در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: نقد کاربران (nymph محمود) | ||
نام کاربری: messi&mehran
پیام:
۱,۴۵۹
عضویت از: ۱۱ مهر ۱۳۸۶
از: همدان
طرفدار:
- مسی...ژاوی...اینیستا - کلایورت - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
منتظر نقداتونم
|
||
.:::حتما سر بزنید:::. music-nice.mihanblog.com | |||
۱۵ شهریور ۱۳۸۷
|
|
|
از تمام دوستانی که لطف کردن و در مدت این 2 هفته نقد های خودشونو گفتن تشکر میکنم و امیدوارم با اصلاح ایراد ها یخودم بتونم کاربر مفیدتری برای سایت باشم. ممنون |
||
۱۵ شهریور ۱۳۸۷
|
|
|
نقل قول چرا که نه ... بعد از آقا میلاد (اگه کاملا اعلام آمادگی کنن) شما نقد میشید که میشه 3 هفته ی بعد ... من کاملا اعلام امادگی میکنم هرچند ممکنه باز هم مثل قبلا ورودم به سایت کم بشه ولی اگه نتونم بیام تو سایت خبر میدم این روزها بیکارم اگه همین هفته نوبت من میشد بهتر بود |
||
۱۶ شهریور ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Loyal.Boy
پیام:
۲,۷۰۲
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۸۶
از: تبریز
طرفدار:
- ژاوی - مسی - اینیستا - مارادونا - ریوالدو - اسپانیا - آرژانتین - کریم باقری - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول میلاد نوشته:نقل قول چرا که نه ... بعد از آقا میلاد (اگه کاملا اعلام آمادگی کنن) شما نقد میشید که میشه 3 هفته ی بعد ... من کاملا اعلام امادگی میکنم هرچند ممکنه باز هم مثل قبلا ورودم به سایت کم بشه ولی اگه نتونم بیام تو سایت خبر میدم این روزها بیکارم اگه همین هفته نوبت من میشد بهتر بود این هفته که نوبت مهرانه و فکر نکنم به این راحتی ها هم کوتاه بیاد ولی هفته ی بعد که نوبت عبد الرضا ست (چند روزه که پیداش نیست) میتونم یه کاری بکنم! |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۶ شهریور ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۱,۴۵۹
طرفدار:
- مسی...ژاوی...اینیستا - کلایورت - پرسپولیس - اسپانیا - علی کریمی - گواردیولا - مجید جلالی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول این هفته که نوبت مهرانه و فکر نکنم به این راحتی ها هم کوتاه بیاد ولی هفته ی بعد که نوبت عبد الرضا ست (چند روزه که پیداش نیست) میتونم یه کاری بکنم! معلومه که کوتاه نمیام اخه مدت هاست که در نوبتم و انتظار میکشم چرا کسی نقد نمیکنه شروع کنید دیگه |
||
۱۶ شهریور ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: Loyal.Boy
پیام:
۲,۷۰۲
عضویت از: ۵ مرداد ۱۳۸۶
از: تبریز
طرفدار:
- ژاوی - مسی - اینیستا - مارادونا - ریوالدو - اسپانیا - آرژانتین - کریم باقری - پپ گواردیولا گروه:
- کاربران عضو |
نقداتون رو میتونید از امروز شروع کنید ... اگه هفته ی بعد عبدالرضا پیداش نشه میلاد نقد میشه |
||
بعد از این هم آشیانت هر کس است ، باش با او یاد تو ما را بس است . | |||
۱۶ شهریور ۱۳۸۷
|
|
پاسخ به: نقد کاربران (مهران - Nazanin) | ||
پیام:
۱,۴۵۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
منتظرم چون من یه ادم نقد پذیری هستم واز نقد شدن خوشم میاد ولی نقدا نباید غرض ورزانه باشن
|
||
۱۶ شهریور ۱۳۸۷
|
|
پیام:
۱,۴۵۹
طرفدار:
- کاربران عضو |
ای با با به نظرم این تاپیک یکی از کم کار ترین تاپیکاست یعنی من انقدر بی نقطه ضعف بودم تو این سایت که کسی ما رو نقد نمیکنه .سعید تو منو نقد کن |
||
۱۷ شهریور ۱۳۸۷
|
|
|
خوب پس حالا که آدم نقد پذیری هستی من شروع می کنم . ارسال بی محتوا زیاد داری من احساس می کنم که می خوای تعداد ارسال هات رو زیاد کنی حتی اگر چنین قصدی هم نداشته باشی از این رفتار چنین برداشتی میشه ! چون آدم نقد پذیری هستی خیلی رک گفتم سعی کن ناراحت نشی ! کم کم بقیه ش رو هم می نویسم . |
||
۱۷ شهریور ۱۳۸۷
|
|
نام کاربری: A.Alliance
پیام:
۱,۰۱۱
عضویت از: ۹ تیر ۱۳۸۷
از: بهشهر
طرفدار:
- لیونل آندرس مسی - مارادونا - پرسپولیس - آرژانتین - آرسن ونگر - علی دایی گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول SMS - محمّد - SMS نوشته:ارسال بی محتوا زیاد داری من احساس می کنم که می خوای تعداد ارسال هات رو زیاد کنی . خوب منم همهش همین بود خداییش پیام الکی زیاد داری |
||
۱۷ شهریور ۱۳۸۷
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |