در حال دیدن این عنوان: |
۷ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
پیام قاسم سلیمانی به استقلال: . . . . . .از فردا شما مدافع حرمید! ![]() انقد منطقه 18 قدم استقلال شلوغ بود که نزدیک بود چیزی شبیه به فاجعه منا رخ بده! ![]() ارنج تیم استقلال: دفاع راست، دفاع وسط، دفاع چپ، دفاع وسط راست، دفاع وسط چپ، دفاع خیلی وسط، دفاع خیلی وسط راست، دفاع خیلی وسطه چپ ![]() این آخری عالی بود ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
این پای خدا بود توی صحنه گل پرسپولیس! ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: aammiinn
پیام:
۸,۳۵۶
عضویت از: ۲۱ دی ۱۳۸۹
از: ı̴̴̡ ̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı
طرفدار:
- داوید ویا - ژاوی - مسی - پویول - رونالدینیو - پرسپولیس - پدیده - آرژانتین - کریم باقری - علی کریمی - سر الکس - یورگن کلوپ - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
از ورزشگاه آزادی خبر رسیده که . . . . . . . . . . . . . . . . استقلال هنوز داره دفاع میکنه ! ![]() |
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
|
بازی جالبی بود و به صورت دراماتیکی تموم شد.پرسپولیس داشت مثل تمام بازیهایی که این فصل باخته بود با از دست دادن فرصتهای فراوان می باخت و استقلال هم داشت با حداقل موقعیتها و فرصت طلبی بازی را میبرد.این موقعیت سوزیها در پرسپولیس واقعا آزار دهنده شده و تا همینجا هم امتیازهای زیادی را بخاطرش از دست دادیم و با رقابت فشرده ای که بین تیمها در بالای جدول وجود داره اگر این وضعیت ادامه داشته باشه رسیدن به بالای جدول خیلی سخت میشه.
|
||
۸ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:وا ب مربي چيكار داريد ك مسخرش ميكنيد؟ مثل اينكه قبلا بدجوري داغ كرده بعضيا رو ![]() منم گفتم پرسپوليس حقش نبود ببازه ولي تقصير مهاجماي خودتون بود ديگه. گلتون هم فوق العاده شانسي و مسخره بود ![]() نه قبلا ایمون بعضیارو بدجور داغ کرده ![]() ![]() ضمنا" با پیش کشیدن ادبیات صحبت کردن من سعی نکنید بحث رو منحرف کنید و بخواید مخاطبتونو عصبانی کنید چون من از اون دسته افراد نیستم ![]() |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۹ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:وا ب مربي چيكار داريد ك مسخرش ميكنيد؟ مثل اينكه قبلا بدجوري داغ كرده بعضيا رو ![]() منم گفتم پرسپوليس حقش نبود ببازه ولي تقصير مهاجماي خودتون بود ديگه. گلتون هم فوق العاده شانسي و مسخره بود ![]() نه قبلا ایمون بعضیارو بدجور داغ کرده ![]() ![]() ضمنا' با پیش کشیدن ادبیات صحبت کردن من سعی نکنید بحث رو منحرف کنید و بخواید مخاطبتونو عصبانی کنید چون من از اون دسته افراد نیستم ![]() تنها خاطرتون نيس گلم خاطرات سوبله چوبله رو نميخوايد ب ياد بياريد اذيت ميشيد ![]() كى خواست عصبانى كنه نازنين؟ ![]() ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۹ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
یعنی تا خرخره این فوتبال تو لجن و کثافت غرقه... دروازه بان بیرون محوطه توپ رو با دست باز و با سینه دفع کرده کمک داور دیده صحنه رو هیچی نمیگه تا جهانبازی با 40 متر فاصله کارت قرمز بده..! حالا تیم خوب بازی میکنه داوری ول کن نیست!همه در هرگندی یطرفش جهانبازیه! البته دپارتملن داوری و فدراسیون فوتبال رو اصفهان بچرخونه بهتر از این نمیشه...اون از حماسه فغانی پارسال اینم از این... |
||
۱۳ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۴
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ - علی دایی گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
طبق معمول 10 سال اخیر پرسپولیس با یه حریف 12 نفره بازی کرد. بهترین بازیکن زمین هم آقای جهانبازی بود. کاش اون تیرک کامیابی نیا گل میشد. اون لحظه تک به تک هم یقین داشتم عالیشاه گل نمیزنه. کلا دو تا انگل به اسم امید عالیشاه و مجید نورمحمدی رو کنار بزارن میشه به لیگ برتر امیدوار بود. کلا از بازی تیم راضی هستم. |
||
۱۳ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
یعنی صحنه گل دوم اوج شاهکار بودا! 4 تا دفاع ابله یه نقطه وایسادن می خوان توپ رو بزنن، بعد استاد نور محمدی طی شاهکاری کم نظیر توپ رو تحویل مهاجم ذوب آهن داد! یعنی اندازه هویج شعور ندارن بعضی از اینا و فقط میلیاردی پول می گیرن...
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۳ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: hemad
پیام:
۳,۲۸۷
عضویت از: ۱۲ شهریور ۱۳۹۱
از: 'gilan
طرفدار:
- messi - ronaldinho - perespolis - italia - ali karimi - goardiola - ... گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
تا کی باید تو اون فولادشهر منحوس همش داور سر تیم رو ببره؟؟ این چه وضع اسفناکیه!بابا این پرسپولیس خوب بازی میکنه شما چشم ندارید؟؟ شانس لعنتی هم با ما نیست!توپ خورده تیرک!!!البته این عالیشاه نخود مغز هم دوتا بازیه با دروازه خالی نزدنش تیم رو فنا داده... بخدا درد داره جلوی آماده ترین تیم ایران موقعیت خطرناک حتی بیشتر باشه تو 90 دقیقه ولی اینطوری بشه... دوتا اسم میگم...تاج و اصفهانیان دوتا قطب فوتبال یعنی فدراسیون و کمیته داوران!! جهانبازی و اون کمک داوری که دید و حرف نزد واگذارتون میکنم به خدا....بی وجدان ها |
||
۱۳ آبان ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |