در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
این عنوان قفل شده است!
|
|
|
پاسخ به: توپ طلا به رنگ آبی اناری | ||||||||||||||
نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو |
6.5.لیونل آندرس مسی (Lionel Andrés Messi) مسی فراتراز یک اسطوره لیونل مسی بار دیگر و طبق معمول توانست پنجمین توپ طلای خود و یازدهمین توپ طلای تاریخ بارسا را به ارمغان آورد. همچنین تیم بارسلونا با کسب 11 توپ طلا همچنان در رده اول قرار دارد و جایگاه خود را مستحکم تر از قبل می بیند.تیم های رئال، میلان، و یوونتوس با 8 کسب عنوان و بایرن مونیخ با 5 عنوان در رده های بعدی قرار دارند. کریستیانو رونالدو و نیمارجونیور(کاندید اصلی کسب این عنوان در آینده) در رده دومین و سومین بهترین بازیکن فوتبال سال قرار گرفتند. مسی بعد از دریافت پنجمین توپ طلایش گفت: «این یک لحظه بسیار ویژه برای من است که دوباره به روی صحنه بازگشتم؛ باورنکردنی است، پنجمین توپ طلا !. این خیلی فراتر از رویای است که در کودکی داشتم.می خواهم از همه کسانی که به من رای دادند و همچنین هم تیمی هایم که بدون آنها رسیدن به این دستاورد غیر ممکن بود تشکر کنم؛ و در آخر می خواهم از دنیای فوتبال به خاطر چیزهایی که برای من به ارمغان آورده است، تشکر کنم؛ چون باعث یادگیری و پیشرفت من شده». پنجمین توپ طلا برای این نابغه ی آرژانتینی مسی در سن 28 سالگی همچنان بازی های با کیفیت و حیرت انگیز از خود نشان و در مسیر پیشرفت ادامه می دهد. همانند بازیکنی که؛ اهدافی بلند را برای خود در نظر گرفته و توقف ناپذیر به سمت آنها حرکت می کند و منتظر رسیدن به آنهاست. مسی توانست همانند سال های گذشته بدرخشد و توپ طلا را با عملکرد فوق العاده اش کسب کند.سال 2015 سالی فوق العاده از لحاظ ثبت آمار درخشان و کسب عناوین فتح شده برای مسی بود.این نابغه ی آرژانتینی توانست با پشت سر گذاشتن فصلی به یاد ماندنی و کنار زدن مقتدرانه رقبای خود پنجمین توپ طلایش را تصاحب کند.کیفیت بی نظیر بازی، و درخشش پایدار مسی در این سال ها، بار دیگر تاکید بر این موضوع است که مسی بدون شک بهترین بازیکن تمام ادوار تاریخ فوتبال است.کسب دوباره چنین افتخاری با در نظر داشتن اینکه این بازیکن تنها 28 سال سن دارد و در بهترین فرم خود هنر نمایی می کند، بدون شک دور از ذهن نخواهد بود. افتخارات مسی در سال 2015 از دستاورد های مسی همراه با بارسا در این سال می توان به فتح؛ لالیگا، جام حذفی اسپانیا، لیگ قهرمانان اروپا، سوپر کاپ اروپا، و جام باشگاه های جهان اشاره کرد.وی همچنین به عنوان بهترین بازیکن سال فوتبال اروپا انتخاب شد.
|
||||||||||||||
۱۲ بهمن ۱۳۹۴
|
این عنوان قفل شده است!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |