در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پیشنهاد برای قالب سايت | ||
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۹
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
پاسخ به: پیشنهاد برای قالب جدید | ||
|
سلام پیشنهاد میکنم این قابلیت که رو عنوان هر تاپیک می رفتیم و اخرین ارسال رو نشون میداد رو دوباره بر گردونید. این خیلی ویژگی خوبی بود که الان نداریم! اینکه شماره صفحات تاپیک بالای عنوان هم باشه خیلی خوب بود. برش گردونید به نظرم بهتره . این قسمت مدیریت تصاویر هم که در همین قسمت نوشتن پست وجود داره هم یه جوری کاربریشو بهتر کنید. ادم نمی فهمه چطوری کار میکنه همیشه یه صفحه خالی باز میشه که ارم بارسا داره من هنوز که هنوزه متوجه کاربریش نشدم. تعداد کاراکترهای داخل امضا رو هم بیشتر کنید بی زحمت. حجم و سایز اواتار رو هم بیشتر بنمایید اون تقویم زاد روز ابی اناری ها بود که قبلا خودش به ناظر اطلاع میداد اونم بد نیست دوباره بر گرده . فعلا همینا به ذهنم رسیده . راستی برای مسئولان سایت از ناظران تا مدیران به نظرم یه باکس تو کاربریشون اضافه کنید که نام واقعی شون نشون داده بشه. بلکه مجبور بشن نام واقعی رو بزارن من خودم خیلی از بچه ها رو واقعا نمیشناسم چون کاربری و اسم و اواتار رو تغییر دادن و دیگه قابل تشخیص نیستن! میتونید برای ناظرا رنک رو مشخص تر کنید . مثلا میگم رنک من بشه ناظر انجمن عرفانی . و... که من هر جای سایت بودم دیگران بدونن انجمنم کجاست. میشه مثلا لینک انجمن ناظر رو هم تو کاربریش گذاشت. مثلا همین کنار ارسال پست هر ناظر یا مدیر نوشته بشه انجمن فلان و بعد این نوشته به صورت لینک باشه که روش بزنن و سریع وارد اون انجمن بشن. بعد هی بگید من فعال نیستم |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
البته نمیدونم اینا که گفتم ربطی به قالب داره یا نه؟! مهم نیت بود که حضور داشته باشم! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
پیشنهاد میکنم این عکس های بک گراند دیو ها که 100*100 پیکسله کوچیکتر بشه مثلا 10*10 هم میتونه همون نمایشو داشته باشه این کار باعث میشه یکم حجم صفحات (که خیلی هم زیاده برای محیط وب )پایین بیاد. این ایکون ها هم لطفا عوض کنید خیلی به هم نمیان به نظرم. |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
من هم پیشنهاد میکنم ک سایت ی قابلیتی پیدا کنه ک مثلا هر 30 ثانیه یا یک دیقه یک بار خود ب خود رفرش بشه ک هی مجبور ب رفرش کردن ی صفحه نباشیم ....
|
||
|
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول MarYam ッ نوشته:سایت ی قابلیتی پیدا کنه ک مثلا هر 30 ثانیه یا یک دیقه یک بار خود ب خود رفرش بشه ک هی مجبور ب رفرش کردن ی صفحه نباشیم .... اوه نه این همه صفحه بخواد رفرش بشه میدونید چه فشاری به سرور میاد؟ بعدشم ترافیک اینترنت کاربرای بدبختم در نظربگیرید |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول MarYam ッ نوشته:من هم پیشنهاد میکنم ک سایت ی قابلیتی پیدا کنه ک مثلا هر 30 ثانیه یا یک دیقه یک بار خود ب خود رفرش بشه ک هی مجبور ب رفرش کردن ی صفحه نباشیم .... اصلا خوب نیست! تو فکر کن داری ی چیزی می نویسی بعد سی ثانیه یهو همه ش می پره |
||
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
راست میگه من هم موافق نیستم!
|
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول کوثر نوشته:اصلا خوب نیست! تو فکر کن داری ی چیزی می نویسی بعد سی ثانیه یهو همه ش می پره کوثر: من اینُ تو ی سایت دیدم و وقتی در حال نوشتن بودی نوشته های تو فرش نمیشد و فقط قسمت ارسالای سایت رفرش میشد! نقل قول علی نوشته:اوه نه این همه صفحه بخواد رفرش بشه میدونید چه فشاری به سرور میاد؟ بعدشم ترافیک اینترنت کاربرای بدبختم در نظربگیرید علی آقا: منظورم ی رفرش کلی بود! حداقل ی جوری بشه ک وقتی پیام شخصی - و کار واجبی هم هست- واسه آدم میاد همونجا بفهمیم نه اینکه بعد ی عمر ک رفرش میزنی تازه بفهمی... البته با حرفِ شما موافقم. محدود بودن نت بقیه کاربرا رو در نظر نگرفته بودم ... اما خب ی سری چیزام هست آزار میده آدمُ ... |
||
|
|||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
فونت بخش اخبارم خیلی داغونه اونم باید عوض شه. اینم که گفتم اون بخش که میتویسیم هم مشکی نباشه بهتره ی حالت کهنه ای میده. |
||
۱۸ شهریور ۱۳۹۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما میتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |