در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
نتیجه بازی مهم نیست.فقط 5دقیقه به گل بنسون خندیدم توپ به دوجاش خورد باز نفهمیده بود هنگ بو.فان ترین گل دربی ها بود ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول آقای من نوشته:من کلا توی دو صحنه بازیکنای استقلال رو تو محوطه دیدم : یکی اون صحنه اول بازی که امید ابراهیمی خودشو زمین زد. یکی هم رو صحنه گل! شما اگه صحنه دیگه ای یادتون میاد به من بگید! نه خدايي پرسپوليس حقش نبود ببازه استقلال خوب نبود ولي ي حرفي ب بعضي پرسپوليسيا ميزنم و ميرم ![]() بازي مساوى شده مساوي "ظرفيت" چيز خوبييييييييي است ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
یه چیز میگم بخندین : . . . . . . . . . . . استقلال ![]() ![]() ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:یه چیز میگم بخندین : . . . . . . . . . . . استقلال ![]() ![]() ![]() عه من اومدم اینو بذارم که. |: :دی ینی باخت برا استقلال کم تر سوز داشت تا اون گل. :دی |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۴,۲۸۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول آقای من نوشته:من کلا توی دو صحنه بازیکنای استقلال رو تو محوطه دیدم : یکی اون صحنه اول بازی که امید ابراهیمی خودشو زمین زد. یکی هم رو صحنه گل! شما اگه صحنه دیگه ای یادتون میاد به من بگید! نه خدايي پرسپوليس حقش نبود ببازه استقلال خوب نبود ولي ي حرفي ب بعضي پرسپوليسيا ميزنم و ميرم ![]() بازي مساوى شده مساوي 'ظرفيت' چيز خوبييييييييي است ![]() چند تا دربی ـه نبردین؟ از سال 90 دیگه؟ ![]() چه پرسپولیسی ساخته برانکو.. ![]() |
||
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول ســـــــپیده دَم ツ نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول آقای من نوشته:من کلا توی دو صحنه بازیکنای استقلال رو تو محوطه دیدم : یکی اون صحنه اول بازی که امید ابراهیمی خودشو زمین زد. یکی هم رو صحنه گل! شما اگه صحنه دیگه ای یادتون میاد به من بگید! نه خدايي پرسپوليس حقش نبود ببازه استقلال خوب نبود ولي ي حرفي ب بعضي پرسپوليسيا ميزنم و ميرم ![]() بازي مساوى شده مساوي 'ظرفيت' چيز خوبييييييييي است ![]() چند تا دربی ـه نبردین؟ از سال 90 دیگه؟ ![]() چه پرسپولیسی ساخته برانکو.. ![]() نكنه شما بازى امروزو برديد؟😳 انقد ذوق كرديد جدي جدي باورتون شده ![]() |
||
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول ســـــــپیده دَم ツ نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول آقای من نوشته:من کلا توی دو صحنه بازیکنای استقلال رو تو محوطه دیدم : یکی اون صحنه اول بازی که امید ابراهیمی خودشو زمین زد. یکی هم رو صحنه گل! شما اگه صحنه دیگه ای یادتون میاد به من بگید! نه خدايي پرسپوليس حقش نبود ببازه استقلال خوب نبود ولي ي حرفي ب بعضي پرسپوليسيا ميزنم و ميرم ![]() بازي مساوى شده مساوي 'ظرفيت' چيز خوبييييييييي است ![]() چند تا دربی ـه نبردین؟ از سال 90 دیگه؟ ![]() چه پرسپولیسی ساخته برانکو.. ![]() نكنه شما بازى امروزو برديد؟😳 انقد ذوق كرديد جدي جدي باورتون شده ![]() نه جانم دیدن قیافه پلویز کلاگیس به دلمون نشست بعد از اون گل ![]() همیشه شانس باهاتون یار نیست پرویز روی دیمتئورم کم کرد به خدا!تازه یه سریم خودشونو آماده کرده بودن واسه شادی بعد از یه برد شرم آور که محقق نشد! ما اتفاقا ناراحتیم چون فوق العاده بازی کردیم و پاتوقمون نیمه دوم محوطه جریمه استقلال بود حقمون برد با نتیچه خوب بود!اما شما جای شکر از مساوی تو این بازی ه یه طرفه کری هم میخونید |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول ســـــــپیده دَم ツ نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول آقای من نوشته:من کلا توی دو صحنه بازیکنای استقلال رو تو محوطه دیدم : یکی اون صحنه اول بازی که امید ابراهیمی خودشو زمین زد. یکی هم رو صحنه گل! شما اگه صحنه دیگه ای یادتون میاد به من بگید! نه خدايي پرسپوليس حقش نبود ببازه استقلال خوب نبود ولي ي حرفي ب بعضي پرسپوليسيا ميزنم و ميرم ![]() بازي مساوى شده مساوي 'ظرفيت' چيز خوبييييييييي است ![]() چند تا دربی ـه نبردین؟ از سال 90 دیگه؟ ![]() چه پرسپولیسی ساخته برانکو.. ![]() نكنه شما بازى امروزو برديد؟😳 انقد ذوق كرديد جدي جدي باورتون شده ![]() نه جانم دیدن قیافه پلویز کلاگیس به دلمون نشست بعد از اون گل ![]() همیشه شانس باهاتون یار نیست پرویز روی دیمتئورم کم کرد به خدا!تازه یه سریم خودشونو آماده کرده بودن واسه شادی بعد از یه برد شرم آور که محقق نشد! ما اتفاقا ناراحتیم چون فوق العاده بازی کردیم و پاتوقمون نیمه دوم محوطه جریمه استقلال بود حقمون برد با نتیچه خوب بود!اما شما جای شکر از مساوی تو این بازی ه یه طرفه کری هم میخونید وا ب مربي چيكار داريد ك مسخرش ميكنيد؟ مثل اينكه قبلا بدجوري داغ كرده بعضيا رو ![]() منم گفتم پرسپوليس حقش نبود ببازه ولي تقصير مهاجماي خودتون بود ديگه. گلتون هم فوق العاده شانسي و مسخره بود ![]() |
||
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۴,۲۸۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول ســـــــپیده دَم ツ نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول آقای من نوشته:من کلا توی دو صحنه بازیکنای استقلال رو تو محوطه دیدم : یکی اون صحنه اول بازی که امید ابراهیمی خودشو زمین زد. یکی هم رو صحنه گل! شما اگه صحنه دیگه ای یادتون میاد به من بگید! نه خدايي پرسپوليس حقش نبود ببازه استقلال خوب نبود ولي ي حرفي ب بعضي پرسپوليسيا ميزنم و ميرم ![]() بازي مساوى شده مساوي 'ظرفيت' چيز خوبييييييييي است ![]() چند تا دربی ـه نبردین؟ از سال 90 دیگه؟ ![]() چه پرسپولیسی ساخته برانکو.. ![]() نكنه شما بازى امروزو برديد؟😳 انقد ذوق كرديد جدي جدي باورتون شده ![]() نه عزیزم من فقط دارم میگم شما 4 ساله نبردین همین. :دی نکنه مساوی رو جزوه برد حساب میکنین؟ ![]() |
||
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
استقلالیا مگه خودشون تاپیک ندارن
|
||
|
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |