در حال دیدن این عنوان: |
۱ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: یه پرسپولیس، یه ایران! | ||
![]() ![]() نام کاربری: Ice.Girl
پیام:
۴,۳۰۴
عضویت از: ۸ شهریور ۱۳۸۹
از: mashhad
طرفدار:
- همه به خصوص فابرگاس - رونالدينيو - پرسپوليس - آلمان و اسپانيا - فقط علی کریمی - پپ گواریولا و یورگن کلوپ - قطبی-ابراهیم زاده گروه:
- کاربران عضو ![]() |
خدایی توقع نداشتم دربی اینقدر خوب باشه ![]() جای سوشا و رحمتی عوض میشد 6-0 بودیم ولی همینم خیلی خوبه راضیم عالی بود در کل ![]() ![]() |
||
۲۷ فروردین ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول *SepideH* نوشته:خدایی توقع نداشتم دربی اینقدر خوب باشه ![]() جای سوشا و رحمتی عوض میشد 6-0 بودیم ولی همینم خیلی خوبه راضیم عالی بود در کل ![]() ![]() یعنی رحمتی اینور بود قشنگ 4-0 یا 6-0 بود نتیجه سوشا بدجور به درد نخوره |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲۷ فروردین ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۵۰
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:نقل قول *SepideH* نوشته:خدایی توقع نداشتم دربی اینقدر خوب باشه ![]() جای سوشا و رحمتی عوض میشد 6-0 بودیم ولی همینم خیلی خوبه راضیم عالی بود در کل ![]() ![]() یعنی رحمتی اینور بود قشنگ 4-0 یا 6-0 بود نتیجه سوشا بدجور به درد نخوره سوشا که آشغال محضه اما کفتر آسیا هم دو تا پاس گل داد بهمون. ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲۷ فروردین ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: amirpuyol
نام تیم: اینتر میلان
پیام:
۶,۰۷۸
عضویت از: ۱۸ شهریور ۱۳۸۸
از: اردبیل
طرفدار:
- مسی - آقای پویول - پرسپولیس - برزیل & آرژانتین - فرگوسن & رایکارد & پپ گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
![]() |
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Messi.FCB
پیام:
۴,۴۷۲
عضویت از: ۱۰ دی ۱۳۸۹
از: KRMNSHAH
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
- کاربران عضو - مترجمین اخبار ![]() |
رحمتی رو جو گرفته و گفته نقل قول اما اینجا در محضر شما عزیزان و خدای بزرگ به سهم خودم قول میدهم تا روزی که دروازهبان استقلال هستم،در یکی از دربیهای آینده نتیجه دیروز را جبران کنم. ![]() جو نگیردت آقا رحمتی ![]() بذار یه چند روز از عزاتون بگذره بعد ..! انگاری خبری از دوستان استقلالی نیست ![]() |
||
۲۸ فروردین ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۵۰
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
نقل قول Barca future نوشته:رحمتی رو جو گرفته و گفته نقل قول اما اینجا در محضر شما عزیزان و خدای بزرگ به سهم خودم قول میدهم تا روزی که دروازهبان استقلال هستم،در یکی از دربیهای آینده نتیجه دیروز را جبران کنم. ![]() جو نگیردت آقا رحمتی ![]() بذار یه چند روز از عزاتون بگذره بعد ..! انگاری خبری از دوستان استقلالی نیست ![]() شما تا میشه باش ما از حضورت بهره ببریم. ![]() |
||
|||
۲۸ فروردین ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۴,۴۷۲
طرفدار:
- تمام بازیکنان بارسا بخصوص اینیستا-مسی-سسک-ژاوی-پویول - پپ-کرایوف-رونالدینیو-ریوالدو-لویز انریکه-استویچکوف - پرسپولیس - اول آرژانتین-بعد اسپانیا - عابدزاده-علی کریمی-کریم باقری-مهدوی کیا - گواردیولا-ونگر-سر الکس - هیچکدام گروه:
نقل قول Fire & Blood نوشته:نقل قول Barca future نوشته:رحمتی رو جو گرفته و گفته نقل قول اما اینجا در محضر شما عزیزان و خدای بزرگ به سهم خودم قول میدهم تا روزی که دروازهبان استقلال هستم،در یکی از دربیهای آینده نتیجه دیروز را جبران کنم. ![]() جو نگیردت آقا رحمتی ![]() بذار یه چند روز از عزاتون بگذره بعد ..! انگاری خبری از دوستان استقلالی نیست ![]() شما تا میشه باش ما از حضورت بهره ببریم. ![]() چشم ![]() در خدمتیم و استقبالم می کنیم! ![]() خداروشکر مشکل نتم تا حدودی حل شد و احتمالا ازین به بعد دیگه هستم. البته نه مثل قبل، ولی خب میام و میرم و در مجموع هستم ![]() تشکر از محبتتون ![]() |
||
۲۹ فروردین ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۵۰
طرفدار:
نقل قول Barca future نوشته:نقل قول Fire & Blood نوشته:نقل قول Barca future نوشته:رحمتی رو جو گرفته و گفته نقل قول اما اینجا در محضر شما عزیزان و خدای بزرگ به سهم خودم قول میدهم تا روزی که دروازهبان استقلال هستم،در یکی از دربیهای آینده نتیجه دیروز را جبران کنم. ![]() جو نگیردت آقا رحمتی ![]() بذار یه چند روز از عزاتون بگذره بعد ..! انگاری خبری از دوستان استقلالی نیست ![]() شما تا میشه باش ما از حضورت بهره ببریم. ![]() چشم ![]() در خدمتیم و استقبالم می کنیم! ![]() خداروشکر مشکل نتم تا حدودی حل شد و احتمالا ازین به بعد دیگه هستم. البته نه مثل قبل، ولی خب میام و میرم و در مجموع هستم ![]() تشکر از محبتتون ![]() ![]() ![]() ولی خب از حضور شما هم استفاده می کنیم. ![]() |
||
|||
۲۹ فروردین ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول Barca future نوشته:نقل قول Fire & Blood نوشته:نقل قول Barca future نوشته:رحمتی رو جو گرفته و گفته نقل قول اما اینجا در محضر شما عزیزان و خدای بزرگ به سهم خودم قول میدهم تا روزی که دروازهبان استقلال هستم،در یکی از دربیهای آینده نتیجه دیروز را جبران کنم. ![]() جو نگیردت آقا رحمتی ![]() بذار یه چند روز از عزاتون بگذره بعد ..! انگاری خبری از دوستان استقلالی نیست ![]() شما تا میشه باش ما از حضورت بهره ببریم. ![]() چشم ![]() در خدمتیم و استقبالم می کنیم! ![]() خداروشکر مشکل نتم تا حدودی حل شد و احتمالا ازین به بعد دیگه هستم. البته نه مثل قبل، ولی خب میام و میرم و در مجموع هستم ![]() تشکر از محبتتون ![]() I ♥ U ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲۹ فروردین ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۴,۴۷۲
طرفدار:
نقل قول Fire & Blood نوشته:نقل قول Barca future نوشته:نقل قول Fire & Blood نوشته:نقل قول Barca future نوشته:رحمتی رو جو گرفته و گفته نقل قول اما اینجا در محضر شما عزیزان و خدای بزرگ به سهم خودم قول میدهم تا روزی که دروازهبان استقلال هستم،در یکی از دربیهای آینده نتیجه دیروز را جبران کنم. ![]() جو نگیردت آقا رحمتی ![]() بذار یه چند روز از عزاتون بگذره بعد ..! انگاری خبری از دوستان استقلالی نیست ![]() شما تا میشه باش ما از حضورت بهره ببریم. ![]() چشم ![]() در خدمتیم و استقبالم می کنیم! ![]() خداروشکر مشکل نتم تا حدودی حل شد و احتمالا ازین به بعد دیگه هستم. البته نه مثل قبل، ولی خب میام و میرم و در مجموع هستم ![]() تشکر از محبتتون ![]() ![]() ![]() ولی خب از حضور شما هم استفاده می کنیم. ![]() ![]() ![]() |
||
۲۹ فروردین ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |