| در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
کجا دنبال بهشت می گردید؟ بهشت اینجاست... ![]()
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: بارسلنا
پیام:
۳۱
عضویت از: ۳ خرداد ۱۳۹۴
طرفدار:
- ژاوی. مسی گروه:
- کاربران عضو
|
دلم حرم امیرالمومنین (ع) می خواد چند وقت پیش اونجا بودم خیلی حس غریبی داره ادم به مظلوم بودن امام پی می بره و بغضش می گیره چون تو عراق تنها امامیه که تنهاست تو جاهای دیگه مثلا کربلا امام حسین پیشش برادرش هست کنار بدنش دو تا پسراش دفن اند یا تو کاظمین پدر و پسر باهمن ولی تو نجف امام تنهاس بغضم گرفت دلم می خواد اونجا پیش اقا باشم بهش بگم که سخت محتاجتم فقط تنهام نذار السلام علیک یا امیر المومنین |
||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یبن یاسین نوشته:یکی از نواقص فرهنگی بسیار مهم در جامعهٔ، ما کمبود شکر در روحیه و رفتار ماست گویی در فرهنگ ما ناشکری نهادینه شده و قباحت ناشکری از بین رفته است! در کنارِ همهٔ گرفتاریها و کاستیها، نعمات فراوانی وجود دارد که باید شکر آنها را لااقل بهصورت زبانی بهجا آوریم، اما فرهنگ زبانی شِکوه رو گلایه کردن بیشتر رواج دارد. باید بگم که به نظر من: بخش عظیمی از این نقصان برمیگرده به ضعف اعتقادی(عمل نکردن به دستورات قرآن، و راهنمایی ها ائمه)، تا بعد فرهنگی.همونطور که تو قرآن هم اومده و گفته شده «اگر سپاس گزار باشيد هر آينه بر شما مي افزاييم.» که نشون دهنده آثار شکر گذاری و رسیدن به کمال و رشد و ترقی در زمینه اخلاقی هستش.همین سلامتی و امنیت (مسائلی که اطراف کشورمون در حال اتفاقه) دو تا نعمت های ناشناخته هستن که مردم ازش غافلن انصافا. اگر بخواهیم ریشه ای نگاه کنیم، چه بسی آدم هایی هم هستن که فرهنگ و رسوم غرب تا منتهی الیه ذهنشون رسوخ کرده و غرب زدگی پایه های اعتقادیشون رو ضعیف کرده و کلا از قالب هویتی خودشون دور شدن تا جای که، مراسم شکر گذاری تنکس گیوینگ براشون شده اصل، و به زبون آوردن حمدا لله شده فرع. |
||
|
|
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
ای فرزندان آدم، آیا با شما عهد نکردم که شیطان را نپرستید؟ زیرا او دشمنی آشکار است برای شما یس - نشانه ی 60 ![]() |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات
|
یکی از فانتزیام یادم اومد![]() فانتزی من در دوران راهنمایی: پزشکی ورزشی بخونم بعد برم بارسلون و پزشک تیم بشم ![]() یکی از چیزایی ک من دیدم اطرافیانم رو ب ناشکری کشونده خوندن شعرای پر از تاریکی و ناامیدی و گله و.. بوده قابل توجه معاونت فرهنگی سایت
|
||
|
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
وهابی های ح....... حالا برا ما آدم شدن! کاشی درست کردن تو تماشاگرا که Finish 'em!!! خدایا امشب یه لطفی کن پوزه این خوکهای نسل عمر رو به خاک بمالیم...
|
||
|
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول یبن یاسین نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:وهابی های ح....... حالا برا ما آدم شدن! کاشی درست کردن تو تماشاگرا که Finish 'em!!! خدایا امشب یه لطفی کن پوزه این خوکهای نسل عمر رو به خاک بمالیم... اقای مدیر سایت شما الان الگوی رفتاری هستید برا بقیه . دوستان از صحبتای شما الگو برداری می کنن سنی وهابی لایق هزار فحش بدتر از ایناس! ملاحظه جمع رو کردم که در حد لیاقت شون حرف نزدم. |
||
|
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۳۱
طرفدار:
- ژاوی. مسی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول یبن یاسین نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:وهابی های ح....... حالا برا ما آدم شدن! کاشی درست کردن تو تماشاگرا که Finish 'em!!! خدایا امشب یه لطفی کن پوزه این خوکهای نسل عمر رو به خاک بمالیم... اقای مدیر سایت شما الان الگوی رفتاری هستید برا بقیه . دوستان از صحبتای شما الگو برداری می کنن سنی وهابی لایق هزار فحش بدتر از ایناس! ملاحظه جمع رو کردم که در حد لیاقت شون حرف نزدم. بهرحال حرف بد هم باید طبق اصول و در نهایت ادب باشه یعنی طبق شرع و اسلام طوری که وقتی کسی از بیرون نگاه کرد بدونه اسلام نهایت ادبه اما از دشمناش بیزای هم می جویه و مرگ هم می گه مثلا تو زیارت عاشورا لعن می گه به قاتلین امام حسین اما در نهایت ادب |
||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
به فتوای من هرگونه فحش به سنی رواست، بلکه مستحب بل واجبه و از احسن اعمال. ![]() رنک هم میدم به بهترین فحش دهندگان.
|
||
|
|||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۳۱
طرفدار:
- ژاوی. مسی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول یبن یاسین نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:وهابی های ح....... حالا برا ما آدم شدن! کاشی درست کردن تو تماشاگرا که Finish 'em!!! خدایا امشب یه لطفی کن پوزه این خوکهای نسل عمر رو به خاک بمالیم... اقای مدیر سایت شما الان الگوی رفتاری هستید برا بقیه . دوستان از صحبتای شما الگو برداری می کنن سنی وهابی لایق هزار فحش بدتر از ایناس! ملاحظه جمع رو کردم که در حد لیاقت شون حرف نزدم. نقل قول The One True King of Westros نوشته:به فتوای من هرگونه فحش به سنی رواست، بلکه مستحب بل واجبه و از احسن اعمال. ![]() رنک هم میدم به بهترین فحش دهندگان. ![]() احیانا شما ثقه السلام نیستید ؟؟؟؟ |
||
|
۵ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |