در حال دیدن این عنوان: |
۱۹ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
از: تهران
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
ملت جوگیریم دیگه. کاریشم نمیشه کرد...
|
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Sentimental.Girl
پیام:
۱۲,۱۲۱
عضویت از: ۱۹ دی ۱۳۹۰
از: tehroOn
طرفدار:
- lionel messi - puyol - perspolis - espania - ali karimi - josep goardiola - ebrahim zade گروه:
- کاربران عضو ![]() |
قبل از مرگش یادمه پرسپولیسا میگفتن استقلالی ه استقلالیا میگفتن پرسپولیسی ه ... هر کدوم یجوری پسش میزدن این بنده خدارو حالا برید کامنتای پیجشو بخونید ... همه نوشتن خداحافظ با غیرت و 10 تا صفت دیگه که تا 2روز پیش برعکسشو میگفتن من واقعا شوکم!اولادی کسی بود که خیلی همین مردم با حرفاشون اذیتش کردن حالا شده اسطوره و با تعصب و این چیزا! واقعا جماعت ه مرده پرستیم! من خودم سره فوت ه هادی نوروزی واقعا حالم بد شد جدا چون پرسپولیسی 2 آتیشم و همیشه تو پرسپولیس بود دوسش داشتم چه قبل از مرگش چه بعد از مرگش ولی والا 1بارم نگفتم بهترین کاپیتان ه پرسپولیس و با تعصب و این چیزا!2روز تو حال ه خودم نبودم همین |
||
دانی که ز اغیار وفادار ترم من |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول Sentimental•Girl نوشته:قبل از مرگش یادمه پرسپولیسا میگفتن استقلالی ه استقلالیا میگفتن پرسپولیسی ه ... هر کدوم یجوری پسش میزدن این بنده خدارو حالا برید کامنتای پیجشو بخونید ... همه نوشتن خداحافظ با غیرت و 10 تا صفت دیگه که تا 2روز پیش برعکسشو میگفتن من واقعا شوکم!اولادی کسی بود که خیلی همین مردم با حرفاشون اذیتش کردن حالا شده اسطوره و با تعصب و این چیزا! واقعا جماعت ه مرده پرستیم! والا تو غربشم انقد مرده پرستی نیست ![]() واسه این مثلا اسطوره هاشون هی تبلیغات و خداحافظی و اینا پخش میکنن، اون وقت شهادت و اینا که میشه میگن دین اسلام فقط گریه و عزاداری داره، همش غمه، پس بیخیالش. واسه اماما زورشون میاد عزاداری کنن اون وقت این کارا اشکال نداره. جالبه والا. |
||
who don't pay attention to you |
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
![]() پیامبر مهربانی فرمود: «به آنکه مرا بر حق برانگیخت سوگند، خداوند از هیچ بنده ای حسنه ای را قبول نمی کند تا آنکه از عشق علی از او سوال پرسد». ![]() |
||
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
![]() با عشق علی هر که سر و کار ندارد خشکیده نهالی است بر و بار ندارد از آتش دوزخ نهراسیم که آتش هرگز به محبان علی کار ندارد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مولا میلادت مبارک. ![]() |
||
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
![]() دلم تا از مسیر عشق رد شد به اشعارم نظر بی حصر و حد شد کسی که گفت ذکر یا علی را امین قل هو الله احد شد ![]() که مولا عشق رب العالمین است فقط حیدر امیر المومنین است ![]() اگر از عشق او بیگانه باشم ضرر کردم پی میخانه باشم اگر عشاق را دیوانه خوانند همان بهتر که من دیوانه باشم ![]() مساوی نام مولا با یمین است فقط حیدر امیر المومنین است ![]() علی در مکتبش صد یاس دارد طلا، یاقوت، دُر، الماس دارد مگو سقای لب تشنه محال است اباالفضل از علی میراث دارد ![]() علی ذکر یل ام البنین است فقط حیدر امیرالمومنین است ![]() کتاب مرتضی صدها ورق داشت فلق از عشق او رنگ شفق داشت همین روح القدس که هست مشهور به ذکر یا علی روح و رمق داشت ![]() نگارم زینت عرش برین است فقط حیدر امیرالمومنین است ![]() اگر خواهی که یابی احترامی میان مردمان باشی گرامی بیا و بر در این خانه بنشین غلامی کن غلامی کن غلامی ![]() بدان ارباب ما شاه زمین است فقط حیدر امیرالمومنین است ![]() می افتد قیمت یاقوت و گوهر می افتد هیبت طوفان و تندر می افتد کاخ هر شاه ستمگر نمی افتد تلاطم های حیدر ![]() چرا؟ چون عشق مولا آتشین است فقط حیدر امیرالمومنین است ![]() الا که مست عین و شین و قافی اگر قبر شهیدان را شکافی از آنان هم بپرسی رمز ایمان فقط گویند یک جمله ست کافی ![]() تمام اعتقاد ما همین است فقط حیدر امیر المومنین است ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
فقط یه کمی لهو و لعب وسطش داره که ایشالله مولا می بخشه. ![]() |
||
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: BRAIN
پیام:
۵,۵۱۳
عضویت از: ۸ خرداد ۱۳۹۰
طرفدار:
- LEO MESSI - PEP - SPAIN-ARGENTINA - PEP-FERGUSEN گروه:
- کاربران عضو ![]() |
![]() |
||
|
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Kiavash13
نام تیم: آرسنال
پیام:
۹,۹۶۵
عضویت از: ۹ آذر ۱۳۸۸
از: Kermanshah
طرفدار:
- Andres Iniesta - Rivaldo - Esteghlal - Netherlands - Mojtaba jabbari - Frank De Boer - Majid Namjoomotlagh گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی ![]() |
یه کمدی دارم به اسم کمد کتاب های مورد نیاز. خیلی خوبه این کار. چند تا کتاب گلچین میکنی بعد وقتی میری کتابخونه گیج و منگ نمیشی که چی بخونی. بعد تو طول ماه هم کتابا رو میخونی میزاری ته کتابخونه ![]() پ.ن :اون مدرسانا و جزوه ها از این کمد نمیرن. چون همیشه مورد نیازه. واسه سرفصل ها و اینا پ.ن 2: اندیشه اسلامی 2 کتاب خیلی خوبیه ![]() ![]() پ.ن 3 : کتابا رو کیف میکنین؟ ![]() |
||
|
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۶۱,۶۳۳
طرفدار:
نقل قول Johan Cruyff نوشته:یه کمدی دارم به اسم کمد کتاب های مورد نیاز. خیلی خوبه این کار. چند تا کتاب گلچین میکنی بعد وقتی میری کتابخونه گیج و منگ نمیشی که چی بخونی. بعد تو طول ماه هم کتابا رو میخونی میزاری ته کتابخونه ![]() پ.ن :اون مدرسانا و جزوه ها از این کمد نمیرن. چون همیشه مورد نیازه. واسه سرفصل ها و اینا پ.ن 2 : کتابا رو کیف میکنین؟ ![]() الکتریسیته... چه مزخرفاتی. ![]() Waste of time! ![]() |
||
|||
۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |