در حال دیدن این عنوان: |
۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Mahshid.Shr
نام تیم: میلان
پیام:
۱,۸۷۹
عضویت از: ۵ مهر ۱۳۸۹
از: جایی همین نزدیکی
طرفدار:
- ژاوی.مسی - ! - پرسپولیس قرمزته - اسپانیا گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
بسیار زیبا، یاد این حدیث افتادم رسول خدا (صلی الله علیه وآله) در سخن زیبایی میفرمایند: من کثر همومه فلیکثر من الاستغفار. هر کس غم و غصه اش زیاد است، باید زیاد استغفار کند. |
||
|
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: MoOn.Girl
پیام:
۴,۲۸۴
عضویت از: ۳۰ مهر ۱۳۹۲
از: بابل
طرفدار:
- مسی - رونالدینیو - پرسپولیس - آرژانتین - اسپانیا - لوچو❤ - پپ گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول My Little Heart نوشته:ولی متاسفانه دسته دوم مزاحمین رو نمیشه کاری کرد ![]() ![]() ![]() یعنی ننه نونوای محله مامان بزرگم اینام فک کنم امروز اینجا زنگ زد ![]() عجب.. ![]() ![]() |
||
خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند .. |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Blaugrana.ForEvEr
پیام:
۵,۶۲۴
عضویت از: ۵ شهریور ۱۳۸۶
از: قزوین
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول -.-Strange-.- نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول -.-Strange-.- نوشته:عجب روزایی ... فقط سرور یکم کند تر شده جونم بالا اومد تا این تاپیکا بیاد بالا ![]() ![]() آقاى صميمي؟😳 That's him. ![]() ![]() 3 روز دیگه ![]() ۳ روز دیگه امتحانام به پایان می رسه ![]() بعدش بعد از ۳ سال دوباره بر می گردم امورو به دست می گیرم ![]() ![]() Waiting For My Return... البته اگه تو این فاصله دست اونایی نیفتی که اعلامیه جایزه ای که برای سرت گذاشتم رو دیدن. ![]() منم از این تاجا میخوام ![]() ![]() |
||
... | |||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- ژاوي.مسي - مارادونا.ريوالدو - پرسپوليس - اسپانيا - كريم باقري - پپ گوارديولا - افشين قطبي گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول محــمــد نوشته:نقل قول -.-Strange-.- نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول -.-Strange-.- نوشته:عجب روزایی ... فقط سرور یکم کند تر شده جونم بالا اومد تا این تاپیکا بیاد بالا ![]() ![]() آقاى صميمي؟😳 That's him. ![]() ![]() 3 روز دیگه ![]() ۳ روز دیگه امتحانام به پایان می رسه ![]() بعدش بعد از ۳ سال دوباره بر می گردم امورو به دست می گیرم ![]() ![]() Waiting For My Return... وو، ولکوم بک مای دییر فرند. ![]() بارانی تو هنوز اینجایی ![]() ![]() دسترسی منو برگردون ![]() ![]() |
||
... | |||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۵,۶۲۴
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول مسافر کربلا نوشته:نقل قول -.-Strange-.- نوشته:عجب روزایی ... فقط سرور یکم کند تر شده جونم بالا اومد تا این تاپیکا بیاد بالا ![]() ![]() خیلی با مرامه این اقای صمیمی فر ![]() از دو سال پیش که تو ترجمه بودم شمارمو تا حالا داره تو لاین هر دفعه میرم تو ادد فرندز هستن ![]() مخلصیم . این دفعه با مدیریت بهتر وارد عمل میشویم ![]() |
||
... | |||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
اقای رضایی اسم فونتی که رو عکس کار کردید رو میگید بهم؟ سلام بر همه :) بی ربط: من اطلاعات پروفایل اقای مدیر سایت رو که می بینم یاد اون عکس مقایسه ملک عبدالله اردنی و قاسم سلیمانی میفتم! ![]() بیابید علت را! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول کوثر نوشته:بی ربط: من اطلاعات پروفایل اقای مدیر سایت رو که می بینم یاد اون عکس مقایسه ملک عبدالله اردنی و قاسم سلیمانی میفتم! ![]() بیابید علت را! الان ما رو با این پادشاه نماهای ابله عرب مقایسه کردی؟ ![]() ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:بی ربط: من اطلاعات پروفایل اقای مدیر سایت رو که می بینم یاد اون عکس مقایسه ملک عبدالله اردنی و قاسم سلیمانی میفتم! ![]() بیابید علت را! الان ما رو با این پادشاه نماهای ابله عرب مقایسه کردی؟ ![]() ![]() من چیکار کنم که ناخودآگاهم تصاویر رو کنار هم میزاره هی؟ ![]() |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول کوثر نوشته:نقل قول The Dark Heir نوشته:نقل قول کوثر نوشته:بی ربط: من اطلاعات پروفایل اقای مدیر سایت رو که می بینم یاد اون عکس مقایسه ملک عبدالله اردنی و قاسم سلیمانی میفتم! ![]() بیابید علت را! الان ما رو با این پادشاه نماهای ابله عرب مقایسه کردی؟ ![]() ![]() من چیکار کنم که ناخودآگاهم تصاویر رو کنار هم میزاره هی؟ ![]() من کلا از کوثر تصویر ناخودآگاه تو ذهنم دارم ![]() پ.ن: گوش کردن به آهنگ/تاثیر منفی روی مغز به صورت ناخودآگاه ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۱ دی ۱۳۹۴
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |