در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
|
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار |
نقل قول کاف. میم نوشته:نقل قول ای وای مادرم... نوشته:اوف بر شمایان که خندوانه رو به فوتبال 120 رجحان می دید. فوتبال 120 فقط قسمت فان جاست فور میثاقی |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Mohamad.Barani
پیام:
۱۲,۶۳۱
عضویت از: ۴ دی ۱۳۸۸
از: ساری، دارالملک ایران
طرفدار:
- .:رونالدینهو:. - .:لوییز انریکه:. - .:استقلال تهران:. - .:هــلـــنـــــــــــــد:. - .:فرهاد مجیدی:. - .:رایکارد:. - .:فیروز کریمی:. گروه:
- کاربران عضو |
دلم براتون تنگ شده بود، یه مدتیه هستم ولی نیستم... داشتم تو سایت دور میزدم، پست های قدیمی رو میخوندم و خاطره ها رو ورق میزدم. از محمد صمیمی فری که تولدش بود و کسی بهش تبریک نگفت تا علیرضا ایزدی ای که این نسل اصلا اسمش رو هم نشنیدن. از امید دولتی که معلوم نیست کجاست، تا همه و همه ی کسایی که یه روزی اینجا بودن. توی مشخصاتمون یه بخشی اضافه شده، سنمون رو تو سایت نشون میده. نگاه کردن بهش هم قشنگه، هم تلخ. روز هایی که هم خوب بود و هم بد، اما با انصاف باشیم اکثرشون روز های قشنی بودن. کلی تغییر کردیم، کلی بزرگتر شدیم. کلی چیز از هم دیگه یاد گرفتیم. کلی کارا کنار هم کردیم و مهم تر از همه، کلی دوست پیدا کردیم. منم این روزا دیگه مثل قبل نیستم، شاید واقعا آخرین روز هام باشه و کم کم منم فراموش بشم. اما بیایم امسال عید با نو شدن سال، دینمون رو به دوست های قدیمی ادا کنیم. نمیدونم الان کی معاون فرهنگی انجمن ـه یا کی شورای نخبگان رو اداره می کنه. اما یه دوره همیشه برنامه داشتم یه انجمن بازنشستگان داشته باشیم، از ایجاد شورای نخبگان گرفته تا کلی طرح دیگه که اجرا نشد. امیدوارم اونی که الان متولی این بخشه این کار رو به سرانجام برسونه. خیلیامون شاید از خیلی از اشخاص و خیلی رفتار ها دلخور باشیم، اما همه مون اینجا خاطره داریم. اینجا رو دوست داریم. همه تون رو دوست دارم. اگر یروزی هم دیگه نیومدم اینجا بدونید بخاطر اینه که همدیگه رو فراموش کردیم و هیچ اتفاق بد دیگه ای نمیتونه افتاده باشه. عیدتون پیشاپیش مبارک. |
||
|
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول محــمــد نوشته:دلم براتون تنگ شده بود، یه مدتیه هستم ولی نیستم... داشتم تو سایت دور میزدم، پست های قدیمی رو میخوندم و خاطره ها رو ورق میزدم. از محمد صمیمی فری که تولدش بود و کسی بهش تبریک نگفت تا علیرضا ایزدی ای که این نسل اصلا اسمش رو هم نشنیدن. از امید دولتی که معلوم نیست کجاست، تا همه و همه ی کسایی که یه روزی اینجا بودن. توی مشخصاتمون یه بخشی اضافه شده، سنمون رو تو سایت نشون میده. نگاه کردن بهش هم قشنگه، هم تلخ. روز هایی که هم خوب بود و هم بد، اما با انصاف باشیم اکثرشون روز های قشنی بودن. کلی تغییر کردیم، کلی بزرگتر شدیم. کلی چیز از هم دیگه یاد گرفتیم. کلی کارا کنار هم کردیم و مهم تر از همه، کلی دوست پیدا کردیم. منم این روزا دیگه مثل قبل نیستم، شاید واقعا آخرین روز هام باشه و کم کم منم فراموش بشم. اما بیایم امسال عید با نو شدن سال، دینمون رو به دوست های قدیمی ادا کنیم. نمیدونم الان کی معاون فرهنگی انجمن ـه یا کی شورای نخبگان رو اداره می کنه. اما یه دوره همیشه برنامه داشتم یه انجمن بازنشستگان داشته باشیم، از ایجاد شورای نخبگان گرفته تا کلی طرح دیگه که اجرا نشد. امیدوارم اونی که الان متولی این بخشه این کار رو به سرانجام برسونه. خیلیامون شاید از خیلی از اشخاص و خیلی رفتار ها دلخور باشیم، اما همه مون اینجا خاطره داریم. اینجا رو دوست داریم. همه تون رو دوست دارم. اگر یروزی هم دیگه نیومدم اینجا بدونید بخاطر اینه که همدیگه رو فراموش کردیم و هیچ اتفاق بد دیگه ای نمیتونه افتاده باشه. عیدتون پیشاپیش مبارک. همیشه یادآوری خاطرات خوب دوست داشتنی ه، و البته توامان دردناک... |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محــمــد نوشته:دلم براتون تنگ شده بود، یه مدتیه هستم ولی نیستم... همه تون رو دوست دارم. اگر یروزی هم دیگه نیومدم اینجا بدونید بخاطر اینه که همدیگه رو فراموش کردیم و هیچ اتفاق بد دیگه ای نمیتونه افتاده باشه. عیدتون پیشاپیش مبارک. ابر های خبر این بار چه بارانی بود! اثر فراموشی جدا روی تو اثر نداره.با فرض مثال که من همه رو فراموش کنم ولی محمد بارانی رو شک دارم فراموش کنم. |
||
|
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: a.fcb
پیام:
۵۷۵
عضویت از: ۱ آذر ۱۳۹۴
طرفدار:
- مسی،اینیستا،ماسکرانو - - - تیم ملی - آرژانتین - مهدی طارمی - لوییز انریکه - کیروش گروه:
- کاربران عضو |
در حسرت دیدار تو آواره ترینم هر چند که تا خانه تو فاصله ای نیست... |
||
بعضی وقتا یه نگاه آشنا از بین هزارتا نگاه میتونه تک تک سلول های بدنت رو بلرزونه... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو |
نقل قول محــمــد نوشته:دلم براتون تنگ شده بود، یه مدتیه هستم ولی نیستم... داشتم تو سایت دور میزدم، پست های قدیمی رو میخوندم و خاطره ها رو ورق میزدم. از محمد صمیمی فری که تولدش بود و کسی بهش تبریک نگفت تا علیرضا ایزدی ای که این نسل اصلا اسمش رو هم نشنیدن. از امید دولتی که معلوم نیست کجاست، تا همه و همه ی کسایی که یه روزی اینجا بودن. توی مشخصاتمون یه بخشی اضافه شده، سنمون رو تو سایت نشون میده. نگاه کردن بهش هم قشنگه، هم تلخ. روز هایی که هم خوب بود و هم بد، اما با انصاف باشیم اکثرشون روز های قشنی بودن. کلی تغییر کردیم، کلی بزرگتر شدیم. کلی چیز از هم دیگه یاد گرفتیم. کلی کارا کنار هم کردیم و مهم تر از همه، کلی دوست پیدا کردیم. منم این روزا دیگه مثل قبل نیستم، شاید واقعا آخرین روز هام باشه و کم کم منم فراموش بشم. اما بیایم امسال عید با نو شدن سال، دینمون رو به دوست های قدیمی ادا کنیم. نمیدونم الان کی معاون فرهنگی انجمن ـه یا کی شورای نخبگان رو اداره می کنه. اما یه دوره همیشه برنامه داشتم یه انجمن بازنشستگان داشته باشیم، از ایجاد شورای نخبگان گرفته تا کلی طرح دیگه که اجرا نشد. امیدوارم اونی که الان متولی این بخشه این کار رو به سرانجام برسونه. خیلیامون شاید از خیلی از اشخاص و خیلی رفتار ها دلخور باشیم، اما همه مون اینجا خاطره داریم. اینجا رو دوست داریم. همه تون رو دوست دارم. اگر یروزی هم دیگه نیومدم اینجا بدونید بخاطر اینه که همدیگه رو فراموش کردیم و هیچ اتفاق بد دیگه ای نمیتونه افتاده باشه. عیدتون پیشاپیش مبارک. آقای بارانی ماهم نفهمیدیم شما یهو با اون همه انرژی و برنامه ای که همیشه داشتید کجا رفتید و این روزا کجایید هرجا هستید ان شالله موفق باشید |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
نقل قول محــمــد نوشته:دلم براتون تنگ شده بود، یه مدتیه هستم ولی نیستم... داشتم تو سایت دور میزدم، پست های قدیمی رو میخوندم و خاطره ها رو ورق میزدم. از محمد صمیمی فری که تولدش بود و کسی بهش تبریک نگفت تا علیرضا ایزدی ای که این نسل اصلا اسمش رو هم نشنیدن. از امید دولتی که معلوم نیست کجاست، تا همه و همه ی کسایی که یه روزی اینجا بودن. توی مشخصاتمون یه بخشی اضافه شده، سنمون رو تو سایت نشون میده. نگاه کردن بهش هم قشنگه، هم تلخ. روز هایی که هم خوب بود و هم بد، اما با انصاف باشیم اکثرشون روز های قشنی بودن. کلی تغییر کردیم، کلی بزرگتر شدیم. کلی چیز از هم دیگه یاد گرفتیم. کلی کارا کنار هم کردیم و مهم تر از همه، کلی دوست پیدا کردیم. منم این روزا دیگه مثل قبل نیستم، شاید واقعا آخرین روز هام باشه و کم کم منم فراموش بشم. اما بیایم امسال عید با نو شدن سال، دینمون رو به دوست های قدیمی ادا کنیم. نمیدونم الان کی معاون فرهنگی انجمن ـه یا کی شورای نخبگان رو اداره می کنه. اما یه دوره همیشه برنامه داشتم یه انجمن بازنشستگان داشته باشیم، از ایجاد شورای نخبگان گرفته تا کلی طرح دیگه که اجرا نشد. امیدوارم اونی که الان متولی این بخشه این کار رو به سرانجام برسونه. خیلیامون شاید از خیلی از اشخاص و خیلی رفتار ها دلخور باشیم، اما همه مون اینجا خاطره داریم. اینجا رو دوست داریم. همه تون رو دوست دارم. اگر یروزی هم دیگه نیومدم اینجا بدونید بخاطر اینه که همدیگه رو فراموش کردیم و هیچ اتفاق بد دیگه ای نمیتونه افتاده باشه. عیدتون پیشاپیش مبارک. :( |
||
و هر هزار ، تویی ... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
هیچ یک از اعضای سایت (ساکن تهران)امروز رفته میدان امام حسین؟
|
||
و هر هزار ، تویی ... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
|
یادش بخیر، پارسال همین موقع بود که تو سایت عضو شدم چه اتفاق هایی که تو این یک سال رخ داد چقدر دلم میخواد این سال جدید هم مثل سال قبل باشه( البته بدون بعضی از روز ها ی بد ه امسال) چقدر دلم تنگ شده برای باران های شبانه سال 94 و خیس شدن زیر ه باران برای اون روز های سرخوشی دلتنگم:( و همینطور برای ... +لحظه تحویل سال صاحب الزمان رو فراموش نکنید(حداقل کاری که می تونیم بکنیم خوندن دعای فرج(الهی عظم البلاء ..) هستش) و همینطور امام خامنه ای و برادران رزمنده مدافع حرم رو فراموش نکنید +یادی کنیم از شهیدانی که جسمشون سره سفره هفت سین خانوادشون نیست +مهدی جان آخرین جمعه سال است:( |
||
و هر هزار ، تویی ... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
|
نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۱۷
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل |
نقل قول آرزویم. را شهادت مینویسم نوشته:هیچ یک از اعضای سایت (ساکن تهران)امروز رفته میدان امام حسین؟ چه خبر بوده مگه؟ |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۸ اسفند ۱۳۹۴
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |