| در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
|
|
نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول علی نوشته:هرکس دیگران رو مث خودش میبینه یکی دروغ گو یکی پست یکی ... بیاید پشت کسی که واقعا نمیشناسیم حرف نزنیم :) نشنیده میگیرم این حرف احمقانه رو. سعی کن آدمای دور و برت رو اون طوری که واقعا هستن بشناسی، نه اون طوری که می خوان شناخته بشن! من افراد دوروبرمو تاکامل نشناسم قضاوت نمیکنم :) |
||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: mohammad.z
پیام:
۱,۱۰۳
عضویت از: ۱۲ اسفند ۱۳۹۰
از: بابلسر _كاله
طرفدار:
- مسي - كرايف - استقلال کبیر - جباری - گوراديولا - علی منصوریان گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول علی نوشته:هرکس دیگران رو مث خودش میبینه یکی دروغ گو یکی پست یکی ... بیاید پشت کسی که واقعا نمیشناسیم حرف نزنیم :) نشنیده میگیرم این حرف احمقانه رو. سعی کن آدمای دور و برت رو اون طوری که واقعا هستن بشناسی، نه اون طوری که می خوان شناخته بشن! دوستان مراعات کنید. صورته خوشی نداره چنین ادبیاتی. |
||
|
افسرده دل از خویشم و زندانی خویشم |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول من افراد دوروبرمو تاکامل نشناسم قضاوت نمیکنم :)اون ارسالت چیز دیگه ای میگفت! |
||
|
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو
|
نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول علی نوشته:هرکس دیگران رو مث خودش میبینه یکی دروغ گو یکی پست یکی ... بیاید پشت کسی که واقعا نمیشناسیم حرف نزنیم :) نشنیده میگیرم این حرف احمقانه رو. سعی کن آدمای دور و برت رو اون طوری که واقعا هستن بشناسی، نه اون طوری که می خوان شناخته بشن! دوستان مراعات کنید. صورته خوشی نداره چنین ادبیاتی. اتفاقا جاهایی هست که لازمه چنین ادبیاتی. شما هم یکطرفه به قاضی نرو اخوی! |
||
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۰۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول The One True King of Westros نوشته:نقل قول In Luis Enrique We Trust نوشته:بازیم می کنین بکنین وقت خودتونه الکی هدرش بدین. اما پول ندین خداوکیلی سرمایه کشورو میفرستین خارج ما داشتیم کسی که زن و بچه داشته حقوق که می گرفته نصفشو میزاشته واسه کلش بقیشو زندگی می کرده. الانم به قول خودش لول صد و خورده ایه. پول؟ هیهات من الذله. ![]() کلا هیچ وقت نفهمیدم آخه با چیت کردن بازی چه لطفی داره؟ هر بازی ای با هر نوع چیت کردن - من جمله جم خریدن - نابود میشه و دیگه هیچ لذتی نداره. حالا همه برای ما تریپ وقت طلاس میان. بالاخره fun هم بخشی از زندگیه دیگه. این تقریبا تنها بازیه که من مداوم بازی می کنم، به خصوص که دیگه فیفا اینا هم خیلی بازی نمی کنم. ![]() منطق نگاه پرفکشنیست ما هم اینه که یا کاری رو شروع نمی کنیم، یا تا زمانی که توش بهترین نشدیم بی خیالش نمیشیم. ![]() یکم ازون مویه سپیدت خجالت بکش!! ![]() الان باید پدره چندتا بچه بودی!! ![]() پی نوشت: با زبونه روزه پشته سر مردم حرف نزنید.به نظرم غیبت کردن هیچ نوجیهی نداره:-' ما کودک درون مون زنده س. مثل کودک درون تو سیبیل نداره که. ![]() من عاشقه کودکه درونه با ابهت و غدیر ژانگولریه خودمم! عاشقشم!!
|
||
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
|
نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول من افراد دوروبرمو تاکامل نشناسم قضاوت نمیکنم :)اون ارسالت چیز دیگه ای میگفت! اون ارسال حقیقتی بود که توی زندگی بهش رسیدم. |
||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات
|
نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول ریحانه نوشته:درمورد دختربچه بودن احترامتون رو نگه ميدارم و هيچي نميگم اون گفت و گو رو ديدم البته ن كامل بهتره لگه انتقادي هس ب خود ايشون منتقل بشه ن اينجا با زبون روزه غيبت بشه حالا ما یه شوخی ای با دختر بچه ها کردیم !اصلا همش تخسیر این ادمینه سر شوخیو باز میکنه !اما در مورد انتقاد و اینکه علیخانی آدم دودوزه باز و دغلیه؛ خوشحال میشم اگه صحبتهای من رو به ایشون منتقل کنید تا غیبت نشه! ب نظر من اون حرفا با شوخي فرق داشت يني هر دختري ك از ايشون حمايت كرد بخاطر تيپو قياف و اين حرفاس؟ شما داري ب شعور امثال من توهين ميكني بهتون قول ميدم اينكارو خواهم كرد
|
||
|
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- کاربران عضو
|
میزان حال فعلی افراده، شاید علیخانی هم یه روز دست برداره از این رفتارهای مزورانه، اما اونچه که مشخصه اینه که علیخانی با این رفتارها تصویر درست و صادقی از خودش ترسیم نکرده در ذهن مخاطب آگاه.
|
||
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۱,۱۰۳
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول محمدعلي نوشته:نقل قول یــا لثـارات الحـســیــن نوشته:نقل قول علی نوشته:هرکس دیگران رو مث خودش میبینه یکی دروغ گو یکی پست یکی ... بیاید پشت کسی که واقعا نمیشناسیم حرف نزنیم :) نشنیده میگیرم این حرف احمقانه رو. سعی کن آدمای دور و برت رو اون طوری که واقعا هستن بشناسی، نه اون طوری که می خوان شناخته بشن! دوستان مراعات کنید. صورته خوشی نداره چنین ادبیاتی. اتفاقا جاهایی هست که لازمه چنین ادبیاتی. شما هم یکطرفه به قاضی نرو اخوی! منو یک طرفه به قاضی رفتن؟؟!! حاشا وکلا.. بنده حرفم اینکه اگه یه وقتی یه ارسالی حتی به مذاقمون خوش نیومد هم باز مراعاته هم رو بکنیم چون همه اینجا هموطن و دوستیم باهم. گاهی سوء برداشت به وجود میاد از حرف های هم. |
||
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- کاربران عضو
|
نقل قول ریحانه نوشته:ب نظر من اون حرفا با شوخي فرق داشت يني هر دختري ك از ايشون حمايت كرد بخاطر تيپو قياف و اين حرفاس؟ شما داري ب شعور امثال من توهين ميكني بهتون قول ميدم اينكارو خواهم كرد ![]() امان از برداشتهای اشتباه. اصلا آدرس حقیقی یا مجازی این یارو رو بدید به من تا خودم باهاش تسویه حساب کنم. |
||
|
|||
|
۱۳ تیر ۱۳۹۴
|
|||
|
|
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
| شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
| شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
| شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
| شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
| شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
| شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
| شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
| شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |

عاشقشم!!