| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
منتظرم نوحم بیاید و وداع گویم شما را.. چه بود این که زندگیش نام کرده بودید باریکه آب بیثمری، که تاب کشتی کاغذیم را هم نداشت..! شمس لنگرودی ![]() |
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
نقل قول دل نوشته که فقط شعر نیست، اون کلیپ ها هم نوعی دلنوشته بوده. البته من بهتون حق میدم، این کاربر جدید زیاد اسپم میده ولی این حرفتون غلط غلط رو غلط نوشتید! ![]() *غلطه ![]() خوبه خودم قبلا گفته بودم اشتباه نیست این طرز نوشته! ![]() پ.ن:من کی اظهار کردم دل نوشته فقط شعره؟ ![]() پ.ن2: مهسا به جون خودت همون معنای نزدیک رو میداد
|
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول THE END نوشته:نقل قول دل نوشته که فقط شعر نیست، اون کلیپ ها هم نوعی دلنوشته بوده. البته من بهتون حق میدم، این کاربر جدید زیاد اسپم میده ولی این حرفتون غلط غلط رو غلط نوشتید! ![]() *غلطه ![]() احسنت. ![]() ولی فایده نداره. من کلی روش کار کردم اثر نگرفته. ای مشهدی های فعل گریز...
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول الان منظورت اولاي من ه ؟ نه پس اولاي اونه در مورد اسپمر : كي من ؟! خداييش پر محتوا بود ![]() محتوا؟! ![]() خعیـــــلی! ![]() |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول THE END نوشته:غلط رو غلط نوشتید! ![]() *غلطه :-' احسنت. ![]() ولی فایده نداره. من کلی روش کار کردم اثر نگرفته. ای مشهدی های فعل گریز... ![]() جمع نبندین ! ![]() به شخصه به عنوان یک مشهدی ، همه جمله هام دارای فعل میباشند !
|
||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: R.A.Lionel
پیام:
۷,۲۴۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۸۹
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - آنری - پرسپولیس - ایران - گواردیولا، فرگوسن گروه:
- كاربران بلاک شده
|
نقل قول AV7 نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول THE END نوشته:غلط رو غلط نوشتید! ![]() *غلطه :-' احسنت. ![]() ولی فایده نداره. من کلی روش کار کردم اثر نگرفته. ای مشهدی های فعل گریز... ![]() جمع نبندین ! ![]() به شخصه به عنوان یک مشهدی ، همه جمله هام دارای فعل میباشند ! ![]() همه ی درسته، همه خالی غلط
|
||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
لحظه ای می رسد که آدم از همه چیز دست می کشد چون عاقلانه ترین کار همین است! |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۸
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:علی منصوریان:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول THE END نوشته:نه، واقعا درکش خیلی سخته که هر ارسالی باید با موضوع تاپیکش مرتبط باشه؟ تذکر یک بار نه دوبار! چند بار باید تذکر داد؟ بدون شوخی دارم میگم، دفعه دیگه ارسال غیر مرتبط زده بشه برخورد خیلی جدی تر میشه! چه کاربرای جدید چه قدیمی! هر چقدرم جدید بالاخره قوانین رو میدونید که! اولا دوستانه تر با کاربرا برخورد کن! اینجا پادگان نیست. دوما وقتی میگیم هر حرفی جایی داره یعنی بحث تخصصیش بره به اون سمت، یعنی اگر قراره یه مشاعره شکل بگیره باید بره سمت هنر و ادبیات، والا ارسال یه بیت شعر و اونم بصورت دلنوشته تو این تاپیک هیچ اشکالی نداره... سوما هیچ ناظری حق نداره تو جمع به یک کاربر تذکر بده. اگر تخلفی از طرف یک گروه کاربر اتفاق افتاد اونوقت اجازه داره با رعایت تمامی احترام یه تذکر ساده بده! ![]() فضای صمیمی اینجا رو تبدیل به یک فضای خشک نکنید! |
||
|
|
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول THE END نوشته:نه، واقعا درکش خیلی سخته که هر ارسالی باید با موضوع تاپیکش مرتبط باشه؟ تذکر یک بار نه دوبار! چند بار باید تذکر داد؟ بدون شوخی دارم میگم، دفعه دیگه ارسال غیر مرتبط زده بشه برخورد خیلی جدی تر میشه! چه کاربرای جدید چه قدیمی! هر چقدرم جدید بالاخره قوانین رو میدونید که! اولا دوستانه تر با کاربرا برخورد کن! اینجا پادگان نیست. دوما وقتی میگیم هر حرفی جایی داره یعنی بحث تخصصیش بره به اون سمت، یعنی اگر قراره یه مشاعره شکل بگیره باید بره سمت هنر و ادبیات، والا ارسال یه بیت شعر و اونم بصورت دلنوشته تو این تاپیک هیچ اشکالی نداره... سوما هیچ ناظری حق نداره تو جمع به یک کاربر تذکر بده. اگر تخلفی از طرف یک گروه کاربر اتفاق افتاد اونوقت اجازه داره با رعایت تمامی احترام یه تذکر ساده بده! ![]() فضای صمیمی اینجا رو تبدیل به یک فضای خشک نکنید! اقای بارانی! خود کوثر هم میدونه من تو پخ هم بهش تذکر دادم. اولین بار هم نیست که تذکر میدم. اون کلیپ هام به واضح ترین شکل ممکن مربوط به عرفانی مذهبی میشدن. باشه اگه من اشتباه کردم و مقصر منم عذر خواهی میکنم. |
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
عشق زیر باران و با هم خیس شدن نیست. عشق این است که تو خیس شوی و معشوقت نه و او نفهمد که چرا هیچ وقت خیس نشد. برهنه ات میکنند تا بهتر شکسته شوی؛ نترس گردوی کوچک، آنچه سیاه میشود روی تو نیست... دست آنهاست. ![]() انسان نقطه ای است بین دوبینهایت. بینهایت لجن وبینهایت فرشته.بنگر به طرف کدامیک میروی. ![]() عشق زاییده تنهایی است…. و تنهایی نیز زاییده عشق است… تنهایی بدین معنا نیست که یک فرد بیکس باشد …. کسی در پیرامونش نباشد! اگر کسی پیوندی ، کششی ، انتظاری و نیاز پیوستگی و اتصالی در درونش نداشته باشد تنها نیست! برعکس کسی که چنین چنین اتصالی را در درونش احساس میکند… و بعد احساس میکند که از او جدا افتاده ، بریده شده و تنها مانده است ؛ در انبوه جمعیت نیز تنهاست …… ![]() هنگامی که به دنیا می آیی همه می خندند... در حالی که تو می گریی ، پس ای عزیز... زندگیت را چنان بگذران, که در روز مرگ در حالی که همه می گریند, و تو تنها کسی باشی که می خندی ! ![]() من ادعا نمیکنم همیشه به یاد آنهایی هستم که دوستشان دارم, اما ادعا میکنم حتی در لحظاتی هم که به یادشان نیستم, آنها را دوست دارم. ![]() عجب احمق های هستند بعضی ها که زبانی را که طی بیست سال اموخته اند, با چند سال فرنگ رفتن فراموش می کنند. ![]() دیشب که نمی دانستم به کدام دردهایم بگریم , کلی خندیدم... ![]() سر کلاس یکی از دانشجویان از استاد در حالی که سیگار می کشید پرسید : استاد سیگار طول عمر را کم نمی کند؟ استاد پاسخ داد : طول زندگی ارزشی ندارد , من به عرض زندگی توجه دارم . ![]() به پذیرفتن چیزی که پذیرفتنی نیست , مومن شدن عین خریت است. |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۳ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |