| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
اره راست میگی بختک هم میگن.. لامصب از بیماریه فلجه اطفال هم بدتره!
|
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
یه بار واسه خواهرم پیش اومد، بیچاره تکون نمی تونست بخوره، می خواس داد بزنه مامان ققط دهنش باز و بسته می شد. سوره حمد و سه تا توحید خوند درست شد.
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول محمدعلي نوشته:دوستان تا حالا براتون پیش اومده که تو خواب احساس کنید یه چیز افتاده روتون و توانه انجام هیچ کاری رو ندارید؟؟ نه میتونید حرف بزنید نه میتونید تکون بخورید اصن انگار مهروموم میشید!! لا مصب خیلی حسه بدیه![]() بعضیا بهش میگن غوله،بعضیا میگن همزاد در کل اسمه معینی نداره اما نکته اینجاست که کارایی معین و یکسانی داره آقا یکی از این غوله های چغر و بد بدن چند شبه پیش تو خواب افتاد رومون پدرمون رو در اورد! حالا مگه ول بکن بود؟! تو خواب از بس تلاش کردم که از دستش خلاص شم ، خیسه عرق شدم!!![]() ![]() از دید مادی بهش میگن اسپاسم عضلانی. ![]() از نظر تجربی احساس می کنم حد فاصل زمانی ه که روح به بدن برگشته ولی هنوز کامل install نشده.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
![]() |
||
|
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
|
این تعریف حماقته، شهامت نیست. افسوس از دروغ هایی که آدم به خودش میگه... |
||
|
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو
|
هر کس واسه خودش یه سری تعریفا داره شایدم اونجوری باشه که تو میگی،اما آدم تو یه مقطعی نمیتونه این فکرو عوض کنه و باور داره که این احساس اشتباهی نیست و باید بره دنبالش حالا اینم 1 عکس همینجوری بود زیاد جدی نگیرید
|
||
|
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول محمدعلي نوشته:اره راست میگی بختک هم میگن.. لامصب از بیماریه فلجه اطفال هم بدتره! ![]() این حالت وقتیه که مغز هوشیاریش رو به دست آورده اما هنوز فرصت نکرده کنترل اعضا رو به دست بگیره رخ میده، این جور مواقع سعی کن انگشتای دست یا پاتو حرکت بدی، فوری رفع میشه !الحاقی: ما صبح قبل از طلوع در معیت احباب و اعوان و انصار کوهنوردی فرمودیم و همونجا در دامن طبیعت صبحانه ی مفصلی زدیم و برگشتیم، دوستان هنوز خواب تشریف دارن ! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:اره راست میگی بختک هم میگن.. لامصب از بیماریه فلجه اطفال هم بدتره! ![]() این حالت وقتیه که مغز هوشیاریش رو به دست آورده اما هنوز فرصت نکرده کنترل اعضا رو به دست بگیره رخ میده، این جور مواقع سعی کن انگشتای دست یا پاتو حرکت بدی، فوری رفع میشه !الحاقی: ما صبح قبل از طلوع در معیت احباب و اعوان و انصار کوهنوردی فرمودیم و همونجا در دامن طبیعت صبحانه ی مفصلی زدیم و برگشتیم، دوستان هنوز خواب تشریف دارن !من هروقت اینکار میکنم، وقتی بر میگردم خونه تا ظهرش می خوابم
|
||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۶۱,۷۳۰
طرفدار:
|
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:هر کس واسه خودش یه سری تعریفا داره شایدم اونجوری باشه که تو میگی،اما آدم تو یه مقطعی نمیتونه این فکرو عوض کنه و باور داره که این احساس اشتباهی نیست و باید بره دنبالش حالا اینم 1 عکس همینجوری بود زیاد جدی نگیرید![]() آره هر آدمی تو یه مقطعی به خودش دروغ میگه. همین هم هست که هرچی سرش بیاد حقشه.
|
||
|
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:![]() باشد که به معجزه برق ایمان بیاورید. در دنیا هیچ علمی جذاب تر و مهم تر از الکتریسیته و برق وجود نداره. البته این کلیپو من حدود سه ماه پیش دیدم و البته کسی که چارتا کتاب عصب شناسی درست و حسابی خونده باشه(مثل من )اینو یه چیز ساده ای میدونه. اما درست کردن وسایلش یکم سخته که اگه یکی یه مقدار نسبتا زیادی برق خونده باشه سخت نیست واسش درست کردنش(مثل من ) اما یکم عصب شناسی رو دیگه باید پیشرفته بخونی ![]() همین حالا تو بازار های آمریکا سیم هایی وجود داره که قادر به انتقال جریانیه که مغز تولید می کنه. بعضا دیده شده وقتی انسان به یه حالت خیلی عصبی از بدن میرسه میزنه دیود رو میسوزونه
|
||
|
|
|||
|
۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

زیاد جدی نگیرید