| در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
ستاره بی فروغه بذار همه بدونن که عاشقی دروغه... نوستالژی عظیم... ![]() |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
بغل کن بالشـــت را بعد از این او برنمیــــــــگردد بهار ِ مملو از گلهــــای ِ شب بو برنمیــــــــــگردد خودت دستی بکش روی ِ سرت خود را نوازش کن سرانگشتی که میزد شـــانه بر مو برنمیـــــگردد دلت پر میـــکشد میدانم اما چاره تنهـــایی ست به این دریـــــاچه دیگر تا ابد قو برنمیـــــــــــگردد ببندی یا نبنــــدی سبزه هــــا را بعد از این روبان نگـــاه ِ گوشه ی ِ قابش به این سو برنمیــــگردد هوا غمگین، نفس خســــته، در و دیوار لب بسته سکوت ِ خانه سنگین و هیــــاهو برنمیــــــــگردد گذشت آن خاطرات و آن حیــــاط و شمعدانی ها هوای ِ عصر و تخت و چــــای ِ لیمو برنمیـــــگردد همیشه آخر ِ این فیلـم، جای یک نفر خالی ست به صحنه قیصری با زخــــم ِ چاقو برنمیـــــــگردد نوشتی تا "خداحـافظ" به روی ِ شیشه های ِ مه خدا هم گـــریه کرد از جمله ی ِ "او برنمیـــگردد" شهراد میدری
|
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
اوّلینبار که بخواهم بگویم دوستت دارم خیلی سخت است! تب میکنم، عرق میکنم، میلَرزم ،جان میدهم هزار بار میمیرم و زنده میشوم پیش ِ چشم های تو تا بگویم دوستت دارم! اوّلینبار که بخواهم بگویم دوستت دارم خیلی سخت است! امّا آخرین بار ِ آن از همیشه سختتر است و امروز میخواهم برای آخرین بار بگویم دوستت دارم و بعد راهم را بگیرم و بروم چون تازه فهمیدم تو هرگز دوستم نداشتی! شل سیلور استاین |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
دلــم می گیرد وقتـی ابــرهای تنــهایی به جـان بــی قــراری ات می افتند ... هـوای نـگاهت که دریـایی شود تمـــام دلــم زیــر آب می رود ... بانـــوی بی قرار من ! من تـمام ابــرهایت را به جــان می خرم تـا تو همان خورشــید بـمانی که مــن با ســایه ام عــهد بســته ام تنــها در تابــش نــگاه تو روشــن شــود .. آیدین دلاویز |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
هیچوقت یکی را با همه ی ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ! ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ... هاروکی موراکامی |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
يه تاپيكي داريم به نام تاپيك شعر بعله ... تو هنر و ادبيات
|
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
![]() مرسی شعر ![]() |
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: بارسلنا
پیام:
۳۱
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۹۴
طرفدار:
- ژاوی. مسی گروه:
- کاربران عضو
|
باید همیشه یادمان باشد خدای متعال با همهٔ مهربانیاش و با همهٔ اصراری که برای هدایت بندهاش دارد، “ناز” هم دارد! کسی نمیتواند برای خدا قیافه بگیرد یا برای خودش کلاس بگذارد، به هیچوجه نمیتوان با تکبر به تقرب رسید، بنده باید التماس کند تا خدا دستش را بگیرد و الّا لیاقت قرب نخواهد یافت! میان عاشق و معشوق فرق بسیار است/چو یار ناز نماید شما نیاز کنید.
|
||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
عشق زیباست اگر عشق باشد عشقی که تمام شود عشق نیست حتی اگر چندین سال به خاطرش باروزگار در جنگ باشی عشق با عقل در تضاد است اگر عقل را وارد احساستت کردی بدان دیگر عاشق نیستی وقتی عاشق شدی باید باتمام گذشته ات خداحافظی کنی و بدانی سرنوشتت با قلبت رقم میخورد و دیگر عادی نخواهی بود
|
||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: بارسلنا
پیام:
۳۱
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۹۴
طرفدار:
- ژاوی. مسی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول Αφροδίτη نوشته:عشق زیباست اگر عشق باشد عشقی که تمام شود عشق نیست حتی اگر چندین سال به خاطرش باروزگار در جنگ باشی عشق با عقل در تضاد است اگر عقل را وارد احساستت کردی بدان دیگر عاشق نیستی وقتی عاشق شدی باید باتمام گذشته ات خداحافظی کنی و بدانی سرنوشتت با قلبت رقم میخورد و دیگر عادی نخواهی بود ![]() واقعا راس گفتی کاش یکی پیدا بشه و این جمله زیبا و ماندگارو بخونه و ای کاش که بخونه |
||
|
۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |