| در حال دیدن این عنوان: |
۸ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول AV7 نوشته:نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:نقل قول شما به فکر پاک کردن پیام های بقیه باشین ، پیام های طرف های خودتون رو دست نزنین ها ! اون پیام ها پاک منزه ـن ! انتظار داشتم به جای این مظلوم نمایی میومدی چند کلمه حرف حساب با هم میزدیم! مظلوم نمایی ؟! ![]() من اگه مظلوم نما بودم الان این وضعیت بعضیا نبود که بیان هرچی دروغ میخوان ببافن به هم بگن پشت سر بقیه ! همون کسایی که پیام هاشون میمونه چون طرف مدیریت سایتن ولی پیام های من ... !!! منظورت از دروغ کدوم قسمت از حرف هام بود؟! طرفدار مدیر؟ یا عقل و منطق و حرف حساب! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو
|
من رو حسابم با شما نیست برادر من. ![]() اونایی که باید میفهمیدن ، فهمیدن که پیام های قبلی رو پشت سر هم پاک کردن. |
||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول AV7 نوشته:من رو حسابم با شما نیست برادر من. ![]() اونایی که باید میفهمیدن ، فهمیدن که پیام های قبلی رو پشت سر هم پاک کردن. پس اینایی که طرفدار مدیرن کیان که پیامهاشون می مونه و پیامهای بقیه پاک میشه؟ |
||
|
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: iman_khatar
پیام:
۲,۸۲۱
عضویت از: ۳ بهمن ۱۳۹۰
گروه:
- کاربران عضو - تیم گالری - مدیران گالری
|
آقای مدیر این شکلک ها جالبه اگه میشه بعضی هاش رو تو سایت قرار بدید من با اینا خیلی خاطره دارم به شخصه شکلک |
||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:نقل قول AV7 نوشته:من رو حسابم با شما نیست برادر من. ![]() اونایی که باید میفهمیدن ، فهمیدن که پیام های قبلی رو پشت سر هم پاک کردن. پس اینایی که طرفدار مدیرن کیان که پیامهاشون می مونه و پیامهای بقیه پاک میشه؟ دل انگیز جان بی خیال. وقتت رو صرف کسی کن که ارزششو داشته باشه. این خودش نمی فهمه با خودش چند چنده، شما دنبال منطق می گردی تو حرفاش؟! |
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Ree.raa
پیام:
۳,۲۵۷
عضویت از: ۱۴ شهریور ۱۳۹۱
طرفدار:
- مسی،ویا،اینیستا - pep - اسپانیا - pep - گروه:
- کاربران عضو
|
تو خودت شعر شدی در سر من افتادي ![]() |
||
|
ناگفته ی ما میشنود |
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:نقل قول AV7 نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:موضوع چیه؟ من حاضرم بحث منطقی داشته باشم باهات !وقت و نفس خودت رو هدر نده که آخر سر خوب درک می کنی چرا مولا علی دنبال چاه می گشت به جای این جماعت باش حرف بزنه. ![]() نه چون خیلی جالبین نمیخوام بلاک بشم ! ![]() حیف، می خواستم بنا به وظیفه ی عقلی و شرعی به صراط مستقیم هدایتت کنم !اما اگه بحث سر اون کلیپ به اصطلاح 'تربیت' بوده، می خواستم با دلیل و منطق بهت ثابت کنم که اون آرمان شهری که تو ذهن شما از حقوق زن در جوامع غربی ساختن یه سراب بزرگه! ناقض اصلی حقوق زن و خانواده اونها هستن، که زن رو تبدیل به یه کالای لوکس و تزئینی کردن که صرفا در جهت مطامع و شهوات حیوانی ازشون استفاده ی ابزاری میشه. اونها هستند که باید جوابگوی نقض حقوق زن باشن نه اسلامی که تمام تلاشش حفظ کرامت و جایگاه زن در جامعه و خانواده است. جای تاسف داره که همین نگاه ابزاری و مصرفی به زن به وسیله ی هزاران شبکه ی ماهواره ای و اینترنت و بازیهای کامپیوتری و سینما و اسباب بازی و هزاران کوفت و زهرمار دیگه، خیلی نرم و آروم داره تزریق میشه به رگ های جوامعی مثل ایران و وضعیتی که الان از نوع لباس و آرایش و بی عفتی ای که بر جامعه ی ما حاکم شده نتیجه ی همین سیاست های پلیده. بعد میان نمایش های عوام فریبانه خوشگلی مثل همین 'زن را نزنید' راه می اندازن و یه سری بی خبر ساده اندیش براشون هورا می کشن... اقا از همین الن اعلام میکنم هر زنی ک کتک میخوره بهم خبر بده پدر شوهرشو خودم درمیارم ی بلایی سرش میارم عنصرایه جدول مندلیف ب حالش گریه کنن......(جاهای خالی رو خودتون پر کنید فحش بدم بلاک میشم خخ) |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول یــا لثــارات الحـســیــن نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:بعد میان نمایش های عوام فریبانه خوشگلی مثل همین 'زن را نزنید' راه می اندازن و یه سری بی خبر ساده اندیش براشون هورا می کشن... مشکل اینه که تصور می کنن 'زدن زن' فقط یدیه، اینو نمی دونن که با تبلیغات عظیم رسانه ای میشه ذهن زن رو جوری تسخیر کرد که غایت آمال یه دختر بچه ی غربی، با یه تربیت صرفا مادی، داشتن اندامی مثل عروسک باربی و تبدیل شدن به یه مانکن زنده ی پشت ویترین یا یه ملکه ی زیباییه! البته این تصویر آرمانی برای مرد هم تعریف شده، در این نگاه مادیِ منهای اخلاق! استکبار داره با آلوده کردن فرهنگ و شبیه کردن فرهنگ دشمنانش به فرهنگ منحط خودش نهضت هایی که در برابرش مقاومت میکنن رو یکی بعد از دیگری در هم میشکنه و یوغ بردگی و بندگی به گردنشون میندازه و ما باید اینجا پاسخگوی این باشیم که چرا داریم روی تاریخ و فرهنگ و باورهامون پا فشاری می کنیم و مثل اونا نمی شیم و شیوه های تربیتی و گزاره های اخلاقیمون رو مطابق با فرهنگ منحرف و منحط و غیر اخلاقی اونها تعریف نمی کنیم. نقل قول شما به فکر پاک کردن پیام های بقیه باشین ، پیام های طرف های خودتون رو دست نزنین ها ! اون پیام ها پاک منزه ـن ! انتظار داشتم به جای این مظلوم نمایی میومدی چند کلمه حرف حساب با هم میزدیم! دستیار این حرفایی ک زدی بهت نمیاد توهمونی نبودی ک ب زنا میگفتی ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
های می شود مقابل هوی متروکم ٬ و تـــــو تنها انعکاس این اطرافی... ![]() |
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول آوین نوشته:دستیار این حرفایی ک زدی بهت نمیاد توهمونی نبودی ک ب زنا میگفتی ضعیفه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بزرگ شو ! |
||
|
|||
|
۱۶ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

!