در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
جا داره خسته نباشید محکمی بگم به دلاوران از گردگیری برگشته کارگر چیز خوبی است والا |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۷ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: a.fcb
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۱ آذر ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو |
امسال خیلی سال خوبی بود... مخصوصا وقتی فهمیدم دارم خاله میشم و مطمئنم سال بعد با اومدن شوکول خانواده «خواهر زادم» خیلی بهتر از امسال میشه امسال برای دومین بار توی زندگیم و بعد از سه سال بهترین دوستمو پیدا کردم ولی خب قرار نیست همون حسی ک تو ب دیگران داری دیگران هم ب تو داشته باشن شاید تو براش اون قدر دوست خوبی نباشی ک اون هست امیدوارم سال بعد ک از هم جدا شدیم «مدرسه و ...»بهترین لحظه های عمرش رو با بهترین دوستاش بگذرونه سال نو همتون هم مبارک باشه |
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۲۷ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
یعنی خیر نبینید الهی یه کلمه نگید خندوانه شروع شده ها! |
||
|||
۲۷ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۵۷۵
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو |
دوس داری؟ بدون جناب خان اصن صفا نداره ساعت چند هست حالا؟
|
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۲۷ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول ای وای مادرم... نوشته:نقل قول کاف. میم نوشته:نقل قول ای وای مادرم... نوشته:نقل قول اولین مدافع حرم علی نوشته:آقا چرا صفحه این طوری شده؟؟ همه چی رفته سمت چپ مشکل از صفحه منه یا کلا سیستم اینطوری شده؟؟ محض تنوع. الان مقاومان در برابر تغییر میان مقاومت می کنن. اقا به جای ن ، ه بزارید جاست کیدینگ! سلام :) عیدتون مبارک:) خدافط:) خووودااااافظظظظ (جناب خانی بخونید ) نه کلا از دست رفت. بعضی پیاما رو می خونم حس می کنم کسی داره گلچینی از پیامهای قدیمیم رو اینجا بازیابی می کنه! واقعا رو اعصابه! منظور من بودم الان؟ قدیمی چیه خب من تو همون صفحه ای بودم که ارسال خودم بود! جناب خان تو خندوانه رو نمی بینید مگه؟ خیلی هم برنامه ی دیشبش خوب بود فقط قسمت جناب خان خندوانه رو می بینم! |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات |
نقل قول MSN نوشته:دوس داری؟ بدون جناب خان اصن صفا نداره ساعت چند هست حالا؟ ساعت يازدهه جناب خانم عاليه 😍 |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
اوف بر شمایان که خندوانه رو به فوتبال 120 رجحان می دید.
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۱۲,۸۵۳
طرفدار:
نقل قول ای وای مادرم... نوشته:اوف بر شمایان که خندوانه رو به فوتبال 120 رجحان می دید. |
||
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول ای وای مادرم... نوشته:اوف بر شمایان که خندوانه رو به فوتبال 120 رجحان می دید. فوتبال 120 فقط قسمت فان |
||
من منتظرم زیرا،گفتند:"تو می آیی" تا عابر چشمانت، ره گم نکند در شب بر کوچه بتابان نور، ای ماه تماشایی |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
پیام:
۵۷۵
طرفدار:
- کاربران عضو |
نقل قول ريـפـانـہ نوشته:نقل قول MSN نوشته:دوس داری؟ بدون جناب خان اصن صفا نداره ساعت چند هست حالا؟ ساعت يازدهه جناب خانم عاليه 😍 مرسی |
||
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |