| در حال دیدن این عنوان: |
۶ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول THE END نوشته:نقل قول (: ...I'm a stranger نوشته:ساعت 9 رفتم خوابیدم، ساعت 9 و نیم با زنگ مبینا جان بلند شدم ولی انقدر یهویی بلند شدم سرم پوکید از بس درد گرفت. واسه همین دوباره که خوابیدم و الان بلند شدم. هنوزم سرم درد می کنه. گشنه مم هس. یکی به دادم برسه. ![]() علم غیب داشتم شما خوابی؟! ![]() من که تقصیر شما ننداختم. فقط گفتم سرم درد گرفت.
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: منتظرالمهدی
پیام:
۲
عضویت از: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴
از: تهران
طرفدار:
- مسی گروه:
- کاربران عضو
|
صدایش از توی کوچه می آمد. حرفش را پشت سر هم تکرار می کرد. با ما بود. توی بلندگو داد می زد اما کسی واکنشی نشان نمی داد. صدای وانتی را می گویم. می گفت، آهن پاره، سماور کهنه، دمپایی کهنه، نون خشک خریداریم. حتما ضایعاتی نداریم که خریدارش باشد چون واکنشی نشان نمی دهیم. شاید هم به روی خودمان نمی آوریم. نکند صدای بلندگوی دستیش آنقدر بلند نیست که خواب ظهر ما را بپراند ، شاید اگر می گفت حال شما را خریداریم مشتری بیشتری پیدا می کرد . شاید اگر می گفت ضایعات حالتان را دور می بریم برایش صف هم می کشیدند، حتی اگر بدون بلندگو باشد. ضایعات اخلاقم را هم اگر خریدار باشی من یکی مشتری هستم. کمی ترش رو، مقداری حساس ، به مقدار زیاد غرغرو و اندکی هم بد غذا. اینها را خریداری؟ در ازای آنها یک کیسه نمک هم قبول می کنم . نه اصلا چیزی نمی خواهم فقط ببرشان. اصلا اینها را به تو می سپارم تا برایشان مشتری پیدا کنی . شاید هم بهتر باشد خودم با بلندگو صدا بزنم، دل خوش خریداریم، سیری چند؟ آهای وانتی بلندگویت را غرض می دهی ؟
|
||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: منتظرالمهدی
پیام:
۲
عضویت از: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی گروه:
- کاربران عضو
|
سلام دوستان این روزا شدیدا دلم گرفته می شه یه کاری کنید تا دلم باز بشه؟؟ |
||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
![]() You won't admit you love me. And so how am I ever to know? You always tell me Perhaps, perhaps, perhaps... A million times I ask you, And then I ask you over again. You only answer Perhaps, perhaps, perhaps... If you can't make your mind up, We'll never get started. And I don't wanna wind up Being parted, broken-hearted. So if you really love me, Say yes. But if you don't, dear, confess. But please don't tell me Perhaps, perhaps, perhaps... |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
|
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
از خاطره ها جدا شد آن وقت دیگر چیزی آزارت نمی دهد مثلا ماه او را به یادت نمی آورد و گل سرخ هدیه ای عاشقانه نیست و ساحل هم جایی ست صرفا برای قدم زدن نه گریستن.. کاش می شد از خاطره ها جدا شد...! ![]() |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() ![]() نام کاربری: biology
پیام:
۱,۳۷۹
عضویت از: ۲ آبان ۱۳۹۳
از: میانه
طرفدار:
- کلودیو براوو - ویکتور والدس - لویس انریکه گروه:
- کاربران عضو
|
اجازه خدا.......میشه ورقمو بدم......میدونم وقت امتحانم تموم نشده..................ولی دیگه من خسته شدم....
|
||
| آنچه میخواهیم نیستیم و آنچه هستیم نمیخواهیم...آنچه دوست داریم نداریم و آنچه داریم دوست نداریم...و عجیب است هنوز امیدوار به فردائی روشن هستیم. | |||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
![]() ![]() |
||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
به نقل از خبرگزاری بارسلونا !نقل قول آرسنالسطل زباله (خنده حضار). گاه به گاه چرندیاتی را از مسئولین این تیم می شنویم. حسینی درست مثل پرز است، هیچ چیز از فوتبال نمی فهمد اما در همه چیز دخالت می کند. به نظرم او بهتر است دوره کارآموزی فوتبال زیر نظر آقوی همساده بگذراند (خنده حضار). دلم برای فرانک می سوزد که در چنین شرایط مسمومی باید کار کند. کاش می توانستیم او را به همراه نیمار از این بنگاه اقتصادی نجات دهیم. حسینی ؟ (با همان میمیک متفکرانه از موضع بالا )بهتر است او به سیم های مسی(فلز ، قهقه ی حضار و یک مورد خاص از حالت یکی از خبرنگاران: ) و سیم چینش برگردد و فوتبال را به ما بسپارد !
|
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:به نقل از خبرگزاری بارسلونا !نقل قول آرسنالسطل زباله (خنده حضار). گاه به گاه چرندیاتی را از مسئولین این تیم می شنویم. حسینی درست مثل پرز است، هیچ چیز از فوتبال نمی فهمد اما در همه چیز دخالت می کند. به نظرم او بهتر است دوره کارآموزی فوتبال زیر نظر آقوی همساده بگذراند (خنده حضار). دلم برای فرانک می سوزد که در چنین شرایط مسمومی باید کار کند. کاش می توانستیم او را به همراه نیمار از این بنگاه اقتصادی نجات دهیم. حسینی ؟ (با همان میمیک متفکرانه از موضع بالا )بهتر است او به سیم های مسی(فلز ، قهقه ی حضار و یک مورد خاص از حالت یکی از خبرنگاران: ) و سیم چینش برگردد و فوتبال را به ما بسپارد !چه عجب معاونت فرهنگی باشگاه فعالیتی انجام داد.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۹ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

واسه همین دوباره که خوابیدم و الان بلند شدم.

) و سیم چینش برگردد و فوتبال را به ما بسپارد