در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
واقعا تمام زیبایی ها اون بالاست. چیزی این پایین نیست جز سیاهی و زشتی و باتلاق های رنگارنگ زمین گیر کننده... ان متاع الدنیا لعب و لهو؛ حتی خوشی هاش هم فقط سرابه... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۵ مرداد ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو |
از امشب متنفرم.. لعنتی.. |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
|
شماهام وقتی از یه آهنگ خوشتون میاد اینقدر گوشش میدید تا ازش متنفر شید یا نه من فقط اینجوریم؟ × ینی این سرِ من داره میترکه از درد! |
||
|
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول MarYam نوشته:شماهام وقتی از یه آهنگ خوشتون میاد اینقدر گوشش میدید تا ازش متنفر شید یا نه من فقط اینجوریم؟ حتی حضرت ما در این خصلت با بعض ماگلین همراستاست، البت در مقیاس ملوکانه و بسی محدود. یادمه یه آهنگ کره ای بود به نام Monster. چند سال پیش توی مسیر خونه بالغ بر 20-30 بار پشت سر هم گوش دادمش. یادش بخیر. I love you
Baby, I'm not a monster... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول چقدر استرس بَده.. خيلي.. يه تنه آدمو از پا درمياره |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو |
ﺍﺳﺘﺎﺩﯼ ﺍﺯ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﭘﺮﺳﯿﺪ : ﺑﻨﻈﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻪ ﭼﯿﺰ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺯﯾﺒﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟ ﻫﺮﯾﮏ ﺟﻮﺍﺑﯽ ﺩﺍﺩﻧﺪ، ﯾﮑﯽ ﮔﻔﺖ : ﭼﺸﻤﺎﻧﯽ ﺩﺭﺷﺖ . ﺩﻭﻣﯽﮔﻔﺖ : ﻗﺪﯼ ﺑﻠﻨﺪ. ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ : ﭘﻮﺳﺖ ﺷﻔﺎﻑ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ !… ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺍﺳﺘﺎﺩ ، ﺩﻭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﮐﯿﻔﺶ ﺩﺭ ﺁﻭﺭﺩ،ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻟﻮﮐﺲ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﻮﺩ ، ﻭ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﺳﻔﺎﻟﯽ ﻭ ﺳﺎﺩﻩ،ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﯾﺨﺖ . ﺭﻭ ﺑﻪ ﺷﺎﮔﺮﺩﺍﻥ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺩﺭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺭﻧﮕﯿﻦ ﻭ ﺯﯾﺒﺎ ﺯﻫﺮ ﺭﯾﺨﺘﻢ ﻭ ﺩﺭ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺳﻔﺎﻟﯽ ﺁﺑﯽ ﮔﻮﺍﺭﺍ ، ﺷﻤﺎ ﮐﺪﺍﻡ ﺭﺍ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ؟ ﻫﻤﮕﯽ ﺑﻪ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﻟﯿﻮﺍﻥﺳﻔﺎﻟﯽ ﺭﺍ!!! ﺍﺳﺘﺎﺩ ﮔﻔﺖ : ﻣﯽ ﺑﯿﻨﯿﺪ؟ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺣﻘﯿﻘﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺷﻨﺎﺧﺘﯿﺪ، ﻇﺎﻫﺮ ﺑﺮﺍﯾﺘﺎﻥ ﺑﯽ ﺍﻫﻤﯿﺖ ﺷﺪ . ﺣﯿﻒ ﮎ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﺩﻣﺎ ﺩﯾﺮ ﺭﻭ ﻣﯿﺸﻪ ... پ.ن : هیچ آرایشی شخصیت زشت را نمی پوشاند |
||
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول ریحانه نوشته:نقل قول چقدر استرس بَده.. خيلي.. يه تنه آدمو از پا درمياره وقتی یه مدت استرست زیاد باشه از یه جا به بعد دیگه بی حس میشی کاملا و هیچی برات اهمیت نداره. این به ترین قسمتشه! |
||
|
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول شماهام وقتی از یه آهنگ خوشتون میاد اینقدر گوشش میدید تا ازش متنفر شید یا نه من فقطمن خودمو كنترل ميكنم ك بعدش همون حس خوبو بهش داشته باشم تو هم ول كن اهنگ رستاكو (البته حدس ميزنم😁😬) |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول MahSa نوشته:نقل قول شماهام وقتی از یه آهنگ خوشتون میاد اینقدر گوشش میدید تا ازش متنفر شید یا نه من فقطمن خودمو كنترل ميكنم ك بعدش همون حس خوبو بهش داشته باشم تو هم ول كن اهنگ رستاكو (البته حدس ميزنم😁😬) درد! یه وقتایی هست تو همون لحظه فقط یه آهنگ بهت حسِ خوبُ میده و تو نمیخوای اون حسُ از دست بدی...بد تو چجوری میتونی کنترلش کنی که اون حس دیگه همرات نباشه؟ به طور کل تا حد سر درد شدید که برسم ول میکنم...غیر اون نمیتونم بیخیال شم.. نقل قول شبح اپرا نوشته:حتی حضرت ما در این خصلت با بعض ماگلین همراستاست، البت در مقیاس ملوکانه و بسی محدود. یادمه یه آهنگ کره ای بود به نام Monster. چند سال پیش توی مسیر خونه بالغ بر 20-30 بار پشت سر هم گوش دادمش. یادش بخیر. I love you Baby, I'm not a monster... کره ای؟ چیزی هم ازش سر در میارید مگه ؟ |
||
|
|||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: mahsa.barca
پیام:
۳,۰۹۹
عضویت از: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲
از: esf
طرفدار:
- david villa .messi - گوارديولا گروه:
- کاربران عضو |
خب يه پيشنهاد استفاده از گزينه ريپيت اكيدا ممنوع و اينكه من ميرم بعدش سراغ يه اهنگاي ديگه ك حس خوب بهم ميدن اگه هي يكي رو نگوشي و يكاري نكني ك ازش بدت بياد بعدا هم ميتوني لذت ببري از گوش دادنشون |
||
به شکل نمایش کنارم مردمن | |||
۲۶ مرداد ۱۳۹۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |