در حال دیدن این عنوان: |
۴ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
هر چی پوله یا مفته دارن میریزن تو حلق فوتبالی که ادم از دیدنش کوچکترین لذتی نمیبره...اون وقت بقیه رشته های ورزشی که به مراتب بیشتر از فوتبال برامون مقام اوردن وسیله برای تمرین کردنشون ندارن (بار ها شنیدم تو رشته های مختلف خصوصا تیراندازی حالا یادم نیست البته). از جیب باباشون دارن خرج میکنن انگار!
|
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۸ مهر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
بعد این فردوسی پور گه این وسط حس می کنه رابین هوده! با یه بچه اندازه هزار تا کارگر قرارداد ببندن از بیت المال تا این آقا پیش مردم خوبه به نظر بیاد...
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ مهر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
حالا اینکه قرار داد 600 میلیونی ببندن مسخره به نظر میاد اما بد نیست یه حقوقی در حد گذروندن زندگی بهشون بپردازن چون ما چه میدونیم شاید اندوخته ای نداشته باشن نمیتونیم قضاوت کنیم چون بی خبریم شاید اصلا وامی چیزی گردنشون افتاده باشه نتونن پرداخت کنن چون با اون سن و سال کم ه هادی نوروزی هرگز پیشبینی نمیکردن همچین اتفاقی رو خانوادش |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۸ مهر ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:حالا اینکه قرار داد 600 میلیونی ببندن مسخره به نظر میاد اما بد نیست یه حقوقی در حد گذروندن زندگی بهشون بپردازن چون ما چه میدونیم شاید اندوخته ای نداشته باشن نمیتونیم قضاوت کنیم چون بی خبریم شاید اصلا وامی چیزی گردنشون افتاده باشه نتونن پرداخت کنن چون با اون سن و سال کم ه هادی نوروزی هرگز پیشبینی نمیکردن همچین اتفاقی رو خانوادش بابا ۱۰ ساله پرسپولیس بوده! سالی متوسط ۴۰۰-۵۰۰ میلیون گرفته! نخوردن همه رو که! قطعا کلی سرمایه گذاری کرده یا لااقل ۳-۴ تا خونه داره. یکیشو بدن اجازه شاهانه زندگی می کنن! تو این مملکت کم نداریم زنای بیوه کارگر و کارمندی که به نون شب محتاجن. بیت المال حق اوناس! |
||
|||
۲۸ مهر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول Sentimental•Girl نوشته:حالا اینکه قرار داد 600 میلیونی ببندن مسخره به نظر میاد اما بد نیست یه حقوقی در حد گذروندن زندگی بهشون بپردازن چون ما چه میدونیم شاید اندوخته ای نداشته باشن نمیتونیم قضاوت کنیم چون بی خبریم شاید اصلا وامی چیزی گردنشون افتاده باشه نتونن پرداخت کنن چون با اون سن و سال کم ه هادی نوروزی هرگز پیشبینی نمیکردن همچین اتفاقی رو خانوادش بابا ۱۰ ساله پرسپولیس بوده! سالی متوسط ۴۰۰-۵۰۰ میلیون گرفته! نخوردن همه رو که! قطعا کلی سرمایه گذاری کرده یا لااقل ۳-۴ تا خونه داره. یکیشو بدن اجازه شاهانه زندگی می کنن! تو این مملکت کم نداریم زنای بیوه کارگر و کارمندی که به نون شب محتاجن. بیت المال حق اوناس! منم گفتم حقوقی که بشه زندگی بگذرونن نه سالی چندصدمیلیون! شاید همین سرمایه گزاری ها بدهی وامی چیزی گردنشون مونده باشه که نتونن به خاطره نبودن ه هادی بپردازن بله به همه ی خانومای سرپرست خانواده باید رسیدگی بشه این موضوع رو قبول دارم |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۸ مهر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
به احتمال زیاد سرمایه زندگی برای خانوادش گذاشته ولی بطور قطع که نمیشه نظر داد. این همه سال بازیکن پرسپولیس بوده. بالفرض سالی 500 میلیون قرارداد بسته. فرضا 200 میلیونش رو هم نگرفته باشه 300 میلیون که گرفته. نمیشه که همش رو خرج کرده باشن قاعدتا باید خونه و پس اندازی برای خانوادش مونده باشه. قرارداد امسالش رو حتما باید بدن. حتی از نظر اسلامی و شرعی هم در نظر بگیرید موظف هستن قرارداد امسال رو به وراثش بدن. و همچنین بدهی های سالهای گذشته رو اگر بهش بدهی دارن. اما در مورد قرارداد بستن با پسرش برای سال بعد به نظر من هم هم زیاده روی هست هم شو تبلیغاتی. اما نمیشه کاپیتان باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس ناگهانی فوت کنه و باشگاه خانوادش رو فراموش کنه. هم به اعتبار باشگاه لطمه میزنه هم بالاخره انسانیت این همه هوادار چی میشه؟ باید سالهای بعد بطور دائم یه حقوقی برای گذران زندگی به خانوادش اختصاص بدن و همیشه تو هر جامی که پرسپولیس بگیره یا هر مراسمی که به پرسپولیس ربط داشته باشه باید خانوادش رو بیارن و ازشون دلجویی کنن تا خانودش احساس کنن باشگاه و هواداران همیشه به یادشون هستن. |
||
۲۹ مهر ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
تو رو خدا جوگیر نشید. انسانیت این نیست که از بیت المال برداری و بدی به یه نفر، حالا هرکس می خواد باشه. ما شیعه مولا علی هستیم که آهن گداخته کف دست برادرش می ذاشت. نوروزی هم مثل همه فوتبالیستای دیگه خیلی بیشتر از حقش گرفته و هیچ بدهی این فوتبال و پرسپولیس بهش نداره! بله باید همیشه یادش حفظ بشه. اما بحث پول، شنا کردن تو بیت المال میلیون ها آدم نیازمند هیچ توجیهی نداره! از نظر حرفه ای هم معنی نداره وقتی کسی نیست، بابت کاری که نمی کنه پول دریافت کنه! |
||
|||
۲۹ مهر ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Hidden_Glance
پیام:
۱,۸۴۷
عضویت از: ۷ خرداد ۱۳۹۴
از: قزوین
طرفدار:
- MESSI/De Jong/Ter Stegen - XAVI/PUYOL - PERSPOLIS - ARGENTINA - PEP/ENRIQUE/KLOPP گروه:
- کاربران عضو ![]() |
پیروانی فکر کنم که قبل از بازی پرسپولیس - صبا گفت که خونه هادی اجاره ای بوده و کلی از طلبش رو پرداخت نکردن. حالا من راست و دروغش رو خبر ندارم.
|
||
آخه منم دیگه از سَرای بُریده می ترسم... |
|||
۲۹ مهر ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول آقای من نوشته:پیروانی فکر کنم که قبل از بازی پرسپولیس - صبا گفت که خونه هادی اجاره ای بوده و کلی از طلبش رو پرداخت نکردن. حالا من راست و دروغش رو خبر ندارم. طلبش رو مسلما باید بدن. ولی قراردادش چقدر بوده؟ کسی تو این قراردادا که اعلام شد این چند سال اخیر یادش هست؟ |
||
|||
۲۹ مهر ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول لبیک یا حسین نوشته:نقل قول آقای من نوشته:پیروانی فکر کنم که قبل از بازی پرسپولیس - صبا گفت که خونه هادی اجاره ای بوده و کلی از طلبش رو پرداخت نکردن. حالا من راست و دروغش رو خبر ندارم. طلبش رو مسلما باید بدن. ولی قراردادش چقدر بوده؟ کسی تو این قراردادا که اعلام شد این چند سال اخیر یادش هست؟ همه مبلغ قرداد هادی نوروزی به خانوادش پرداخت شده مبلغش چیزی حدود 800 میلیون بودش |
||
|
|||
۲۹ مهر ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |