برای پاسخ داده به این پرسش تنها ۲۰ ثانیه است!
|
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
تاریخچه پیدایش عود با مطالعه این مطلب با تاریخچه و چگونگی اثر عود ، این ماده خوشبوی اسرار آمیز که سابقه ای به درازای تاریخ دارد آشنا میشوید. قرن ها می گذرد که نوع بشر با عود آشنا است و قدمت عود به هزاران سال قبل باز میگردد و به نظر میرسد که قسمتی از معنویات هر فرهنگی را در بر می گیرد. ارتباط بین عود و پزشکی اثبات شده است یعنی عود در طبابت کاربرد فراوان دارد. از زمان های بسیار دور عود در آیین های مذهبی بکار میرفته است و ساخت عودهای گیاهی هنری باستانی و چیزی جز هنری مقدس نبوده است. انواع عود عودها در شکل های مختلفی عرضه می گردند: چوب های خام، علف های خرد شده، پودر یا به شکل مایع و روغن. اما آنچه امروزه ما از عود در ذهن داریم عودهای مخروطی و شاخه ای میباشد ؛ عودهای مخروطی توسط ژاپنی ها در اواخر سال 1800 میلادی عرضه شد و عودهای ماسالا و شاخه های جاس بوسیله بودائی ها حدود سال 200 بعد از میلاد از هندوستان به چین وارد شد. کتیبه ای مصری متعلق به 1530 قبل از میلاد مسیح استفاده از عود را ذکر کرده است. عطرهای طبیعی در معابد هندوها ، بودایی ها و آیین های رسمی چینی ها و آیین های شیتو در ژاپن بکار میروند و استفاده از عود در یونان باستان در اوایل قرن 8 قبل از میلاد مسیح رایج بوده است. رایج ترین شکل مورد استفاده عود شاخه ای میباشد ، شاخه ها پس از تولید به مواد معطر اغشته میشوند و این روش استفاده از رایحه های بسیار متنوعی را امکان میسازد ، موارد استفاده این شکل عود بسیار گسترده است . معرفی انواع عود عودها نه فقط برای از بین بردن بوهای بد و پراکندن بوی خوش بکار میرفت بلکه برای دور کردن روحهای پلید نیز بکار میرفته است. عودها بطور سنتی از صمغ و کندر و چوبهای معطر ، پوست درختان ، دانه ها ، ریشه ها ، علفها و گلها ساخته می شوند. چوبهای خوشبویی مانند چوب صندل و روغنهای گیاهان و علفها به عنوان بوهای طبیعی مورد استفاده قرار میگرفتند و شاید مشهورترین عطرهای طبیعی کندر و صمغ بودند که بطور خاص در سومالیا یافت می شده است. رایحه درمانی یکی از موراد مصرف عود می باشد و شاخه های ماسالا نوع دیگری از شکل عود شاخه ای میباشد که با قیمت بالاتری نسبت به دیگر انواع به فروش می رسد. در این شکل ماده معطر با خمیر عود و سایر افزودنی ها طبیعی قبل از ساخت هر شاخه مخلوط میشود و عطر استثنایی ان در عودهای معمولی یافت نمی شود. سوزاندن عود خود یکی از اشکال رایحه درمانی میباشد که باعث کاهش استرس و افزایش سلامتی فرد می شود. دلایل لزوم استفاده از عودها آیا می دانید عود چه نقشی در سطح انرژی بدن و محل كار و زندگی شما دارد؟ بوی خوش عود به روح شما آرامش میبخشد، هاله شما را از انرژی های منفی پاك میكند و شما را آماده انجام مراقبه و دریافت یا انتقال انرژی می نماید. عود سطح انرژی مثبت محیط را بالا میبرد و پیامهای بویایی در مغز رابطه بدن و ذهن را سریعتر برقرار میكند و علاوه بر همه اینها هر چاكرا عود مخصوص خود را دارد. برای عزیزانی كه ریكی ، تمرینات مدیتیشن و ریلکسیشن و ... كار میكنند عود نقش مهمی در کسب انرژی دارد. رایحه درمانی در كسب آرامش بسیار موثر است و افرادی كه ریلکسیشن را به دلایل مختلف مانند کمبود وقت و ... انجام نمیدهند با روشن كردن عود و انتشار رایحه گیاهی در محیط و تنفس آن به خود و خانواده یا همكاران خود آرامش را هدیه میدهند. در ایران گیاه درمانی پیشینه بسیار قدیمی دارد و اكنون با عودهای گیاهی تائید شده می توان در درمان و آرامش روح و جسم خود و دیگران استفاده نمود. خواص درمانی و جادویی عودها از دیدگاه گیاه درمانی ، عودهای گیاهی به علت خواصشان استفاده میشده اند ، عودها با ایجاد بوی خوش در فضا و با توجه به خواص غریب عود همچنان مورد استفاده میباشند. بسیاری از گیاهان و علفهای دارویی به خودی خود بویی ندارند و باید حتما سوزانده شوند. عود و گیاه درمانی همواره با هم همراه بوده اند و قدیمی ترین منابع مربوط به گیاه درمانی و عود به "وداهای" هندی باز می گردد و بوداییها نیز در طب "آیوراودا" از عود به عنوان وسیله ای معجزه گر استفاده می کنند. تحقیقات گسترده دانشمندان, پزشکان و بزرگان گیاه شناسی بر روی عود ویژگی های زیر را به اثبات رسانده است : ¤ روایح مطبوع موجود در عود ، فرد را فعالتر و سرزنده تر ساخته و باعث ارتباط شخص با درون خود می شود "مراقبه". ¤ استنشاق روایح مطبوع باعث ایجاد و ارسال پیامهای عصبی در مغز و کل سیستم عصبی و دریافت واکنشهای مثبت میشود. ¤ سوزاندن عود خود به تنهایی یکی از درمان های اثر بخش برای جلوگیری و رفع استرس ، ایجاد آرامش و تمدد اعصاب ، رفع خستگی و ... میباشد. ¤ سوزاندن عود باعث دور شدن امواج و انرژیهای منفی "شاچی" موجود در محیط میشود. ¤ همانطور که گفته شد رایحه درمانی قدمتی افزون بر 5 هزارسال دارد ؛ رومیان و مصریان از عودها بعنوان ماده ضد عفونی کننده ، ضد باکتری و دارویی برای درمان زخم کمک میگرفتند. ¤ ترکیبات معطر طبیعی گلها و گیاهان که درعود یافت میشود و از طریق بینی وارد سیستم لیمبیک مغز و قسمت مخاطی هیپوتالاموس شده و با تحریکات اعصاب بویایی این قسمت که مسئولیت احساسات ، تنفس ، ضربان قلب ، غدد درون ریز ، حافظه و یادگیری را بر عهده دارد ، تاثیر قابل توجهی بر روحیات و خلق و خو می گذارد. ¤ عصاره معطر گیاهان موجود در عود بدلیل ساختار تشکیل دهنده شان که معمولا شامل آلدئیدها ، کتونها ، استرها است ، نقش بسزایی در سلامت جسم و ذهن دارند. البته هریک از رایحه ها خاصیت ویژه ای دارند ، برخی مثل اطوخودوس که حاوی آلدئیدها هستند اثرات ضد التهابی داشته و آرام بخش و ضد ویروس هستند. برخی دیگر از عصاره ها مثل یاسمن ، مشک و رز و لیمو باعث هوشیاری و افزایش تمرکز و یادگیری می شوند. رایحه درمانی توسط عود یکی از بی خطرترین ، کم هزینه ترین ، ارزان ترین و اثر بخش ترین متدهای درمانی می باشد یعنی برای انجام" آروماتراپی"رایحه درمانی در خانه به راحتی میتوان از سوزاندن عود استفاده کرد. همانطور که گفته شد عودهای مختلف با روایح متفاوتی که دارند علاوه بر خوشبو کردن محیط کارهایی خاص خود را نیز انجام می دهند. راه های تشخیص کیفیت خوب و مناسب عود » رایحه ای که هنگام سوختن عود ایجاد می شود باید معطر و دلپذیر باشد » بوی ناشی از سوختن عود باید تا مدتی بعد از سوختن کامل عود در فضا باقی بماند » یک عود اصیل و خالص باید تا انتها بسوزد و نباید در زمان سوختن خاموش شود » هر شاخه عود باید صاف و عمود باشد و کج و ناموزون نباشد » پوشش خارجی عودهای اصیل دست ساز باید صاف و یکدست باشد » قسمت انتهای شاخه عود که از جنس بامبو است باید تمیز و عاری از فیبر باشد ب نظرم اینجا بهترین جا واس این متن بودش چون ما جایی نداریم ک راجبه فنگ شویی بحث کنیم |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
نقل قول kowsar32 نوشته:تست هوش شماره پارکینگ پرسشی که در هنگ کنگ و برای امتحان ورودی سال اول راهنمایی طراحی شده بود به سرعت به شهرتی جهانی دست یافت تا جایی که بسیاری از وبسایت ها از جمله وبسایت اقتصادی بیزنس اینسایدر (BusinessInsider) آن را مورد توجه قرار داده اند. در این پرسش خودرویی نشان داده شده که در یکی از پارکینگ ها پارک کرده و از دانش آموزان پرسیده شده تا شماره پارکینگی که خودرو در آن قرار دارد را در پاسخنامه بنویسند. دانش آموزان باید با درنظر گرفتن شماره دیگر پارکینگ ها، شماره پارکینگ مورد نظر را حدس می زدند. اگر شما هم می خواهید سطح دانش ریاضی خود را بسنجید، می توانید تلاش کنید که پاسخ این پرسش را بیابید، البته به خاطر داشته باشید که زمان در نظر گرفته شده برای پاسخ داده به این پرسش تنها ۲۰ ثانیه است! ![]() این فک کنم ماله دو سال پیشی باشه ![]() من همون موقع حل کردم در عرض 2 دیقه ![]() حالا دوستان میخوان فک کنن، بکنن ما مزاحم نمی شیم![]() پ.ن: خیلی مزخرفه خیلی خودتونو در گیر نکنید یه نگاه سطحی بندازین معلوم میشه
|
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
دوره بر عکس کردن تصاویر و گذاشتن اسم "تست هوش" تموم شده ه
|
||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
این تست هوشه؟!
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Alireza17
پیام:
۱,۵۷۰
عضویت از: ۲۰ دی ۱۳۹۰
از: مازندران - قائم شهر
طرفدار:
- Iniesta & Messi - Ronaldinho - ★ Esteghlal ★ - Jürgen Klopp & Pep Guardiola گروه:
- کاربران عضو
|
چقدر باحاله این جناب خان! رامبــــــــــــــــــــــددددد؟! رامبد دیگه چه اسمیه؟
|
||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول نحن الـغـالـبـون نوشته:کلیت بحث این که سعید هرچی میگه؛ محمد علی با یک لفظ 'کلیتش قبول دارم' شیش تا پاراگراف بهش اضافه میکنه، باز سعید بر میگرده همون حرفها رو یکجور دیگه میگه :d الان جملاتم مشکل فعل نداره؟ ![]() ![]() خب آقا تو فضای تبادل نظر این چیزا عادیه برادره من ![]() نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:آقا این جو نغمه ای تا یه حدّش خوبه. بیش از حد مزخرفه ![]() تشریح بشه لطفا نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:![]() من تمام تلاشمو می کنم که این فرهنگ غلطو نابود کنم. تا خون در رگ هامه ![]() اینقدر توهین می کنم که بیخیال شین ![]() ینی تا حالا چندینو چند نفر اومدن و گیر دادن به این سبکه نوشتن ![]()
|
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۲ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: San.Andres
پیام:
۷,۵۵۸
عضویت از: ۲۹ آذر ۱۳۸۹
از: بابل
طرفدار:
- آندرس اینیستا گروه:
- کاربران عضو
|
این پنجمین فیلم از ساعت 1 ـه که داره دانلود میشه. خلاصه که فیلمی چیزی خواستید بگید دانلود کنم. ![]() پ.ن: آواتار جدید... به احترام مهندس زود عوضش کردم.
|
||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول سجاد نوشته:این پنجمین فیلم از ساعت 1 ـه که داره دانلود میشه. خلاصه که فیلمی چیزی خواستید بگید دانلود کنم. ![]() پ.ن: آواتار جدید... به احترام مهندس زود عوضش کردم. ![]() ینی اگه جوانانِ این مرزو بوم این همه پشته کاری که برای دانلودِ فصل های جدیدِ فیلم هایِ مختلف دارن رو برای پیشبرد اهدافه اصلیه زندگیشون به کار میبستن الان ایران گلستون میشد ![]() ![]() |
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

تا خون در رگ هامه