در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث آزاد در مورد بارسا | ||
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
دوستان دیگه زیاد وارد جزئیات نشید. متاسفانه امروز سوارز در تمرینات گروهی نبود کلا در زمین دیده نشد احتمالا تمرینات بدنسازی انجام داده توی سالن مخصوص ضمن اینکه 3تا از بازیکن های جوان که تاحالا ندیده بودمشون هم توی تمرین بودن اسماشون رو اگه فهمیدم میزارم |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
خداییش الان یووه ایها کنجکاو بشن ما قبل از دوتا فینال حساس جو اینجا چطوره و در مورد چی داریم بحث میکنیم برق از سرشون میپره ![]() |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول m3ssi نوشته:خداییش الان یووه ایها کنجکاو بشن ما قبل از دوتا فینال حساس جو اینجا چطوره و در مورد چی داریم بحث میکنیم برق از سرشون میپره ![]() ![]() این نشون میده چقدر اطمینان داریم به تیممون. ![]() ولی من یه سوال دارم جدی، کی حاضر شده زن بوسکتس شل بشه؟ لابد از شیراز دختر گرفته. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
دوستان میگم یکم بحث رو ببرین رو بارسا تا بچه های بارسا ! ![]() ![]() میگم روی اینکه شماره 6 فصل بعد به کی میرسه بحث کنیم. من میگم میدن به رافینیا. که به نظر من میتونه شایستگی ـش رو برای این شماره اثبات کنه. احتمال زیاد هم به رافینیا میرسه چون فکر کنم انقدر شعور دارن که این شماره رو به یه لاماسیایی بپسرن تا یه بازیکن تازه خرید. اگه هلیلوویچ هم بیاد تیم اصلی این شماره رو بگیره خیلی خوبه ! ![]() یا میتونیم روی ترکیب فینال های پیش رو صحبت کنیم ! ![]() پ.ن 1 : این آلوز چی میگه ؟! ![]() واقعاً برات ارزش قاعل نشدن ؟! ![]() |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده ![]() |
صحبت های آلوز درست، به نظر من بارتومئو تا قبل از محرومیت از نقل و انتقالات و دیدن بازی های داگلاس و مونتویا، رفتارش اصلا اینجوری نبود. خوب این درست نیست دیگه؛ آلوز بهترین دفاع راست دنیا و بهترین گزینه برای اون پست بارسا، حدااقل توقعش این که بیشتر بهش بها داده بشه. من یادم فصل قبل آلوز تا مرز لغو شدن قرار داد رفت که انریکه گفتش آلوز رو لازم داره. |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: سوداگر
پیام:
۳,۷۰۸
عضویت از: ۴ مهر ۱۳۹۲
از: کرمانشاه
طرفدار:
- مسی - بکن بائر - پرسپولیس - آلمان وهلند - کریم باقری - آرسن ونگروگواردیولا - سلطان علی پروین،افشین قطبی،یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
امیدوارم دنی روحفظش کنیم چون باتیم مچه خیلی هم مچه....ولی دنی هم باید بشه همون بازیکنی که فصول قبل تربود
|
||
جزدلم که اوزازل تابه ابد عاشق رفت /// جاودان کس نشنیدم که دراین کاربماند //// ازصدای سخن عشق ندیدم خوشتر/// یادگاری که دراین گنبد دوار بماند |
|||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
ش 6 که بعیده به بازیکنای ترکیب حاضر برسه!! چجوری میدنش رافینیایی که هنوز نتونسته جزو مهمی از ترکیب بارسا بشه و معلوم نیست برای همیشه بمونه یا نه؟! این بین سرجی روبرتو شاید شانسش از بقیه بیشتر باشه که اونم خیلی بعیده! احتمالا به یه بازیکن جدید مثل پوگبا(الانم تو یووه 6 میپوشه) یا وراتی یا کوکه(اخیرا بحث از اومدنش نیست دیگه) برسه!! البته چون امسال خرید نداریم شاید امسال بایگانی بشه!ولی قطعا سال بعد به یه هافبک تازه وارد ستاره میرسه! واسه جانشینی آلوز، الکس ویدال الان تو سویا خوبه ولی یه ستاره نیست مگه اینکه بیاد بارسا پیشرفت کنه و بهتر بشه! جالبه کاتالانی هست ![]() |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
دنی زد مارکا رو با خاک یکسان کرد! ![]() کمی ناامید شده بودم از دنی ولی با این مصاحبه اش نشون داد مشکل خودش نیست جای دیگه است...برای بازیکنی که اینقدر زحمت کشیده احترام کمترین توقعه و با تاکید بر اینکه بگه پول بیشتر هم نمیخوام فقط احترام بگذارن،بعید میدونم دروغ باشه این حرفش. اول فصل گفتم این دنی تو کارهای هجومی برای تیم وزنه است و عقب موندن از دفاع هم با این همه پیشروی عادیه همه میگفتن نه!چیه آخه 500تا سانتر میکنه یکیش بدرد میخوره...بعد همه دیدن تاکتیک تیم بهتر شده و حرکات آلوز در دفاع و حمله هدف دار تر،نصف بازی لئو یک دو با دنی هستش (هرچند که خودم هم بعضی مقاطع کفری شدم از دستش ولی دیگه نه تا اون حد همون لحظه بگم شوتش کنن بیرون!!). ولی الان همه میگن باید بمونه.صبور بودن هم خوب چیزیه.میگفتن مونتویا نیمکت نشینه اعتماد به نفس نداره دنی کم محروم و مصدوم نشد ولی چیزی ازش ندیدیم بماند که یکبار سر توپ خورد و پرت شد...دوگلاس هم که قربونش برم تو بازی با دپور 10 بیشتر تو زمین بود همراه با متیو تیم رو نابود میکردن. امیدوارم یک جایگزین شایسته براش پیدا کنیم،من خیلی میترسم بخوان رو دوگلاس وقت تلف کنن،بعید هم نیست.تیم های دیگه هم عین کفتار کار خاصی نمیکننا ولی خدا نکنه بارسا یکی رو نشون کنه بیست تا مدعی پیدا میکنه. پ ن: ارسال دوستمون که همزمان شد من شهیدش کردم ![]() نقل قول LEGEND نوشته:ش 6 که بعیده به بازیکنای ترکیب حاضر برسه!! چجوری میدنش رافینیایی که هنوز نتونسته جزو مهمی از ترکیب بارسا بشه و معلوم نیست برای همیشه بمونه یا نه؟! این بین سرجی روبرتو شاید شانسش از بقیه بیشتر باشه که اونم خیلی بعیده! احتمالا به یه بازیکن جدید مثل پوگبا(الانم تو یووه 6 میپوشه) یا وراتی یا کوکه(اخیرا بحث از اومدنش نیست دیگه) برسه!! البته چون امسال خرید نداریم شاید امسال بایگانی بشه!ولی قطعا سال بعد به یه هافبک تازه وارد ستاره میرسه! واسه جانشینی آلوز، الکس ویدال الان تو سویا خوبه ولی یه ستاره نیست مگه اینکه بیاد بارسا پیشرفت کنه و بهتر بشه! جالبه کاتالانی هست ![]() |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: سارا70
پیام:
۱۶
عضویت از: ۱۵ اسفند ۱۳۹۳
از: کرج
طرفدار:
- لیونل مسی - پویول - پرسپولیس - آرزانتین - گواردیولا گروه:
- کاربران عضو ![]() |
سوارز به بازی میرسه؟
|
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری ![]() |
نقل قول نوبت به خبرنگار روزنامه مارکا می رسداز شما عذر می خواهم، اما به سوالات مارکا پاسخ نمی دهم وای خدای من خیلی خوب بود این کارش دنی همیشه بازیکن مورد علاقه من بوده همیشه از قدیم وقتی خطا میکرد با اون حرکاتش من خندم میگرفت |
||
۴ خرداد ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |