در حال دیدن این عنوان: |
۱۳ کاربر مهمان
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
![]() ![]() ![]() |
|
پاسخ به: هرچه می خواهد دل تنگت بگو... | ||
![]() ![]() نام کاربری: HEYHAT
پیام:
۴,۲۰۲
عضویت از: ۵ آبان ۱۳۹۰
از: هیچستان
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
هو الحبیب ... ![]() |
||
همیشه چهره ات را به سوی آفتاب نگه دار سایه ها پشت سرت خواهند افتاد ... |
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول Dārys Zaldrīzoti نوشته:نقل قول anis نوشته:نقل قول messi & yanni نوشته:یاخداااااااا این جا دیگه کجاست ![]() چرا من انقدر دیر این سایت رو پیدا کردم نصف عمرم تو سایت بغلی تلف شد ![]() چقدر اینجا بزرگه گم شدم ![]() ![]() خوش اومدید ![]() منم اوایل گم شدم! یه بار شانسی اینجا رو پیدا کردم بعد دیگه نتونستم تا یه ماه پیداش کنم! ![]() انقدر پیدا کردنش سخته یعنی؟ ![]() اون موقع ها وقتمم کم بود دیگه میومدم فقط اخبارو میخوندم وقت نمیشد بگردم تو تالار ببینم چی به چیه! ![]() |
||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
از: تهران
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
وقتی ساعت 8 از خواب بیدار میشی و نمیتونی تشخیص بدی 8 صبحه یا شب ![]() ![]() لامصب 8 صبح و شب فرقیم با هم ندارن، جفتش روشنه روشنه ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
|
![]() +رهبرم درس انقلاب را به دنیای اسلام تدریس کرد.... هرچه گشتم شایسته تر نیافتم; رهبرم،معلم جهان اسلام روزت مبارک. |
||
|
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- ژاوی - کرایف - ? - اسپانیا منهای خوکها_به امید استقلال - ? - پپ کبیر - ? گروه:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول The Same Sun نوشته:وقتی ساعت 8 از خواب بیدار میشی و نمیتونی تشخیص بدی 8 صبحه یا شب ![]() ![]() لامصب 8 صبح و شب فرقیم با هم ندارن، جفتش روشنه روشنه ![]() قیلوله اونم ساعت 8 شب ![]() هیهات که خواب غفلت بر تو مستولی گشته ![]() ![]() ![]() |
||
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Heavenly.Girl
نام تیم: پورتو
پیام:
۱۲,۸۵۳
عضویت از: ۵ اسفند ۱۳۹۲
طرفدار:
- ليونل مسي - لیونل مسي - پرسپوليس - ایران گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - ناظرين انجمن - مدیران اخبار ![]() |
نقل قول A Feast for Crows نوشته:نقل قول The Same Sun نوشته:وقتی ساعت 8 از خواب بیدار میشی و نمیتونی تشخیص بدی 8 صبحه یا شب ![]() ![]() لامصب 8 صبح و شب فرقیم با هم ندارن، جفتش روشنه روشنه ![]() قیلوله اونم ساعت 8 شب ![]() هیهات که خواب غفلت بر تو مستولی گشته ![]() ![]() ![]() مگه جنگه؟! ![]() ![]() ![]() بعدشم من ظرف نمیشورم، فرقیم نداره که بیدار باشم یا هر چی ![]() |
||
who don't pay attention to you |
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: RAMONA
نام تیم: آژاکس
پیام:
۱۲,۷۱۷
عضویت از: ۳۰ بهمن ۱۳۹۰
از: همين حوالى...
طرفدار:
- همه ی بازیکنای بارسا + فابرگاس - استقلال♥ - اسپانیا - خسرو حیدری - گواردیولا و انریکه گروه:
- کاربران عضو - لیگ فانتزی - مدیران گالری - ناظرين انجمن - شورای نخبگان سایت - مدیران نظرات ![]() |
نقل قول The Same Sun نوشته:وقتی ساعت 8 از خواب بیدار میشی و نمیتونی تشخیص بدی 8 صبحه یا شب ![]() ![]() لامصب 8 صبح و شب فرقیم با هم ندارن، جفتش روشنه روشنه ![]() خخخخخ خيلي بده منم تجربش كردم ![]() نقل قول کلنا عباسک یا زیـنـب نوشته:![]() +رهبرم درس انقلاب را به دنیای اسلام تدریس کرد.... هرچه گشتم شایسته تر نیافتم; رهبرم،معلم جهان اسلام روزت مبارک. ![]() |
||
که فکر هیچ مهندس چنین گره نگشاد |
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
پیام:
۴,۲۰۲
طرفدار:
- کاربران عضو ![]() |
نقل قول The Same Sun نوشته:بعدشم من ظرف نمیشورم، فرقیم نداره که بیدار باشم یا هر چی ![]() عجب ![]() پس چیزی از امورات خانه داری و کدبانوگری تو برنامه هاتون نیست ![]() |
||
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Daughter.of.Eve
نام تیم: مالاگا
پیام:
۶,۹۵۲
عضویت از: ۲۰ مهر ۱۳۹۰
از: تبريز
طرفدار:
- مسي - پویول-ژاوی-کرایف - تراکتور سازی تبریز(تيراختور) - آرژانتين و اسپانيا - پپ گوارديولا گروه:
- کاربران عضو - مدیران انجمن - مترجمین اخبار - لیگ فانتزی ![]() |
نقل قول کلنا عباسک یا زیـنـب نوشته:![]() +رهبرم درس انقلاب را به دنیای اسلام تدریس کرد.... هرچه گشتم شایسته تر نیافتم; رهبرم،معلم جهان اسلام روزت مبارک. واقعا تاثیری که معلما روی بچه ها میزارن خیلی عمیقه! تو ابتدایی که معلما عشق بچه هان تو راهنمایی و دبیرستان هم یه معلم خوب میتونه خیلی رو بچه ها تاثیر بزاره. ولی با این سیستم آموزشی که داریم خیلی از معلما نه از نظر اخلاقی نه از نظر درسی خوب نیستن! ![]() |
||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
|
![]() ![]() نام کاربری: Lucho.The.Great
نام تیم: بارسلونا
پیام:
۶۱,۶۳۳
عضویت از: ۱۴ مرداد ۱۳۸۴
طرفدار:
- بویان کرکیچ - یوهان کرویف - پرسپولیس - اسپانیا، آرژانتین - احمد عابدزاده، کریم باقری - فرانک ریکارد - افشین امپراطور گروه:
- لیگ فانتزی - کاربران عضو - مدیران کل ![]() |
نقل قول A Feast for Crows نوشته:نقل قول The Same Sun نوشته:بعدشم من ظرف نمیشورم، فرقیم نداره که بیدار باشم یا هر چی ![]() عجب ![]() پس چیزی از امورات خانه داری و کدبانوگری تو برنامه هاتون نیست ![]() وا مصیبتا بر آینده هفت اقلیم با این تینیجرها... ![]() ![]() |
||
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری... |
|||
۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۵
|
![]() ![]() ![]() |
|
برای ارسال پیام باید ابتدا ثبت نام کنید!
|
شما میتوانید مطالب را بخوانید. |
شما نمیتوانید عنوان جدید باز کنید. |
شما نمیتوانید به عنوانها پاسخ دهید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را ویرایش کنید. |
شما نمیتوانید پیامهای خودتان را حذف کنید. |
شما نمیتوانید نظرسنجی اضافه کنید. |
شما نمیتوانید در نظرسنجیها شرکت کنید. |
شما نمیتوانید فایلها را به پیام خود پیوست کنید. |
شما نمیتوانید پیام بدون نیاز به تایید بزنید. |