| در حال دیدن این عنوان: |
۵ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() نام کاربری: Sidarta
پیام:
۱,۸۳۷
عضویت از: ۲۹ اسفند ۱۳۹۳
از: Urmia
طرفدار:
- مسی - ژاوی = عشق - سپاهان . طوفان زرد - اسپانیا - مهدی شریفی . احسان حاج صفی - انریکه . گواردیولا . لوو - ویسی . فرکی . گلمحمدی گروه:
- کاربران عضو - ناظرين انجمن
|
بالاخره تموم شد این امتحانات لعنتی نه میتونستیم فوتبال و والیبال مثل آدم نگاه کنیم نه میتونستیم درسامون رو خوب بخونیم ولی من امتحاناتو خوب دادم امیدوارم همه دانش آموزان امتحاناتشونو خوب داده باشن و هم کنکوری های کاتالان موفق باشن ما که تموم شدیم آرزو میکنیم بقیه هم زودتر تموم بشن و یه تابستون باحال رو شروع کنن
|
||
|
† † † † Assyrian . Christian † † † † |
|||
|
۱۷ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول sidarta.Assyrian نوشته:بالاخره تموم شد این امتحانات لعنتی نه میتونستیم فوتبال و والیبال مثل آدم نگاه کنیم نه میتونستیم درسامون رو خوب بخونیم ولی من امتحاناتو خوب دادم امیدوارم همه دانش آموزان امتحاناتشونو خوب داده باشن و هم کنکوری های کاتالان موفق باشن ما که تموم شدیم آرزو میکنیم بقیه هم زودتر تموم بشن و یه تابستون باحال رو شروع کنن من تا دوشنبه هفته دیگه امتحان دارم ب جای اینکه درسمو تو شب امتحان بخونم رمان میخونم شب امتحان فیزیزک سه تا رمان خوندم ب امید رمان های دیگر در امشب(فردا امتحان دین وزندگی دارم ) |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۷ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش "ها" کنی لذتش وصف ناپذیره
|
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول THE END نوشته:دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش 'ها' کنی لذتش وصف ناپذیره ما با کیا شدیم 75 میلیون نفر.
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار
|
نقل قول ... I miss U ... نوشته:نقل قول THE END نوشته:دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش 'ها' کنی لذتش وصف ناپذیره ما با کیا شدیم 75 میلیون نفر. ![]() پرابلم؟! ![]() نه که شماها از این کارا نمیکنید اصن! ![]() به فانتزی های ادمم گیر میدن
|
||
|
who don't pay attention to you |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۷۳۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل
|
نقل قول THE END نوشته:دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش 'ها' کنی لذتش وصف ناپذیره به قول بعضیا: آره خیلی باحال.
|
||
|
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول THE END نوشته:نقل قول ... I miss U ... نوشته:نقل قول THE END نوشته:دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش 'ها' کنی لذتش وصف ناپذیره ما با کیا شدیم 75 میلیون نفر. ![]() پرابلم؟! ![]() نه که شماها از این کارا نمیکنید اصن! ![]() به فانتزی های ادمم گیر میدن بله منم این کارو می کردم اما موقعی که 2 سالم بود. ![]() ادامه بده به کارت، تو در آینده یه چیزی میشی!
|
||
|
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول LeO SpD Jr نوشته:نقل قول THE END نوشته:نقل قول ... I miss U ... نوشته:نقل قول THE END نوشته:دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش 'ها' کنی لذتش وصف ناپذیره ما با کیا شدیم 75 میلیون نفر. ![]() پرابلم؟! ![]() نه که شماها از این کارا نمیکنید اصن! ![]() به فانتزی های ادمم گیر میدن بله منم این کارو می کردم اما موقعی که 2 سالم بود. ![]() ادامه بده به کارت، تو در آینده یه چیزی میشی! ![]() من هیچ وقت این کارو نکردم |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول THE END نوشته:دو تا از بهترین و مهم ترین فواید پنکه اینه که کاغذ خورده بندازی توش بعد بچرخه صدا بده یکیشم اینه که توش 'ها' کنی لذتش وصف ناپذیره من بعضي وقتا به بهونه سرگرم كردن بچه ها فاميل ميكنم اين كارو باحاله همون حس خوب بچگي رو داره |
||
| به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
طرف با دکترایه داروسازی برداشته میگه ومپایر و جن افسانس اخه چ کسی ومپایرو با جن تو ی سطح میبینه هی میخام فش بدم بش ..... خیرسرت برو ی سر ب قران بزن سوره جن رو بخون بلکه ادم شی وقتی تو قرانمون ی سوره راجبه جن داریم میگی جن افسانس ای کاش این جنا برن گوش مالیش کنن جیگرم حال بیاد افسانه خود سه نقطته |
||
|
و هر هزار ، تویی ... |
|||
|
۱۸ خرداد ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

یکیشم اینه که توش "ها" کنی