به اولین سایت تخصصی هواداران بارسلونا در ایران خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات سایت، ثبت نام کنید و یا با نام کاربری خود وارد شوید!

شناسه کاربری:
کلمه عبور:
ورود خودکار

نحوه فعالیت در انجمن‌های سایت
دوستان عزیز توجه کنید که تا زمانی که با نام کاربری خود وارد نشده باشید، تنها می‌توانید به مشاهده مطالب انجمن‌ها بپردازید و امکان ارسال پیام را نخواهید داشت. در صورتی که تمایل دارید در مباحث انجمن‌های سایت شرکت نمایید، در سایت عضو شده و با نام کاربری خود وارد شوید.

پیشنهاد می‌کنیم که قبل از هر چیز، با مراجعه به انجمن قوانین و شرح وظایف ضمن مطالعه قوانین سایت، با نحوه اداره و گروه‌های فعال در سایت و همچنین شرح وظایف و اختیارات آنها آشنا شوید. به علاوه دوستان عزیز بهتر است قبل از آغاز فعالیت در انجمن‌ها، ابتدا خود را در تاپیک برای آشنایی (معرفی اعضاء) معرفی نمایند تا عزیزان حاضر در انجمن بیشتر با یکدیگر آشنا شوند.

همچنین در صورتی که تمایل دارید در یکی از گروه‌های کاربری جهت مشارکت در فعالیت‌های سایت عضو شوید و ما را در تهیه مطالب مورد نیاز سایت یاری نمایید، به تاپیک اعلام آمادگی برای مشارکت در فعالیت‌های سایت مراجعه نموده و علائق و توانایی های خود را مطرح نمایید.
تاپیک‌های مهم انجمن
در حال دیدن این عنوان: ۱۱ کاربر مهمان
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
نقل قول
m3ssi نوشته:

مخلص کلام اینکه برق به الکتریسیته وابسته و مدیون به وجود اومدنشه نه بالعکس! وچه بسا که قبل کشف برق در علوم شیمی و فیزیک و زیست رو الکتریسیته تحقیق میشد و باهاش کار میکردن!

من هیچ گونه صحبتی ندارم

این حرف جالب ترین و خنده دارترین صحبتی بود که تو یه بحث نسبتا جدی شنیده بودم

نه این که حرفت اشتباه باشه. خب استاد عزیز ،اساس برق بر پایه الکتریسیته است مثل این که بگی عصب شناسی به عصب وابسته و مدیون به وجود اومدنشه

این چه صحبتیه؟ چه منطقیه آخه؟

مهندسی برق به زبان انگلیسی میشه Electrical engineering

تو وقتی آذرخش میبینی چی بهش میگی؟ میگی رعد و برق اون چه ربطی به ادیسون و لامپ داره؟

اگه همچین چیز ساده ای بود که مخ های کنکور(و نه مخ های نخبه) این مملکت نمیرفتن رشته برق. من خودمو نمی کشتم این همه بخونم. دیپلم تمومش می کردم چه بخواین چه نخواین علم برق عجیب ترین،جذاب ترین و پیشرفته ترین علم موجوده. شما میدونین ولتاژ چیه. میدونستین ولتاژها زاویه دارن؟ بعد میدونین واسه تخمین(و نه تعیین) نسبی زاویه ولتاژ یه نیروگاه انتقال خیلی ساده ملت دو سه ماه باید فرمول بنویسن؟ شما خود ولتاژو نمیبینین بعد فرض این که این ولتاژ زاویه داشته باشه دیوونه کننده است.

نقل قول
The One True King of Westros نوشته:

این عموئه کیاوش چی میگه برا خودش؟ یعنی واقعا برای کار کردن کامپیوتر برق لازمه؟

بـــــــــــــــــــرق چیه؟!

استاد اعظم، ای نخبه نما من دارم میگم ابزار لازمه هر کاری ه اما اصل قصه هوشی ه که پشت قضیه است، حالا می خواد از جانب سیم کشه باشه یا کس دیگه. واضحه کامپیوتر بدون برق روشن نمیشه، اما وقتی کسی یه برنامه نوآورانه ناب با کامپیوتر می نویسه، وقتی استیو جابز میاد iOS طراحی می کنه، وقتی Apple I طراحی می کنه، دقیقا همون چیزی که خودت گفتی، هیچی از مهندسی حالیش نیست، اما مغز متفکر ه، هوش پشت قضیه س، و قطعا همه اپل رو به جابز می شناسن نه وزنیاک، با اینکه این وزنیاک بود که رویاهای جابز رو عملی کرد، اما اصل اعتبار مال خالق اون رویاست. مثل نسبت مغزی که فکر می کنه و دستی که اون فکر رو عملی می کنه می مونه. واضحه منظورم این نبود که علوم بدون ابزار هم توسعه پیدا می کنن. منظور من اینه که اصل هنر یک ساختمون زیبا و منحصر به فرد، از ذهن زیبای معمار بیرون اومده نه از دستان خشن عمله آجر انداز.

در ضمن من نگفتم خلاقیت یاد گرفتنی ه، گفتم جان مایه فضای MBA ه. ببین یه مهندس با ذهن صلب ش داره برای ما از این حرفا می زنه.

نقل قول
In Luis Enrique We Trust نوشته:

تو دانشگاهی که بعضیا دارن درس میخونن ما میخوایم درس بدیم :-'

برو عمو، اگه تو نحوه لخت کردن سر دو سیم و پیچیدن چسب برق مشکی دورشون رو درس میدی، ما اونجا مدلهای بروز ارزشگذاری برند و تاکتیکهای لیدرشیپ درس میدیم.

دوستان فریب این مهندس های دروغگو رو نخورید. من خودم مهندسم و اینها رو می شناسم. اینها صدای طبل مرگ مهندسی رو شنیدن و می خوان اینطور نیرو جذب کنن. مهندسی یک مسیر به پایان رسیده است. ذهن منجمد اینها با خلاقیت و نوآوری بیگانه است. برید تو فضای علوم انسانی که هم فضای رشد و هم نیاز آینده دنیا در اونجا آرمیده.

ای خدا ای دنیا ای زندگی چرا باید به همچین عذاب الیمی دچار بشم؟
اولا نخبه نما رو خوب اومدی خدایی

منم حرفم اینه که اگه علمی مثلا علم برق نبود، کامپیوتر هایی که دارین استفاده می کنین اندازه یه شهر بود. حالا اون موقع حساب کن این که هرکسی نمیتونست از کامپیوتر استفاده کنه و چقدر سخت بود استفاده از یه کامپیوتر. تازه این کامپیوتر ها چه سوختی هم مصرف می کردن.

بله قطعا شکی نیست که اون رویا و اون فکر خیلی مهمه. اما در همون حد مهندسی مهمه. شاید اگه وازنیاک نبود استیو جابز با یه مهندس دیگه اپل رو طراحی می کرد. اما اگه مهندسی نبود دنیایی نبود که استیو جابز بخواد توش زندگی کنه. اگه مهندس برقی نبود این ایده همین ایده میموند. هیچ وقت طراحی نمیشد. هرچند که دنیا اینقدر پیشرفته نمیشد که جابز بخواد این ایده ها به ذهنش بیاد.
اون معمار یه مهندسه. اون عمله آجز انداز یه هیچ.

نقل قول
برو عمو، اگه تو نحوه لخت کردن سر دو سیم و پیچیدن چسب برق مشکی دورشون رو درس میدی، ما اونجا مدلهای بروز ارزشگذاری برند و تاکتیکهای لیدرشیپ درس میدیم.

اونو که دوستان عزیز معلم های راهنمایی حرفه و فن باید یاد بدن

درس دادنو خوب اومدی یعنی یجورایی گنده اومدی
اصولا شما انسان های به اصطلاح نو آور چون فقط دم از نوآوری میزنین و در عمل هیچ کاری نمی کنین خیلی آدمای جالبی هستین. شما صحبت می کنین و ما عمل. شما حرف میزنین و ما کار می کنیم. تفاوت ذهن یه مهندس با ذهن یه غیر مهندس همینه. ذهن مهندس خواه ناخواه خلاق میشه. اصلا اصول سیستم ذهن مهندسی این کارو می کنه. از خواجه نصیرالدین طوسی و داوینچی که خلاق تر نداریم . اینا مهندسن. یه سری هم هستن مثل استیو جابز که وازنیاک رو دودره می کنه و بهش میگه زرنگی و نه نامردی. یه سریا هم مثل بیل گیتس که مهندسای کارآفرین هستن.

The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۸ خرداد ۱۳۹۴
The Emperor
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام: ۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- احمد عابدزاده، کریم باقری
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
انسان های نوآور و کارآفرینی مثل استیو جابز دنیا رو کول می کنن و چند قدم به جلو می برن. تمام جهش های دنیا رو انسان های خلاق و ذهن های زیبا ایجاد می کنن، و گرنه مهندسی به روند خطی و کند و کسل کننده خودش ادامه میده.

البته درک ظرافت نبوغ نقاش برای رنگ ساز سخته.

دانش فنی وزنیاک رو با هر مهندس خوب دیگه ای جایگزین کرد و تغییری در سرنوشت اپل پیش نیاد، اما هرگز ذهن زیبای نوآور استیو رو نمیشه با هیچ چیز و هیچ کس دیگه ای جایگزین کرد. مغز مهمتر است از دست! دستها کم و بیش مثل همه ن اما مغزها هرگز!

در ضمن نوآور ها خلق می کنن فقط، بله کاری نمی کنن، چون مهندسا باید اون کارو براشون اجرایی کنن. مغز فقط فرمان میده، دست اجرا می کنه (تعبیر در حد افلاطون ).

عمری است دخیلم به ضریحی که نداری...

۸ خرداد ۱۳۹۴
Queen of Gallerion
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام: ۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس
- استقلال♥
- اسپانیا
- خسرو حیدری
- گواردیولا و انریکه
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
- مدیران گالری
- ناظرين انجمن
- شورای نخبگان سایت
- مدیران نظرات
افتخارات
aghaye modir un chie bala safhe gozashtid?vase man ye navare tire miad va nemizare safhe kamel bala biad. pedare gushim dar umad!har chiam farsi minevisam nemiad majbur shodam PE benevisam. baresh darid lotfan

گره ز دل بگشا و از سپهر یاد مکن

که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد
۸ خرداد ۱۳۹۴
نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام: ۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta
- Rivaldo
- Esteghlal
- Netherlands
- Mojtaba jabbari
- Frank De Boer
- Majid Namjoomotlagh
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
افتخارات
من هیچ بحث دیگه ای ندارم و نمی کنم
تنها چیزی که میگم اینه که خلاقیت هیچ ربطی به مهندس نبودن نداره.
فقط دوستان لطفا برای این که یکم درکتون راجع به برق تفاوت کنه لطفا این نوشتار ساده رو بخونین.

باشد که رستگار شوید

The King in the north

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۸ خرداد ۱۳۹۴
The Emperor
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
نقل قول
ریحانه نوشته:

aghaye modir un chie bala safhe gozashtid?vase man ye navare tire miad va nemizare safhe kamel bala biad. pedare gushim dar umad!har chiam farsi minevisam nemiad majbur shodam PE benevisam. baresh darid lotfan

یه رفرش بکن. اینا نباید ربطی به هم داشته باشن اصلا.

۸ خرداد ۱۳۹۴
نام کاربری: hemad
پیام: ۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi
- ronaldinho
- perespolis
- italia
- ali karimi
- goardiola
- ...
گروه:
- کاربران عضو
- مترجمین اخبار
نقل قول
In Luis Enrique We Trust نوشته:

نقل قول
m3ssi نوشته:

مخلص کلام اینکه برق به الکتریسیته وابسته و مدیون به وجود اومدنشه نه بالعکس! وچه بسا که قبل کشف برق در علوم شیمی و فیزیک و زیست رو الکتریسیته تحقیق میشد و باهاش کار میکردن!

من هیچ گونه صحبتی ندارم

این حرف جالب ترین و خنده دارترین صحبتی بود که تو یه بحث نسبتا جدی شنیده بودم

نه این که حرفت اشتباه باشه. خب استاد عزیز ،اساس برق بر پایه الکتریسیته است مثل این که بگی عصب شناسی به عصب وابسته و مدیون به وجود اومدنشه

این چه صحبتیه؟ چه منطقیه آخه؟

مهندسی برق به زبان انگلیسی میشه Electrical engineering

عزیز من وقتی مطلب رو نصف و نیمه نقل میکنی خنده دار میشه دیگه
جالبه بیشتر حرفم تائید شد و اصلا منظورم این نبود!حرفم این بود که رشته های پایه نامانوس با الکتریسیته نیستن و همین الکتریسیته زیر مجموعه فیزیک بود و اگه اشتباه نکنم رشته مهندسی برق نیمه دوم قرن نوزده بنا شد...
نه این که تمام زیست و فیزیک و شیمی مدیون مهندسی برق باشن!مشکل من سر واژه مهندسی بود نه الکتریسیته یا برق!
با یک نگاه به پیشینه تاریخی همه اینا قابل اثباته و چیز خنده داری و شاخ داری در حرفام ندیدم!چه بررسی های فارادی شیمی دان و یا تحقیقات فیزیکدانان!
مهندسی برق هم صورت کاربردی شده علوم پایه ای مثل فیزیکه!ولی شما طوری میگی برق که انگار اول مهندسی برق بوده و بعد تمامی علوم پایه باید پیشرفت و توسعه شون رو مدیون مهندسی برق باشن!

البته خدای نکرده بد برداشت نشه تمامی رشته های علمی برام قابل احترامه!حرفم این بود علوم مکمل هم هستن اگه علوم پایه نبود رشته مهندسی ای به وجود نمیومد و اگه رشته های مهندسی هم نبود هیچ کاربرد عملی از این علوم برای بهبود و توسعه زندگی مردم وجود نداشت!و اصل حرفم اینه که ادعای برتری کردن یک علم و بقیه رو مدیون اون علم بخصوص دونستن جالب نیست!
فکر کنم الان بهتر منظورم رو رسونده باشم!.

نمایش امضا ...
مخفی کردن امضا ...
۸ خرداد ۱۳۹۴
Queen of Gallerion
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام: ۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس
- استقلال♥
- اسپانیا
- خسرو حیدری
- گواردیولا و انریکه
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
- مدیران گالری
- ناظرين انجمن
- شورای نخبگان سایت
- مدیران نظرات
افتخارات
chera rabt dare ba mobile mamanam ham umadam daghighan haminjur bud yani navare tire bud va farsi neminevesht

گره ز دل بگشا و از سپهر یاد مکن

که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد
۸ خرداد ۱۳۹۴
The Emperor
طرفدار:
- بویان کرکیچ
- یوهان کرویف
- پرسپولیس
- اسپانیا، آرژانتین
- فرانک ریکارد
- افشین امپراطور
گروه:
- لیگ فانتزی
- کاربران عضو
- مدیران کل
افتخارات
نقل قول
ریحانه نوشته:

chera rabt dare ba mobile mamanam ham umadam daghighan haminjur bud yani navare tire bud va farsi neminevesht

خصوصی صحبت می کنیم.

۸ خرداد ۱۳۹۴
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام: ۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی
- رونالدینیو
- پرسپولیس
- آرژانتین - اسپانیا
- لوچو❤ - پپ
گروه:
- کاربران عضو
افتخارات
ساعت 9 رفتم خوابیدم، ساعت 9 و نیم با زنگ مبینا جان بلند شدم ولی انقدر یهویی بلند شدم سرم پوکید از بس درد گرفت. واسه همین دوباره که خوابیدم و الان بلند شدم. هنوزم سرم درد می کنه. گشنه مم هس. یکی به دادم برسه.

خوبی که از حد بگذرد
نادان خیال بد کند
..
۹ خرداد ۱۳۹۴
Queen of Newsfell
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام: ۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي
- لیونل مسي
- پرسپوليس
- ایران
گروه:
- کاربران عضو
- لیگ فانتزی
- ناظرين انجمن
- مدیران اخبار
نقل قول
(: ...I'm a stranger نوشته:

ساعت 9 رفتم خوابیدم، ساعت 9 و نیم با زنگ مبینا جان بلند شدم ولی انقدر یهویی بلند شدم سرم پوکید از بس درد گرفت. واسه همین دوباره که خوابیدم و الان بلند شدم. هنوزم سرم درد می کنه. گشنه مم هس. یکی به دادم برسه.

علم غیب داشتم شما خوابی؟!

Don't pay attention to people
who don't pay attention to you
۹ خرداد ۱۳۹۴

برو به صفحه
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!

اختیارات
شما می‌توانید مطالب را بخوانید.
شما نمی‌توانید عنوان جدید باز کنید.
شما نمی‌توانید به عنوان‌ها پاسخ دهید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را ویرایش کنید.
شما نمی‌توانید پیام‌های خودتان را حذف کنید.
شما نمی‌توانید نظرسنجی اضافه کنید.
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌ها شرکت کنید.
شما نمی‌توانید فایل‌ها را به پیام خود پیوست کنید.
شما نمی‌توانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید.

فعالترین کاربران ماه انجمن
فعالیترین کاربران سایت
اعضای جدید سایت
جدیدترین اعضای فعال
تعداد کل اعضای سایت
اعضای فعال
۱۸,۰۵۷
اعضای غیر فعال
۱۴,۳۶۳
تعداد کل اعضاء
۳۲,۴۲۰
پیام‌های جدید
پیشنهادات و انتقادات بخش داستان نویسی
انجمن کارگاه داستان نویسی
۱,۳۰۸ پاسخ
۱۷۱,۸۶۵ بازدید
۱ ساعت قبل
adonis
برای آشنایی خودتون رو معرفی کنید!
انجمن مباحث آزاد
۷,۶۴۶ پاسخ
۱,۶۷۴,۸۶۰ بازدید
۱ روز قبل
JackWalker
بحث آزاد در مورد بارسا
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۵۸,۴۳۳ پاسخ
۱۱,۰۵۸,۳۴۴ بازدید
۱۱ روز قبل
noobstic
مقاومت اسلامی
انجمن عرفانی و مذهبی
۹۱۷ پاسخ
۲۴۴,۲۳۳ بازدید
۱۶ روز قبل
یا لثارات الحسن
هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
انجمن مباحث آزاد
۷۶,۶۷۳ پاسخ
۱۴,۵۶۱,۸۳۸ بازدید
۱۶ روز قبل
یا لثارات الحسن
ای دی سیوتا vs بارسلونا [ بازی رفت | دور اول جام حذفی ]
انجمن مسابقات
۵۱ پاسخ
۱۶,۹۴۴ بازدید
۱ ماه قبل
Mhsw
پل ارتباطی با ناظرین بخش
انجمن مسابقات سایت
۱۵۱ پاسخ
۶۸,۴۲۸ بازدید
۷ ماه قبل
MirabelConnell
نقل و انتقالات احتمالی
انجمن عاشقان آب‍ی و اناری
۱۱,۹۶۱ پاسخ
۲,۴۹۷,۸۳۸ بازدید
۷ ماه قبل
Ludwighench
علمی/تلفن هوشمند/تبلت/فناوری
انجمن علمی و کاربردی
۲,۴۱۹ پاسخ
۵۲۳,۴۴۵ بازدید
۷ ماه قبل
منصوره
L O S T
انجمن هنر و ادبیات
۶۸۹ پاسخ
۲۸,۲۰۴ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
سریال خارجی
انجمن هنر و ادبیات
۷۴۱ پاسخ
۱۷۵,۵۶۱ بازدید
۸ ماه قبل
shakib mohamadian
فیلم و سریال ایرانی
انجمن هنر و ادبیات
۸۱۴ پاسخ
۱۶۰,۶۲۱ بازدید
۸ ماه قبل
یا لثارات الحسن
حاضرین در سایت
۱۶۰ کاربر آنلاین است. (۹۴ کاربر در حال مشاهده تالار گفتمان)

عضو: ۰
مهمان: ۱۶۰

ادامه...
هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت، تنها با ذکر نام «اف سی بارسلونا دات آی آر» مجاز است!