در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: بحث در مورد تاپیک های بخش سرگرمی | ||
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول بیل گیتس دانشمنده؟ اولا ك سوالتون رو اينجا مطرح كنيد ![]() ثانيا اينكه كسي ك ب اين سطح از موفقيت رسيده (با علم رسيده نه شانسي ![]() ثالثا لقب دانشمند يچيز مشخص مثه داشتن فلان مدرك نيست ك بتونيم بگيم شخصي صددرصد دانشمند هست يا صددرصد دانشمند نيست. رابعا بعد از بله گفتم "يجورايي" كه ذهن دوستان ب سمت اين دانشمند بودن معطوف نشه ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۱ شهریور ۱۳۹۴
|
|
|
مشاهده لینک برای توضیح در مورد عدده 10 ک ارسال کردم باید بگم من همه تاپیک ها رو باز میکنم و یکی یکی ب همه جواب میدم احتمالا وقتی من تو ی تاپیک دیگه بودم اقای علی رضا قبل من ارسال زدن |
||
|
|||
۹ آبان ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: prince_leo88
پیام:
۷,۶۰۱
عضویت از: ۱۵ دی ۱۳۸۸
از: آتلانتیس
طرفدار:
- لیونل مسی، کارلس پویول - مارادونا، کرایف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - جواد نکونام - گواردیولا، آرسن ونگر - غلام پیروانی، افشین امپراطور گروه:
- کاربران عضو ![]() |
واقعن به جذابیت مسابقه 20 سوالی شک می کنم ![]() آخه اینقدر دیر ![]() 4 روزه سوال پرسیدیم ![]() زمون ما جذاب بود روزی حداقل بین یک یا دو نفر جابجا میشد ![]() |
||
... And everyone lived happily ... ...............ever after............. |
|||
۱۵ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
مثل اينكه در ايام امتحانات وقت ندارن بيان سر بزنن ![]() |
||
|||
۱۵ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: AMiRh03EiN72N
پیام:
۸,۰۳۲
عضویت از: ۲۹ فروردین ۱۳۸۶
از: مازندران - چالوس
طرفدار:
- لئو مسی - هندریک یوهانز کرایوف - استقلال تهران - آرژانتین - فرهاد مجیدی - گاس هیدینگ . پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
چرا بچه ها تو .:رقابت بین کسایی که براوو رو دوست دارن با کسایی که تراشتگن رو دوست دارن:. دوبار دوبار شرکت میکنن؟!!! ![]() |
||
۱۸ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول جوجه اردک زشت نوشته:چرا بچه ها تو .:رقابت بین کسایی که براوو رو دوست دارن با کسایی که تراشتگن رو دوست دارن:. دوبار دوبار شرکت میکنن؟!!! ![]() نه اينا چند نفرن ![]() |
||
|||
۱۸ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: AMiRh03EiN72N
پیام:
۸,۰۳۲
عضویت از: ۲۹ فروردین ۱۳۸۶
از: مازندران - چالوس
طرفدار:
- لئو مسی - هندریک یوهانز کرایوف - استقلال تهران - آرژانتین - فرهاد مجیدی - گاس هیدینگ . پپ گواردیولا - امیر قلعه نویی گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نه اينا چند نفرن ![]() الان am!n_100 از مشهد با نام کاربری amin100 که امروز ۹:۵۴ و امروز ۱۴:۳۹ شرکت کرد 2 نفرن؟!!! |
||
۱۸ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۷۱۷
طرفدار:
نقل قول جوجه اردک زشت نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نه اينا چند نفرن ![]() الان am!n_100 از مشهد با نام کاربری amin100 که امروز ۹:۵۴ و امروز ۱۴:۳۹ شرکت کرد 2 نفرن؟!!! خب گفتيد بچه ها ![]() ![]() |
||
|||
۱۸ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: The.Hundredth.One
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۲,۱۸۳
عضویت از: ۲۶ خرداد ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - فرانسه - علی کریمی - لوئیز انریکه - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو - ویراستاران اخبار ![]() |
نقل قول الان am!n_100 از مشهد با نام کاربری amin100 که امروز ۹:۵۴ و امروز ۱۴:۳۹ شرکت کرد 2 نفرن؟!!! نه ![]() ولی اگه دقت کنید نام کاربریم همون amin100 هستش چقدر صد تو صد شد ![]() |
||
|
|||
۱۸ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: The.Hundredth.One
نام تیم: منچستر یونایتد
پیام:
۲,۱۸۳
عضویت از: ۲۶ خرداد ۱۳۹۲
از: مشهد
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - فرانسه - علی کریمی - لوئیز انریکه - یحیی گل محمدی گروه:
- کاربران عضو - ویراستاران اخبار ![]() |
آره راست میگید من حواسم به زمان های ارسالم نبود ببخشید اشتباه از من بود دو بار شرکت کردم ولی بازم هرچی بشه آخرش براوو برندست ![]() |
||
|
|||
۱۸ دی ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |